Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

KHL:n varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana faro, 02.05.2014 klo 10.39.

 1. ProAmateur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, TamU
  Jhonas Enroth Dinamo Minskin maalille
   
 2. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Stanislav Galijev -> Ak Bars.
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ak Bars kasaa aika kovaa jengiä.
   
 4. Artyukhin Jäsen

  Sopanen ei pelaakkaan Kunlunissa ensi kaudella, syynä jokin loukki.. samoin Mikael Tam.
   
 5. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Kunlunin venäjänkielisestä uutisesta ei tarkemmin auennut Sopasen loukkaantumisen syy, mutta kovin hyvältähän tuo ei vaikuta. Tuskin minkään pintanaarmun tai lohjenneen kynnen takia soppari puretaan heti alkuunsa, vaan eiköhän kyse ole joko leikkaushoitoa tai muutoin pidempää huilia vaativasta vammasta. Olettaen toki, että kyseessä on ihan oikeasti loukkaantuminen, eikä vain sen varjolla annetut fudut. Keenanin tultua puikkoihin on joukkue pohjoisamerikkalaistunut huomattavasti ja valtaosalla on joko passi tai ainakin kokemusta Pohjois-Amerikasta.

  Samalla ovenavauksella ulos lähti Mikaël Tam. Puhtaasti tilastoskouttaukseen perustuen kyseessä oli jo alkujaankin väärän tason kaveri, mutta samoin syyksi annettiin loukkaantuminen. Toiseen suuntaan sitten matkasi AHL:sta Frattin ja Slovanista Daloga. Frattinista mulla ei ole mitään mielikuvaa, slovakialainen taas vaikuttaa parin hajanaisen muistikuvan perusteella lähes stereotyyppiseltä puolustavalta pakilta.

  Jännä nähdä mitä Kunlunin toisesta kaudesta tulee. Näppituntumalla joukkue näyttää vähän edelliskautta nimekkäämmältä, mutta henkilökohtaisesti olen skeptinen "liian pohjoisamerikkalaisten" joukkueiden menestymismahdollisuuksista.

  Mikaël Tam - Eliteprospects.com
  Matt Frattin - Eliteprospects.com
  Marek Daloga - Eliteprospects.com
   
 6. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei kai sopimuksia noin vaan pureta loukkaantumisen takia.
   
 7. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Ei ole millään muotoa ennenkuulumatonta tuo. IL:n uutisen mukaan (sic) "Voimme kai muotoilla asian niin, että hän ei läpäissyt lääkärintarkastusta" ja that's it. Samahan on käynyt jokusen kerran Suomessakin ja mm. pelaajasopimuksen vakiopohjasta löytyy toteamus, että "Tämä pelaajasopimus tulee voimaan sen jälkeen, kun työnantaja on saanut sopimuksen 4.10 kohdan perusteella lääkärintodistuksen tai osapuolet ovat todenneet, ettei lääkärintarkastusta ole tarpeen tehdä."

  Toki sen verran skeptisyyttä ainakin mussa on, että kiinalaisten tai venäläisten lääkärien arvioihin luotan yhtä paljon kuin pysähtyneeseen kelloon; on se pysähtynytkin kello pari kertaa päivässä oikeassa ajassa ja oikein ruuvailemalla sen saa näyttämään mitä haluaa.
   
 8. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tottakai jos on lääkärintarkastuksen läpäisystä kyse. Jos lääkärintarkastus on tehty ja sen jälkeen tapahtuu jotain, niin se on eri asia.
   
 9. faro Jäsen

  Moses lähtee odotetusti SKA:sta. Uusi osoite ei vielä selvillä.
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Salavat olisi voinut olla yksi vaihtoehto, koska Erkka ja Omark. Harmillisesti näillä vaan taitaa olla jo ulkkaripaikat täynnä.
   
 11. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Kunlun hankki tämän kyseisen pelaajan. Ikää 23-vuotta, ollut pelaamatta (ainakin tilastojen valossa) viisi vuotta ja nuo junnuvuodetkin menneet ihan höpöhöpö-junnusarjoissa. Voisiko joku valoittaa, että mikä helvetin hankinta tämä on? Juu varmasti pelaa farmissa suurimman osan kautta, ellei kokonaan, mutta silti?!

  Nick Lee - Eliteprospects.com
   
 12. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  China Searches for Hockey Talent Outside Its Borders Ahead of 2022 Olympics - NBC News

  Tuossa uutisessa on juttua Kiinan halusta hakea kaikki kiinalaiset juuret omaavat pelaajat mukaan. Nimen perusteella tämä Kunlunin Nick Lee voi hyvinkin olla näitä; mm. tuossa jutussa on kokonimikaima ja Lee ei noin muutoinkaan ole harvinainen nimi kiinalaistaustaisella.

  Ihan puhtaasti arvauksena voisin olettaa tämän pelaajan olevan olympiaprojektia ajatellen tuonne haettu. Jos nimi olisi Johnson, niin tuolla taustalla olevan pelaajan pitäisi olla vähintään Keenanin lehtolapsi päästäkseen edes maksutta halliin.
   
 13. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Niin, kyllä kyllä, mutta ihmetystä herättää vain tuo, että viisi vuotta pelaamatta ollut tusinajannu joita löytyy maailmasta, jopa sieltä kiinasta, pilvin pimein, raijataan sopimuspelaajaksi tuonne? Ymmärrän kyllä, että siellä halutaan kääntää kaikki kivet ja kannot tuon Olympiaprojektin tiimoilta, mutta onhan tuo nyt naurettavaa ja aikamoinen perseennäyttökin omia, niitä harvoja kiinalaisia jääkiekkoilijoita, kohtaan, että sinne raijataan oikeasti tuollaisen taustan omaava pelaaja sopimuspelaajaksi :D Kuvittelisin kuitenkin, että maailmasta jokunen parempikin kiinalaistaustainen pelaaja löytyisi. Tai sitten puhtaasti lähtisi edes samanlaiseen ostoarmeijameininkiin kuin Kazakstan.
   
 14. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Samat ajatukset. Tämä kyseinen Lee kun on vielä pelannut niinkin kovassa junnusarjassa kuin PIJHL, kunnes päättänyt siirtyä muihin haasteisiin ennen Kunlunin sopparia. Luulisi kuitenkin, että esimerkiksi Kiinan U18-joukkueessa on muutamia kehityskelpoisia junnuja eikä tarvitsisi Kanadasta käydä ryöstämässä jo 5 vuotta sitten uransa lopettaneita kahden passin miehiä.

  Oli muuten perjantaina Kunlunilla tyylikäs aasialaisedustus ottelussa Jokereita vastaan. Katsomossa.
   
 15. Skog Jäsen

  Lainaus:
  Tamhan oli näitä kiinalaistaustaisia pelaajia, jotka on hankittu vain maajoukkueen buustaaminen mielessä. Olisi varmastikin viettänyt kauden farmin puolella, eli ei hän varsinaisesti mikään "väärän tason pelaaja" ole.
   
 16. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Alexander Semin lopettaa peliuransa yllättäen jo 33 vuotiaana ja aloittaa yliopisto-opiskelut. https://novacapsfans.com/2017/07/30/former-capital-alexander-semin-starts-a-new-chapter-in-life/
  Linkki artikkeliin, jossa kerrotaan tuosta askeleesta opiskelumaailmaan.
  Melkoinen ratkaisu. Luulisi että taidot olisivat riittäneet peliuran jatkamiseen vielä muutaman vuoden ajan. Toisaalta täytyy kunnioittaa miehen päätöstä ryhtyä opiskelemaan ja siirtymään täysin uuteen maailmaan jääkiekon parista.
   
 17. HockeyIsLife Jäsen

  Andrei Markov siirtyy Ak Barsiin mittavan NHL-uransa jälkeen. Voisin kuvitella, että suht hyvät mahkut olympialaisiin Markovilla. Viime kaudella vielä esiintyi ainakin ihan hyvin Montrealin paidassa, ja tuskin se taso on dramaattisesti pudonnut.
   
 18. sakkr Jäsen

  Ak Barsilla on kyllä todella kova joukkue ensi kaudeksi.
   
 19. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Enlundille vuoden sopimus Sibiriin.

  On kyllä todella mitäänsanomaton nippu Sibirillä tällä hetkellä kasassa. Sannikov ja Enlund ovat ainoat hyökkääjät, joilla on jonkinlaisia meriittejä KHL:stä. Muut ovat sitten melkoisia tusinajanareita, parin ruotsalaisen kaverin lisäksi, jotka eivät nekään miltään sateentekijöiltä vaikuta. Pavel Tkachenko ja Alexander Loktev ovat tosin ihan lupaavia junnuja.
   
  Viimeksi muokattu: 11.08.2017 klo 12.29
 20. Artyukhin Jäsen

  Dwight King Avtomobilistiin.
   
 21. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Aleksei Martshenko on tehnyt 3-vuotisen sopimuksen ZSKA:n kanssa. Puolustaja on ZSKA:n omia kasvatteja.
   
 22. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Simon Despres ja Eliezer Sherbatov Slovaniin. Sherbatovista ensimmäinen israelilainen KHL-pelaaja?
   
 23. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sherbatovista oli joitain vuosia sitten kovakin bubbling-under-hype. Jännä nähdä mitä saa nyt aikaan KHL:ssä vai saako mitään.
   
 24. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Ei ollut täällä vielä mainintaa, mutta Chris Lee siirtyy Los Angeles Kingsin riveihin PTO:lla. Saa nähdä päättyykö tuo myös vuoden määräaikaiseen soppariin..

  Jos ei, niin SKA:han mahtuu aina yksi maajoukkuetason pakki lisää.
   
 25. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Magnitogorsk on menettänyt kolme parasta puolustajaansa viime kauden joukkueesta: Lee, Sergei Bereglazov ja Viktor Antipin. Näitä on mahdotonta korvata, varsinkin kun kaksi näistä on venäläisiä, eikä venäläisiä huippupuolustajia ole juuri saatavilla muista KHL-seuroista.

  Uskon että Magnitogorskin seurajohto näkisi mielellään ulkomaalaiskiintiön nostamisen yhdellä tai kahdella pelaajalla, koska se helpottaisi menetysten paikkaamista. Nyt KHL:ssä on venäläisjoukkueiden osalta ns. pelaajien markkinat, koska venäläiset huippupelaajat voivat ylihinnoitella itsensä. Ulkomaalaiskiintiön nostaminen nostaisi kilpailua ja laskisi venäläispelaajien palkkoja.