Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

KHL playoffs kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 28.02.2018 klo 13.51.

 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Mites tuo sääntö KHL:ssä? Voiko oikeasti videolta katsoa, onko kyseessä ollut väärä vaihto? Näin ainakin Severstalilta hylättiin maali.
   
 2. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Jos ei ole säännöt viime aikoina muuttuneet, niin käsittääkseni ei. Latvialaisen kurkunleikkaajan valmentama joukkue voi toki tehdä mitä lystää.
   
 3. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Lainaus:
  Pitää varmaan odottaa että joku asioista tietävä kertoo...
  Jotenkin vesikielellä sitä odottaisi että olisi SKA -Jokerit game 7 ja Steve Moses pääsisi jatkoajalla läpi ja tekisi maalin ja veisi Jokerit jatkoon. Mitä tapahtuisi? Kurkunleikkaajalla olisi valmentajan haasto käyttämättä mitä sieltä löytyisi vai kun Moses olisi läpi sammuisivat valot hallista? Vai joku tuomari viheltäisi vahingossa pilliin? Vai Putin painaisi nappia vai ???
   
 4. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
  Lainaus:
  Tästä vahvasti samaa mieltä. Pelaamalla nämä armeijan joukkueetkin on mahdollista voittaa. Toki kaikella tällä muulla sirkuksella on mahdollista vesittää koko liiga. Mutta edelleenkin sanon, että ei jostain tuomarivirheestä voi tehdä tekosyytä tappiolle. Esim. viime kevään CSKA-sarjaa ei hävitty tuomareihin vaan siihen että oltiin huonompi joukkue. Samoin Ice Challenge, sekin olisi tuomarilinjan puolesta voitu voittaa mutta paremmalle hävittiin.

  Ja monta kertaahan nämä suurseurat on onnistuttu voittamaan. Ikimuistoisimpana ehkä se syksyn 2014 SKA-peli Helsingissä kun Ilja nyrkkeili itsensä suihkuun. Samaa haluan nähdä tänä keväänä.
   
 5. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  Lainaus:
  Ei Jokereita todellakaan päästettäisi mihinkään seiskapeliin asti. Kyllä se homma hoidettaisiin paljon pienemmällä riskillä.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Eihän tämä nyt mitään uutta ole.

  https://www.msn.com/fi-fi/urheilu/j...astaan-voi-mitään”/ar-BBK31wm?ocid=spartanntp

  Lainaus:
  Tämä olisikin oikein fiksua? Ei ne SKA:n pelaajat tuohon ole syyllisiä. Ja kuka Severstalin jätkä haluaa lähteä telomaan jotain vastustajan pelaajaa tahallaan, toivottavasti ei kukaan.
   
 7. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Eiköhän siellä ole jo mestari päätetty. Pressanvaalit ja kaikki, niin kukakohan voittaa pytyn? Isoa sirkusta koko homma. Kaikki sarjassa toimivat pelaajat ja muut tahot ovat käytännössä maksettuja näyttelijöitä, vähän niin kuin amerikkalaisessa showpainissa.
   
 8. Artyukhin Jäsen

  SKA ei näytä mestarijoukkueelta, hirveän ailahtelevaista oli peli Severstaliakin vastaan ja nyt Lokoa myöskin. TsSKAlla asenne kunnossa ja joukkuepeli toimii.
   
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mitenhän tuosta tulee vain kaksi peliä?!

  Kaveri on taklauksen jäljiltä niin pystyasennossa, kuin olla ja osaa ja Plotnikov onnistuu silti osumaan päähän. Hyppäämällä. Vähintään 5 peliä olisi ok, vaikka ollaankin playoffeissa.
   
 10. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mielenkiintoista tämä kurinpito KHL:ssä:

  -Jokereiden Jensenille yhden ottelun pelikielto päähänkohdistuneesta taklauksesta, jossa vastustaja itse painaa itsensä alas, kun näkee Jensenin olevan tulossa taklaamaan.
  -CSKA:n Shalunoville ei minkäänlaista rangaistusta päähänkohdistuneesta taklauksesta, jossa vastustaja loukkaantuu. Ei, vaikka video lähetettiin pelin jälkeen KHL:lle.
  -SKA:n Plotnikoville kahden ottelun pelikielto todella törkeästä hyppytaklauksesta vastustajan päähän.

  Vaikea näissä on nähdä minkäänlaista linjaa, poislukien se, että SKA:lle ja CSKA:lle rangaistukset ovat huomattavan lieviä.
   
 11. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Stop the press. Taas uusi farssi SKA:n kanssa.

  Rikkoiko Roman Rotenberg tylysti KHL:n sääntöjä? Venäläissivusto julkaisi kuvan tilanteesta

  Eli lyhyesti: SKA:n ja Lokon välisessä matsissa oli myllytetty huolella ja sen aikana/jälkeen Roman ja SKA:n GM olivat menneet SKA:n vaihtoaitioon. Tiedä sitten mitä siellä tekivät.

  Koska heitä ei ole merkattu kokoonpanoon, rikkoivat he sääntöjä. KHL:n työntekijä kiistää että vaihtoaitiossa olisi oltu, mutta kuvatodisteet sanovat toista.

  Jälleen kerran osoitus SKA:n suosimisesta ja siitä, että yhdellä joukkueella on omat säännöt. Tähän totean epäsovaliaasti: VITTU MITÄ PASKAA TAAS KERRAN!
   
 12. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Odotin Magnitkan saavan pleijareissa sen tutun vireen silmään, mutta vaikuttaisi olevan seuran menestyksen päivät ainakin toistaiseksi ohitse. Avtomobilistia vastaan vielä riitti, mutta Kazania vastaan ei oikein palaa ollut. Ufa oli vielä suurempi pettymys. Materiaali tällä kaudella oli sitä luokkaa, että vähintään konferenssifinaaleihin olisi pitänyt selvitä. Erkka tuskin saa jatkoa.
   
 13. HockeyIsLife Jäsen

  Tänään onkin sitten TsSKA-SKA -sarjan kannalta kohtuu tärkeä peli. Jos SKA voittaa ja siirtyy 3-1 johtoon, niin melko varmasti menevät jatkoon, mutta moskovalaisten voitolla sarja alkaa niin sanotusti alusta. Pari viime peliä eivät kyllä puolla TsSKA:n voittoa, sillä sen verran vaisulta ovat armeijan miehet näyttäneet. Ei ole ollut sellaista TsSKA:lle tyypillistä peräänantamaattomuutta ja intensiteettiä. SKA on ollut yksinkertaisesti parempi.

  Tuomaritoiminta tulee myös olemaan kysymysmerkki. Toistaiseksi ei mitään kovin räikeää ole tullut vastaan, mutta ehkä hienoisesti on SKA hyötynyt tuomaroinnista. Voi myös olla, että on tullut katseltua tuomarointia lievästi anti-SKA -värilasien läpi. Idän finaalisarja alkaa olla selvää kauraa. Ei ole Traktorin meno riittänyt kestomenestyjä Ak Barsia vastaan ja siellä odotellaan lähinnä sarjan päättymistä. Edellinen ottelu oli tiukka, mutta kyllä kazanlaiset ovat olleet pelillisesti selvästi parempia.
   
 14. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sen mitä olen näitä konferenssifinaaleja katsonut, niin mielestäni tuomaritoiminta on ollut suhteellisen tasapuolista jokaisessa pelissä. Varsinkin tässä Lännen finaalisarjassa jäähyt ovat menneet aika lailla tasan, vaikka edellisessä pelissä TsSKA pari jäähyä enemmän taisikin ottaa. Ylivoima ei ole kuitenkaan kummallakaan juurikaan toiminut, joten jäähyihin pelit eivät ole ratkenneet. Kuten @HockeyIsLife yllä kirjoittaa, niin kyllä tänään TsSKA voittoa tarvitsee, mikäli meinaa jatkoon päästä. SKA-voitto tänään, niin sarja melko varmasti poikki jo seuraavassa pelissä Pietarissa. Jos taas Pietariin lähdetään tasatilanteessa 2-2, niin ehkä se hieman nostattaa SKA-leirissä painetta perjantaille.

  Mitä Idän finaalisarjaan tulee, niin Ak Bars tosiaan johtaa jo 3-0 ja jos ei ihmeitä tapahdu, niin vievät Gagarin Cupin finaalipaikan suoraan neljässä pelissä. Traktorin eväät näköjään syötiin ihan täysin Ufa-sarjassa, eivätkä he ole pystyneet edes todellista haastetta Kazanille tässä sarjassa tarjoamaan, vaikka pelit kohtalaisen tasaisia maalien valossa ovatkin olleet (Kazan voittanut jokaisen pelin yhdellä maalilla). Kazan on vienyt kuitenkin laukaukset kolmessa pelissä yhteensä 125-67, joten hyvin pitkälti maalivahtinsa varassa on Traktor tässä sarjassa ollut.
   
 15. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Kazan johtaa finaalisarjaa 2-0 joten ZSKA:n olisi syytä pikku hiljaa ruveta voittamaan. Varmasti myös Kazanin hyvyyttä, mutta paljon enemmän ZSKA:lta odotin.
   
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joo, tällä hetkellä ei näytä että Gagarin tulee länteen. Finaalissa näytti, että CSKA ulospuhalsi tuon SKA voiton ja hyvänolon tunne voitti. Ei olisi varaa, sillä nyt tosiaan näyttää siltä että Gagarin kiertää CSKA:n tänäkin vuonna.

  Huomenna on pakkovoiton paikka jo kotijäällä!
   
 17. HockeyIsLife Jäsen

  Ak Bars on tarjonnut toistaiseksi näissä finaaleissa juuri sitä, mitä odottaa saattoi, enkä mitenkään kauheana yllätyksenä pidä heidän 2-0 johtoaan. Kuitenkin samoin kuin @red.machine odotin TsSKA:lta enemmän. Viidellä viittä vastaan peli on ollut suhteellisen tasaista, mutta erikoistilanteissa Ak Bars on ollut edellä.

  Alivoima molemmilla toimii mallikkaasti, mutta moskovalaisten ylivoima on ollut prosenttien valossa umpisurkeaa läpi pudotuspelien, ja ennen kaikkea se on myös näyttänyt siltä näissä finaaleissa. TsSKA:n ylivoimasta puuttuu mielikuvitusta ja yllätyksellisyyttä; jatkuvasti haetaan jotain täysin mahdotonta poikittaissyöttöä, ja kun sitä ei ole tarjolla, niin lopulta joku kaveri laukoo paikaltaan laidan vierestä veskarin logoon tai päätyplekseihin. TsSKA:n pitäisi yksinkertaistaa yv:tä selvästi, laittaa pari pelaajaa maskiin ja pelata vaikkapa takakolmiosta laukauksia suoraan syötöstä ja pyrkiä jatkopeleille. Ehkäpä sitä kautta sitten aukeaisivat ne poikittaissyötötkin.

  Tasaviisikoin pelattaessa se, mikä on ollut yllättävää on TsSKA:n pitkien hyökkäysten vähäisyys. Moskovalaisten hyökkäyspelin vahvuushan on ollut juuri noissa kulmahyrrissä ja sitä kautta vastustajan väsyttämisessä. Toistaiseksi Ak Bars on onnistunut välttämään nämä usean minuutin painostusjaksot muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, ja siitä täytyy antaa kunnia kazanlaisille. Lumileopardit ovat puolustaneet todella hyvin ja katkaisseet usein TsSKA:n päätypelit heti alkuunsa. Ak Bars on usein päätykiekoissa tuplannut TsSKA-pelurin ja saanut sitä kautta kiekon itselleen tai ainakin roiskaistua sen pois omista, jolloin TsSKA ei ole päässyt käyttämään tuota vahvuuttaan.

  Toinen TsSKA:n hyökkäyspelin ongelma on ollut hyökkäyksiin lähdöissä. SKA paineisti paikoin aika korkealta ja välillä melkoisella riskillä, mikä avasi TsSKA:lle klassisen hauen avulla jopa useita ylivoimahyökkäyksiä. Kazan ei riskejä ota, ja toistaiseksi moskovalaisten kontrollilähdöt ovat olleet tuhoon tuomittuja. Jokereita vastaan TsSKA näytti kykenevänsä hyviin kontrollilähtöihin, mutta Ak Barsia vastaan he ovat toistaiseksi hakanneet päätään seinään. Ajoitukset ja syöttötyöskentely eivät ole olleet sillä tasolla, mitä vaadittaisiin kiekon kanssa keskialueen läpäisemiseen. Voimme vain ihmetellä, mihin se konemaisen varma suorittaminen on kadonnut? Kenties SKA-sarja tosiaan tyhjensi pakin kuten @YamahaGPR arveli. Seuraava peli Moskovassa kertoo paljon: löytääkö TsSKA sen intensiteetin ja kamppailupelaamisen, mitä on totuttu näkemään? Toistaiseksi Ak Bars on mielestäni ollut halukkaampi ja johtaa ansaitusti, vaikka pelit tasaisia ovatkin olleet. Huomenna on sarjan kannalta iso peli.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2018 klo 23.32
 18. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Nyt kun on näitä playoffeja kateltu ja Kazan johtaa finaaleita CSKA:ta vastaan 2-1 nii eihän näille edellisille viesteille ja muutenkin kaikille Slava Malamudin juttuihin mukaan lähteneille voi kun nauraa.

  Venäläinen toimittaja kun kirjoittaa twitterissä että tälle kaudelle on jo mestari päätetty ja se on SKA. Porukka repii foliohatut päähän ja alkaa suu vaahdossa selvittämään että näin se on oltava, hyi vittu mikä sarja . Ihan pelleilyä koko sarja kun yksi joukkue voi vaan voittaa jne jne..

  Noh Malamud jätti tottakai takaportin auki ja kertoi että ainut joukkue joka voi voittaa SKA:n lisäksi on CSKA, koska näin on khl:ssä päätetty Putinin vaalivuotena. Nyt kun finaaleja on pelattu 3 peliä niin sarja voisi olla ihan hyvin 3-0 Kazanille, nyt se on 2-1.

  Itse en omista foliohattua joten nauroin alusta lähtiin Slava Malamudin kirjoituksille ja ihmettelin samaan hengenvetoon että miten ihmiset uskovat moista paskaa.

  Nyt voin vaan kuulla sen rapinan mikä kuuluu kun Malamud ja monet muut ovat alkaneet rypistellä foliohattujaan takaisin taskuun.
   
 19. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Jäähyminuutit ensimmäisessä kolmessa ottelussa (TsSKA - Kazan):

  1. 8-0
  2. 12-8
  3. 4-8

  Ilmoittikohan Putin vasta kolmannen ottelun alla, että nyt alatte pojat viheltämään TsSKA:n hyväksi näitä matseja, hymiö. Toivottavasti joku alkaa Twitterissä hiillostaa Slavaa tästä. Mieshän itse ei ole vähemmän yllättäen kommentoinut finaalisarjaa mitenkään vaan sen sijaan siellä on taas vaihteeksi Ovien dissauskampanja käynnissä.

  Hyvä, että TsSKA onnistui kaventamaan tilanteeksi 1-2. Ohtamaa tuskin saa Biljaletdinovilta päänsilittelyjä.
   
 20. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Malamud on heppoinen populisti, eikä tuo ollut ensimmäinen kerta, kun kyseinen kaveri heittelee kärkkäitä juttuja klikkien toiveissa. Ensi kerralla sitten vähän enemmän lähdekriittisyyttä Malamudin heittojen suhteen.