KHL – pelin ulkopuolisista asioista

  • 1 113 617
  • 4 071

Hindenburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks, Lexaa
Tällä harvalla kerralla näinkinpäin, että pitää TOJ:tä puolustaa tässä tapauksessa. Kiistellystä viestistä sai kieltämättä hiukan sellaisen kuvan, että hommat "toteutetaan mielivaltaisesti", mutta sitten TOJ suoraan tarkensi, että tottakai pelaajien tulee hakeutua oletetusti itse muihin KHL-seuroihin. Et sinä ole "tojismin" uhri, vaan muut ovat sinun uhrejasi, koska et osaa keskustella.

Aha. Eli kuka sitten päättää mitkä joukkueet ovat näitä "heikoimpia"? Vedetäänkö suoraan budjetit excel-taulukkoon ja siitä sitten viisi alinta yksityisomisteista joukkuetta helvettiin vai miten tämä toimii? Kuka korvaa näille excelin uhreille joukkueeseen laitetut panokset kun sijoitus haihtuukin ilmaan? Miten tämä pelaajien itse muihin joukkueisiin hakeutuminen sitten tapahtuu? Tyypit soittelevat ympäri itäistä pallinpuoliskoa ja tarjoavat palveluksiaan vai miten? Ei millään pahalla sinua ja muita Jagsin fanipoikia kohtaan, mutta aika mielivaltaiselta vaikuttaa. Eikä tästä nyt ole syytä tehdä mitään suurta vainoa allekirjoittanutta vastaan, koska en koko liigaa juurikaan seuraa, mutta tuo aivopieru johon tartuin oli vaan niin uskomaton sivuutettavaksi. Ja kerropa vielä ihan vaikka ranskalaisin viivoin miten en osaa keskustella.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Tämä koko hommahan lähti siitä, että TOJ:lta kysyttiin tämän henkilökohtaista mielipidettä KHL:n laajentumisen ja heikoimpien joukkueiden eliminoimisen suhteen.

Sinulta voisin kysyä myös henkilökohtaista mielipidettä, että mikä olisi ihanteellinen joukkuemäärä ja missä näiden joukkueiden tulisi sijaita, jotta KHL olisi kokonaisuutena mahdollisimman laadukas sarja?

Siinä vielä lainaus kyseisestä viestistä, mihin TOJ vastasi. Tähän TOJ:n mielipiteeseen sitten tartuit jostain kumman syystä, ja rupesit riitaa haastamaan. Turha siis toisia syytellä, vaan kannattaa katsoa peiliin. Luetun ymmärtämistäkin suosittelen harjoittelemaan.

Tarkoitatko Bratislavaa, Zagrebia, Prahaa, Vladivostokia, Donetskia vai mitä?

Varmaan Prahaa tässä haettiin, sillä se on ainut joukkue jonka markkina-alue on mitätön, kiitos kahden perinteikkään joukkueen, jotka pelaavat Tshekin omassa liigassa. Mikäli tässä ei puolestaan haettu Lev Prahaa, niin nimimerkki hörppää ei tiedä mitä kirjoittaa. Epäilen tämän olevan se mahdollisin vaihtoehto.

On taas aikamoista menoa tässä ketjussa.
 

Baldrick

Jäsen
Ei millään pahalla sinua ja muita Jagsin fanipoikia kohtaan, mutta aika mielivaltaiselta vaikuttaa.

Itsehän siis olen Jagsia kritisoinut jokuseen otteeseen tällä foorumilla, sekä vituttaa melkein koko jätkä, mutta se ei estä minua olemasta neutraali. Enemminkin "vihaaja" kuin fanipoika.

Tähän mennessä vain sinä olet antanut ehdotuksia siitä, kuinka tuo karsiminen tapahtuisi. Jos siis heität mielivaltaisesti mielivaltaisia esimerkkejä, luultavasti ne myös ovat mielivaltaisia. Nuo sinun heittelemäsi vaikuttavatkin aika mielivaltaiselta, mutta tähän mennessä kukaan ei ole sanonut, että mainitsemillasi perusteilla karsiminen pitäisi tapahtua.

Minulla ei ole mielipidettä siitä, pitäisikö KHL:n joukkuemäärää supistaa tai laajentaa, enkä ole TOJ, joten en ole varma edustanko samaa mielipidettä. Yleensä kuitenkin sarjojen supistaminen mielestäni pitäisi kuitenkin tapahtua urheilullisin perustein. Omassa mielessäni pyöri ajatus siitä, että kerta KHL:ssä pelataan ne gloorian play-offit, eli jumbofinaalit, voisi niiden kautta urheilullisin perustein tiputtaa joukkueita. Jos halutaan se viisi joukkuetta karsia, niin seuraavalla kaudella viimeiseksi jäänyt joukkue ulos, sitten tulevina kahtena kautena kaksi viimeiseksi jäänyttä. Näin saadaan suht rehellisellä kolmen vuoden periodilla ulostettua joukkueita urheilullisin perustein. Toki taitavat itänaapurissa olla sellaisia, että kolme vuottakin on liian pitkä aika odottaa, joten jos oikeasti viisi joukkuetta haluaisivat ulos, todellisuudessa sieltä tiputellaan oikeasti sitten mielivaltaisesti pois.

Oletko ajatellut, että teikäläisellä, arvon Hindenburg, taitaa olla yhtä vahvat värilasit TOJ:ta kohtaan kuin tällä palstamme russofiililla on itänaapuriamme?

PS. Vaikka olet osoittanut luetunymmärtämisesi olevan varsin heikko, niin en nyt niita ranskalaisia viivoja laittanut. Toivottavasti osaat tuosta tekstistä poimia ne kohdat, joissa olet minun näkemykseni mukaan tehnyt virheitä tämän dialogin osalta. Ei pitäisi olla vaikeata.
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Tästä onkin varmaan jossain keskusteltu, mutta kysynpä kuitenkin kun en nyt äkkiseltään löydä. Onko olemassa jonkinlaista suunnitelmaa kuinka monta joukkuetta KHL:ssä tulee maksimissaan pelaamaan? Vai pyritäänkö sarjaa vain kasvattamaan mahdollisimman suureksi?

Siinä missä NHL on yksiulotteisesti rahantekokone, niin KHL on enemmän kolmiuloitteinen liiga.

1. Muistan lukeneeni, että Putin halusi KHL:n levittäytyvän koko Venäjän kattavaksi sarjaksi. Siksi joukkueita on Vladivostokissa ja Sotshissa (Itse pidän 80% varmana että Sotshissa pelataan KHL:ää ensi kaudella). Tämä koko Venäjän laajuus perustuu "tasa-arvoiseen" hallintamalliin. Eli "koko Venäjä" on mukana liigassa. Ilmeisesti halutaan, että tärkeimpien/isoimpien Oblastien tärkeimmät kaupungit ovat mukana. Kun ottaa Sotshin mukaan, niin tästä kartasta näkee miten KHL on levittäytynyt Venäjällä/Euroopassa.
Tähän kategoriaan voidaan lisätä myös Venäjän vaikutuspiirissä olevien valtioiden omat joukkueet (Astana, Donbass, Minsk).

2. Seuraava tekijä on Venäjän jääkiekkoliitto. Kyseinen instanssi luonnolisesti ajaa venäläisen kiekon etua, johon kuuluu (venäläisten pelaajien) pelaajakiintiöt. KHL:n mestari on myös Venäjän mestari jääkiekossa, joten Jokerit voi olla Venäjän mestari ensi kaudella.

3. Niiden KHL:n johtohahmojen näkemys, jotka yrittävät tehdä liigasta NHL:n kilpailijaa. Nyt en ole varma mistä luin, mutta täälläkin mainittu 40 joukkueen liiga voi olla näitten miesten visioissa. Tosin se tarkoittaisi sitä, että KHL olisi jaettua kahtia suhteellisen maantieteellisesti ja vasta finaalista kohtaisi idän ja lännen mestarit. Runkosarjassa ei idän ja lännen joukkueet kohtaisi ollenkaan. (Tämä mahdollistaisi jopa 60 joukkueen sarjan.) Tämänlaista visiota voi lukea rivien välistä, sillä KHL on toivottanut tervetulleeksi jokaisen joukkueen joka tahtoo liigaan. Esimerkiksi syksyllä oli uutisankka, että norjalaiset liittyvät KHL:ään. KHL torppasi jutun ankaksi ja seuraavina päivinä julkaisivat tiedotteen, että jokainen halukas joukkue voi tulla neuvottelemaan heidän kanssaan laajenemisesta. Samanlainen tapaus oli muistaakseni puolalaisen seuran kanssa.

Eli jos kysytään miten ja miksi KHL laajenee, ei voi ajatella pelkästään rahallista tai urheilullista tavoitetta. Pitää ottaa myös huomioon politiikka.

Itse näkisin, että KHL:n tulevaisuus tulee olemaan kahdessa divisioonassa. Toisessa on venäläiset (myös Venäjää lähellä olevien maiden) joukkueet ja toisessa Länsi-Euroopan joukkueet. Miten monta joukkuetta on sitten KHL:ssä silloin mukana? Veikkaisin 40-44, eli kumpaakin divisioonaan vaikka 22 joukkuetta. Se että toteutuuko visio ikinä, on eri asia. Venäläisten suunnittelemiin asioihin ei pidä katsoa ainoastaan järjellä, vaan myös tunteella.
 

Hindenburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks, Lexaa
Tähän mennessä vain sinä olet antanut ehdotuksia siitä, kuinka tuo karsiminen tapahtuisi. Jos siis heität mielivaltaisesti mielivaltaisia esimerkkejä, luultavasti ne myös ovat mielivaltaisia. Nuo sinun heittelemäsi vaikuttavatkin aika mielivaltaiselta, mutta tähän mennessä kukaan ei ole sanonut, että mainitsemillasi perusteilla karsiminen pitäisi tapahtua.

PS. Vaikka olet osoittanut luetunymmärtämisesi olevan varsin heikko, niin en nyt niita ranskalaisia viivoja laittanut. Toivottavasti osaat tuosta tekstistä poimia ne kohdat, joissa olet minun näkemykseni mukaan tehnyt virheitä tämän dialogin osalta. Ei pitäisi olla vaikeata.

"No voi vittu!" - Kumman kaa sarjan Vesa.

On se aivan helvetin ihmeellistä, että jos täällä tämä teidän epäjumala heittää jotain käsittämättömän sekavaa "tiputetaan viis heikointa jengiä randomilla pois" ja kyselen perään että milläköhän metodilla, niin minä olen täällä se vajaaälyinen. Minä kysyin ja kysyn, että millä tavalla maisteri Medvedev päättää, mitkä ovat ne viisi heikointa joukkuetta jotka heivataan hiuksista vittuun? Onko siellä karsintasysteemiä? - Ei. Onko siellä jotain taloudellista sääntöä tms jonka mukaan joukkueita kategorioidaan? - Ei. No millä vitulla niitä huvikseen tiputellaan paitsi mielivaltaisesti? Mitä muuten luulet(te), että NHL:ssä tapahtuisi jos vaan lonkalta sanottaisiin esim Nashvillen, NYI:n, Phoenixin, Floridan ja Columbuksen tiimeillä, että "sori, ens kaudella teillä ei ole enää jengiä. Pelurit voi ettiä uuden jengin, muut on irtisanottu, joukkue on arvoton ja viimeinen sammuttaa hallista valot"? Ja edelleen, kysyin niitä perusteluita siihen, miten tällainen koplaus voitaisiin KHL:ssä suorittaa. Grand Master toj on ilmeisesti liian suuri herra vastaamaan itse heittämäänsä rapustukseen, mutta minua ei kiinnosta kenenkään hänen apostoleidensa esittämät arvailut mitä Suuri Johtaja on mahdollisesti tarkoittanut heitollaan.
 

SKA1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Liigan alusta asti Avtomobilist on ollut se pahin palkkojen maksamatta jättämisen osalta. Täksi kaudeksi moni asia muuttui ja seura on yllättäen menossa pudotuspeleihin.

Jos ajatellaan KHL -seurojen määrää, niin voisi olla hyväksi ajatella suljetusta liigasta luopumista. Lisää europpalaisia seuroja ja venäläisten seurojen osalle kiintiö.

KHL :n edellyttämät ehdot täyttävät VHL seurat pelaisivat paikasta auringossa ja huonoin pelillisesti/taloudellisesti lähtisi menemään.

Tämän pitäisi toimia niin, että myös ns. suurseurat jäisivät ilman sarjapaikkaa, jos niillä on ollut säännöllisi viiveitä palkanmaksussa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Eihän tuossa viiden joukkueen tiputtamisessa pois ja sen myötä tapahtuvassa tason nousemisessa ole mitään logiikkaa taustalla. Ei ne heikoimpien joukkueiden parhaat pelaajat suostuisivat tinkimään palkastaan, vaan jäljelle jääneiden joukkueiden palkkamenot kasvaisivat näiden uusien pelaajien myötä merkittävästi. Minulla ei ainakaan ole sellaista harhaluuloa, että KHL-joukkueiden palkkabudjeteissa olisi miljoonia dollareita käyttämättömättä joilla sinne voitaisiin vain ottaa parhaita pelaajia lisää. Ei pelaajat ole Euroopasta tai maailmasta loppuneet, eli jos siellä olisi rahaa merkittävästi käytettävissä, niin he voisivat jo nyt palkkailla kalliimpia pelaajia nostamaan tasoa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Aha. Eli kuka sitten päättää mitkä joukkueet ovat näitä "heikoimpia"?

Lueskelin noin harjoituksen vuoksi ensi kauteen tätäkin ketjua. Taso on heikko ja tällaiset ihmeinttäjät ja nillittäjät kuten Hindeburg valtaa ketjun. Faktahan on KHL:ssä sama kuin Liigassa. 10-15 prosenttia joukkueista ulos ja taso nousee. Kumpaakin tosin ollaan laajentamassa. Sillä miten supistaminen järjestettäisiin ja tehtäsiinkö sitä lainkaan ei ole tekemistä sen asian kanssa, että supistaminen heikoimmasta päästä nostaisi kumman tahansa sarjan pelillistä tasoa. Kummankin sarjan pelillinen taso kärsii politiikasta. Niin Suomessa kuin Venäjällä halutaan alueellista kattavuutta ja joukkueita toimistoissa jo ennalta päätettyihin kaupunkeihin (kuten Sotshi ja Helsinki KHL sekä Liigassa Vaasa). Muutenkin nykyisen Liigan ja KHL:n meno vaikuttaa kuin niillä olisi yhteinen käsikirjoittaja: outoja, jopa aivan käsittämättömiä tuomioita kurinpidosta (tähän kauteen asti Liigassa), salaiset sopimukset laajentumisesta, palkanmaksuongelmat, pelaajia paikallishallinnon ja paikallisten tahojen ja tehtaiden palkkalistoilla (Suomessa mm. HPK pari vuotta sitten). KHL:n eduksi voi lukea toimivat nettisivut ja tilastoinnin - joka on Liigassa puuhastelutasolla - sekä välillä varsin hyviä ennakkoita otteluista.
 

Hindenburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks, Lexaa
Tosiaan olisin vaan halunnut tietää, että millä perustein ja keinoin ja millä käytännön tavalla tälläinen suoritettaisiin. Ja koska idean isä ei itse alennu minulle vastaamaan, niin ehkäpä seilaan muualle tästä ketjusta. Jos tämä on nillittämistä niin olen sitten nillittäjä. Meillä päin on vaan ollut yleensä tapana perustella sanomisensa.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuva KHL:n katsojakeskiarvoihin. Vaatii kyrillisten aakkosten osaamista: http://img-fotki.yandex.ru/get/9061/98141782.e/0_bd271_258645fa_XL.png

Vähemmän yllättäen Lev Prahalla pienin täyttöaste. Mikäli Lev ei saa jalansijaa Prahan kiekkomarkkinoille, niin voi olla siirto muualle jossain vaiheessa. Vaikea Levin kilpailla markkina-alueella, josta löytyy jo kaksi perinteikästä oman maan liigassa pelaavaa seuraa. Tosin en sitten tiedä mitkä ovat Slavian ja Spartan täyttöasteet kotiotteluissa, että kiinnostaako lätkä siellä ollenkaan tällä hetkellä.

Toisaalta ei tuo 41% varmaan mikään maailman katastrofaalisin luku ole, jos rahoitus tulee pitkälti muualta kuin seuran lippu- ja tuotemyynnistä.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Mikäli Lev ei saa jalansijaa Prahan kiekkomarkkinoille, niin voi olla siirto muualle jossain vaiheessa. Vaikea Levin kilpailla markkina-alueella, josta löytyy jo kaksi perinteikästä oman maan liigassa pelaavaa seuraa. Tosin en sitten tiedä mitkä ovat Slavian ja Spartan täyttöasteet kotiotteluissa, että kiinnostaako lätkä siellä ollenkaan tällä hetkellä.
Prahan kolmen seuran yleisökeskiarvo tällä kaudella:
Slavia 4143
Sparta 6500
Lev 5410

Lev Prahan yleisökeskiarvo on matalampi kuin Spartalla, mutta korkeampi kuin Slavialla.

Itseäni ihmetyttää eniten Kazanin heikko yleisökeskiarvo ja hallin täyttöaste. Kazanilla on tällä kaudella mielenkiintoinen ja menestyvä joukkue, mutta yleisö ei vain löydä tietään peleihin.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Miten nämä, pääasiassa TOJ esittelemät, entistä upeammat jääkiekkoareenat etenevät venäjällä? Käsittääkseni Donetskiin on jo rakenteilla uusi areena, mutta miten muut? Pelkästään Moskovan alueelle olen nähnyt varmaan puolen kymmentä skissiä uusista jättiareenoista. Onkohan näistä mikään vielä realisoitunut rakennusvaiheeseen?

Moskovan alueella Dynamo rakentaa itselleen parasta aikaa uutta areenaa, joka kantaa sponsorin mukaista nimeä VTB-areena (kapasiteetti 12500). ZSKA:n areenan rakentamista ei ole aloitettu.

Sotshissa on uusi valmis areena, joka tulee ensi kaudella olemaan Sotshin KHL-seuran käytössä.

Astanassa on meneillään uuden hallin rakennustyöt. Astanan nykyisen areenan kapasiteetti on vain reilu 4000, mutta uuteen halliin mahtuu 12000 katsojaa.

Donetskin jo mainitsitkin. Siellä on uusi areena rakennusvaiheessa.

Nizhni Novgorodin ja Novosibirskin uusien areenoiden rakennuspäätös on tehty, mutta rakentaminen ei ole vielä alkanut.


VHL:n puolella Lipetskin uuden areenan (kapasiteetti 7000) rakennustyöt on aloitettu tänä vuonna. Muita rakenteilla olevia halliprojekteja VHL:ssä ei tule mieleen.

Tjumeniin oli ainakin jossakin vaiheessa suunnitteilla 12500 katsojan areena, mutta siellä työt eivät ole vielä alkaneet.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Aleksandr Medvedev tänään:
Медведев рассказал, как относится к проекту о признании нелегионерами в рамках лиги хоккеистов из стран-участниц КХЛ: "С учетом законов современного развития, это очень здравая идея. Если уж у нас международная лига, почему игроки из стран-участниц должны подпадать под какие-то ограничения? По крайней мере, те из них, кто провел в КХЛ определенное количество матчей или сезонов. Так что идея также будет обсуждаться".

Lyhyt käännös: miksi meidän pitäisi nähdä KHL-maiden pelaajat ulkomaalaisina?

Medvedevhän asioista lopulta päättää, joten näyttää siltä että ulkomaalaispykälä poistetaan KHL:n sisäpuolisten maiden pelaajien osalta jo ensi kaudella. Eli KHL-seurat pystyisivät peluuttamaan rajoituksetta myös suomalaisia jo ensi kaudella.
 

Nick Neim

Jäsen
Itseäni ihmetyttää eniten Kazanin heikko yleisökeskiarvo ja hallin täyttöaste. Kazanilla on tällä kaudella mielenkiintoinen ja menestyvä joukkue, mutta yleisö ei vain löydä tietään peleihin.

Kazanin heikko luku pistää kyllä silmään, mutta niin pisti Amurin ja Vladivostokin täyttöastekin. Amurilla 100% ja ilmeisesti Vladivostokilla 99%, jos tuota nyt oikein osasin lukea. Ilmeisesti nämä idän jengit kiinnostavat katsojia, vaikka joukkueiden peliotteet olisivatkin heikomman puoleisia. Olen ollut sen suhteen sitten hieman väärässä käsityksessä. Toki sarjaan liittyneellä Vladivostokillahan alkukausi on ollut hieno odotuksiin nähden.

Astanan hallin rakennuksesta sulla olikin tuossa jo ylempänä puhetta, koska nykyisillä otteilla jatkaessaan tuo 4000 kapasiteetti kostautuu vain entisestään. En tosin osaa sanoa, kuinka "kiekkohullua" väkeä Astanassa onkaan, tai vaikuttavatko otteet kuinka radikaalisti katsojalukuihin.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Kazanin heikko luku pistää kyllä silmään
Kazanin yleisömäärät ovat olleet jo pitkään heikkoja, vaikka joukkue on hyvä ja halli yksi sarjan parhaista. Ilmeisesti kazanilaiset ovat saaneet maistaa niin paljon menestystä viime vuosina, että runkosarjapelit eivät enää jaksa ihmisiä kiinnostaa. Lisäksi kaupungissa on paljon muuta kilpailevaa urheilutoimintaa.

Odotin että uusiutunut joukkue (esim. Kazanin oma kasvatti Aleksandr Burmistrov) olisi houkutellut enemmän yleisöä paikalle.


, mutta niin pisti Amurin ja Vladivostokin täyttöastekin. Amurilla 100% ja ilmeisesti Vladivostokilla 99%, jos tuota nyt oikein osasin lukea. Ilmeisesti nämä idän jengit kiinnostavat katsojia, vaikka joukkueiden peliotteet olisivatkin heikomman puoleisia. Olen ollut sen suhteen sitten hieman väärässä käsityksessä. Toki sarjaan liittyneellä Vladivostokillahan alkukausi on ollut hieno odotuksiin nähden.
Amur on ollut pitkään sarjan suosituin joukkue hallin täyttöasteella mitattuna. Halli on aina täysi. Habarovskissa on sarjan parhaat fanit.

Vladivostokissa yleisö on ottanut hyvin tulokkaat vastaan ja menestyksen ollessa kohtalaista nuo luvut eivät yllätä.


Astanan hallin rakennuksesta sulla olikin tuossa jo ylempänä puhetta, koska nykyisillä otteilla jatkaessaan tuo 4000 kapasiteetti kostautuu vain entisestään. En tosin osaa sanoa, kuinka "kiekkohullua" väkeä Astanassa onkaan, tai vaikuttavatko otteet kuinka radikaalisti katsojalukuihin.

Astanan hallin täyttöaste on ollut tällä kaudella 99% joten voisi luulla että myös 12000 katsojan uusi halli tulee täyttymään hyvin.
 

Cockersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, New York Rangers
Moskovan alueella Dynamo rakentaa itselleen parasta aikaa uutta areenaa, joka kantaa sponsorin mukaista nimeä VTB-areena (kapasiteetti 12500).

Tuon kompleksin rakentaminen ei ilmeisesti ole mennyt ollenkaan alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Alkuunhan tuolla piti sinun mukaasi olla kapasiteettia 15 000 katsojalle. Nyt se onkin enää 12 500 paikkaa ja sekin on koripallo-ottelujen kapasiteetti. Jääkiekko-otteluissa olisi 11 329 paikkaa. Isomman muutoksen on kuitenkin kokenut samaan rakennukseen tuleva jalkapallostadion, jonka kapasiteetti on muuttunut 45 000 paikasta 27 268 paikkaan.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
KHL-seuran tilanne kriittinen
http://www.suomikiekko.com/2014/01/khl-seuran-tilanne-kriittinen-olemme-tilanteen-tasalla/
ITAR TASS -uutistoimiston mukaan Spartakilla ei ole rahaa seuraavaan vieraskiertueeseen, jossa seura piipahtaa Astanassa, Omskissa, Jekaterinburgissa ja Hanti Mansijskissa 14.-20. tammikuuta välisenä aikana.

Lähteen mukaan KHL:n äskettäin antama luottokin on jo tuhlattu, joten kassakirstu ammottaa tyhjyyttään. ITAR TASSin sisäpiirilähteen mukaan tilanne on kriittinen

Niinpä KHL tulee todennäköisesti kaivamaan kuvettaan ja suorittamaan lainan numero kaksi. Aivan kuten liiga toimi Amur Habarovskin kanssa tällä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Tjumenin areenan rakennusprojekti on edennyt katselmointivaiheeseen. Areenan kapasiteetti tulee olemaan 12,500. Areenan yhteyteen tulee ainakin myös hotelli.

Kuvia:
http://i.imgur.com/ZRr6gw9.jpg
http://i.imgur.com/TXeORDD.jpg
http://i.imgur.com/91f69ZT.jpg

On spekuloitu että Jugra Hanti-Mansiisk muuttaa Tjumeniin ja nykyisin Tjumenissa pelaava Rubin sulautetaan Jugran kanssa, kun halli on valmis. Tjumen sopineekin KHL-kaupungiksi paremmin kuin piskuinen Hanti-Mansiisk.
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ilmeisesti Lukoil on tulossa pelastamaan Spartakia. Ymmärtääkseni urheiluministeri Mutko on "määrännyt" Lukoilin ottamaan moskovalaiset siipiensä suojaan...

Tämä uutinen yllättää tuskin ketään.

Kyse oli lähinnä siitä, mikä yritys saa Kremlistä määräyksen ryhtyä "sponsoriksi".

Keeping up appearences.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Ilmeisesti Lukoil on tulossa pelastamaan Spartakia. Ymmärtääkseni urheiluministeri Mutko on "määrännyt" Lukoilin ottamaan moskovalaiset siipiensä suojaan. Paremmin osaavat voivat kääntää uutisen, joka löytyy allhockey.ru -sivustolta.
Lukoil ei ole vielä lupautunut sponsoroimaan Spartakia.

Mielestäni Spartak pitäisi ulostaa VHL:n puolelle ainakin siksi aikaa, että Spartak saa itselleen kunnon hallin.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Tjumenin areenan rakennusprojekti on edennyt katselmointivaiheeseen. Areenan kapasiteetti tulee olemaan 12,500. Areenan yhteyteen tulee ainakin myös hotelli.

Kuvia:
http://i.imgur.com/ZRr6gw9.jpg
http://i.imgur.com/TXeORDD.jpg
http://i.imgur.com/91f69ZT.jpg

On spekuloitu että Jugra Hanti-Mansiisk muuttaa Tjumeniin ja nykyisin Tjumenissa pelaava Rubin sulautetaan Jugran kanssa, kun halli on valmis. Tjumen sopineekin KHL-kaupungiksi paremmin kuin piskuinen Hanti-Mansiisk.

Ööh siis missä vaiheessa työt oikeastaan on? Kun kuvatkin on tietokoneella tehtyjä. Katselmoidaanko siellä mahdollista tonttia vai? Kun ainakin Suomessa , katselmointejahan on vähän joka työvaiheen jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös