Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

KHL kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 29.04.2019 klo 13.58.

 1. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Raha puhuu.
   
 2. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Ville Lajunen ja Joonas Nättinen siirtyvät Vitjaziin. Joukkueen ulkomaalaisosasto tulee olemaan vahvasti suomalaispainotteinen, kun näiden kahden lisäksi Miro Aaltonen kiekkoilee Vitjazissa. Lisäksi Joni Ortion jatko seurassa ei ainakaan viimeisimpien huhujen mukaan ole pois suljettu vaihtoehto.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Jyrki Jokipakka eli tuttavallisemmin JJ Pakka siirtyy Business Online -sivuston mukaan Moskovan Dynamoon. Ei korvaa Juuso Hietasen kiekollista taitoa, mutta noin muuten oikein pätevän oloinen hankinta. Mihin Hietanen onkaan suuntaamassa? Hietanen pelannut jo 8 kautta (pisimpään suomalaisista) putkeen Venäjällä, olisiko aika palata länteen?
   
 4. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Huhuiltu on kotiin HPK:n paitaan, mutta saas nähdä mitä tapahtuu. Rahat on varmasti tienattu. Eihän tuo JJ:n hankinta toisaalta poissulje Hietasen jatkoja Dynamoonkaan.

  Koiviston jatkostakaan ei ole kuulunut mitään. Olisihan tuo aikamoista jos JJ, Hietanen ja Koivisto olis Dynamon takalinjoilla.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Siellä on ulkomaalaisia jo ennestään sopimuksen alaisina Cajkovsky, Indrasis ja Zachrisson. Siihen vielä Jokipakka, niin ei ole ainakaan molemmille (Hietanen&Koivisto) tilaa. Hietasen rooli on kyllä kutistunut tässä vuosien mittaan enkä oikein usko jatkosopimukseen Dynamon kanssa.
   
 6. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Hietasella oli kuitenkin runkosarjassa peliaikakeskiarvo isoin Dynamon pakeista. Tässä mielessä en oikein ymmärrä väitettäsi roolin pienenemistä.

  Toki on ihan mahdollista, että Dynamo nuorentaa joukkuettaan ja Hietanen ei kuulu ensi kauden suunnitelmiin. Myös toinen kokenut Dynamo-pakki Nikulin on ilman jatkosopimusta.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Olet ihan oikeassa, ja minä väärässä. Hyvä, että korjasit. Pudotuspeleissäkin Hietanen oli Nikulinin jälkeen eniten peliaikaa saanut puolustaja, joten aiempi väite pienentyneestä roolista oli virheellinen.
   
 8. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Iiro Pakarinen Barysiin.

  Perkele tulkaa nyt länteen myös.
   
 9. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Vityazille lisää tulivoimaa jenkeistä Jakub Jerabekin muodossa.
   
 10. MarkoPalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Manchester United
  Lainaus:
  Hietasen mahdollinen HPK:hon paluu selvinnee viikon päästä, 10.5. olisi Kerhon ensi kauden kick-off -tilaisuus. Oma kutina on, että Juuso jatkaa vielä KHL:ssä, muttei välttämättä enää Dynamossa. Olisikohan Jokerit kuinka mahdollinen, kun ilmeisesti kuitenkin Hämeenlinnassa Suomessa ollessaan asuu?
   
  Tjapalala tykkää tästä.
 11. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Eilen Hietasta haastateltiin radiossa ja sanoi, että Kerhoon ei ole tulossa ja KHL on todennäköisin vaihtoehto. Jokerit toki siinä mielessä vaihtoehto.
   
  MarkoPalo tykkää tästä.
 12. Stonemaki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, New Jersey Devils
  AK Bars ilmottaa kotisivuillaan hankkineensa Matt Frattinin ja Patrice Cormierin vuoden sopimuksilla. Molemmat siirtyvät vapaina agentteina Barysista.
   
 13. Stonemaki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jännä nähdä! Onko Lokomotivilla vielä uutta päävalmentajaa? Siellä kasataan aika kovaa joukkuetta ja miehen luottomies (Anton Lander) Kazanista sinne jo siirtyi. Pelkkää pohdintaa tämä, ei mikään huhu.
   
 14. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kvartalnov menee Lokoon.
   
 15. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Eikös Kvartlnov ollut Lokon valmentaja ja menee Kazaniin?
   
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eikun niin, niinhän se oli. My bad.
   
 17. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Majoneesi Maione on suuntaamassa ehkä Kunluniin. Mitä hemmettiä? Nyt on vähintään erikoinen valinta jos pitää paikkaansa. Joukkue ja maa on jääkiekossa täys vitsi. Mieluummin olisin nähnyt Majoneesin jossain isommassa seurassa tai Riikassa.
   
 18. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  K&V voisi hoitaa hommansa ja hankkia meille, jos Leppä ei ole jatkamassa.
   
 19. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Maione toimii käytännössä ketjun neljäntenä hyökkääjänä. En tiedä onko isoilla joukkueilla kiinnostusta hankkia pakkia jonka tekemistä pitää koko ajan tarkkailla ja ulkkarikiintiökin taitaa olla edelleen raakalaismainen 5 kpl. Omsk veteli loppukauden 6 hankinnalla, jolloin yksi istui aina katsomossa, mutta tuo taitaa olla harvinaisempaa. Sopisi toki johonkin keskikastin jengiin joka hakee X-factoria, mutta Kunlunilla voi olla enemmän rahaa?!? Sinällään ihan hyvä siirto että Maione voi mättää pisteitä rauhassa eikä lehdistö varmaan paljon ahdistele jos tulee samalla virheitä. Kunlunissa ei ole myöskään ulkkarikiintiötä, joten voihan he mennä vaikka playoffeihin jos saavat kohtuullisen jengin pystyyn. Palkan pitäisi myös olla kohdallaan esim Rigan maksukykyyn nähden. Toivottavasti tämä ei tarkoita sitä, että Maione ja muita vastaavia palkataan isolla rahalla Kunluniin ja myöhemmin Kiinan maajoukkueeseen kohti Olympialaisia..!!

  Dinamo Riga palkkasi jo "korvaajaksi" 175cm 73kg puolustaja Ben Marshallin. Hän voitti Slovakian mestaruuden Banska Bystrican ykköspakkina. Maione teki tuhojaan samassa joukkueessa ennen KalPa-kauttaan. Näistä ison hyppäyksen KHL:ään tekevistä arvoista ei koskaan tiedä, mutta mies tulee ainakin halvalla. Jos ei muuta, niin hän luo painetta joukkueen nuorille pakeille. Esim. Kristaps Zile ei ole kehittynyt oikeastaan yhtään 2-3 vuoden aikana, joten hänen ei pitäisi päästä kentälle ilmaiseksi!
   
 20. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Osaatko @PJPT kertoa, minkälaista joukkuetta Riika on kasaamassa? Videll oli viime vuonna lottovoitto, mutta tuskin riittää rahat pitämiseen? Näyttäs olevan ainakkn DEL-liigan maalipörssin voittaja tarttunut haaviin. Playoffit tavoitteena? Viime vuonnahan Riikassa tais olla taas pientä buumia havaittavissa vähään aikaan.

  Riika on semmonen joukkue, mille itse toivoisin vilpittömästi menestystä ja playoffeihin pääsyä.
   
 21. Backster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport & Flyers
  Huhuketjussa kyseltiin joku aika sitten Mathew Maionen liikkeistä. Ainakin omaksi yllätykseksi on tehnyt sopimuksen Kunlunin kanssa. Luulisi, että ottajia olisi ollut kovemmissakin jengeissä. Miksei jopa NHL-tryout vaikka koko onkin haaste.
   
 22. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Jormakka siis Vityaziin. Ortiolle on jatkosopimustarjous pöydällä. Jos Ortio hyväksyy sen, Vityazilla on kaikki ulkomaalaispaikat täytetty suomalaisilla (Lajunen, Aaltonen, Nättinen, Jormakka, Ortio)

  Tää taitaa olla jo aika harvinaista?
   
 23. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Piti tuo Vitjazin rosteri tsekata ja elite väittää, että Jakub Jerabek nimisellä puolustajalla ois soppari kans ens kaudelle sinne! Eli Ortion tullessa kierrätys kunniaan, Jorehan on jo siihen tottunut
   
 24. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Miten KHL:n venäläisjoukkueiden ulkomaalaissääntö menee nykyisin? Vielä ainakin 2017 (KHL:n sivut) sivuilla todetaan, että Valko-Venäjän ja Kazakstanin kansalaiset lasketaan ulkkareiksi. Vityazissa kun näyttäisi olevan yhden passin miehenä vielä Valko-Venäjän Ilya Shinkevich EP:n sopparipelaajien joukossa, niin onko nyt lähivuosina (taas) muutettu valkovenäläisten statusta koskien ulkkarikiintiötä?

  Viime vuoden Vityazin rosterista yritin vastausta löytää, mutta reisillehän se meni. Shinkevich 37g, Marek 26g, Repik 19g (kesken kauden Slovanista) ja "vakkariulkkarien" muutamat "puuttuvat" pelit näyttäisivät silmämääräisesti olevan siinä ja siinä, että varmasti en siltä pohjalta sanoisi juuta tai jaata.
   
 25. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  @sekolust käsittääkseni juuri vähän aikaa sitten tuli linjaus, että näitä valkosia venäläisiä ei lasketa enää ulkomaalaiseksi. Helpommin sanottu kun tehty löytää nyt tuota, mutta voisin vaikka vannoa, että luin tuosta vähän aikaa sitten uutena uutisena.

  Ps. Admiralilla on näköjään rahaa löytynyt jostain, kun DEL-liigan pakkien pistepörssin nelonen ja koko SHL:n pistepörssin nelonen on tarttunut haaviin. Tämän lisäksi Jussi Olkinuora on tulossa maalille.

  Eikös joku Vladivostokin "päällikkö" sanonut viime vuonna, että joukkueeseen ei tule yhtään ulkkaria.