Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Riikassa menossa ihan viihdyttävä matsi.

Viasat on tainnut lisätä ottelutarjontaa tälle kaudelle. Tuntuu, että joka päivä näytetään jlku KHL-peli.

Dinamo Minsk iskee samalla maalin ja he nipistävät sillä pisteet Am
Hienosti Pulkkinen teki esityön. Täysin Pulun maali. Toivottavasti Minsk pystyy ottamaan voittoja (paitsi lauantaina). Tuolla on hallissa hyvä meininki ja alkukaudella on paljon käynyt yleisöä.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Ei riitä Dinamo tänään vaan Lokomotiv korjaa pisteet. Kotijoukkueen takaa-ajo oli suht munaton, paikkoja ei montaa tullut kun viimeiset ratkaisut olivat vähän sitä sun tätä. Etsikkoaika oli ehdottomasti avauserässä, jossa olisi pitänyt repiä muutaman maalin johto.

Nämä ovat niitä matseja jotka pitäisi voittaa jos aikoo päästä playoffeihin. Rigan tasoiselle jengille tulee välillä vastaan niitä iltoja, jolloin ei ole mitään jakoa pisteille. Gudlevskis torjui tänään muutaman tilanteen hyvin, mutta matsi oli kokonaisuudessaa hyvin tasainen.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kohta alkaa Ufan ja Omskin kohtaaminen Viasatilla.

Ei ole lähtenyt Sakari Mannisen aika Ufassa ruusuisesti käyntiin. Ykkösketjun keskellä Omark ja Hartikainen laidoillaan tehot 0+2 kuuteen peliin. Härski ja Omark kumminkin paremmin onnistuneet. Vähän veikkailin, että Mannisella oli Jokereissa ja MM-kisoissa suonenveto, mutta saas nyt nähdä kun kausi etenee, että vieläkö Kyy löytää jyvän. Tämä siis puhtaalla tilastoscouttauksella, koska olen nähnyt Manelta vain yhden vajaan pelin. No nyt pitää katsoa kokonainen peli ja tehdä uusia päätelmiä
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Otti vaan vähän happea jään pinnassa, kun eräkin oli sopivasti loppumassa. Sai Omskin pyörityksen loppumaan ja kelloon jäi vain muutama sekunti erää jäljelle.
Tuskin edes sattui.
Meni varmaan tekemään jonkun pukukoppijäynän Manelle. Tai niin minä ainakin olisin tehnyt.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Manniselta ei tunnu onnistuvan mikään tuolla Ufassa, kaikenkukkuraksi taklaa ketjukaveri Omarkin pystyyn.
Vieläpä kahden vuoden lappu. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Ufa teki liian hätäisen hankinnan Kemppaisen paikalle. Mannista on vaikea nähdä menestyvän joukkueen ykkössentterinä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Avtomobilist taas voittoon. Tällä kertaa jatkoajalla. Rupeaa jo muistuttamaan viime kautta kun ei millään vain suostu taipumaan alkukaudesta. Sairaslistalla vielä Datsyuk ja Golyshev jotka ovat helvetin kovia tekijöitä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Loppuerän kun katseli tuota Dynamo - SKA peliä ja vertasi nähtyyn Ufa - Omsk peliin, niin ero on järjetön. Moskovassa koko ajan sattuu ja tapahtuu. Vauhtia on muille jakaa. Kaukalon koko tekee ihmeitä. Huomenna tuleekin Viasatilta Barys - Traktor peli, joka pelataan pienessä askissa.
 

Ikuri

Jäsen
Barys Nur-Sultan - jo on joukkueella nimi.

Säterin Harrilta uskomattoman tasapainoisen näköistä toimintaa Sibirin maalilla ottelussa Amuria vastaan. Sibirin ykkösketju muodossa Peltola-Ruohomaa-Puustinen ja lisäksi joukkueen ykköspakkina luutii Jokipakan Jyrki. 2. erää takana - kotijoukkue Sibir johtaa 1-0.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Barys vähemmän yllättäen niskan päällä. Traktorilla täysin mielipuolinen vierasrundi, joten ihme on jos ei peli repeä.

Virtas Jesse on oppinut puolustamaan.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Barys johtoon

Sevchenko polttaa proppunsa Virtaseen ja alkaa pieksämään tätä. Raukkamainen Kazakki. Virtanen ei halua tapella, mutta Sevchenko alkaa hakkaamaan silti.

Oikeutetusti pihalle joutui.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy