Kiekko-Espoon liigakokoonpano kaudella 2024–2025

  • 155 393
  • 1 072

J44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Vai semmoista! Ensinnäkin se että juttelee pelaajien kanssa ei todennäköisesti kerro mitään. Nämä pelaajat voivat hyvinkin olla pettyneitä ja katkeria vaikka siitä ettei liigasopimusta tule. Joka johtaa taas kaikenlaisiin suoltamisiin eri ihmisille. Tiedossa on että todella monella on ollut mahdollisuus antaa näyttöjä liigasopimuksen saamiseksi. Näytöt ovat olleet todella heikkoja ja nyt näyttääkin siltä että vain muutama pelaaja sen saa. Niinpä varmasti pettyneitä pelaajia löytyy ja jopa niitä katkeria.

Toinen asia tuo että mestiksessä saavat enemmän palkkaa kuin Kespoon liigajoukkueessa. Höpö höpö! Itse tiedän myös useammankin pelaajan palkan ja esim. jopa tuossa naapurin kärkikentissä pelaavan pelaajan kk palkka alkaa ykkösellä.

Se on varmasti totta että turbulenssia on ollut enemmän joukkueen sisällä kuin aiemmilla kausilla. Kuitenkin vaikuttaa silti enemmän katkeran/katkerien pelaajien tilityksiltä.

Siitä samaa mieltä että itsekkin olen hyvin pettynyt jos meillä ei pelaa omia kasvatteja useampi ensi kaudella. Niitä kuitenkin ympäri suomeakin useampi ilman suurta tähtistatusta. Niinpä rahallisesti pitäisi olla mahdollista kotiuttaa ja niitä yleisö haluaa nähdä. Ei mitään möttösiä ja löppösiä Lappeenrannasta.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Todella väsynyttä noin muutenkin tulla tänne esittelemään juttuja, ilman että on lopulta mitään juttuja. Ympäripyöreältä provoamiselta tuo ennemmin vakuuttaa, jos ei ole heittää faktaa ja lähteitä kehiin tällaisille väitteille.

Olkoon keskustelupalsta, mutta vähän ryhdistäytymistä kaipaisi, millaisilla jutuilla tänne kannattaa tulla kirjoittelemaan.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
En ihan ymmärrä miksei yksittäisten pelaajien avautuminen ole merkki huonosta joukkuehengestä. Eikös se juuri ole sitä itseään? Tähän vielä päälle johdon kommentit sitoutumisesta kesken kauden ja joukkueen suoritustaso. Mielestäni turha ampua viestintuojaa.

En ota kantaa siihen ovatko väitteet totta vai eivät, mutta keskustelukulttuuri voisi kehittyä.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
1. Hirschovits
2. Malmivaara
3. Liivik
4. Kuukka
5. Makkonen
6. Korhonen
7. Kaijomaa
8. Sailio

9. Tiivola
10. Seppälä

Palatakseen enemmän itse ketjun aiheeseen. Tuli löydettyä vaaaaanhasta ketjusta viimeisen liigakauden kapteenilistoja, muistojen lisäksi.

Aika moni on niistä hokkarit lyönyt jo naulaan, mutta uskoisin tuon kauden espoolaiskapteeneilla olleen myös erityistä espoolaissydäntä, jota ensi kausi varmasti tarvitsee.

Vieläkö Sailion ja Kuukan paluu ulkomailta Espooseen olisi mahdollinen?
 

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Millä Espoo houkuttaa pelaajia? Etenkin espoolaisia pelaajia? Jos tulevalle kaudelle ei saada edes kentällistä espoolaisesta junnuputkesta kasvaneita pelaajia, niin se häpeä liian suuri.
Lainataan sen verran tätä liittyen kysymykseen ”millä Espoo houkuttelee pelaajia?”

K-Espoo mahdollistaa ammattilaistason jääkiekon pelaamisen pääkaupunkiseudulla ja vaihtoehdon HIFK:issä pelaamiselle. Monelle pelaajalle Espoossa asuminen houkuttelee, ja työpaikka lähellä on iso plussa.

Seura tarjoaa myös laadukkaan harjoitteluympäristön. Espoon Leppävaarasta löytyy mm. NHL mitoilla oleva harjoituskenttä, ja Metro areenassa on muutenkin Liigan puitteissa hyvällä tasolla olevat fasiliteetit verrattuna moneen muuhun seuraan.

K-Espoon junioriorganisaatiosta tulee entistä houkuttelevampi, kun seuralla löytyy polku aina liigatasolle saakka, eikä seuran vaihtoa tarvitse harkita b-a ikäisenä. Espoosta löytyy myös Lukioita urheilulinjalla.

Ensi kausi on myös monelle pelaajalle hyvä näytön paikka, kun Espoo tuskin kykenee rakentamaan vielä mestaritason joukkuetta. Toki myös palkka on hyvä olla kunnossa, mutta miljoonaliksoja kannattaa hakea muualta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Vieläkö Sailion ja Kuukan paluu ulkomailta Espooseen olisi mahdollinen?
Kuukkahan pelasi Kiekko-Espoossa 3 kautta sitten, oli Mestikseen hyvä vielä tuolloin, mutta taitaa kyllä liiga-ajat olla kaukana takana.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Ei vielä, mutta eiköhän jo lähipäivinä voida odottaa jotain faktanpuoltakin tähän ketjuun!
Kiekko-Espoon puolesta on sopimusuutisista tiedottamista luvassa kuitenkin vasta kauden jälkeen.

Sen verran toki paljastettiin, että kahden miljoonan pelaajabudjetilla mennään.
 
Viimeksi muokattu:

AIR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Kivikova
Vihdoinkin se on varmaa! Yes! Mahtavaa että pitkän ajan ja raskaan odotuksen jälkeen Espoossa pelataan taas Liigaa. Ja nyt Hirso ja Kiekko-Espoon organisaatio hereillä. Me espoolaiset halutaan nähdä omat kasvatit Kivikovassa Kiekko-Espoossa. Tuokaa omat pojat takaisin kotiin. Kerran espoolainen aina espoolainen!
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Eetu Koivistoista huhuillaan tuolla Liigan siirtohuhu ketjuissa teille ensi kaudeksi. Onko Espoon suunnilla kuulunut tästä mitään?
Ei ole. En nyt Koivistoista ole tänne missään vaiheessa odottanutkaan, joten olisi suht puskista tullut siirto.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Eetu Koivistoista huhuillaan tuolla Liigan siirtohuhu ketjuissa teille ensi kaudeksi. Onko Espoon suunnilla kuulunut tästä mitään?
Eiköhän kaikkia sopimuksettomia espoolaiskasvatteja tänne ole huhuiltu jossain vaiheessa...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Koivistoinen kyllä kelpaisi, ei siinä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös