PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Miksi Omskin kolmas maali hylättiin? En nähnyt tilanteessa mitään rikkeeseen viittaavaa, puhumattakaan että se olisi pitänyt hylätä. Uusinnoissa ei myöskään näytetty siniviivaa, joten paitsiokaan se ei voinut olla.

Maailman vanhin Cupkilpailu pelataan Englannissa. No ei se näy, kun ryssien liiga kiinnostaa n. 20 ihmistä.
Jos jaksaa pitää jännityksen niin peli näkyy myös YLE2 klo22 alkaen. Sitä ennen voi katsella naisten lätkää tai sitten tätä illan parasta matsia. Illan NHL-kierroskin on täysin merkityksetön, joten tämä on aika heittämällä päivän paras koitos.

Mitä tulee jalkapalloon, niin öljyraha on tahrannut tuon lajin aika pahasti. Tänäänkin tuossa cupin välierässä on heikomman joukkueen kerroin jotain 20! Samassa sarjassa ei yksinkertaisesti saa olla montaa joukkuetta jotka eivät ole mitenkään vertailukelpoisia parhaisiin nähden. Maaottelut ovatkin selvästi parempaa viihdettä niin pitkään ennen kuin jalkapalloon saadaan palkkakatto tai ulkomaalaiskiintiö (eli ei koskaan). Sinne ei vielä voi ostaa puhtaasti rahalla all star joukkueita, vaikka Afrikan mustia poikia alkaakin olemaan kaikissa Euroopan joukkueissa Jugoslavian maita, Puolaa, Ukrainaa yms lukuunottamatta..
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mitä siellä tarkastellaan? käsisyttöä? kävikö kiekko muikkuverkoissa? jalkamaali? maalivahdin häirintä? joku muu syy, mikä tiedetään vaan Moskovassa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy