Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

KHL ja kurinpito – onko sitä?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 27.08.2016 klo 11.41.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Avataan ketju KHL:n kurinpitopäätöksille.

  Näistä ei ainakaan Suomessa paljoa uutisoida. Saiko esim. Hishonin teloja tempustaan pelin tai pari?
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Onhan KHL:ssä kurinpito. Tosin siinä on mausteena neuvostohenkinen poliittinen korrektius. Siksi oletan, että kysymys Hisonin telojasta on retorinen. (En ole tarkistanut asiaa, miksi turhaan?)
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lähinnä avasin ketjun, sillä viestintä kurinpitotoimista ei tavoita kotimaisia viestimiä. Jos jollain on hyvät lähteet, niin tänne voi mielellään raportoida.
   
 4. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  No siinä nyt ei ollut aineksia kuin max. 2min jäähyyn, niin kevyesti lähti Hishon lentoon. Tuskin on Jokerit jättänyt ko. tapahtumasta kurinpidolle mitään tutkintapyyntöäkään.
   
 5. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Barys Astanan Damir Ryspaev sai elinikäisen kilpailukiellon. Tämä panee ainakin meikäläisen päättelemään, että kyllä, KHL:ssä on kurinpitoa. Munakas päätös, joka tosin saattaa hovissa aleta, kunhan hovi suostuu tuomitun valitusta edes käsittelemään.
   
 6. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Kainulaisen mukaan Ryspaev voi valittaa tuomiostaan, mutta korkeintaan 6 kk:n kuluttua. En löytänyt vahvistusta sille ainakaan en.khl.ru -sivuilta. Sinne kai tulee kurinpitopäätökset uutisvirtaan. Olisi helpompi löytää, jos olisi kurinpidolle oma osio.
   
 7. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jormakan teloneelle Kukleville 3 pelin kakku.
   
 9. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  MuTulla sanoisin että viime kaudella tuosta ei ois saanut mitään eikä playoffien aikana sitäkään vähää. Ehkä näitä rangaistuksia muille kun Jokerit pelaajille voidaan myöntää nyt kun pelit ovat lähes merkityksettömiä.
   
 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
 11. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Viktor Lööv uitti eilen mailaa kaverin kulkusilla ja tilille napsahti yhden ottelun pelikielto.

  Ulosajon ymmärrän tyystin noissa tilanteissa, pelaaja on vastuussa mailastaan, tuolle alueelle tökkiminen ei ole kovinkaan kunniakasta ja kipukin on pahimmillaan aika infernaalinen. Mutta jotenkin omaan oikeustajuuni tuntuu kovalta, että noinkin kevyt vahinko-osuma ilman edes kunnollisia joutsenlampia johtaa pelikieltoon. Toki jos linja on tuo, niin ei siinä sitten mitään ja sillä mennään.
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niin, eihän noi kuulu jääkiekkoon mutta kyllä joku foliohattu tämän saa käännettyä niin että kuinkas sattuikaan että juuri ennen SKA peliä tällainen?

  Eikös pari vuotta sitten muuten ollutkin joku samantyyppinen pelikielto juuri ennen SKA peliä?
   
 13. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Viime vuonnahan Sochia vastaan ekassa pudotuspelissä Steve Mosesin maila nousi aloitustilanteessa vahingossa vastustajaa nivusiin, lensi ulos ja ei tullut pelikieltoa, vaan sai pelata heti seuraavana päivänä. Myös Tommi Kivistö lensi samasta syystä ulos CSKA-sarjassa samana keväänä, kun eräs Geoff Platt taisi vähän nostaa sitä mailaa nivusiaan kohti ja ottaa tilanteesta kaiken irti. Ei tullut Kivistölle pelikieltoa.

  Minusta Löövin tilanne oli Moseksen tapaan yhtälailla pelitilanteessa tapahtunut vahinko, ainakin pelinaikaisesta hidastuksesta kun katsoi. Että en todellakaan haluaisi, mutta... Toki on näistä myös se yhden pelin banni ihan normi ja semmoisiakin on Jokereiden pelaajat saaneet, eikä nekään varmaan olleet tahallisia. Harmittaahan se kun käyttöä olisi ollut.
   
 14. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Mitä veikkaatte kakun pituudeksi Lokon pelaajalle? Päähän tulleesta taklauksesta varmaan 2-3 peliä, mutta mielenkiintoista nähdä mitä tulee tuosta tuomarin nenän niistämisestä. Tais olla vahinko, joka ehkä toimii lieväntävänä asianhaarana.

  Sieltähän voi tulla mitä vaan. Menee varmasti kaksinumeroiseks jos tuo lyönti katsotaan tahalliseks.

  Oma veikkaus 3-20 :)
   
 15. Ruutu8 Jäsen

  Lainaus:
  Koska kyseessä kuitenkin venäläispelaaja, on tuomio tästä tottakai reilusti pienempi kuin jos vaikka tämän vastaavan kaikinpuolin fiksun tempun olisi tehnyt Lauridsen, Joensuu tai Lööv.

  Veikkaan kaksi peliä päähän kohdistuneesta taklauksesta, tuomariin vedetty oikea suora katsotaan vahingoksi. Myöskään ei sovi unohtaa, että kyseessä yksi KHL:n "suurista" joukkueista rikkeen tehneen pelaajan takana.
   
 16. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  No emmää nyt tiiä. Onhan noita venäläisiä sekoilijoita laitettu istumaan pitkäksikin aikaa.

  Eikös joku vuos laitettu joku venäläinen koko kaudeks istumaan, ku sekoili harkkapeleissä? Tai jotain...
   
 17. Ruutu8 Jäsen

  Lainaus:
  Se tais olla kazakstanilainen kaveri, jos samasta jannusta on puhe.
   
 18. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Saattoi olla.

  Mut kyllähän tosta lyönnistäkin pitää pari peliä tulla, vaikka miten ois vahinko. Enkä nää tässä mitään alentavia seikkoja, eli ns foliohattuiluja, koska venäläinen pelaaja löi venäläistä tuomaria.
   
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Taklauksesta ei mitään ja lyönnistä 3 peliä.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Perustuiko tämä omaan mielipiteeseen taklauksesta vai arvaukseen mitä KHL:n kurinpito päättää?
   
 21. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Arvaukseen linjauksesta. Veikkaan, että liigalle riittää taklauksesta ulosajo ja nyt kun samalla tuli tuo tuomarin huitaisu niin siitä ei anneta enempää.
   
  Lico tykkää tästä.
 22. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Harvoin näkee pelaajan villitsevän yleisöä sen jälkeen, kun on vetänyt linjuriakin turpaan. Jos Grant sai sylkäisystä kolme peliä, niin kyllä tästä pitäisi enemmän tulla.
   
 23. Konteksti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NYR, "Potvin sucks!"
  Oma lottorivi: 1 peli taklauksesta, 1-2 peliä tuomarin koskemattomuudesta (koska katsotaan vahingoksi, kun kohde oli toinen) ja 2-4 peliä tuulettelusta. Tätä viimeisintä tuskin Venäjälläkään katsotaan hyvällä. Toki en yllättyisi myöskään, jos pelikiellon pituudeksi jää 5 peliä tai alle, kun tekijänä ei ollut Venäjän ulkopuolisen joukkueen pelaaja, mutta mielelläni olisin tässä väärässä.
   
 24. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Huttunen twiittaa:

  -Kajumovin eilen tinttaama linjatuomari on sairaalassa päävamman takia, kertoo KHL. Pääkurinpitäjä sanoi, että rike on yksi KHL:n historian pahimmista ja pelikielto tulee olemaan ankara. #khlfi
   
 25. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
  Kyllä huvittaa täällä nämä ”kun venäläinen niin 5 peliä” -kommentit. Jopa KHL:ssä on yksi elinikäinenkin pelikielto aikanaan asetettu. Tässä tapauksessa lähdetään varmasti ainakin siitä 10 ottelun pannasta.