Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

KHL playoffs kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 28.02.2018 klo 13.51.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Noniin, aika lyödä playoffketjua tulille.

  Jo ennen playoffien alkamista on saatu ensimmäiset kohut tulille, kun KHL tahtoo muuttaa playoffien ensimmäisen kierroksen aikatauluja.

  Slava Malamud kirjoitti Twitterissä: "SKA and CSKA players will be involved in pro-Putin rallies"

  Tässä siis yksi selitys aiheesta. Jokereiden peleihin tällä ei ole vaikutusta.

  Jos playoffit alkaisivat nyt, otteluparit olisivat seuraavat:

  Itä:

  Ak Bars - Amur
  Salavat Yulaev - Sibir
  Neftekhimik - Metallurg Mg
  Traktor - Avtomobilist

  Länsi:

  SKA - Severstal
  CSKA - Spartak
  Jokerit - HC Sochi
  Lokomotiv - Torpedo

  Sijoitukset ja playoff-parit saattavat kuitenkin siis vielä vaihtua viimeisen kierroksen aikana.
   
 2. Artyukhin Jäsen

  Hohhoijaa, saatanan Putin-Liiga, ostettiin nimittäin velipojan kanssa liput Pietariin..:D
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Mitäs paskaa tämä pelipäivien vaihto on..
   
 4. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Perussettiä. Asiat tärkeysjärjestykseen hei, onhan siellä sentään pressa palvottavana.
   
 5. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:

  Lainaus:
  Jep, Putinin vaalikampanjassa pitää olla mainoskasvot olympialaisista messissä.
   
 6. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Vähän nihkeästi on SKA pleijarit avannut, vaikka johtavatkin Severstalia 3-0. Kaksi kertaa kuitenkin jo menty jatkoajalle, mutta voihan se toki olla, että vähän vielä käsijarru päällä pietarilaiset vetelevät.
   
 7. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Vähän näyttää siltä kun SKAn pelit olen katsonut että eivät aivan vielä latautuneita ole olympialaisten jälkeen.
   
 8. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 9. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  Lainaus:
  Hyi helvetti mitä touhua, ja mikä sarja.
   
 10. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Aika tylyy shittii ja toi video kyllä kruunaa kaiken, jos siis tilanne vielä tarkastettiin videolta ja silti hyväksyttiin. Mutta onko KHL:llä sitten mahdollisesti joku sääntö, että kuinka kauas taaksepäin saa tilannetta ikäänkuin haastaa? Meinaa tuosta paitsiosta kestää noin 20 sekunttia, ennenkuin kiekko on maalissa, vaikka toki samaa hyökkäystilannetta on. Sarjan ensimmäisessä pelissähän jäähytkin taisi mennä jotain tyyliin 24-0 Sevestralille...

  Edit. ei saatana, hyvin mäki osaan laskea. Eli noin 30 sekunttia menee. Paitsio tapahtuu videolla 12 sekunnin kohdalla ja maali tulee noin 40 sekunnin kohdalla.
   
 11. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Tiedossa oli, että SKA:ta suositaan mutta nyt se on kyllä viety ihan uusiin sfääreihin. Tuomaritkaan eivät uskalla hylätä enää selkeitä paitsioita sen pelossa, että Putin tulee koputtelemaan ovelle. Hieno sarja tosiaan.

  Onneksi tätä nautintoa kestää vielä ainakin neljä kautta Jokereilla. Hohhoijaa.
   
 12. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hienosti kyllä osaa KHL vetää itse itseltään mattoa alta.
   
 13. Gemondo Jäsen

  Tänä vuonna olisi tärkeää päästä kohtaamaan SKA playoffeissa. Haluan nimittäin nähdä miten Jokerit seurana reagoi jos/kun Jokereita sorsitaan samalla tavalla. Mikäli tuonkaltainen paska vain otetaan vastaan (ehkä vähän voivotellaan siinä sivussa) ja jatketaan ensi kaudella kuin mitään ei olisi tapahtunut, sanoudun minä irti seuran toiminnasta.
   
 14. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Tätä myötä KHL:stä tulee yhtä mielenkiintoinen kuin aikanaan Neuvostoliiton pääsarjasta, jossa TsSKA keräsi kaikki parhaat. Porukka ei pitkään moista jaksa seurata ja sarjasta tulee pelkkä rahareikä oligarkeille ja valtionyhtiöille. Urheiluun kuuluu myös rehti kilpailu eikä pelkkä voitto hinnalla millä hyvänsä.

  Kyllähän SKA alisuoritti vuosia, ennen kuin nykyinen mestaruusputki alkoi. Yhtenä alisuorittajana muiden joukossa hääri muuan riihimäkeläinen valmentaja.
   
 15. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Täytyy muuten nostaa hattua Severstalille, joka laittoi kyseisen videon twitter-tililleen ja sitäkautta kaikkien nähtäväksi. Saivat täältä kaukaa Suomesta uuden fanin seuralleen.
   
 16. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tähän isosti sama. Jos tuollainen paska otetaan pienin valituksin vastaan, niin oma taipaleeni Jokerien kanssa loppuu tähän kevääseen.

  @YamahaGPR sanoin, THIS IS KHL!
   
 17. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Eipä ole Jokerit ainut seura jota sorsitaan KHL:ssä. Onhan tämä nyt aika ilmiselvää jo, tuon selvemmäksi ei paitsio mene. Ja siihen päälle vielä videotarkastus ja kaikki aika maailmassa kelata edestakaisin ja hylätä maali. Mutta ei. Toivottavasti Kurri jyrähtää tästä KHL:n toimistolle. Vaikka itse jyrähdyksellä ei vaikutusta olisikaan, niin on se tyhjää parempi.

  Lainaus:
  Allekirjoitan tämän. Jos paska otetaan vaan vastaan ja jatketaan leuka rinnassa, niin homma loppuu minun osaltani. Jokerien on mielestäni pakko hommata videokamat vaihtopenkille ja on pystyttävä osoittamaan sieltäkin, jos tilanne on paitsio. Mitähän pillipiiparit siihen toteaisivat, kun Jalonen näyttäisi tilanteen padilta ja kyseenalaistaisi siitä vielä dumarin päätöksen. Tämä kortti pitäisi ehdottomasti käyttää.
   
 18. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Jos oletetaan että kyseinen tapaus sattuisi Jokerit - SKA pelissä, niin minulle henkilökohtaisesti ei riitä pelkkä tuomareille kohdistunut valitus. Tuossa tapauksessa pitää joko marssittaa koko joukkue suoraan koppiin ja jättää venakot keskenään kaukaloon miettimään miten haluavat lopun jääajan keskenään käyttää tai laittaa loppupeli niin lekkeriksi että sillä saadaan nolattua KHL koko kansainvälisen median nähden.
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jep. Ja hidastus jumbolle repeatilla ja kaikki paska mitä katsomoista irtoaa jäälle.
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Mihin muuten perustuu tämä jatkuva Pietarin SKA:n suosiminen KHL:ssä? Miksi juuri Pietari? Onko syynä vain ja ainoastaan Vladimir Putin, tämähän taitaa olla Pietarista tai siis Leningradista lähtöisin ja Putin on ihan virallisesti Pietarin miehiä? Mutta toisaalta maan hallintokaupunki taitaa kuitenkin olla Moskova ja sielläkin on suurseura CSKA, joten miksi näistä kahdesta SKA on se joka saa kaiken hyödyn?
   
 21. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Putin on tosiaan Pietarin "miehiä", joka varmaan osaltaan selittää tätä. SKA:ssa on myös eniten OAR:n pelaajia, eli Putinin propagandavälineitä.
  Lisäksi SKA:n johtoporras on täynnä Putlerin lellikkejä. CSKA:n johtoportaasta en osaa sanoa.
   
 22. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  CSKA on sekin armeijan seura SKA:n tapaan, joten Venäjän puolihullussa ja aggressiivisessa ilmapiirissä senkin täytyy olla vahva ja suuri. Vastikään Putin kertoi Venäjän armeijan uusista leikkikaluista ja suuruudesta, ja armeijan seurojen on oltava samalla sivulla Putinin perustamassa KHL:ssä. Taloudellisesti CSKA:n taustalla on mm. valtion pääosin omistama suuryhtiö Rosneft. Rosneft sai jokin aika sitten Putinilta käskyn/toiveen maksaa voitostaan 50 prosenttia osinkoja. Putinin ohjaava käsi lepää siis myös CSKA:n rahoituksen ympärillä.

  Itse en asettaisi SKA:ta ja CSKA:ta vastakkain ja sanoisin @Roger Moore että näiden kahden pelatessa keskenään tuomarointi tuskin taipuu sellaiseen, mitä Severstalissa nähtiin.

  Mutta vain toinen niistä voi pelata finaalissa. Myös Idässä on suurseuroja Magnitogorskista alkaen, ja tasapuolisuus on suht lähellä kun CSKA/SKA kohtaa näistä yhden finaalissa. Ongelma on kolmen vuoden aikana (mitä olen seurannut) siinä, että tuomareilla on halua tasoittaa ennen kaikkea CSKA:n ja SKA:n matkaa kohti finaaleja pienseurojen kustannuksella. Jokerit on tästä saanut osansa CSKA:ta vastaan.
   
 23. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Putinin "Pietarius" itseasiassa on suurin syy. Suomen Helsinki vs Turku/Muu Suomi-vastakkainasettelu on lastenleikkiä verrattaessa venäjän Pietari vs Moskova-vastakkainasetteluun.
  Jos olisin Severstalin Isopomo käskisin jätkiä, varsinkin ulkkareita pistämään SKA:n tähdet lasarettiin tai sairaseläkkeelle ihan vaan viimesenä haistatteluna.
   
 24. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  HFBoardilla nimimerkki atas2000 kertoisi kanssa, ettei Putinin syntymäpaikalla ole tämän asian kanssa niin suurta merkitystä ja suurempaa roolia tässä kuviossa näyttelee Gazprom, joka on ollut SKA:n taustalla kait jo KHL:n alkamisesta asti. Muistuttaa myös, ettei SKA oo ollut kestoemenestyjä, ennen tätä viimeisintä mestaruusputkeaan. Toisaalta kyllähän tilanne voi meidän länsimaalaisten silmiin näyttää myös siltä, ettei Gazprom tekisi suuria satsauksia, ilman Putinin siunausta, joten tämän voi varmaan nähdä monella tavalla.
   
 25. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Seuraavaksi voidaankin odotella sitä, että Slava Malamud jää auton alle/tippuu sillalta/katoaa/kuolee tapaturmaisesti sähköiskuun/saa polodiumia/hukkuu kylpyammeeseen/saa sydänkohtauksen tms. Hyvä, että joku uskaltaa avata suunsa näistä epäkohdista vaikkei se mitään muutoksia tuokaan.