Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 28.05.2016 klo 14.49.

 1. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Alkaahan niitä uutisia tulla rauhallisella tahdilla. Viisi puolustajaa, seitsemän hyökkääjää ja yhteistyö Jokereiden kanssa. Valmennus, huolto, johto ja media jatkaa. Tärkeitä jatkajia ja mielenkiintoisia uusia nimiä.
  Tiedossa olevia harjoitus otteluita 10.8 K-Vantaa-Jokerit ja 20.8 K-Vantaa-Imatran Ketterä.

  Pelaaja tilanne, Joukkue | Kiekko-Vantaa edustus | Mestis
   
 2. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Iltalehden toimittaja twiittailee:
  Kiekko-Vantaan Jere Laine ja Aleksi Järvinen Espooseen. Tehohyökkääjiä.

  Tehot löysin, viime kaudelta, millaisia pelaajia muuten?
   
 3. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Molemmat ainakin Vantaalla tasaisia suorittajia, pelasivat omasta mielestä hyvää kiekkoa läpi kauden.
   
 4. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
 5. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
 6. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  K-Vantaa leirille Etelä-Koreaan. Ei ihan perinteinen paikka.
   
 7. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Toivotaan vaan ettei tästä tuu samanlaista yhteistyötä kun pari kautta takaperin
   
 8. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  K-Vantaa on pelannut Koreassa jo kaksi harjoituspeliä. Molemmat Vantaalle 4-0 ja 4-3. Vielä on pari peliä jäljellä. K-Vantaan somessa runsaasti tarinaa aiheesta!
   
 9. Lohipoika Jäsen

  Joonas Rönnberg tosiaan tänään K-Vantaan mukana harjoitusottelussa Turussa, on harjoitellut kuluneen viikon joukkueen mukana. Tämä tosin ei vielä tarkoita yhtään mitään, Rönnberg on monesti harjoitellut kesän Vantaalla ja suunnannut sitten syksyllä rahakkaampiin sarjoihin, on jopa aiemmillakin kausilla pelannut ihan harkkamatseissakin. Rönnberg on ollut allekirjoittaneen toivelistalla jo monta kautta, oikea oppikirjaesimerkki puolustavasta puolustajasta rauhoittaisi huomattavasti kohtuu kokematonta omaa päätä, ja olisihan se mahtavaa saada oma poika kotiin, Rönnberg pelasi itse asiassa K-Vantaassa jo kuuluisalla hopeakaudella 2002-2003.
   
 10. Valkeakuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars,Jokerit,Ilves,Kiekko-Vantaa,Örebro
  Kiekko-Vantaa julkaisi muutama päivä sitten tiedotteet missä kerrottiin että seuraavat Jokereiden sopimuspelaajat tulevat Kiekko-Vantaan rosterii.
  #37 Jani Kautto
  #5 Juho Rautanen
  #22 Miro Mäkinen
  #54 Atte Mäkinen
  #91 Frank Gymer

  Muut ovat minulle suhteellisen tuttuja, paitsi Frank Gymer. Itse en ole koskaan nähnyt häntä kentällä tositoimissa.
  Onko joku nähnyt Gymerin pelaavan ja millaisesta pelaajasta on kyse?
   
 11. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kautto on mies paikallaan, Rautasesta ei vielä osaa sanoa mitään. Mäkiset oli tänään huonoja. Gymer yritti, mutta potentiaalia on varmasti enemmän. Piste pettymys, olis ollut tarjolla enemmänkin. Kausi on avattu ja nyt kaikki joukkueesta irti ja pisteitä ropisee laariin.
   
 12. Valkeakuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars,Jokerit,Ilves,Kiekko-Vantaa,Örebro
  Itsekin olin yllättynyt eilen Gymerin pirteästä esiintymisesta. Varmasti potentiaalia on pojalla kehittyä. Viime kauden hän kuitenkin pelasi Jokereiden A-junioreissa.
  Mäkiset oli kyllä minullekin todella suuri pettymys. Ei olisi heidän suorituksensa perusteellla uskonut, että ovat pelanneet pelejä KHL:ssä. Siinä kentällisessä jäi Gymer sitten vähän yksi. Ilmankos se ykköskentällinen ei saanut tulosta aikaan.
  Mutta Kautto on mies paikallaan. Saa nähdä kumpi sitten lopulta on se ykkösmaalivahti, Kautto vai Peltonen.
  Onko muuten tietoa miksi Peltonen ei ole ollut mukana kahdessa ensimmäisessä pelissä? Ei ainakaan ole ollut uutisointia, että olisi loukkaantuneena. Tosin ei noita loukkaantumis uutisia muutenkaan kerrota kuin sivulauseessa, eikä sitten edes tiedä mikä pelaajaa vaivaa ja mikä on arvioitu toipumisaika.
  Eli onko jollain tietoa Raitasesta, Savalojasta tai Konttisesta? Mikä heillä on?
   
 13. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Varmaan alavartaloflunssa. ;)

  Kiekko-Vantaan fanien muutaman kauden takainen suosikkipelaaja Juho Perttilä on muuten aloittanut kauden KJT:n riveissä Suomi-sarjassa. On pelannut pari viime kautta aladivareita opiskelukiireiden takia, mutta näyttäisi aikataulu sallivan nyt vähän tiiviimmän pelitahdin. Toivottavasti Lohen toimistolla ollaan asian suhteen hereillä, kun tuo nuorempi Perttilä menetettiin jo Heinolaan.
   
 14. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Dodiin, ensimmäiset kolme pinnaa sieltä. Oli kyllä vähän kumma matsi maalien osalta, mutta peli oli Vantaalta pääosin todella hyvää. Jos Jokerilainat nyt löytäis kunnon pelivireen päälle niin hyvä tästä tulee.
   
 15. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Täydet kolme pojoa, hienoa! Peli alkaa hahmottua. Huomaa noista Narri lainoista etteivät ole kaikki olleet Vantaan mukana harjoituksissa ja pakka on sen takia hiukan sekaisin. Täytyy myös toivoa maalivahtien Peltosen ja Leinosen olevan pelikuntoisia lähiaikoina koska Kautto lähtee taas jossakin vaiheessa pelireissulle! Ihme taas ettei ole löytänyt kynämiestä tekemään kummastakaan K-Vantaan pelistä JA.n raporttia?
   
 16. Valkeakuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars,Jokerit,Ilves,Kiekko-Vantaa,Örebro
  Mä en tota eilistä peliä nähnykkään, kun olin eilen kattomassa hallilla Muikkujen peliä.
  Mites toi Peltonen? Miks se ei oo ollu kokoonpanoissa ollenkaan mukana kahdessa ekassa pelissä? Seuraava Jokereiden ulkomaankiertue alkaa 25.9 joten sen jälkeen on Kautto taas hetken poissa kuvioista.

  btw. mä kirjotan omaan blogiini niiden otteluiden raportit jotka käyn kattomassa omasta näkökulmastani :) Toki ei varmaan oo niin asiantuntevaa tekstiä kun mitä Tikkaoja ja Manninen kirjottaa, mut kuitenkin.
   
 17. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Morjesta vantaalaiset!

  Osaisiko joku sanoa miksi ihmeessä ticketmasterilta ei löydy k-vantaan kotipeleihin lippujen osto mahdollisuutta? Onko seuran puolesta mitään infottu tästä?

  Ajattelin perjantaina tulla kahtomaan kun Savonlinnan poijjaat antaa lohelle kyytiä :)
  Kiitos jos joku osaa vastata!
   
 18. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 19. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:
  Apua näköjään sait jo isolta kirkolta! Mutta ei tosiaan kannata noin pitkää matkaa turhaan tehdä! Voi olla kauhiaa katseltavaa tuo pässien kuohiminen,)
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2016 klo 20.48
 20. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Hehe, katsotaan sitten! Tosin satun asumaan itsekkin Vantaalla, joten jos tappio sattuisi tulemaan niin ei ole pitkä matka ainakaan lähtee Tulisuudelmaan nollaamaan pettymystä.

  Eiköhän Pässit perkaa lohet perjantain illlassa! Toivotaan hyvää peliä!
   
 21. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lempäälässä tänään paikalla. Peli voi päättyä miten vaan. Ja päätty.
   
 22. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Oli kyllä hyvä nähdä minkälaisella peli-ilmeellä koko joukkue pelasi viime lauantaina karhuja vastaan kolmen perättäisen tasurihäviön jälkeen. Puolustus oli pari kertaa vähän ulapalla ja pieniä virheitä siellä täällä, mutta kaikin puolin todella viihdykästä ja vauhdikasta lätkää. Peltonen/Kautto kombo on kyllä hyvä, Aarokin osoitti epäilyni häntä kohtaan vääriksi tuossa ottelussa. Tästä tulee pojjaat vielä hyvä kausi!
   
 23. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Joukkue kriisissä? Hihat kääritty ja työt aloitettu. Huominen toivottavasti aloittaa kauaskantoisen voittoputken,)
   
 24. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Voittoja ja pisteitä on alkanut tulemaan. Espoon lippulaivastakin tärkeä voitto joskin Peliitat ja Jokipojat kertovat viikonloppuna K-Vantaan todellisen tason!
  Miksi muuten raporttien kirjoittaminen peleistä on loppunut?
   
 25. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Peltonen oli Jokipoikia vastaan kyllä ajoittain tosi hädässä. Ihme seilailua ja muutenkin vaikutti hermostuneelta. Kautosta taas paistaa rauhallisuus.