KHL-otteluiden seurantaketju

  • 383 825
  • 3 460
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
SKA pyllisti ja Torpedo veteli kuivana. Malliesimerkki taas kuinka pienikin löysäily kostautuu tälläkin tasolla. Kyllähän Pietarin poika niskan päällä oli koko pelin, mutta löysin rantein ei hommaa vaan voi hoidella.

Peliä en nähnyt, mutta hfboardseilla spekuloitiin jotain Torpedon jäähyä. SKA:lle oli tulossa 5vs3 alivoimaa täydet 2min ja Torpedolle arvottiin siihen joku käsittämätön estämisjäähy, kun dumarit ymmärsivät virheensä. Näkikö joku tuota tilannetta?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Sivusilmällä seurailin ilman ääniä kökkösestä striimistä eli en tuota sen tarkemmin rekisteröinyt. Paljon oli torpedomaista hässäköintiä kyllä läpi pelin. Tuo ko. tilanne taisi olla siinä kolmannen erän puolivälissä, jos jollakulla on tallenne vaikkapa nähtäväksi?

Niin; jatkokysymys tuosta hässäköinnistä!

Nyt kun Skudra vaihtui (ex-Jokeri) Nemirovskyyn, niin onko meno silti saman laista yli-fyysistä ja hiukan rottailevaa? Skudraa ja playoffsarjaa Torpedoa vastaan muistelen siltä osin lämmöllä, että tunnetta ei ainakaan puuttunut. Vaikka hävittiinkin.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Niin; jatkokysymys tuosta hässäköinnistä!

Nyt kun Skudra vaihtui (ex-Jokeri) Nemirovskyyn, niin onko meno silti saman laista yli-fyysistä ja hiukan rottailevaa? Skudraa ja playoffsarjaa Torpedoa vastaan muistelen siltä osin lämmöllä, että tunnetta ei ainakaan puuttunut. Vaikka hävittiinkin.
Paha tuosta yksittäisestä vilkuilusta tarkemmin sanoa, mutta kyllä siellä naamaa hierottiin ja vähän ehkä tarkoituksellakin koitettiin tökkiä ja lämmittää SKA:n veljiä. Ei kuitenkaan, niin törkyistä touhua kuin Skudran playoff-hoki oli. Varmaan aika joukkueen näköistä tuo peli, aika romuluinen ja fyysinen nippu siellä edelleen taitaa olla.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Dinamo Riga johtaa ensimmäisen erän jälkeen Magnitkaa luvuin 0-1. Brandon McMillan iski avausmaalin kauniiden harhautusten päätteeksi. Hän teki periaattessa maalin jo avausottelussa, mutta Automobilistin yli-innokas pakki tökkäsi kiekon omiin ennen kuin Brandon pääsi iskemään kiekon tyhjiin maalin kulmalta. Tässä ottelussa laitaa komennettu Matias Myttynen nappasi syöttöpisteen illan avausmaaliin.

Rigan huonoa sentteritilannetta ravistellaan tosiaan muutoksilla/kokeiluilla. Linus Videll on tänään keskellä ja Myttynen laidassa. Kenenkään onnistumisesta ei ole takeita näin kovalla tasolla, joten yksi uusi umpisentteri olisi hyvä. Myttynen taitaa olla eniten umpisentteri, mutta hänen taidot ja nopeus eivät näiden laiturisentterien tasolla.

Kärkikentät ovat siis nyt muotoa

Myttynen-McMillan-Clark
Balinskis-Sotnieks

Darzins-Videll-M.Redlihs
Maione-Zanetti


Jäähyjä jaettiin vieraille aika rankalla kädellä. Joukkue kesti ne vielä Gudlevskisin johdolla, mutta noita pitää ehdottomasti vähentää jos aikoo taistella pisteistä vieraskentällä.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Dinamo johtaa toisenkin erän jälkeen luvuin 0-1. Rigan viisikkopuolustus on toiminut tänään paremmin, joten Gudlevskis ei ole joutunut venymään liikaa. Automobilist sai aivan liikaa ylivoimahyökkäyksiä ym nopeita iskuja, joita veskari joutui paikkailemaan parhaansa mukaan. Muutamilla pelaajilla on toki totuttelemista KHLn tempoon ja taitotasoon, joten ei ihme että vaikeuksia on vähintään aluksi.

Myös Magnitkalle vihellettiin jotain toisessa erässä. Dinamon yv näytti ihan oklta, vaikka alueelle vieminen olikin välillä vaikeaa. McMillan pääsi nostamaan kiekkoa rystyltä kohti tyhjää maalia, mutta onnistui nostamaan pelivälineen kokonaan yli laitojen nopeassa tilanteessa. Myttynen napautti taas yllättävän hyvän laukauksen ylärimaan. Myös Mikelis Redlihs järjesteli pari paikkaa taitavilla käsillään, mutta Koshechkin oli liian hyvä maalillaan. Nämä ovat niitä paikkoja, jotka pitäisi käyttää kylmemmin jos aikoo napata vieraspisteitä pitkässä juoksussa.

Isäntien ylivoima näytti vaaralliselta, joten peli voisi olla hyvin tasankin. Laatujoukkueet kun tuppaavat tekemään pari maalia vaikka vahingossa päästessään pyörittämään reilut 10 minuuttia pakkopeliä. Tyhmiä jäähyä, kuten Pavlovsin edellinen, pitää ehdottomasti välttää kolmannessa erässä. Kun streameissä ei ole selostusta, on vastustajan seuraaminen toki hieman vaikeaa tähtien takana. Olisikin hyvä että Viasat näyttäisi pelejä enemmän Jokerien lisäksi. Tyhjää ja uusintaa tulee sen verran paljon että kyllä sinne mahtuisi matsi jos toinenkin. En sitten tiedä onko KHL niin tyhmä että pyytää liikaa rahaa lisämatsien esittämisestä. Sarjan mediaseksikkyys ei ole maaginen Suomessa, joten ylimääräiset ottelut eivät tekisi ainakaan hallaa sarjalle..


edit. Magnitogorskin sukeltelut alkavat olemaan suht eeppisellä tasolla. Toisessa erässä hyökkääjät kaatuilivat joka toisessa vaihdossa, näistä ei sentään vihelletty kuin 1 rangaistus. Nyt joku urho uskaltaa mennä hakkaamaan Gudlevskisia käsille kolmannen erän alussa. Kun puolustaja rientää veskarin avuksi tönäisemällä vastustajaa yhdellä kädellä rintaan, leviää hän jäälle kuolleena. Rangaistus tuli luonnollisesti vain Dinamolle. Taitopelaajat ovat toki usein pehmeitä, mutta jotain järkeä nyt sentään..
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Matsithan menee ihan miten sattuu. Avto vie CSKAa ja Dinamo Riika omaa matsiaan.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Dinamo Riga kaivaa pisteet Magnitkalta luvuin 1-2! Kolmas erä oli isäntien paras. He saivat painetta aikaan paremmin kuin kahdessa edellisessä, ja välillä näytti pahalta. Muutama paha merkkausvirhe sattui paineen alla ja yhdestä näistä syntyi isäntien ainoa. Laituri unohti oman pelaajansa täysin ja pakki pääsi uimaan takatolpalle aivan yksin. Täksi kaudeksi Rigaan palannut laadukas peruspakki Kristaps Sotnieks yllätti kuitenkin iskemällä pelin voittomaalin täydellisellä rannelaukauksella Koshechkinin patjan yli.

Aivan hyvä vierasesitys Dinamolta tänään. Tasakentällisin olisi tietysti voinut luoda enemmän paikkoja, mutta vastuskin oli kovaa luokkaa. Puolustuspaletin saaminen järkevään kuosiin on ensisijainen asia.


Viasatilla alkaa näemmä Moskova-Omsk heti tähän perään! Kuulostaa ainakin paperilla hyvältä ottelulta kun Dynamolla on riveissään mm. Shipantsjov, Kagarlitsky, Boyd, Indrasis, Afinogenov, Nikulin ja Hietanen. Legendaarinen Bob Hartley on näemmä hypännyt Omkskin ohjaksiin! Sieltäkin löytyy laatua kuten Shirokov, Petrov, Desharnais, Medvedev, Talbot ja miksei Pokkakin. Montrealin vanha varaus Perezhokin näemmä myös. Toivottavasti tämä ei tarkoita sitä että hyvää työtä Latvian peräsimessä tehnyt Hartley irtisanoi pitkän sopimuksensa. Se ei tosin olisi suuri yllätys. Znaroks on toki vapaana, mutta hänen saaminen takaisin maajoukkueeseen olisi suuri ihme.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Omsk menee jo 0-3 johtoon. He pieksivät jo Lokomotivin vieraissa nollilla, joten Hartley on saanut jengin pelaamaan ainakin näin aluksi.


Lokomotiv on taas toipunut siitä ensimmäisestä tappiosta. He johtavat Sibiriä jo 4-0. Sibir vaikuttaa tosin paperilta todella heikolta siihen nähden että he pärjäsivät aikanaan Salakin johdolla. Jännä nähdä miten pitkään aika kyseenalaiset ulkomaalaisvahvistukset Junttila, Peltola ja Bertrand jatkavat joukkueessa. Kyllähän tuollaisia "toivotaan toivotaan"-pelaajia voi hankkia yksittäisen, mutta aika outoa hommata heitä jopa 3 kpl. Toisaalta Neftehimik teki samanlaisen tempun hankkimalla Nättinen-Ruohomaa-Puustinen ketjun, joten kai siinä sitten on jotain jujua. Ja ainakin noin säästyy rahaa, koska varmat tekijät maksavat about tuplapalkan.

Venäläisille asetettu ulkkarikiintiö on niin tiukka, että potkuja tulee varmasti. Tilanne olisi aivan toinen, jos voitaisiin peluuttaa jopa 10 tai 15 kuten osa jengeistä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Avtomobilist ei vissiin ole voittanut CSKA:aa kahdeksaan vuoteen. Nyt se tuli.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Omsk päästi kauden avausmaalinsa tänään. Vakuuttava voitto siitä huolimatta. Karri Rämön loukkaantuminen ei haittaa joukkuetta juuri nyt.
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Znaroks on toki vapaana, mutta hänen saaminen takaisin maajoukkueeseen olisi suuri ihme.
Jos M.Dynamo jatkaa konttaustaan vielä 8 ottelun jälkeen, niin eiköhän Oleg palaa tutulle työpaikalleen! Edellinen visiitti ainakin meni ihan putkeen! Mitä taas tulee kauden alun otteluihin, niin osa vetänee raskailla jaloilla vielä harjoituskauden jäljiltä, mukavan oloisia yllätyksiä tullut! Omski tuntuu saaneen juonen päästä heti kiinni.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Pulkkiselle uran eka KHL-maali.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Prokhorkin vie SKA:n johtoon. Pietarissa näyttäisi olevan mökki täynnä, niinkuin lauantai-illan huippuottelussa pitääkin.

Tämä uusi selostajakin vaikuttaa ainakin pienen pätkän perusteella ihan asialliselta. Kuulostaa aika nuorelta kaverilta.

Mikähän Juha Metsolalla on, kun ei ole UFA:n maalilla eikä edes varamaalivahtina?
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jaa Lämsä edelleen UFA:n valmennustiimissä. Jotenkin ymmärsin ja oletin, että olisi Erkan mukana lähtenyt koko suomalaisten porukka pihalle. Näköjään myös Jokereiden entinen fysiikkavalmentaja Jarmo Koivistokin jatkaa edelleen myös Lämsän ohella UFA:ssa.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Dinamo Riga johtaa Sibiriä ensimmäisen erän jälkeen luvuin 2-0. Tämä on kauden ensimmäinen kotipeli ja samalla on vastassa oman tasoinen joukkue ekaa kertaa. Homma oli hyvin isäntien hallussa, vieraat voivat olla jopa tyytyväisiä siedettäviin lukuihin.

Lauris Darzins vei ensin Rigan johtoon ja Mikelis Redlihs lisäsi johtoa päästyään ampumaan vapaasti 5-3 ylivoimalla. Sibir vaihtoi tämän jälkeen kakkosveskari Krasikovin maaliin. Tämä oli lähinnä joukkueen herättelyä, koska Sibirin jalat olivat jääneet pahasti koneeseen. Krasikova kesti erän lopun myllyn, joten kaikki on vielä auki. Sibir on kuitenkin paperilla sen verran heikko joukkue, että vaikea syksy on tulossa. Keskinkertaisten Liigatähtien palkkaaminen monikossa on outo veto.

Kristers Gudlevskis jatkaa Rigan maalilla tässäkin matsissa. Nyt kun joukkueessa on selvä ykkösvahti, hän pelaa näemmä suurimman osa peleistä. Ensimmäisen erän perusteella toisen venäläisistä tuuraajista olisi voinut heittää häkille, mutta voihan tämä vielä muuttua ja pitäähän Gudlevskisin esittäytyä kotiyleisölle pitkän tauon jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Dinamo Riga johtaa Sibiriä ensimmäisen erän jälkeen luvuin 2-0. Tämä on kauden ensimmäinen kotipeli ja samalla on vastassa oman tasoinen joukkue ekaa kertaa. Homma oli hyvin isäntien hallussa, vieraat voivat olla jopa tyytyväisiä siedettäviin lukuihin.

Lauris Darzins vei ensin Rigan johtoon ja Mikelis Redlihs lisäsi johtoa päästyään ampumaan vapaasti 5-3 ylivoimalla. Sibir vaihtoi tämän jälkeen kakkosveskari Krasikovin maaliin. Tämä oli lähinnä joukkueen herättelyä, koska Sibirin jalat olivat jääneet pahasti koneeseen. Krasikova kesti erän lopun myllyn, joten kaikki on vielä auki. Sibir on kuitenkin paperilla sen verran heikko joukkue, että vaikea syksy on tulossa. Keskinkertaisten Liigatähtien palkkaaminen monikossa on outo veto.

Kristers Gudlevskis jatkaa Rigan maalilla tässäkin matsissa. Nyt kun joukkueessa on selvä ykkösvahti, hän pelaa näemmä suurimman osa peleistä. Ensimmäisen erän perusteella toisen venäläisistä tuuraajista olisi voinut heittää häkille, mutta voihan tämä vielä muuttua ja pitäähän Gudlevskisin esittäytyä kotiyleisölle pitkän tauon jälkeen.

Kiitoksia näistä raporteista!

SKA:n maalia edelsi tilanne, jossa pelaaja oli maalivahdin alueella. Ei toki varsinaisesti estänyt veskaria, mutta jos tilanne olisi ollut toisinpäin, niin eiköhän tuo olisi hylätty?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös