Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

KHL:n huhuketju

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana wunderveba, 17.04.2014 klo 23.53.

 1. Gemondo Jäsen

  Maikkarin uutisessa KHL:n presidentti Dmitri Tshernishenko kertoo että KHL on saanut laajenemishakemuksia seuroilta Virosta, Ruotsista, Kiinasta ja Isosta-Britanniasta.
   
 2. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #8, Athletic Bilbao, Millwall FC, Saints
  Lainaus:
  Ja sv Veinikretskiltä.
   
 3. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Sportfakt.ru kertoo, että KHL:n supertähti Aleksander Radulov on solmimassa kaksivuotisen jatkosopimuksen Moskovan ZSKA:n kanssa. Sopimuksen arvo olisi 420 miljoonaa ruplaa per vuosi eli nykyisen kurssin mukaan noin 5,2 miljoonaa dollaria. Aiemminhan Radulovia on huhuissa viety änäriin ensi kaudeksi, mutta nyt näyttää vahvasti siltä, että Radu jatkaa kotimaassaan pelaamista.

  Hieno juttu KHL:lle, jos Radulov jatkaa sarjassa.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Amerikassa sama käteen olisi vaatinut 7.5 milj palkkapussia. (veroprosentit 13 ja 40) Ei tainnut olla vaikea valinta jäädä moskovaan.
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Ruotsin voitte ainakin unohtaa, siellä sentään tajutaan, että oman maan liigan kehittäminen on järkevämpää kuin Venäjän.

  Ruotsin KHL-hankkeesta karu näkemys: Mahdottomuus - KHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

  - Vastauksemme on jyrkkä ei. Ruotsilla ei ole kiinnostusta saada joukkuetta liigaan. Se on mahdottomuus, Lundström latoi venäläiselle R-Sportille.

  - Haluan korostaa, että KHL-kielto koskee kaikkia ruotsalaisia joukkueita. Olemme lähettäneet Venäjän liitolle kirjeen, jossa sanomme, että heidän on lopetettava työskentely ruotsalaisiin joukkueisiin liittyen, jatkoi Lundström.
   
 6. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Parempi tuokin tietysti on kuin Suomen malli, jossa keskitytään lähinnä oman liigan tuhoamiseen. Blues on vasta alkusoittoa.
   
 7. huihai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja rotatkin jättävät jo uppoavan laivan.
   
 8. Artyukhin Jäsen

  Enpä löytänyt parempaakaan ketjua mutta Riika oletetusti laittaa KHL:n osalta pillit pussiin tämän perusteella.

  Twitteristä poimittua: "Dinamo Riga will not hold an after season on ice activities for fans like they did for past 7 seasons. Team can say goodbye already"
   
 9. Osk- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals
  Aika kova luokan huhuja ollut viime aikoina, kun Dadonov, Shipachyov, Radulov ja Zaitsev huhutaan siirtyvän NHL:ään. Raduloviin en usko, mutta Zaitsev pitäisi olla melko varma tapaus.
   
 10. faro Jäsen

  Lainaus:
  Taitaapi olla Zaitsevia lukuun ottamatta pelkkää huhusotaa SKA:n ja TsSKA:n välillä.
   
 11. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Mikko Koskista on aiemmin huhuissa viety änäriin, mutta nyt venäläinen Sportfakt uutisoi, että Koskinen olisi tekemässä jatkodiiliä SKA:n kanssa.
   
 12. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Jep, RR latoo sen verran rahaa tiskiin ettei lähde P-Amerikkaan.
   
 13. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Venäläismediassa Antti Raantaa huhutaan Spartak Moskovan maalivahdiksi ensi kaudeksi.

  Mainittakoon myös, että NHL:ään aiemmin huhuttu Sami Lepistö kertoi Maikkarin haastattelussa olevan realismia, että hän jatkaa pelaamista Venäjällä.
   
 14. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
 15. faro Jäsen

  Datsjuk siis palaamassa ensi kaudeksi Venäjälle. On jo itse vahvistanut asian. Toki mies samalla sanoi, ettei uran jatkuminen ole varmaa, mutta jos ura jatkuu, niin mikä voisi olla se seura, jota Datsjuk ensi kaudella edustaa? Työsulkukaudellahan mies puki TsSKA:n paidan päälleen, joten siinä varmasti ihan varteenotettava vaihtoehto. Samoiten Avtomobilist, joka on Pavelin kasvattajaseura. Raha ei ratkaise varmastikaan tässä tapauksessa. Paluun taustalla ovat ihan muut syyt.

  Joka tapauksessa hieno vahvistushan tuo olisi koko KHL:n kannalta. Olisihan se aika herkullista päästä näkemään paikan päällä yksi 2000-luvun parhaista pelaajista.
   
 16. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
 17. Artyukhin Jäsen

  Tämmöiseen törmäsin Twitterissä taas, "CSKA GM Sergei Fedorov adds his team to the list of not interested in signing Pavel Datsyuk. (Dynamo Moscow and Yekaterinbourg also nos)"


  En jotenkin usko Avton sanoneen ei, ellei Pavelin palkkatoive pyöri biljardin ruplan äärellä...

  Rotenberg on ollut todella kiinnostunut Pavelista, Iljan lähtiessä Datsjukille saatetaan tarjota ja tarjotaan vielä isompia summia kuin Iljalle. Uusi keulakuva Pietariin mikäli taikuria itseään kiinnostaisi raha.
   
 18. Siisel1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen viihdyttävin pelitapa
  Olen valmis kääntämään takkini sen suhteen, että rypyjen huoraksi en ala. Toisin sanottuna että en tule katsomaan KHL:ää. (se kuuluisa hymiö tähän) Eli siis mikäli ja kun itse taikuri tulee Kohilaan. Sen pelin tulen ehdottomasti katsomaan paikan päältä Hartwallille. Datsyuk on henkilökohtaisesti ehkä suurin suosikkipelaaja ikinä. Toivottavasti nyt kuitenkin Detroit-johto saa miehen pysymään "Hockeytownissa".
  Erittäin mielenkiintoinen huhu kyllä! Juttujen valossa mitä olen lukenut niin siirto Kohilaan taitaa olla "varma".
   
 19. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Business Onlinen mukaan Sami Lepistö jatkaa Ufassa ensi kaudellakin. Jatkosopimuksesta kuulemma tiedotetaan lähiaikoina.
   
 20. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Sveitsiläismediassa huhutaan Luganon tähtihyökkääjää Fredrik Petterssonia Moskovan Dynamoon. Vuoden 2013 maailmanmestari kävi muutama kausi takaperin kokeilemassa KHL:ssä Donbassin riveissä, mutta tuo visiitti oli aikamoinen floppi.
   
 21. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Olli Palola poseeraa Instagramissa oletettavastikin amurintiikerin kanssa.
   
 22. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Laitan tähän kun en muualle keksi. Tero Kainulainen twiittaa jostain Ruotsalaisesta, Crowns nimisestä jääkiekkojoukkueesta joka mahdollisesti liittyisi KHL:ään ensi kaudeksi. Miina?
   
 23. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Perjantaina on siis tiedotustilaisuus asiasta. Aika skeptinen olen asian suhteen. Toki toisi pienen piristysruiskeen.
   
 24. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Kyseessähän on tämä joku viritelmä, jonka olisi tarkoitus pelata ilmeisesti Malmössä joku 20 peliä ja loput sitten ympäriinsä (Kööpemhamina, Göteborg....ym). Ruotsin kiekkoniilot ovat suhtautuneet asiaan lähinnä huumorilla eikä Ruotsin jääkiekkoliitolla ole kuulemma minkäänlaisia intressejä päästää KHLlää Ruotsin maaperälle.
   
 25. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Jos joukkue kootaan ns. tyhjästä, tarvitseeko se kansallisen jääkiekkoliiton siunausta? En kyllä hirveästi tiedä näistä "lupa-asioista."