Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

KHL kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana San Jose Shark #50, 24.08.2017 klo 02.33.

 1. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Tätä puoltaisi myös jossain määrin se, että ainoat onnistujat ovat olleet ulkomaalaiset ja ryssät puolestaan ovat olleet aivan turisteja. Ehkä ne ei tajua mitä Erkka niille änkyttää.
   
 2. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Samanlaista alisuorittamista oli UFA:lla viime kausikin. Runko on ilmeisen mätä. Nimekäs, mutta haluton tai heikosti toisiaan täydentävä.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Inhimillisten voimavarojen erikoismies on vain joutunut kulttuurishokin uhriksi. Tuomittu epäonnistumaan. Liian kiltti.
   
 4. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Voi tuossakin perää olla. Suomalaisista parhaiten pärjänneet Jortikka ja Summanen. Keenan, Skudra pärjäävät jne. Ei kaikissa kulttuureissa auktoriteettia oteta puita halailemalla.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kari Jalonen pärjäsi myös, mutta hänen joukkueessaan ei venäläisiä tainnut olla ainuttakaan. Niin eikä seurakaan ollut venäläinen.

  Kyllä itsekin uskon, että tuossa on perää. Summanenkin haluttiin takaisin uudestaan ja uudestaan potkujen jälkeen.
   
 6. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Ja jos oikein olen ymmärtänyt, niin Jalonenkaan ei taida ihan niitä kaikista leppoisimpia koutseja olla. Jotenkin mulla on sellainen mielikuva sekä itäblokin, että pohjoisamerikan meiningeistä, että siellä tätä pohjoismaalaista valmennuskulttuuria pidetään lähinnä outona homosteluna.

  Itse nähnyt kv.hommaa fudiksen puolella, ja jos yhtään voi sen perusteella päätellä millä tavalla siellä valmentajat kohtelevat junnupelaajia, kuinka toimivat aikamiesten kanssa, niin kyllähän tää meidän touhu aika sosiaalista puuhastelua onkin.
   
 7. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Huumoriporukka Dinamo Minsk kävi sitten hakemassa 2 pistettä Pietarista, kova suoritus.
   
 8. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Ei todellakaan.

  Venäläisestä kulttuurista voi olla mitä mieltä tahansa, mutta fakta on se, että siellä auktoriteetti otetaan ensisijaisesti pelon kautta.

  Vaikka itse pidänkin enemmän venäläisestä tyylistä kuin suomalaisesta, niin sen verran härmäläistä homosielua on minussakin, että kyllä kylmää katsella venäläisten kiekkojuniorien touhuja, joille huudetaan pää punaisena ihan alusta lähtien, sekä kyykytetään ja nöyryytetään sadistisesti. Täällä olisi jo lastensuojelu paikalla pillit huutaen, mikäli joku vastaavaa yrittäisi edes kokeilla. Se on ihan oikeasti jo hurjaa touhua.

  "Mitä vittua sä oikein teet?" on venäläiselle kiekkojunnulle kaikkein tutuin lause valmennuksen taholta. Se kertoneekin kaiken oleellisen tavasta, jolla siellä koutsataan ja kasvatetaan kiekkoilijoita.

  Mutta niin vaan pikku-Mishoista ja Sashoista kasvaa kovia kiekkoilijoita ja tällainen raakalaismainen systeemi tuottaa maailman terävimmälle huipulle solkenaan ykköskorin ukkoja. Jotka kehtaavat vielä avoimesti olla isänmaastaan, kasvatuksestaan ja lähtökohdistaan äärimmäisen ylpeitä. Sekös pohjoismaalaisia feministisuvakkeja vituttaa. Venäjällä tehdään vellihousuista miehiä.
   
 9. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Silti määrällisesti ja laadullisesti parempaa jälkeä on saatu länsinaapurissa. Jos taas ruvettaisiin väkilukuun suhteuttamaan niin ei kauheasti kehuja voisi jakaa ja aika moni on oppia myös käynyt Kanadan junnupuolelta hakemaan tai jotkut jopa asuneet lapsuutensa rapakon toisella puolella. Jopa Suomesta varattiin viime draftista enemmän pelaajia. Sitten on vielä nämä asennevammaiset kaverit jotka eivät joukkueelle osaa pelata tai muuten vaan keskittyvät kiukuttelemaan tärkeissä paikoissa. Paljonhan kertoo tuo Venäjän maajoukkueen surkea menestys lähes vuodesta toiseen.

  Pelko toki varmaan kivasti hallitsee, ei moni uskalla kritisoida menoa kun tuon jälkeen ei paluuta kotimaahan ole tai asettaa sukulaiset vaaraan.
   
 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  25 peliin tehot 6+11=17 iskenyt Tomas Filippi ei jatka Magnitkassa. Löytyykö tälle ns. järkevää selitystä?
   
 11. vieko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit, Washington, Venäjä, Kalpa
  Lainaus:
  Filippilla on ongelmia terveyden kanssa. Ilmeisesti selkä rikki. Wolskin tulon jälkeen yhdestä ulkomaalaisesta hyökkääjästä piti päästää eroon tai siis Wolski on käytännössä hommattu Filippin tilalle. En tiedä olisiko Wolskia otettu jos Filippi olisi täydessä kunnossa.
   
 12. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  En tiedä lätkästä, mutta kyllä ainakin fudiksen puolella jopa kansankodissa kuri ja tapa miten vaikkapa pelaajia käskytetään toimimaan paitsi harjoituksissa ja peleissä, niin myös missä tahansa kun liikutaan värit päällä on selvästi kovempi kun meillä.

  Lainaus:
  Taitaapi myös siellä Kanadassa vähän joku muu kuin puiden halailu yms. yleinen pehmeän linjan homostelu olla se vallitseva kulttuuri, joten sikäli ihan helvetin surkea vertaus kun puhe oli meidän pehmopoikien sopimisesta toisenlaisiin valmentajiin tottuneiden pelaajien koutsiksi..
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2017 klo 23.17
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  No onko? Kanadalaisethan ovat maailmankuuluja ystävällisyydestään ja kohteliaisuudestaan. Enkä nyt muutenkaan allekirjoittaisi juttuasi puiden halailusta jos sillä Suomeen ja Ruotsiin viittaat, sitä en tiedä sitten miten seksuaalinen suuntautuminen tähän liittyy. Noh kyllähän Kanadassa tajuttiin homostelukin sallia paljon meitä ennen.

  Lainaus:
  Jaa kun pitkään lajin parissa olleena tuntuisi juuri Suomessa olevan enemmän takapajuinen ja vähän armeijamainen meininki vieläkin valloillaan. Kyllähän tietty järjestelmällisyyttä ja kuria vaaditaan huipulla, mutta omasta mielestäni raivoaminen ja uhkailu ym. ei siihen kuulu.
   
 14. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Tästä mulla ei ole kuin mutua, joka perustuu lähinnä NHL- koutseihin ja täällä siitä ilmansuunnasta tulleiden edesottamuksiin. Ystävällisiä ja mukavia toki, mutta aika perinteisin menoin mennään silloin kun haalarit on päällä. Junnutohuista ei hajuakaan.


  Lainaus:
  Mäkin. Kaikkiaan 30v. Ja ihan eri mieltä. Liian lepsua on yleisesti ottaen per kaikki, ja jokaisella toiminnan osa-alueella. Ehkäpä siksi olemme myös aivan saatanan huonoja, olosuhteet ja pelaajamäärä huomioonottaen kenties huonoimpia koko maailmassa.
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Ihan jos unohdetaan asenteet ja kuri niin junnuissa on tosi pitkään ollut ties mitä puhaastelijaa tai junnujen vanhempia koutsaamassa. Meillä oli vielä joskus yli 10v iässä valmentajana tyyppi jolla ei ollut yhtään mitään kokemusta jalkapallosta tai urheilusta ja meno olikin sen mukaista. Jos vertaa lätkään niin meno on ollut paljon ammattimaisempaa jo pitkään ja esim. oman junnun sählytreeneissä on heti 3 aikuista valmentamassa 4-5 vuotiaita siinä missä jalkapallossa on kokemattomia junnuja vetämässä touhua yksin, toki otanta on vain oma kokemus. Toki muutosta on ollut tässä vaikka kuinka ja ehkä vielä joskus päästään sinne arvokisoihin. :)
   
 16. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Menee ehkä jo vähän offtopicin puolelle mutta Kanadassa ja Venäjällä junnukuri on kovempaa koska se voi olla. Siellä on pelaajia niin perkeleesti joka ikäluokassa että vain parhaat pärjää ja täten kilpailu on kovaa. Ja kilpailuun tottuneet junnut kestää kovaa kuria paremmin koska siellä ollaan tekemässä uraa, eikä pelaamassa koska lätkä on kivaa. Suomessa taas pelleillään kaikenmaailman kaikkipelaa yms paskan kanssa ihan vaan jo siksi ettei harrastajamäärät romahda.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Sen kaiken mitä Kanadan junnutoiminnasta tiedän ja olen nähnyt niin homma vaikuttaa kyllä täysin päinvastaiselta kuin Venäjällä. Joku asiasta oikeasti tietävä voi toki valottaa asiaa enemmän. Esim. @Jouni
   
 18. Jouni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Big River Prospects
  Lainaus:
  En tunne Venäjän asioita ollenkaan. Mitä tarkoitat Aessi? Olen kyllä mukana kanadalaisessa junnutouhussa lähes päivittäin (10v poeka pelaa aluejoukkueessa ja käy jääkiekkoakatemiaa) ja ollut A-junnujen kanssa tekemisissä. Se, mikä täällä on huomattavaa, on uusien pelaajien taitotaso, koska jäällä treenataan todella paljon. Uskomattomia pelaajia tulee koko ajan. Kolikon toinen puoli on lajin kalleus ja se onko tämä touhu enää hauskaa, kun pojat pelaa lähes vuodet ympäri. Meillä on jo yksi huippuyksilö Oilersissa, Connor McDavid, ehkä nopein ikinä jääkiekkoa pelannut ihminen ja huipputaitava, joka ei osaa pelata mitään muuta lajia.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Nimenomaan mimmoista se junnujen treenaus on Kanadassa kun puhe oli, että kuri olisi siellä ja Venäjällä jotenkin kovempaa kuin Suomessa.
   
 20. Jeffrey Jäsen

 21. Artyukhin Jäsen

 22. Jouni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Big River Prospects
  Lainaus:
  Ahaa. En tunne Venäjän kiekkoa enkä Suomenkaan nykyisin. Omasta näkökulmastani kanadalainen junnukiekko on korkeammilla tasoilla etenkin niin kovaa, ettei varsinaista kuria perinteisessä mielessä tarvita. Jokainen tulee hallille ajoissa ja valmistautuu niin hyvin kuin pystyy jokaikinen päivä, koska muuten et pärjää. Jokainen harjoite vedetään täysillä. Omiin suomalaisiin muistoihin verrattuna täällä mennään joukkue edellä; kukaan ei saa mitään vapautuksia sen takia, että on parempi pelaaja tms. A team is a team is a team. Toisaalta, nämä kanukit ovat syntyneet pelaajiksi. Ei ole koskaan kyse mistään muista vaihtoehdoista. Homma pidetään kuitenkin hauskana, mikä on kaikkein tärkeintä. Omasta kaupunginosasta on varmaankin mennyt 20 tuhatta junnua läpi vuosien varrella ja NHL-pelaajat voidaan laskea yhden käden sormilla, joten hauskuus on oltava ykkönen. Mukavaa nähdä jokaisen iso hymy jokaisen junnun naamalla kiekkoakatemian treeneissä esimerkiksi. En tiedä, onko tämä vastaus kysymykseesi.

  Jokasyksyiset tryoutit ja niihin mukanatuleva politikointi täällä on mun mielestä raskasta. Sekin kääntyy näitä vaikutusvaltaansa väärin käyttäneitä ihmisiä vastaan aina jossain vaiheessa ja heidän omia junnujaan.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tätä juuri hain, kiitos!
   
 24. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Veikkaus piti kutinsa, Kazan kivasti vahvistunut.