Kiekko-Espoo 2018–2019

  • 291 491
  • 946
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Tuo tuli alle oli huono vertaus. Pahioittelut siitä. Eiköhän blues tule miesten edustuskiekkoon jos sille on selkeä tarve. Juuri nyt ei ole, kun Ami ja Kimi laittavat espoolaista kiekkoa kuntoon. Annetaan nyt heille työrauha ja odotetaan tuloksia. En valitettavasti pysty osallistumaan vapaaehtoistyöhön kun kaikki aika menee palstaveljien virheellisten ja tietämättömyydestä johtuvien viestien oikaisuihin. Ei ole tyhmiä kysymyksiä ainostaan kysyjiä. Tsemppiä kanssatrollaajille.

Blues4ever
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Vaikka yrittäisi selittää mitä vaan, niin Erkan toive tuntuu olevan kaiken K-Espooseen (ja EPS:ään) liittyvien hankkeiden epäonnistuminen.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Kyllä nyt tuli taas paljon ihan sitä itseään ilmoille. Juniorit on kaiken perusta ja bjr juniorit voi tehdä yhteistyötä kenen kanssa tahansa. HIFK, Vantaa tai Kiekko-Espoo. Nyt Espoo on pelaajakehityksen kannalta huonoin vaihtoehto. Espoo United pelasi Mestistä ja teki yhteistyötä bjr kanssa. 4 peluria saivat suoraan liigasopimuksen seuraavalle kaudelle. On varmaankin osoitus oikein tekemisestä. Kuvitelma siitä, että Kiekko-Espoo edes Mestiksessä muuttaisi tilannetta on totaalisen väärä. Kärkijuniorit menevät sarjapaikkojen, valmennuksen ja tekemisen perässä. Se, että Kiekko-Espoo on Mestiksessä jonkin ajan päästä ei muuta sitä tilannetta, että sen junioriorganisaatio pelaa suomi- tai aluesarjaa. Kenen kanssa kuvittelet Kiekko-Espoo Oy:n haluavan tehdä yhteistyötä. BJR vai Kiekko-Espoo ry, eps tai eks. Kiekko-Espoo ry:llä on kolmos tai neloskorin joukkueet Espoossa. Ei ole ensimmäinen kerta Espoossa kun Espoonlahti lähtee omiaan rakentelemaan. EPS miehet konkurssi ja siirto Kirkkonummelle. Nyt nähdyllä ja esitetyllä versiolla on mahdollisuudet kyllä ja voisin kuvitella bjr olevan mukana, kun jotain näyttöjä tekemisestä löytyy. Toistaiseksi mitään muuta ei ole esitetty kuin tahtotila + maalivahti ja Hirso. Sekä 10 junioritmaksaavähemmän yhteistyökumppania. Onkohan nuo 200 € per tukija. Nyt ei kannata liikaa huudella vaan tekemisellä osoittaa projektin toimivuus. Sitä odotellessa. Kausi on jo alkanut ja elokuussa viimeistään pitäisi mennä jäille.

Blues4ever
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Montakos äänivaltaista jäsenentä näissä yhdistyksissä yhteensä on ja kuinka suuri osuus näistä jäsenistä pitäisi vaihtaa?

Se toki käy hyvin selväksi että BJR:lle tärkein asia on pelaajapolku. Eihän siinäkään mitään väärää ole, mutta kiinnostaako seura muita kuin niitä, joille tuolla pelaajapolulla on merkitystä? Aika pieni taitaa lopulta olla se joukko, jolle BJR:n olemassa ololla on väliä?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Matinkylässähän on vaihdoksia tehty pariin otteeseen. Espoonlahdessa kerran. Ei nämä ongelmat ole henkilöistä kiinni vaan seuraintohimoista ja valitettavasti pelaajat tästä asiasta kärsivät. Ei Kiekko-espoolla ole tunnin tuntia jäätä Espoossa, jos epseks ei niitä seurayhteisössään eteenpäin jakele. Jaetaanko vielä tuettuja jäitä Oy:lle on hyvä kysymys. Jos se yhteisössä hyväksytään, niin mitään ongelmaa ei ole. Onko se seuran sääntöjen mukaista toimintaa on eri kysymys, josta viime kädessä vastaa hallitus. Harjun kiekon tapauksessa hallitus joutui vahingonkorvausvastuuseen. Tekemistä siis riittää ja mitä enemmän luodaan toimijoita sitä kauemmaksi etääntyy pelaajien etu. Perustat kuntoon olisi laitettava myös vastuukysymysten osalta. Perse edellä puuhun kapuaminen on huono harrastus, kysy vaikka Jussilta.

Kun perusymmärrys kokonaisuudesta erityisesti talouden suhteen on vajavainen ja seuraintohimo määräävä tekijä, niin kokonaisratkaisua kaikkien toimijoiden eduksi on mahdoton saada aikaiseksi.

Blues4ever
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Msg:lle. Pelaajapolku on kaiken tekemiden ydin. Mahdollisuus harrastaa ja viime kädessä ammattiura tähtäimessä. Kyllä kai bjr tekeminen kiinnostaa kun pelaajia on melkein 1300. Tänäkin vuonna halusi joukueellinen pelaajia pois eks organisaatiosta ja tulivat mukaan bjr toimintaan. En tiedä muiden jäsenmääriä mutta bjr:ssä ovat jäseninä kaikki seurassa pelaavat juniorit jotka hallitus jäsenikseen vuosittain hyväksyy. Hallitus ja sen jäsenet valitaan taas seuran sääntöjen mukaisesti käsittääkseni max 8 jäsentä.

Blues4ever
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Se onko ikosten/muukkosten/merikantojen ja soinien lapsilla pelaajapolun päässä jotain on varmaan näille merkityksellistä, mutta eihän siihen mitään espoolaista yhteisöllisyyttä tai yleisöä tarvita mihinkään? Mitenkäs muuten tuo BJR talous vuonna 2018, kun kaupunki antoi 74 000 € ja BJR hakema määrä oli 290 000 €?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
ErkkaMailasen mouhoaminen näemmä kiihtyy sitä myötä kuin K-Espoosta kuullaan uutta. Milloin huolettavat junnujoukkueet, milloin jäävuorot, milloin yhdistyksen säännöt. Eiköhän kaikkiin kysymyksiin saada aikanaan vastaus, ota iisisti vaan ja nauti.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ilmeisen erilainen näkemys on joukkueiden ja sarjatasojen imusta. Kiekko- Espoon imu junioreissa on nyt nähty. Suomi tai aluesarja ja neljässä joukkueissa 39 pelipassia. Puuhastelu tulee mieleeni. Kuvitelma siitä, että miesten edustus edes mestistasolla muuttaisi tilannetta on totaalisen väärä. En tiedä mihin tämä ajatusmalli oikein perustuu. Samalla tavalla pelaajat voivat siirtyä bjr edustuksesta KiekkoEspooseen kuin siirtyivät espoounitediin. Jokerit vertaus ontuu koska siellä on vantaan mestisjengi mukana taustalla pelaajapolussa. Todellisuudesta vieraantunut ajatusmalli kokonaan tuo miesten edustuksen imuvoima suhteessa junioriedustuksen ja sen kiinnostavuuteen.
Tuo pienemmät kulut on mielenkiintoinen väite. Mitä kautta kulut ovat pienemmät. Tukeeko epseks jotenkin erikseen Kiekko-Espoon toimintoja taloudellisesti. Ei kai junioreilla maksateta erillisen edustusorganisaation kuluja.

Yhteistyö on hyvästä ja sitä varmuudella tehdään kun se on pelaajan kehittymisen kannalta perusteltua. Yhteistyötä ei tehdä seuraintressien perusteella tai pakon sanelemana.

Blues4ever
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Kun avoimesti ja läpinäkyvästi asiat kerrotaan jään nauttimaan toivottavasti hyvästä matkasta. Nyt ei ole mitään olennaista vielä kerrottu. Kiekko-Espoo lienee perustettu nykyisten hallitusvastuu henkilöiden poikien poluksi. Tsekkaa nimet. Aika epäreiluja esityksiä ja väitteitä pystyy netissä heittelemään. Fakevews sanoisi Trump.

Blues4ever
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Bjr talous on käsittääkseni hyvällä mallilla, koska sillä on kahden yhdistyneen seuran ja edustuskiekon yhteiset tulot. On tarpeeksi iso organisaatio huolehtimaan jäsentensä hyvinvoinnista ja bjr hallinnon ja työntekijöiden yksikkökustannukset ovat puolet epseks kuluista
Bjr käyttää varansa joukkueiden toimintoihin, ei hallinnon ylläpitämiseen.

Blues4ever
 

Sijoitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos tavoitteena on siirtää espoolaisesta kiekosta kiinnostuneiden sympatiat ja mielenkiinto Blues Juniorsista Kiekko-Espoon suuntaan, aika hyvin tämä trolli siinä tuntuu onnistuvan.

Hah, näinhän tässä on käynyt. Alkaa tän trollailun/suolaamisen takia hiertää koko BJR, vaikka ei siihen pitäisi mulla olla mitään syytä. Tsemiä kuutenkin ihan oikeasti BJR:lle, toivottavasti yhteistyö Kiekko-Espoon kanssa onnistuu ennen pitkää.

Rauhoittuisit Erkka välillä vaikka juhannuksen viettoon. Tollainen sätkyily ei voi olla terveydelle hyväksi.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Niin ja saihan jääkiekko juuri kaupungilta Merran lahjana miljoonalla eurolla jääaikaa. Nähtäväksi jää kestääkö tuo päätös sitten mahdollisia valituksia.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Pidän noita lukuja ihan mahdollisina, koska tuo 200€ ei kaada sitä Peran nakkikioskiakaan ja saa vielä vähennyksiin. Toki tuo myynti pitäisi saada ikäänkuin suusta suuhun eteenpäin yrittäjillä, joka on haastavampi homma. Täytyy yrittää mainostaa muutamalle tutulle pienyrittäjälle, josko lähtisivät tuolla tyylillä mukaan.
@Espoonmies
Mihin vähennyksiin? Muutoin toki olen kanssasi samaa mieltä, nyt oikeasti on vihdoin se ajatus kohdallaan, toivottavasti ymmärtää Hirso & co ettei se Pera tuu sinne toimistolle rahojen kanssa, vaan sinne pitää mennä Peran luo.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Onkos jotain muuttunut ihan muutaman vuoden takaisesta? Tuo tukihommeli/sponssaaminen oli ainakin 3 vuotta sitten vähennyskelpoista verotuksessa. Näin mulle kerrottiin, kun rahaa ruinailin noista pikkulafkoista( en toki Bluesille tai Eu:lle). Piti olla oikeanlainen soppari, että tilitoimisto pystyi tuon hyödyntämään.
Se riippuu sponssaamisesta. Näkyvä mainos voi olla markkinointia ja vähennyskelpoinen, pelkkä istumapaikalippu lähtökohtausesti ei ole markkinointia. Sama vaikka jos ostaa aition jostain, niin ei ole jos ei sitä sitten kerrota koko kansalle. Lätkässä, kuten muussakin urheilussa, ovat huonoja ymmärtään näitä. Se teippi siihen firman penkkiin voisi muuttaa paljon, ei näitä kukaan mieti.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ruokailutauko ja tietämättömyys, osaamattomuus ja ymmärtämättömyys kasvaa kirjoittajilla. Kiva nähdä kirjoittajista, että joku on oikeasti ihan ytimessä nimimerkin takana tietäen jäiden ostamisesta. BJR tekee varmaankin päätöksensä pelaajien etua silmälläpitäen, ei seurahegemoniaa ylläpitääkseen. Fakta on se, että Kiekko-Espoon juniorit on puuhastelusarjoissa ja miesten edustus samoin. Miehet voivat nousta Amin ja Kimin projektina, mutta turha huudella junioritekemisestä. BJR voi halutessaan luoda miesten edustuskiekon parhaaksi katsomansa yhteistyökumppanien avulla. Toistaiseksi epseks ei ole uskottava kumppani. Toivottavasti jatkossa olisi. Luulen tietäväni paremmin juniorijoukkueiden rahoituksesta kuin puusilmä joka aiheesta kirjoittaa, mutta jokaisella trollilla T1971 on mahdollisuus omaan mitättömään ja perustelemattomaan kantaansa. Bjr on pystynyt hoitamaan Anuorten toiminnot ulkopuolisella rahoituksella. Budjetti on suurempi kuin suomisarjajoukkueen, joten hv T1971. Eihän jään tarve tarve ole miksikään muuttunut. Ei Kiekko-EPSoo lisää pelaajia tuo. Ainoastaan samojen pelaajamäärien uudelleen sijoittelua. 39 pelaajapassia on rekisteröity uuteen seuraan. Ihan käsittämätöntä skeidaa kirjoitetaan espoolaisen kiekkoilun nimissä. Käsittämättöntä on myös Msg kirjoitus siitä, että kaupunki ostaa lisää jäitä junioreille, niin siitä pitäisi valittaa. Miksi ?????

Blues4ever
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Ei uskoisi, että tämä on Suomi-sarjan Kiekko-Espoon miesten joukkueen kausitopic. Sen verran vankkaa juttua löytyy juuri ns. tupladesantilta, joka saa itseni entistä kovemmin tämän uuden joukkueen taakse.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kiekko-Espoo voittaa tällä kaudella suomi-sarjan, ensi vuonna mestiksen ja sitten Liigan. Tämän jälkeen joukkuetta pyydetään suoraan NHL:ään. Ekalla kaudella voitetaan Stanley cup. Tässä vaiheessa kumulatiivinen voitto on ollut teilut sata miljoonaa euroa, junnuja on organisaatiossa reilu 10000 ja jokaisen NHL:n varaustilaisuuden kolme ensimmäistä nimeä ovat olleet Kiekko-Espoon kasvatteja. Samalla toimiston jokaisessa työpisteestä ja neukkarista on live stream kaikkien katsottavissa...

Silti tuo sama trolli kitisee hiekkaisen vaginansa kanssa heikosta taloudenpidosta, heikosta juniorityöstä ja urheilullisesta menestyksestä sekä luonnollisesti avoimmuuda puutteesta.

Älä ruoki trollia. Uskokaa nyt. Nimimerkki Erkka Mailanen on pelkkä trolli ja tulee sitä aina olemaan. Antakaa olla ja pysykää asiassa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Esimerkiksi kirjoitus vailla mitään totuuspohjaa: Miksi epseks vihaa omaa junioriorganisaatiotaan yrittämällä luoda jotain, mihin ei ole mitään mahdollisuutta. Joko miesten edustuksen tuhoaminen on lopetettu. Epseks aikoo junioreiden varoilla rahoittaa edustuksen toiminnot ja ostaa Jussin hallin. EPS on siirrettävä toimintonsa, koska harkkahallissa on myrkkyilmaa ja muutenkin halli puretaan tehottoman käytön johdosta. Näin myös eks peltihallin osalta.

Kuka tahansa minkä nimimerkin avulla tahansa voi kirjoittaa ihan mitä tahansa skeidaa, millä ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Kriittisten kysymysten osalta trolli vaihtaa sitten aiheen.

Blues4ever

Blues4evee
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Niin, tähän riittää ihan se että hallin seinällä on taulu missä on firmojen nimet. Muuta ei tarvita. Tai vaikka nuo nimet yleisölle jaettavassa kokoonpano läpyskässä takasivulla.
Tottakai riitää. Tokikin sitten alv menee eri tavalla jos ei myydäkkään pääsylippua vaan mainospaikkaa jne.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ai perhana, mulla saattakin olla hivenen erilainen tapaus toi esimerkki. Edustamani seura oli ry ja tuo K-Espoohan on oy. Onkos tuossa joku ero, koska meillä ei tuota Alv:a maksettu kyllä ollenkaan? Kuitenkin seuralla oli ammattipätevä kirjanpitäjä ja osaava tilintarkastaja.
Niin siis kultuuri ja viihdetapahtumissa se alvi on 10% ja mainoksissa 24%. Mutta toki te voitte olla olleet pienenä toimijana verokevennettyjä tai jopa vapaita. Tähän sitten sellainen huom. että jos kyseessä on pysyvä mainos niin sitä koskee kuitenkin yleinen verovelvollisuus, eli kyseessä on silloin elinkeinotulo ja tämä sitten pitää laskea erikseen sen yleishyödyllisen yhdistyksen muusta toiminnasta. Toivottavasti osasin olla tarpeeksi epämääräinen että kukaan ei ymmärtänyt tästä mitään.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Voisi kyllä sen verran harrastelijamaisuudesta luopua, että jonkinlaiset kotisivut väsäisi.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.84
  • 3.85
  • 3.85
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös