Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

KHL ja kurinpito – onko sitä?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 27.08.2016 klo 11.41.

 1. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  13 peliä Lokon pelaajalle banaania. 4 taklauksesta. 8 tuomaria lyömisestä ja 1 tuulettelusta, jos oikein älysin kääntäjän kanssa.

  Edit. Tuo 1 peli tulikin ilmeisesti automaattisesti kahdesta isosta rangaistuksesta.
   
 2. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Lainaus:
  Taklauksesta tullut pelikielto on sen pari kolme peliä alakanttiin, mutta ei kohtuuttoman vihkoon mennyt. Sen sijaan 8 peliä tuomaria lyömisestä?? Olisi ehkä pitänyt lähteä tässä siitä minimissään 15:sta.

  13 peliä on kova rangaistus, mutta niin oli myös kova teko. Liian vähällä pääsi.
   
 3. sporttipappa Jäsen

  Paha sanoa sen tarkemmin näistä linjauksista, että mikä on ylä- ja mikä alakanttiin. Taklaus päähän on tuottanut Jokereille vaihtelevasti pelikieltoja. Lepistö sai pelin suorasta pääosumasta, jossa ei varsinaisesti ajettu pelkästään päähän. Mielestäni tuo Lokon pelaajan saama neljä peliä on ihan kohtuullinen pelikielto, vai mitä olette mieltä?

  Sitten tämä tuomariin vahingossa vedetty sivumoukku, ja 8 peliä. Onko tästä nyt edes olemassa mitään ennakkotapausta?

  Paha sanoa oikein siis juuta tai jaata. Mielestäni ihan asialliset rangaistukset. Varsinkin jos palkassa tuntuu samalla tavalla, kuin NHL-pelaajilla. Siinä Svetlana kotona alkaa valittamaan, kun ei voi käsilaukkuja ostella entiseen tapaan jos mies istuu vain tyhjän panttina kotona ilman palkkaa.
   
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Aikalailla samoilla linjoilla. Pelaaja sai 5000euron sakot, mikä nyt kuulostaa vähältä, mutta tuskin kyseinen kaveri tienaa paljoo, joten eiköhän tuo jossain tunnu.

  Kyllä mä pystyn elämään tän tuomion kanssa. Ihan ok.

  Edit: Ja kun otetaan huomioon että pelaajalla ei ole kurinpidollista historiaa. Ainoastaan 2 min jäähyjäkin ennen tätä peliä tällä kaudella.
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mielestäni ihan ok tuomio. Vahinkohan tuo linjuriin tirvaisu oli... vaikkei sitä saakaan vähätellä.
   
 6. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Naurettava tuomio, ei noin vähällä tuosta vaan voi päästä, mutta näemmä Venäjällä voi.
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Onhan näistä esimerkkejä kyllä muualtakin kuin Venäjältä, että sinällään aika turha kommentti.

  Itse taklauksesta annettiin enemmän mitä luulin. Tulihan se kyllä suoraan päähän.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018 klo 07.43
 8. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Nylander sai aikanaan meillä tuomarin lyömisestä mailalla kaksi peliä, Liigan sivuilta löytyy vielä kurinpitopäätös. Toki isku ei ollut kova, mutta vahingoksikaan sitä ei oikein voi selitellä. Wideman taas sai lopulta NHL:ssä 10 matsia bannia tuomarin taklaamisesta, kun 20 matsin kielto puolitettiin välimieskäsittelyssä. Noihin peilaten en pidä tätä venäläispelaajan rangaistusta minään ihan täytenä hassutteluna. Lisäksi aivan varmasti alentavana seikkana on se, että tuota lyöntiä tuskin oli alkujaan tarkoitettu tuomarin suunnille. Oletan myös, että taklauksesta tullut pelikielto ei olisi ihan neljää matsia tuonut "normaaleissa olosuhteissa", joten eiköhän tuossakin ole hieman kovennusta mukana lyönnin takia.

  Kokonaisuudessaan ihan hyvä tuomio mielestäni.
   
 9. pyyksteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks,Jokerit
  Lainaus:
  Juu nää on tärkeitä kommentteja, tehtaan parasta paskaa ja varmasti hihittelit tätä kirjoittaessa.
   
 10. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Mä ajattelin, että joku 4-6 peliä voisi tulla. Yksi taklauksesta ja muutama tuosta huitaisusta, joka oli selkeästi tarkoitettu Löövin tauluun, mutta yli-innokas linjuri meni väliin sekoilemaan. Siihen nähden kova tuomio, mutta ehkä tuossa nyt haluttiin alleviivata osumaa toimihenkilöön, vaikka se olikin tämän omaa syytä.