Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Espoo 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Lauri, 09.06.2018 klo 17.22.

 1. Lauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues & Devils
 2. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nyt sitten malttia matkassa ja tervetuloa pian takaisin Mestikseen!
   
 4. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Nonniin! Onnea K-Espoolle ja nyt järkevästi rakentamaan perustaa. Suomisarja on mielenkiintoinen sarja ja ajoittain näkee erittäin viihdyttävää peliä. Tervetuloa mukaan täältä Järvenpäästä.
   
 5. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Erittäin hieno juttu, vaikka onkin vasta ensimmäinen askel. Ostin fc Hongan kausikortinkin, vaikka ehdin vain muutamaan peliin, joten on luonnollista tukea myös Kiekko-Espoota vaikka Espoonlahti kaukana onkin.
   
 6. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Hienoa, että jotain konkreettista vihdoin tapahtuu, saattaapa olla että ostan kausarin tukimielessä vaikka, en Espoossa asu enkä joukkuetta edes kannata, mutta Espoo tarvitsee myös vahvan edustuksen.
   
 7. Lapa7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo,HIFK,HPK
  Aivan mahtavaa! Kuuluu ehdottomasti suosikkeihini.
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Asun reilun tuhannen kilometrin päässä Espoosta, mutta ostan kausikortin, jos se ei ole kusetushintainen.

  Kerrankin jotain konkretiaa. Espoolaisena kannatan joukkuetta varsinkin nyt, kun ei ole liigahaastetta. Se on sitten hankalampi tilanne, jos joskus liigassa kohdataan, mutta se ei ole ajankohtainen ja nyt nautitaan tästä ja toivotaan kaikkea hyvää.
   
 9. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Ensimmäinen ulostulokin on näemmä tiedotteella. Kiitetään Blues Juniorsiakin tuen antamisesta, Kim Hirschovits on urheilutoimenjohtaja. Alkuviikosta on tiedotustilaisuus.
   
 10. Sijoitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Jumalauta, hienoa! Kyllä lähtee meidän perheeseen kausikortteja hankintaan!
   
 11. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
 12. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Tässä stoorissa tosiaan alusta asti mukana ja taitaapa käydä niin, että lapset raahataan (ja totutetaan) peleihin alasarjoista asti. Mikäs sen hienompaa!

  Tossa tiedotteessa yllätti kiitokset BJR:n suuntaan. Kiva kuulla ensi viikolla miten homma etenee. Hyvä fiilis tästä kyllä!
   
 13. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Hieno homma! BJR ja Kiekko-Espoo ovat ilmeisesti tehneet välirauhan, joten Erkka joutuu takaisin nakkikioskin kulmalle haastamaan riitaa. Nyt vaan järki kädessä ja talous edellä rakentamaan. Tervetuloa takaisin ainoa oikea, kivikova, Kiekko-Espoo!

  P.S. Jos tällä palstalla on joku Kiekko-Espoon byroolta, laita tarjous neljästä kausikortista yksityisviestinä.
   
 14. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Onnittelut Jussittomalle Espoon jengille!!!
   
 15. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Huh. Tapahtuipa se viimeinkin. Pitkään pelkäsin, että tämäkin todella hieno henkiinherätys kustaan antamalla joukkueen nimeksi joku helvetin moderni ja englannin kieltä mukaileva nimi tyyliin; Espoon Newbrandersmarketingmeritanordeaunitedblues. Ei. Sieltä tuli ainoa oikea Espoolainen joukkue, jolla voi olla jopa vahvasti yhdistäviä voimia. Saatana, piti kaivaa oikein K-Espoon lätkäkortit ja katsella. Kyllä se on vaan jotenkin uljaan näköistä. Toivottavasti tulee vanha, tai ainakin mahdollisimman sinnepäin oleva logo.

  Kyllä tää porukka on meikäläisen suosikki Suomi-sarjassa, niin voimakkaina pikkupoika- aikaiset sympatiat heräsi henkiin. Onnea ja menestystä! Pitäkää Jussi ja kaikki hänen hännystelijänsä helvetin kaukana tästä hienosta ja toimivasta asiasta.
   
 16. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Kyllähän näin 90-luvulta SM-Liigaa seuranneen ulkopuolisen silmin on hieno asia Kiekko-Espoon palaaminen lätkäkartalle. Hyvä fiilis tuli tuosta tiedotteesta ja nyt vain sanoista tekoihin - nöyränä eteenpäin perinteitä kunnioittaen ja vahvaa pohjaa rakentamaan.

  Hyvä Espoo!
   
 17. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Onneks Jussin Bluus näyttää edelleen jatkavan mestiksessä Ei nuo onnettomat ole ainakaan saaneet tuota koripallologoa pois tuolta Mestis osiosta. Onnea suomisarja paikasta Kiekko-Espoolle. Perinteitä löytyy enemmän kuin joltain blyyssiltä!
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Ai että, tämä on hienoa. Nyt toivotaan Espoolle hyvät suunitelmat ja niiden laadukas toteutus. Mestikseen kun Espoo aikanaan nousee, niin toivottavasti Kiekko-Espoolla on silloin hyvät sponsorit tai joku tapa jolla pystyy olemaan yksi Mestiksen suurista. Tuo ihan eri fiiliksen Espoon joukkue, kun on etuliite Kiekko, kun United, mutta hetki siihen vielä menee, että oman joukkueen takaa pääsee kohtaamaan. Tähän kun saadaan vielä Hokki joskus, niin Mestiskin näyttää ihan hyvältä, mutta en mene nyt asioissa liian pitkälle ja ohi.
   
 19. Sijoitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Ja BJR vastaa myös tiedotteella. Vaikuttaisi sille, että Espoossa olisi ainakin välirauha saavutettu. Tuntuu hyvältä.

  Tämä vaikuttaa myös ihanan oikeasuuntaiselta.
   
 20. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Kiekko-Espoo & Blues oli iso asia monelle. Joten parempi jättää tuo paskanjauhanta Bluesista pois. Nyt sitten uusi yritys, toivottavasti monet tuntisivat tämän uuden K-Espoo jutun omakseen. EU ei onneksi sitä ollut.
   
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 22. Siniharmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Hienoa, että Kiekko-Espoon paikka Suomi-sarjassa varmistui. Nyt on jo jotain konkretiaa, jonka päälle rakentaa odotuksia ensi kauden osalta. Samalla varmistui myös, että Kim Hirschovits on Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja. Saapa nähdä, että osallistuuko Kimi projektiin myös kentällä. Kuulemma pohjatyötä on tehty paljon sen eteen, että on valmiudet koota joukkue ensi kaudelle. Eiköhän siinä tapauksessa ensimmäiset pelaajasopimuksetkin julkaista kohta. Ehkä jo ensi viikon lehdistötilaisuudessa?

  Kaikista mielenkiintoisin seikka Kiekko-Espoon tiedotteessa oli kuitenkin kiitokset Blues Juniorsin suuntaan heidän tuestaan. Tarkoittaako tämä sitä, että BJR ja K-Espoo ovat sittenkin rakentamassa yhdessä espoolaista kiekkoilua? Onko suunnitelmat HIFK:n kanssa unohdettu? Tuleeko BJR:stä peräti K-Espoon kasvattajaseura? Tällä hetkellä on paljon avoimia kysymyksiä. Toivotaan, että näihin saadaan vastaukset ensi viikolla.
   
 23. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Jos luet BJR:n tiedotteen, niin ei ole mitään varsinaista yhteisprojektia tiedossa. Lähinnä niin, että BJR ei asetu poikkiteloin vaan antaa hyväksyntänsä. BJR keskittyy nyt omiin juniorijoukkueisiinsa. Varmaan ihan hyvä niin. Parempi laiha sopu kuin lihava riita.

  Niin. Ja Kimi aikoo pelata ainakin yhden kauden.
   
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mestiksessä toki voi vielä tässä ajassa paljon tapahtua paljon on puhuttu myös tuosta liigan laajentamisesta 16 joukkueseen ja pahimmillaan käy niin että Espoolla kun muutaman kauden päästä on noususuunitelmat Suomisarjasta niin mestiksessä on enää rauniot jäljellä, tietenkin optimitilanteessa pääsisi nousemaan sarjaan joka on kokoajan mennyt eteenpäin katsojakeskiarvojen noustessa ja mahdollisesti karsinnatkin silloin käynistellään, ehkä liiga pari joukkuetta karsinut jolloin mestiksessäkin pelattaisiin kaikkien aikojen kamppailua. Joku urheiluromantikko ehkä haaveilla että Jokeritkin olisi kartalla hakemassa nousua liigaan samaan aikaan. No tietenkin Espoolla on pitkä matka, isoin mahdollisuus ja este samaan aikaan taitaa olla nuo halliasiat, jos matinkylässä pääsisi pelaan 1500 katsojalle niin mestispaikka mahdollinen ja Metro Areena jos joskus sopivaan omistukseen niin liigaakin jopa melko nopeallakin aikataululla ehkä.