Kiekko-Espoon juniorijoukkueet

  • 959 122
  • 2 808

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Miksi Blues tekisi mitään tälläistä tahalleen? Ei ole mitään tarvetta.
Blues on joka osa-alueella Lukkoa edellä, Lukko ei tule voittamaan sarjassa otteluakaan.
Sehän tuossa eniten ihmetyttääkin, että miksi? Tutisiko puntti sittenkin?

Eikä se joka osa-alueella edellä ole, Raanta valittiin parhaaksi kassariksi ihan noin esimerkiksi.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Nättinen oli ylivoimaisesti kentän paras hyökkääjä, ei kahta sanaa. J. Lajunen on fyysisesti valmiimpi ja tasapainoisempi mutta Nättinen alkaa muistuttamaan jo Bambia, iso jätkä jolla jalka liikkuu ja kiekkokontrolli toimii.
Bambi on hyvä vertailukohde, muistuttavat toisiaan todella paljon. Mielestäni Nättisen luistelu on hyvin samankaltaista kuin Bambilla nuorempana, hyvä liike ja tekniikka, mutta voimaa tarvitaan lisää. Sen näkee hyvin pitkien vaihtojen päätteeksi jolloin paketti alkaa hajoilemaan, ja siitä ettei luistelu ole niin sähäkästä.

Nättisen kohdalla mua vähän ärsytti se, ettei jätkä oikein ollut fyysisesti läsnä tänään. Taitavia ratkaisuja kiekollisena, mutta kiekottomana mun makuun liian veltto.

No, turha vääntää tästä sen enempiä, Holellahan on kuulemma joku viisivuotissuunnitelma takataskussaan johon Nättisen jokainen ateria on merkitty.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ei palannut, sillä Aaltosen polvi ilmeisesti meni paskaksi tuon polvitaklauksen johdosta. Pöytäkirjassakin merkintä, että tilanteesta lähtee raporttia. Helvetin paska homma, jos tuo vielä oli tahallinen niin kuin pikkulinnut kertoivat.

Ilmeisesti muitakin koiruuksia on Bluesin taholta harrasteltu.

Ilmeisesti et siis tiedä vitun vertaa mitä matsissa tapahtui ja joku psykoisin kaltainen ns. "objektiivinen" raportoija on vetänyt kilarit kun näki pelaajan jäässä?

Myönnän että itseltäni meni kanssa tilanne osittain ohi mutta mitään hirveitä protesteja ei Lukon penkiltäkään tullut tilanteessa.

Ja muita koiruuksia ei nähty, Bluesin Järvinen ajoi maalille jossa Lukon pakki veti poikittaisella Järvisen suoraan Lukon veskan päälle. Tämä oli todella raju törmäys ja ihme oli että veska palasi peliin mutta syyllinen oli 90% Lukon pakki. Blues pelasi paljon aktiivisemmin ja taklasi about 2:1 suhteella Lukkoon verrattuna.
 
Todellakin mukavaa "lämmittelyä" perjantain ja lauantain peleihin tämä. Kiva käydä katsomassa pelejä joissa oma suosikki kontrolloi tapahtumia. Kävin myös lauantaina katsomassa Pelsu -matsin. Tuosta viisastuneena nyt oli mukana myös pipo ja hanskat, sillä Matinkylä Garden on kylmempi kuin muistinkaan.

Yllättävän vähän taklauksia ja muutenkin suht antifyysinen ottelu. Kuumia tunteita riitti kyllä riittävästi. Joskaan en tiennyt että käytöskympin voi saada mussuttamalla vastustajalle? Lajunen ei puhunut tuomarille sanaakaan eikä edes siihen suuntaan vaan urputti pitkään jollekin Lukkopelaajalle, tästä sitten annetaan kymppi. Polvitaklausta en nähnyt ollenkaan, joten ei voi sanoa että menikö tuomio oikein.

Voin kuvitella että Lukkolaisia hatuttaa ottelun lopun tapahtumat. Olin ihan varma että se viimeinen jäähy tulee Bluesille kampituksesta mutta jäähy tulikin jostain toisesta tilanteesta estämisestä. Sitten vielä ratkaisumaali jota yritetään potkasta maaliin mutta ei tainnut osua luistin kiekkoon, koska maali hyväksyttiin. Sen tähden maali merkittiin V. Lajuselle, joka laukoi viivalta.

Jos Blues ei voita mestaruutta niin se johtuu maalivahdista. Muu joukkue on erinomainen mutta molarityöskentely on vain keskinkertaista. Tohon kun heitettäisiin Koskinen luukulle niin kultamitalit voisi jo jakaa Espooseen.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilmeisesti et siis tiedä vitun vertaa mitä matsissa tapahtui ja joku psykoisin kaltainen ns. "objektiivinen" raportoija on vetänyt kilarit kun näki pelaajan jäässä?
Itse tunnustit ettet nähnyt koko taklausta ja silti kritisoit muita? No, ehkäpä se totuus on jossain siinä välissä. Jos tuosta on raportti tehty, niin eiköhän sen perusteella saada oikeutettu tuomio pelaajalle, jos siinä jotain pahempaa tapahtui.

Hieman tuo kyllä haiskahtaa tarkoitushakuiselta, jos "sattumalta" telotaan pelikyvyttömäksi Lukon selkeästi paras pelaaja. Ehkä pelin tasaisuus tulostaululla pisti espoon pojat jännittämään, maalin voitto itse asiassa oli kyllä pahasti alakanttiin mitä saattoi runkosarjan perusteella odottaa. Saas nähdä repeääkö sarja kunnolla jo Raumalla, vai yllättääkö ketut, hieman vaikeaa se taitaa kyllä olla jos Aaltonenkin vielä pois.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Hieman tuo kyllä haiskahtaa tarkoitushakuiselta, jos "sattumalta" telotaan pelikyvyttömäksi Lukon selkeästi paras pelaaja. Ehkä pelin tasaisuus tulostaululla pisti espoon pojat jännittämään, maalin voitto itse asiassa oli kyllä pahasti alakanttiin mitä saattoi runkosarjan perusteella odottaa. Saas nähdä repeääkö sarja kunnolla jo Raumalla, vai yllättääkö ketut, hieman vaikeaa se taitaa kyllä olla jos Aaltonenkin vielä pois.
Maalin voitto oli kyllä ennakko-odotuksiin nähden vaisua, mutta aina ei uppoa. Eikä se Lukko ihan turistiryhmä voi olla, kun kerran pudotti Jokerit. Etenkin maalivahtipeli on huomattavasti parempaa kuin Bluesilla. Luulen, että Lukolta löytyisi parempi maalivahti jopa D-junnuissa.

Sinuna katsoisin vielä tilastot läpi. Siitä huomaisit, että Blues tosiaan johti ottelua, kun tuo ikävä tapaus sattui. Vähän ihmetyttäisi tuollainen "taktikointi". Ehkä tiellä siellä Satakunnassa tehdään noita tahallaan, kun johdetaan... tuloksena play-out "finaali".

Itse asiassa aivan käsittämätöntä mussutusta Lukko-faneilta, jotka eivät edes nähneet koko tapahtumaa. Puretaanko tällä jotain vai onko vaan pakko päästä valittamaan? Eniten kertonee se, että edes Lukon aitio ei "mussuttanut" tilanteesta.
 

stones

Jäsen
Se Aaltosen loukkaantuminen tapahtui punaviivalla, kun kaveri roiskaisi kiekon päätyyn ja Virkkunen yritti ajaa pystyyn. Näytti puujalalta, kun aitiossa jääpussia reiteen laittoivat, mutta lähti sitten hetkenpäästä koppiin.

Se viimeinen jäähy tuli Lukolle, kun hyökkääjä yritti saada pakille vähän aikaa viivalla ja blokkasi Bluesin kaverin, joka sitten kaatuessaan kampitti sen Lukko pakin. Vähän näytti siltä, että dumarit jätti viheltämättä muutaman jäähyn, kun Lukko pelaajat huusi aitiosta jokaisesta tilanteessa jäähyä ja siitä tuomari kävi jopa sanomassa, että pitäkää pienempää ääntä.

Blues pelasi yllättävän passiiviesti eikä ajanut kiinni hyölkkäyspäässä vaan kolmas hyökkääjä oli kokoajan siniviivalla pelin alla. Matinkylän minikaukalossa, kun saa todella kovan paineen jos vain uskaltaa ajaa ylhäätä kiinni.

Mikäs sitä Martikaista vaivaa, kun ei pelannut? Aleksi Laakson kiekollinen peli oli minusta positiivinen yllätys, tuostahan voidaan saada hyvä pelimies vielä liigaan. Lajusen Ville tuntuu dominoivan kenttää ihan samalla tavalla, kuin Jalasvaaran Jallu aikoinaan A-junnuissa.

Nättinen on kyllä todella kova pelimies. En muista milloin olisin nähnyt noin rauhallisesti kiekolliseti pelaavaa häkkipääkaveria A-junnuissa. Uskaltaa ja pystyy pitämään kiekkoa sekä seuraamaan myös missä omat menee. Nättisestä tulee vielä huima pelimies!
 

Kapo

Jäsen
Jos Blues ei voita mestaruutta niin se johtuu maalivahdista. Muu joukkue on erinomainen mutta molarityöskentely on vain keskinkertaista.
Ei tuo puolustuksenkaan puolustustyöskentely hirveän vakuuttavaa ollut. Gröndahlin ja Virkin mestis-lainat saattavat vielä kostautua tällä saralla.

Varaukseton center "peli näkemättä" -itkijöille.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eniten kertonee se, että edes Lukon aitio ei "mussuttanut" tilanteesta.
Mitä hyötyä on Alpomaisesta mussutuksesta? Oma tiimi sellasesta vielä nappaa jäähyn ja valkku pistetään katsomoon. Ja tuossahan Blues-pelaaja ajettiin ulos, joten ei kai Lukon suunnalta mitään jäänyt tuomarille sanottavaa, joten turha kai siitä enempää avautua. Tuomari/valvoja toimittaa tapauksesta raportin, ja mikäli ei mitään lisäkieltoja tule, niin that's it. Ei tässä kukaan sen enempää ole itkemässä, lähinnä vaan manataan tuota tärkeän miehen loukkaantumista.

Stonesille kiitos hyvästä raportista, toivotaan että puujalalla Aaltonen selviäisi.

Näille parille espoolaiselle "pelinnäkijälle" vielä tiedoksi, että satun tietämään mitä siellä tapahtui, koska asiasta on minulle kerrottu, joten otetaan ihan iisisti vaan.
 

EB#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Blomqvist ja Nättinen ovat toki joukkueen taitavimmat hyökkääjät, mutta jäivät eilen kyllä täysin kaksikon J. Lajunen ja L. Uusivirta varjoon. Erityisesti Lasse oli todella kova. Kavereiden pelaaminen 5v3 AV:ssä oli uskomattoman hyvää.

Näkyvä näköjään jännittelee aina sarjan ensimmäisen pelin (sama Pelsuja vastaan), mutta eiköhän ukko ole jo huomenna taas oma itsensä. Eli siis kentän kypsimpiä suorituksia esittävä puolustaja.
Martikainen on pelannut hyvin ja energisesti. Sääli, että pystyy pelaamaan vain puolet peleistä. Edelleen kai ongelmia selän kanssa?
V. Lajusen esitykset A:ssa lähinnä vituttaa. Keskittyy paskan jauhamiseen ja leijumiseen. Nöyryys takaisin oman pään pelaamiseen, niin siitä se lähteen. Villen suoritukset YV:llä ovat toki edelleenkin jäätävän hyviä enimmäkseen.

Kova tulee vääntö olemaan Lukon kanssa. Erityisesti Raanta on askeleen Espoon vastaavaa edellä.
 
Viimeksi muokattu:

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Täytyy sanoa tuosta matsista että harvoin tuntee tuollaista myötähäpeää vastustajaa kohtaan. En tajua miten lukkolaiset jaksoivat itkeä koko vitun matsin tuomareille. Sama jatkui vielä ottelun jälkeenkin ja tuomaritkin rupesivat hermostumaan.

Mielenkiintoinen tilanne oli myös Blues ylivoimalla kun Lajunen oli menossa vaihtoon ja lukkolainen tarjoili mailaa vaihtoaitiosta ohi luistelleelle Lajuselle. Tämän jälkeenhän tuomari meni käskemään raumalaisia kauemmaksi laidasta. Seurauksena jälleen kauheaa vinkunaa ja valitusta. Nauratti muuten saatanasti Lajusen tuuletus tuon voittomaalin jälkeen - taisi pikkaisen olla suunnattu Lukon penkille :D
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Itse tunnustit ettet nähnyt koko taklausta ja silti kritisoit muita? No, ehkäpä se totuus on jossain siinä välissä. Jos tuosta on raportti tehty, niin eiköhän sen perusteella saada oikeutettu tuomio pelaajalle, jos siinä jotain pahempaa tapahtui.

Niin, taisin todeta että en kunnolla tilannetta nähnyt/meni vähän ohi mutta jotain kuitenkin.

Ottaen huomioon sen itkun ja mussutuksen Lukon penkiltä koko matsin ajan on suoranainen ihme miten vaisua kitinä oli tuon tilanteen jälkeen.

Mutta ehkä raportti kertoo.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
. Sitten vielä ratkaisumaali jota yritetään potkasta maaliin mutta ei tainnut osua luistin kiekkoon, koska maali hyväksyttiin. Sen tähden maali merkittiin V. Lajuselle, joka laukoi viivalta.

Väärin. Kiekko osui selvästi luistimeen josta meni maaliin, mitään potkua ei yritetty vaan joko tahaton tai tahallinen ohjaus joka on sallittu säännöissä.

Käsittääkseni ohjauksen teki J.Lajunen V.Lajusen vedosta joten se hallin kuulutus meni vituiksi.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Kyllä se meni OPK:hon asti V. Lajusen maaliksi.

Olihan paikalla liigan arvostettu, ammattitaitoinen ja kritiikkiä hyvin sietävä erotuomarijohtaja Arto I. Ehkäpä Arto kokeneena ja kaiken nähneenä ammattilaisena voi auttaa liiton kurinpitäjää selvittämään mitä tapahtui.

Raannalle jäi ainakin kymppi viheltämättä siitä mailan paiskomisesta voittomaalin jälkeen.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kyllä se meni OPK:hon asti V. Lajusen maaliksi.

Mielenkiintoista. Luistimeen se osui ihan varmasti ja mielestäni vetäjä oli V.Lajunen, ohjaaja joku muu.

Noh, ehkäpä V.Lajunen oli luottopakkina hyökkäyksen kärjessä ohjaamassa vedon.
 

stones

Jäsen
Olihan paikalla liigan arvostettu, ammattitaitoinen ja kritiikkiä hyvin sietävä erotuomarijohtaja Arto I. Ehkäpä Arto kokeneena ja kaiken nähneenä ammattilaisena voi auttaa liiton kurinpitäjää selvittämään mitä tapahtui.

Arto I kyllä lähti jo pois ennen tuota, joten turha sieltä odottaa kommenttia. CG Kaisla seurasi pelin loppuun saakka, joten... Erittäin huolestuttavaa on kyllä noiden dumareiden taso nykyään. Kyllä noita dumari palkkioita voisi nostaa, että tuo laatutaso nousisi.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Arto I kyllä lähti jo pois ennen tuota, joten turha sieltä odottaa kommenttia.

Sitä varmaan hävetti siihen astinen tuomaritoiminnan taso ja katsoi parhaaksi luikkia pois?
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Mielenkiintoista. Luistimeen se osui ihan varmasti ja mielestäni vetäjä oli V.Lajunen, ohjaaja joku muu.
Aivan oikein. Ville veti, ja pikkuveli ohjasi jalalla vedon maaliin.

Maalin voi myös tsekata Bluesin kotisivuilta, Blues Newsistä. Siellä uutisten loppupuolella on lyhyt raportti A:n pelistä ja maalikin näytetään.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Välieräsarja nyt Bluesille 2-0. Tänään tuli jatkoaikavoitto Raumalta maalein 3-4. Pikku-Jönni 2+1, Nättinen 1+1. Lukon liettualainen saanut OR:n ryntäyksestä. Toivottavasti ei kukaan loukkaantunut.

Huomenna on sarja katkolla Matinkylässä alkean klo 16.00.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Lukon liettualainen saanut OR:n ryntäyksestä. Toivottavasti ei kukaan loukkaantunut.

Ei loukkaantunut. Forsström oli jo nousemassa ylös, mutta huomasi, että taklauksesta tuli jäähy ja jäi makaamaan. Tuli mukaan peliin uudelleen.

Tasainen vääntö, jossa Lukko hukkasi enemmän tekopaikkoja. Blues teki pari ekaa maaliaan vähän tuurilla (ensimmäisessä löysä viivarannari vissiin molempien tolppien kautta, toisessa flipperiveto kahden pelaajan kautta), Elo pääsi kahteen maalipaikkaan (joista siis teki) tuurilla, eli aika tasan nuokin.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ei loukkaantunut. Forsström oli jo nousemassa ylös, mutta huomasi, että taklauksesta tuli jäähy ja jäi makaamaan. Tuli mukaan peliin uudelleen.

Tasainen vääntö, jossa Lukko hukkasi enemmän tekopaikkoja. Blues teki pari ekaa maaliaan vähän tuurilla (ensimmäisessä löysä viivarannari vissiin molempien tolppien kautta, toisessa flipperiveto kahden pelaajan kautta), Elo pääsi kahteen maalipaikkaan (joista siis teki) tuurilla, eli aika tasan nuokin.

Eipä tuo Elon läpiajosta tekemä nyt kovin tuurilla tehty kyllä ollut.

Ottelurangaistus pisti kyllä aika pahasti silmään. Mitään sen ihmeellisempää en ainakaan itse nähnyt, mutta pihalle kaveri laitettiin ja vastustaja pääsi jatkamaan peliä. Kai tuosta polvitaklauksestakin sitten olisi voinut ottelurangaistuksen viheltää, vaikka Rajalakin jatkoi peliä vielä sen jälkeen.

Kovasti on tuota Bluesin joukkuetta hehkutettu etukäteen, mutta eipä kentällä ihmeitä kýllä nähty. Peli oli täysin Lukon otettavissa ja mielestäni hallintakin oli Lukon ainakin kaksi viimeistä erää, jotka ottelusta tuli nähtyä.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Eipä tuo Elon läpiajosta tekemä nyt kovin tuurilla tehty kyllä ollut.

Niin, tarkoitin tapaa, jolla pääsi läpiajoon. Viimeistely oli toki tyylikäs.

Ottelurangaistus pisti kyllä aika pahasti silmään. Mitään sen ihmeellisempää en ainakaan itse nähnyt, mutta pihalle kaveri laitettiin ja vastustaja pääsi jatkamaan peliä. Kai tuosta polvitaklauksestakin sitten olisi voinut ottelurangaistuksen viheltää, vaikka Rajalakin jatkoi peliä vielä sen jälkeen.

Eihän siitä tullut edes jäähyä, ja taisi se Juusoa vähän sattuakin. Eli että ei ihan pelkästään filmailemaan jäänyt, vaan parin vaihdon ajan jalkaa hoivailtiin.

Kovasti on tuota Bluesin joukkuetta hehkutettu etukäteen, mutta eipä kentällä ihmeitä kýllä nähty. Peli oli täysin Lukon otettavissa ja mielestäni hallintakin oli Lukon ainakin kaksi viimeistä erää, jotka ottelusta tuli nähtyä.

Parempihan Jokerit oli, monessa mielessä. Etenkin epävarma veskari jäi mieleen.
 

lexhockey

Jäsen
Sarjakärki missä järki?

Kyllä tuomareiden pitää pystyä lukemaan ja havainnoimaan peliä niin, että jollakin neljästä tuomarista on edes jonkinlainen käsitys pelin tapahtumista.

Blues - Lukko pelin jälkeen kukaan neljästä tuomarista ei ollut nähnyt kun Lukon Makkosta oli keihästetty törkeästi kylkeen.
Kukaan neljästä tuomarista ei pelin jälkeen osannut kunnolla sanoa miten Aaltosta taklattiin.
Kunnon tuomarit A-junnujen peleihin!
On se kummaa miten just Lukon paras hyökkääjä ja toiseksi paras pakki noin itsekseen loukkaantuu.
Härski äijä toi Makkonen, kun itseään mailan päällä lyö kylkeen. Yrittikö kenties "harakiria"?
Luulisi Bluesin pärjäävän muutenkin?

Bluesilta erittäin Sikamaisia temppuja! Ei pienintäkään vastustajan kunnioitusta! Tälläinen ei kuulu jääkiekkoon!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös