On muuten sitten ihan törkeetä paskaa tämä Sotshin tekeminen SKA:ta vastaan. Peli päättyy 3-1 kotivoittoon. Sotshilla kova paine vikat viisi minuuttia, mutta eivät ota maalivahtia pois ja hae kavennusta. Barys pelasi aiemmin päivällä ottelun vikat viisi minuuttia ilman maalivahtia, kun hakivat kavennusta Ak Barsia vastaan 2-4 -tilanteessa.

Jokin haisee.
 
Barys-Ufa. Barysin Panuykov käyttää Ufan sähläämisen omassa päässä hyväksi ja saa laittaa rauhassa kiekon tyhjään maaliin. Peli lukemissa 1-1 ja toista erää mennään.
 
Lilja vie Barysin 2-1 johtoon ohjaamalla syötön verkkoon maalinedustalta. Maali syntyi 5vs3 ylivoimalla.

Ja ylivoiman vielä jatkuttua 5vs4, Mikhailis laukoo Barysin 3-1 johtoon.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Aika helpon näköisesti kiekko lipui Johanssonin längistä.

TsSKA on vahva tälläkin kaudella, mutta esim. maalivahtipeli ei ole vakuuttanut toistaiseksi. Tästä konkreettisena esimerkkinä se, että Dynamon entinen kolmosmaalivahti Sharychenkov on saanut peliaikaa jopa ruotsalaista Johanssonia enemmän. Jos Sharychenkov on toinen TsSKA:n pelaavasta maalivahtikaksikosta, niin se on yksi todiste TsSKA:n heikentymisestä. Toisaalta TsSKA:n puolustuskin pelaa tällä kaudella aikaisempaa epätasaisemmin.

Ja Lokomotiv lisää johtoaan 3-0:aan. TsSKA vaihtaa maalivahtia. Mielenkiintoista seurata, pystyykö Lokomotiv käyttämään tässä ottelussa Sharychenkovin heikkoudet hyväksi...
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Lokomotiv Jaroslavl voitti TsSKA Moskovan ansaitusti 3-0. TsSKA oli yllättävän aseeton.

Lokomotiv on yksi suosikeista läntisessä konferenssissa. Voisiko se olla musta hevonen, joka nousee jopa Gagarin Cupin voittoon?

Aika monta asiaa on tällä hetkellä reilassa rautatieläisten joukkueessa:

- hyvä valmennus. Valkovenäläinen Skabelka löi itsensä lävitse KHL:ssä Sibir Nobosibirskissä, jatkoi hyvin Barys Nur-Sultanissa ja nyt Lokomotivissa.
- aikaisempaa selvästi parempi maalivahtipeli. Ilja Konovalov oli epätasainen, mutta ykköseksi Pohjois-Amerikasta hankittu Eddie Pasquale näyttää vakuuttavalta maalin suulla.
- lisääntynyt taitonäärä joukkueessa. Dynamo Moskovasta siirtyneet ruotsalaislaituri Andre Petersson ja Teemu Pulkkinen ovat tuoneet joukkueeseen huomattavan määrän taitoa ja maalintekokykyä. Mielestäni Dynamo hävisi molempien pelaajien kohdalla: Petersson on tilalleen hankittua Kagarlitskyä kalliimpi ja parempi, Teemu Pulkkinen pelaajavaihdossa Dynamoon siirtynyttä Pääjärvi-Svenssonia kalliimpi ja parempi.
- edellisen kohdan kaksi pelaajahankintaa tulevat kohentamaan joukkueen ylivoimaa, joka on ollut vuosien ajan joukkueen suurin yksittäinen pelillinen heikkous.

Erikseen mainittava:
- Lokomotiv kuuluu keski-iältään KHL:n kolmen nuorimman joukkueen joukkoon (3. sijalla, keski-ikä 24,63 v). Jaroslavlissa on ollut vuosikymmeniä yksi Venäjän parhaista kiekkokouluista, jonka käyneistä parhaimmat yksilöt saavat todellisen näyttömahdollisuuden kasvattiseurassaan. Saattaa olla, että paikallinen pelaajatuotanto ja paikallisten pelaajien esiintyminen edustusjoukkueessa jopa auttavat joukkuehengen luomisessa ja vahvistavat sitä.
 
Viimeksi muokattu:
ykköseksi Pohjois-Amerikasta hankittu Eddie Pasquale näyttää vakuuttavalta maalin suulla.
Pasquale tuli Barysista Skabelkan mukana, kuten myös Ohtamaa. Siinä on kaksi todella merkittävää parannusta. Lisäksi Marchenko TsSKA:ta ja Denis Barantsev Torpedosta. Kummasti näyttää pakisto paremmalta, kun nämä kolme tulee Kronwallin ja Markovin tilalle, jotka olivat jo liikkeeltään done.

Ja päävalmentaja toki itsessään iso syy, miksi Lokomotiv on takaisin SKA:n ja TsSKA:n joukossa läntisen konferenssin huipputiiminä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy