Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Championatin mukaan Torpedo siirtyisi siis takaisin itäiseen konferenssiin pelaamaan. Tuon jälkeen lännessä olisi 11 joukkuetta ja idässä 12. Toisaalta itäisestä kaksi joukkuetta pelaa Moskovasta käsin, eli tuleekohan muutoksia vielä lisää? Toisaalta jos Amur ei saa palkkasitoumuksiaan hoidettua ja tipahtaa kyydistä, niin silloinhan konferenssit menisi taas tasan 11 ja 11.
Ois kyllä tuotteeltaan huikea sarja, kun vedetään 11 + 11 konferenseissa ja molemmista pääsee 8 + 8 playoffseihin. Ei varsinaisesti tarvitse hirveästi käsiä liata runkosarjassa monen seuran, jos haluaa kauden huipennukseen päästä. Tuolla kuitenkin on edelleen myös tuossa 22 joukkueen joukossa noita ihan hupiseuroja Rigan tyyliin.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Morozov kertoi, että KHL:ssä on todettu yhteensä 39 koronatartuntaa tähän mennessä
Hyväkuntoisilla nuorilla miehillä on erikoinen kyky saada korona verrattuna muuhun väestöön. Jos joukkueita on 23 kpl ja yksi porukka olisi vaikka 25 sopimuspelaajaa + huolto&valmennus ja pari mailapoikaa = ~ 40 ihmistä/joukkue, niin n. 4% KHL-seurojen väestä on jo saanut tartunnan. Muutoin Venäjällä taitaa sairastuneita olla nopeasti laskettuna noin 0,5% väestöstä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyväkuntoisilla nuorilla miehillä on erikoinen kyky saada korona verrattuna muuhun väestöön. Jos joukkueita on 23 kpl ja yksi porukka olisi vaikka 25 sopimuspelaajaa + huolto&valmennus ja pari mailapoikaa = ~ 40 ihmistä/joukkue, niin n. 4% KHL-seurojen väestä on jo saanut tartunnan.
Tosiaan, joukkueurheilussa tuntuu olevan näitä tartuntoja enemmän, kuin yleisesti. Ulkomuistista heitän, että NHL:ssä heinäkuun puoliväliin mennessä oli testattu 400 pelaajaa ja noista 10% oli saanut tartunnan.


Muutoin Venäjällä taitaa sairastuneita olla nopeasti laskettuna noin 0,5% väestöstä.
Tämähän hyvin suurella todennäköisyydellä ei pidä yhtään paikkaansa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tosiaan, joukkueurheilussa tuntuu olevan näitä tartuntoja enemmän, kuin yleisesti. Ulkomuistista heitän, että NHL:ssä heinäkuun puoliväliin mennessä oli testattu 400 pelaajaa ja noista 10% oli saanut tartunnan.
Ammattilaisurheiluseuroilla/liigoilla on resurssit testata kaikki organisaatioihin kuuluvat; etenkin pelaajat – jotka ovat seurojen arvokkain "varallisuuserä" – ja joukkueen yhteydessä välittömästi toimiva henkilökunta. Jos kokonaisia yhteiskuntia testattaisiin vastaavalla lähes 100 % kattavuudella, niin tartuntamäärät ja prosentit olisivat täysin eri luokkaa kuin nyt tilastoituina.

Jokereiden tilanteesta: Jokereiden pelaamisesta ja siihen liittyvistä järjestelyistä pitäisi ehdottomasti päättää liiga(seurat yhdessä), eikä seura itsenäisesti. Näin toimitaan PA:ssa. Venäjällä pelaamisessa ei mielestäni myöskään olisi mitään kummallista; Toronton baseball-seura pelaa tällä hetkellä kotiottelunsa Pittsburghissa Kanadan valtiotason poliittisen päätöksen seurauksena. Toki pelaajayhdistyksen kanssa pitää sopia esim. riskiryhmään kuuluvien poisjääntiin ja muista yksittäisten pelaajien halukkuuteen jättäytyä pois peleistä liittyvistä järjestelyistä.
 
RIP Blues

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Amur ei ole maksanut palkkarästejään ja on liipasimella. Tai ehkä Amurille riittää se, että lupaavat maksaa. Sen jälkeen ei enää voi oikeutta perua osallistumisesta... Sääntöjen mukaan kaikki palkat tuli olla jo maksettuna ja takarajakin meni jo. Vityaz sen sijaan on maksanut rästejä. Ehkä jopa kaikki.

KHL tuskin estää Amurin osallistumista, vaan katsoo tuttuun tapaan asiat läpi sormien. Saatavia ei välttämättä tule kokonaan koskaan.
Allhockey.ru osaisi kertoa, että Amur on luvannut maksaa rästinsä kuukauden loppuun mennessä. Jos siellä tosiaan on tänään ollut se isojen pomojen tapaaminen ja otteluohjelmastakin on jo versiot a ja b, niin voidaan kait olettaa, että Amur on saanut vihreää valoa, seuraavalle kaudelle.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ammattilaisurheiluseuroilla/liigoilla on resurssit testata kaikki organisaatioihin kuuluvat; etenkin pelaajat – jotka ovat seurojen arvokkain "varallisuuserä" – ja joukkueen yhteydessä välittömästi toimiva henkilökunta. Jos kokonaisia yhteiskuntia testattaisiin vastaavalla lähes 100 % kattavuudella, niin tartuntamäärät ja prosentit olisivat täysin eri luokkaa kuin nyt tilastoituina.
Jep. Varsinkin joukkuelajeissa tämä koko henkilöstö viettää hyvin tiiviisti aikaa keskenään, jakaa yhteiset fasiliteetit yms.,, joten pöpöt leviävät huomattavasti todennäköisemmin kuin yhteiskunnassa keskimäärin. Lisäksi urheilijoilla taitaa noin yleisestikin ottaen olla taipumusta imuroida flunssapöpöjä yms. tehokkaammin kuin peruspulliaisilla.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Riika on kiinnitellyt pelaajia. Viimeisimpänä Zack Mitchell, Konsantin Komarek ja Morgan Ellis.

Brendan Leipsic sainasi CSKA:n kanssa vuoden diilin. Jospa se karma puraisisi koronalla.
 

Bread Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Kookoo,Kraken ja Hull City
Dinamo Minsk signasi taas Pohjois-Amerikassa pelanneen Valko-Venäläisen. Tällä kertaa Try-outille monien Liigapalstalaisten toivehankinnoissa ollut 23-vuotias Stepan Falkovsky. 2 metrinen ja yli satakiloinen pakki, joka teki ECHL:ssä 46 peliin 41 tehopistettä ja peräti 15 maalia. Nyrkitkin on heilunut useasti ja taklauspelikin on kunnossa.


 
"Money can't buy happiness only rents it"
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sivusilmällä kolmannesta ruudusta SKA - Loko peliä katsellessa muutamia huomioita:

- Ilman katsojia pelaamiseen on jo tottunut. Ei häiritse katselukokemusta.

- Pelaajia tilanne ei häiritse, ainakaan pelaamisesta, kamppailuhalukkuudesta ja intensiteetistä päätellen.

- SKA:n nuorisoketju tekee tällä kaudella kovaa jälkeä

- Ohtamaa on ihmeen liukkaan näköinen pienessä askissa

- Loko tulee olemaan musta hevonen
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Dinamo Riga on tosiaan alkanut julkaisemaan sopimuksia viimeisen viikon aikana. Peteris Skudra on myös valinnut apuvalmentajansa. Junnuliiga MHLn Rigan hyvään vetoon saanut Raimonds Vilkoits nousee KHLn apuvalmentajaksi. Latvian 2001 ikäluokka on toki laadukas pikkumaaksi, mutta nousu sarjan alakastista koko kauden playoffviivan päällä olleeksi ryhmäksi oli kuitenkin suuri, kun vielä parhaat junnut lähtivät CHLn puolelle. Vilkoitsin apuna toiminut pelaajalegenda Aleksandrs Nizivijs nousee kolmanneksi valmentajaksi.

Tämän hetken joukkue:

Maalivahdit: Stanislav Galimov RUS (Traktor/Magnitka), Ilya Proskuryakov RUS (Sochi)

Puolustajat: Morgan Ellis CAN (Sochi), Kristaps Zīle, Roberts Mamčics

Hyökkääjät: Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Miks Indrašis (Dynamo Moskova), Pavel Chernov RUS (Vitjaz), Denis Parshin RUS (Magnitka), Zack Mitchell CAN (Neftekhimik), Konstantin Komarek AUT (Malmö/Luleå), Gints Meija, Emīls Ģēģeris, Mārtiņš Dzierkals (Jukurit), Daniels Bērziņš

Skudra on siis tuonut molemmat maalivahdit joukkueeseen vanhoista tutuistaan. Kummatkin ovat kokeneita kavereita, mutta eivät varmoja ykkösiä joten ehkä ihan hyvä ettei toinen vahti ole joku Latvian nuorista P-Amerikan lupauksista. Skudra myös kertoi, että neuvottelut jatkuvat kokeneiden laatupelaajien hyökkääjä Martins Karsumsin ja pakkien Kristaps Sotnieks, Oskars Bartulis sekä Oskars Cibulskisin kanssa. Jos nämä kaikki saadaan sopimuksen alle, niin joukkue alkaa näyttämään jo vakavammin otettavalta. Kun budjetti otetaan huomioon, niin tuon nelikon jälkeen ei tarvitsisi kiinnittää enää kuin yksi ulkkaripakki ja mielellään joku laituri, niin kilpailua olisi edes vähän rosterissa.

Ulkkarit eivät ole tähän asti osuneet hirveän hyvin yhteen huhujen kanssa, koska vain Komarek on ollut esillä. Voi olla ihan hyväkin asia että KHL-kokemusta on tullut random-kaverien sijaan. Vapaana olevista paremmista kotimaisista pelaajista ei puhuttu sanallakaan sentteri Andris Dzerinsistä tai puolustaja Arturs Kuldasta, joten he matkaavat varmaan muihin sarjoihin. Pavel Chernov on aika suora paikkaaja Dzerinsille, joten tuokin tukee tätä ajatusta. Jukurien Dzierkals on outo hankinta kun sai kuitenkin potkut vuosi sitten, mutta ainakin hän on halpa ja luo kilpailua vielä häntäkin nuorempien alaketjukokelaiden kanssa.Vilkoitsin ja Nizivijsin jalanjäljissä harjoitusringissä on myös paljon try-out nuoria. Organisaation sisällä ringissä ovat maalivahdit Bruno Bruveris ja Reinis Liepins, puolustajat Nikita Mateiko, Ernests Osenieks ja Miks Tumanovs sekä hyökkääjät Deniss Fjodorovs, Ricards Grinbergs, Antons Sinegubovs, Kristaps Skrastins, Antons Trastasenkovs ja Patriks Zabusovs. Kyseessä on Latvian mittapuulla lahjakkaita poikia ja varsinkin Fjodorovsille, Skrastinsille, Sinegubovsille ja Zabusovsille voi odottaa hyvää uraa, mutta tämä kausi tulee heille varmaan vielä liian aikaisin. Edmonton Oil Kingseihin varattu Janis Svanenbergs ei näy listalla, joten hän näemmä lähtee Amerikkaan suoraan vaikka kauden alkamisajasta ei ole mitään tietoa. Myös 35 pistettä puolustajan paikalta rätkinyt Arvils Bergmanis puuttuu jostain syystä listalta, vaikka hänellä ei ole vielä julkaistua sopimusta minnekään. Matka vienee jenkkien junnuihin tai sitten Tanskan tapaiseen maltilliseen ammattiliigaan.


Organisaation ulkopuolelta tulee try-outille puolustaja Eduards Hugo Jansons (Saryarka VHL) sekä hyökkääjät Rudolfs Polcs (Val-d’Or Foreurs QMJHL) ja Peterborough Petesin tuore varaus Kaspars Ziemins (HS Riga LAT). Jansons on kokenut joten hänellä on ok mahdollisuudet lopulliseen joukkueeseen. Jenkeissä pelaavista latvialaisista on huhuttu ainoastaan Sharksin taannoista 5.kierroksen varausta puolustaja Karlis Cukstea (Quinnipiac NCAA). Noihin U20-junnuihin verraten selvästi valmiimmat jenkeissä pelaavat 4 veskaria, puolentusinaa pakkia ja monta hyökkääjää olisivat järkevämpiä try-outteja, mutta syystä tai toisesta he eivät ole toteutuneet. Ruotsiin on mennyt paljon lainoja, joten esim. Toronton kanssa hiljattain NHL-sopparin tehnyt puolustaja Kristians Rubins olisi Cuksten tapainen kaveri mutta vain kokeneempi ja parempi.


Florida Panthers on lainannut Rodrigo Abolsin SHLn Örebron riveihin, joten tämä sentteri ei palaa isiensä maille edes marraskuuhun asti, mihin tuo laina taitaa yltää..
 
Viimeksi muokattu:

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minskillä on tosiaan hyvä meno päällä. Paras vuosiin. Viimeisimpänä hankintana Brandon Kozun. Joukkueessa on Valko-Venäjän parhaita lupauksia ja kokemusta. Mielenkiintoinen nippu kaikkinensa.

Ulkomaalaisosasto on hyvä. Ryan Spooner ja Brandon Kozun sarjan tähtipelaajia. Shane Prince, Rob Klinkhammer, Francis Pare ja Adam Alquist antaa tulitukea. Maalivahtiosastokin pitäisi olla formussa. Dominik Furch ja Danny Taylor on pätevä kaksikko Minskille.

Minsk on ottanut selvän ryhtiliikkeen joukkueen rakentamisessa. Vanhat jyrät on laitettu pihalle ja tilalle on tuotu maan lupaavimpia pelaajia:

23 vuotias Stepan Falkovsky. 200cm pitkä ja 102kg tuli try-outille ECHL:stä. Falkovsky on puolustaja. Tuon kokoiselle puolustajalle viime kauden tehot 46 peliä ja 41 pistettä on aika poikkeukselliset. Varmasti ottaa paikkansa Minskin jengissä.

Panthersin kakkoskierroksen varaus, puolustaja Vladislav Kolyachonok tuli OHL:stä. Viime kaudella 53 ottelua 33 pistettä.

20 vuotias Ilya Solovyov siirtyi OHL:stä puolustukseen. Viime kaudella 53 ottelua ja 40 pistettä Kanadan junnusarjassa.

Puolustukseen tuli myös kokemusta. 30 vuotias Valko-Venäjän maajoukkuejyrä Ilya Sinkevich siirtyi Vitjazista kotimaahansa.

Predatorsin varaus, 21 vuotias Vladislav Yeromenko pelasi jo viime kaudella Minskin takalinjoilla ja tälle kaudelle Yeromenkolta voi odottaa kärkipelaajan otteita.

Puolustus kaipaisi ehkä yhtä ulkomaalaishankintaa Alquistin lisäksi. Jotain johtohahmoa nuorison keskelle.

Hyökkäykseen tuli myös maan lupaavimpia nuoria:

19 vuotias Vladimir Alistrov siirtyi WHL:stä takaisin kotiin.

23 vuotiasta Dimitri Buinitskyä pidettiin maan kovimpana lupauksena aikoihin. Buinitsky teki 21 vuotiaana KHL:ssä n. 0.4 ppg:llä pisteitä ja siirtyi kovin odotuksin Magnitkaan, jossa kuitenkin floppasi. Nyt uusi aloitus kotona Minskissä.

20 vuotias Ivan Lodnia siirtyi OHL:stä. Lodnia on Yhdysvaltojen kansalainen, mutta ilmeisesti omaa juuret Valko-Venäjällä ja häntä sovitellaan Valko-Venäjän maajoukkueeseen. Lodnia teki 62 pistettä 41 ottelussa viime kaudella.

21 vuotiasta Igor Martynovia pidetään myös maan suurena lupauksena. Teki WHL:ssä 18 ja 19 vuotiaana hyviä pisteitä. Siirtyi jo viime kaudeksi Minskiin ja nyt olisi uuden stepin ottaminen edessä.

Devilsin varaus, 22-vuotias sentteri Yegor Sharangovich saapui Devilsin farmijengistä. Teki viime kaudella noin 0.45 ppg:llä pisteitä AHL:ssä.

Flyersin varaus, 21 vuotias Maxim Sushko tuli Flyersin farmijengistä.

Seuraavassa draftissa ennakkokaavailuissa kolmannelle kierrokselle kaavailtu Ilya Usov tuli WHL:stä.

Potentiaalia joukkueessa on vaikka muille jakaa.
 

Artyukhin

Jäsen
3. syyskuuta meinataan sarja lyödä jo tulille, eihän Venäjällä ole kuin ~ 5000 tartuntaa päivässä uutisoituna.

SKA vielä kirjottaa ” We hope to see you at Ice Palace at September. ”

Lippujen myynti on tarkoitus aloittaa Venäjällä :D
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Potentiaalia joukkueessa on vaikka muille jakaa.
Ja lisää vaan tulee kun Capitals lainaa sentteri Aliaksei Protasin alkukaudeksi Minskiin. Protas oli kuin kala vedessä viime syksyn NHL-harkkapeleissä ja teki erittäin vakuuttavaa jälkeä WHL:ssä ollen sarjan tehokkain eurosyntyinen pelaaja. Protas palaa P-Amerikkaan kun WHL alkaa tai Capitalsin ensi kauden harkkaleiri.

 
.

Bread Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Kookoo,Kraken ja Hull City
Kunlun teki try-outin 16 pelaajan kanssa. Maineikkaimpina VHL:än pistepörssin viime kaudella voittanut Maxim Kitsyn, Valko-venäjän maajoukkuemies Alexander Kitarov ja seurasta seuraan viime aikoina siirtynyt Chicagon varaus Ivan Nalimov.
 
"Money can't buy happiness only rents it"

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Aleksei Kovalevin nouseminen Kunlunin päävalmentajaksi ja joukkueen pelaaminen Venäjällä näkyvät tosiaan joukkueessa. Kanukkiarmeijan sijaan ringissä on nyt kasa venäläisiä. Jos Eliteprospects pitää kutinsa, niin Kunlunilla on jo 2 maalivahtia valmiiksi, mutta ottivat silti kolme veskaria try-outille. Nalimov, Saprykin ja Shikin ovat kaikki 100-150 KHL-ottelun veteraaneja, joten vaikea nähdä että kolmosvahdin rooli napostelisi hirveästi. Saisi tietysti peliaikaa heikossa VHL-jengissä ja voisi elätellä toivoa takaisin KHLään pääsystä, mutta ei tuo ole optimaalinen tilanne näille herroille. Ykkösvahdin rooli laadukkaissa VHL-jengeissä olisi ymmärrettävämpi siirto. Neljäs konkari Ilya Proskuryakov oli siirtymässä juurikin Jugraan ennen kuin Dinamo Riga houkutteli hänet Latviaan Skudran johdolla.

Skudran jengi on tehnyt taas muutaman sopparin. Kokenut puolustaja Kristaps Sotnieks ei lähtenytkään Sotchiin, vaan teki jatkosopparin. Hän on hyvä peruspakki kakkospariin. Matthew Maione teki taas jatkosopimuksen try-out pykälällä. Majoneesi tuli siis jonkin verran vastaan palkkapyynnössään, mutta ei tarpeeksi että Riga olisi uskaltanut antaa suoran sopimuksen. Hänen pitäisi muodostaa ykköspari Morgan Ellisin kanssa.

Puuttuva kakkosketjun laituri löytyi Neftekhimikistä kun Matt White teki sopparin Latvialaisten kanssa. Jos käynnissä olevat neuvottelut kotimaisten laatukonkarien Karsumsin, Bartulisin ja Cibulskisin kanssa saadaan maaliin asti, niin joukkue alkaa olemaan valmis. Puolustukseen voi vielä tulla joku keskinkertainen Venäjä/Kazakki puolustaja, mutta se hankinta tulee 6.pakiksi. Loukkaantumisille ei toki ole taaskaan varaa, mutta sitä ei voi odottaa minibudjetilla toimivalta joukkueelta.

Pittsburghin ECHL-joukkueessa ammattilaisuransa viimeisen 2 vuoden aikana aloittanut Renars Krastenbergs palaa myös kotiin try-outin myötä. Maaliahne nuorukainen taistelee alustavasti kokoonpanon viimeisestä laituripaikasta Jukurien Dzierkalsin, 21-vuotiaan Emils Gegerisin ja A-junnu kokelaitten kanssa..
 
Kunlun teki try-outin 16 pelaajan kanssa. Maineikkaimpina VHL:än pistepörssin viime kaudella voittanut Maxim Kitsyn, Valko-venäjän maajoukkuemies Alexander Kitarov ja seurasta seuraan viime aikoina siirtynyt Chicagon varaus Ivan Nalimov.
Kunlun otti tryoutille myös TUTOssa Mestistä viime kaudella pelanneen Dimitri Megalinskin. Ihan mielenkiintoinen nimi seurattavaksi jos sopimuksen saa.
 
RELEASE THE KRAKEN

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Kunlun otti tryoutille myös TUTOssa Mestistä viime kaudella pelanneen Dimitri Megalinskin. Ihan mielenkiintoinen nimi seurattavaksi jos sopimuksen saa.
Voi ihan hyvin saadakin. Kunlun tarvitsee vuosittain pelaajia VHL- ja MHL-joukkueisiinsa, joten he ovat tehneet viime vuosina suuren määrän soppareita eri tasoisten junnujen ja ammattilaisten kanssa. He ovat siis ollet Kanadasta, Tshekeistä, Suomesta jne. Joonas Hurrin tasoiset aikuiset ovat sitten pelanneet VHLää kun taas Arttu Kulmala ja Jesse Ahonen jne ovat vedelleet MHLää. Nyt kun Kunlun pelaa Venäjällä, niin ei olisi suuri ihme jos nuo "ulkkaripaikat" täytettäisiin paikallisilla pelaajilla.

Jos taas katsoo Kunlunin try-out kenttäpelaajia KHLn näkökulmasta, niin siellä taitaa pyöriä esim Nikita Pivtsakin, joka on pelannut koko 10 vuotisen uransa pelkissä huippujoukkueissa. Palkkakatto on tainnut vaikuttaa hommaan sen verran, että Kunlunin ulottuvilla on ihan hyviäkin pelaajia.
 

Bread Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Kookoo,Kraken ja Hull City
Puolustukseen voi vielä tulla joku keskinkertainen Venäjä/Kazakki puolustaja, mutta se hankinta tulee 6.pakiksi.
Matthew Maione myöskin Riikaan Try-outille. Katotaan onko Maione nyt vetänyt kunnolla kesätreenejä.
 
"Money can't buy happiness only rents it"

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Tsekkiläinen Ondrej Vitasek Amurista oli tämä hankinta.
En tietenkään tarkoittanut että 6.pakiksi hankittaisiin Vitasekin tasoinen pelaaja. Hän on selkeä top4-mies. Rigaan on huhuttu puhtaita kolmosparin venäläisiä ja kazakkia, jonka olisi tarkoitus antaa painetta nuorille latvialaisille, joiden paikka kokoonpanossa ei pitäisi olla selviö ilman hyviä otteita.

Vitasek on taas sen verran hyvä pelaaja, että tuosta voisi helposti päätellä Oskars Bartulisin hinnoitelleen itsensä ulos joukkueesta. Vitasek olisi paperilla aika suora paikkaaja Bartulisille. Vaikka Skudralla onkin vetovoimaa eniten näistä Znaroksin jälkeisistä valmentajista, niin en oikein jaksa uskoa että minibudjetin joukkue saisi kasaan pakiston: Ellis, Vitasek, Sotnieks, Maione, Bartulis, Cibulskis, Zile, Jansons/Mamcics. Skudra on myös sanonut ainakin pestinsä alussa että hän haluaa peräpäähän oikea käsi alhaalla pelaavia miehiä ainakin 3kpl, eikä heitä ole vielä oikein näkynyt..

Skudran nippu on myös mahdollista nähdä Suomessa kuun lopulla, jos vain hallitus antaa myydä lippuja sisätilatapahtumiin. Joukkueen rahoitus varmistui sen verran myöhään, että harkkavastustajia pystyttiin etsimään vasta elokuussa. Tämän takia halutut SM-Liiga viritykset olivat jo myöhäistä. Näin ollen ryhmä kohtaa ensin Imatralla Ketterän 24.8. ja Jokipojat 25.8.. Kiertue päättyy Vantaalle 27.8. missä Riga kohtaa Janis Kalninsin tähdittämän Jokerit-joukkueen. Ainakin Imatran otteluita voisi harkita, koska siellä nähdään varmasti paljon try-outilla olevia junnuja. Deniss Fjodorovs pelasi yllättävän hyvin viime kauden näkemissäni MHL- ja U20-peleissä, joten mm häntä olisi mukava nähdä ihan livenä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy