Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

KeuPa-yhteistyö 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana L4E, 15.04.2016 klo 13.21.

 1. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ja keskimääräinen menestyminen liigassa. Taitaa mennä pointsit siinäkin Jyväskylään.
   
 2. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Yhteistyön toimivuus on luultavasti suurin tekijä, jonka perusteella KeuPa yhteistyötä Liiga-seuran kanssa tekee. Toki Jyväskylä olisi etäisyyden puolesta optimaalinen yhteistyöseura, osa KeuPan pelaajista asuukin Jyväskylässä. Mutta, mikäli JYP haluaa KeuPasta täydellisen farmijoukkueen, voi Lukon kanssa yhteistyön jatkaminen olla parempi vaihtoehto. Saa nähdä, mitä tapahtuu ja milloin.
   
 3. Il Tempo Gigante Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Hokki, Leijonat, Kings, Arsenal
  Lainaus:

  Pitäisikö tässä tapauksessa palata menneeseen ja tehdä yhteistyötä Kajaanin Hokin kanssa? Muistaakseni yhteistyö Kajaanin kanssa toimi varsin hyvin muutamia vuosia sitten. Toisaalta Hokilla saattaa olla jonkinlaista yhteistyötä Oulun kanssa? Kun samalta suunnalta täältä katsoen ovat ja yhteistyötä on ko, seurojen välillä ollut.
   
 4. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kärpillä on juu yhteistyötä Hokin kanssa. Mutta onkohan mahdottomuus, että KeuPa olisi Lukon sekä JYPin farmi. Tässä tapauksessa Lukon ei välttämättä tarvitsisi hommata niin paljon yhteisiä pelaajiakaan ja säästyisi kuluissa. KeuPaan vain lähetettäisiin junnuja ja loukkaantuneista palanneita hakemaan vauhtia tai muuten vaan epäonnistuneet. JYP tekisi samaa myös. Mielestäni tämä voisi jopa olla paras ratkaisu kaikille. KeuPa saisi varmasti pelaajia molemmilta ja molemmmat saisi sijoittaa ylijäämää sinne. Voisivat myös jakaa pelaajat ns. kahteen ryhmään, mitkä ovat Lukon ja mitkä JYPin käytössä KeuPan omista pelaajista.

  Ja näillä avuilla KeuPa ei varmasti putoaisi ja saadaan turvattua farmimahdollisuus jatkossakin.
   
 5. lebak Jäsen

  Voi olla, että liigajoukkueiden intressi on saada omat pelaajat mahdollisimman isoihin rooleihin Mestikseen kehittymään. En tiedä KeuPan sopimustilanteesta, mutta veikkaisin ettei esimerkiksi JYP ja Lukko lähde mielellään jakamaan kehittyvien/toipuvien pelaajien peliaikaa.
   
 6. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jyp ja Keupa siis yhteistyöhön. Vaikea on nähdä että Lukolle tuossa yhtälössä olisi tilaa. Ei Lukolta onnistu kyllä nyt mikään. Ei kaukalossa eikä ulkopuolella.
   
 7. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Sekin RDn aikana tuotu asia saadaan siis vessan pöntöstä alas hyvin todennäköisesti. Varmaan aika paljon tunkua hallille, kun miettii Lukon touhua viime aikoina.
   
 8. Ojo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Äläs ny - eikös kohta ole kauden toinen päätavoite eli RaumaRock. Lippuja on varmaan myyty ihan kivasti.
   
 9. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Pelataanko Rovaniemellä ensi kaudella Mestistä? Meinaan että jostain helvetin kaukaa sen farmiseuran ainakin pitää olla. Mistä taas päästään siihen että eihän tässä lähellä ole TuToa lukuunottamatta Mestisseuroja. Sekin on melko erikoinen juttu kun ajatellaan että kumminkin kolme liigaseuraa on kohtalaisen lähekkäin eli Lukko, TPS ja Ässät.
   
 10. Villi-Länsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
  Mites olisi K-Vantaa tai United?

  Roki tekee yhteistyötä HIFK:n kanssa.

  Matka selvästi lyhyempi ja kilpailukykyisempi.

  Tietenkin voidaan KeuPan kanssa jatkaa, mutta ns. Valtaa ei ole enään niin paljoa määrittellä pelaajia.
   
 11. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Ei kahden liigajoukkueen fuusiossa ole mitään järkeä. Kumpiko mahtoi tapahtua, JYP käveli Lukon yli vai oliko Lukon ajatuksena jo aiemmin luopua yhteistyöstä?
   
 12. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Eihän yhteistyösopimuksen purussa ole mitään järkeä, jos ei ole muita korvaavia suunnitelmia. Odotellaan, mitä Mäkeläinen saa kaivettua asiasta.
   
 13. Diasectral Jäsen

  Lukon ja KeuPan yhteistyö jatkuu myös ensikaudella, lähteenä sanomalehti Suur-Keuruu.
   
 14. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Lukon tuntien, maksetaan JYP ille KeuPan sopimus ulos.
   
 15. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Mäkeläinen myös twiittasi hetki sitten näin.
   
 16. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mäkeläinen vahvistaa tämän myös.
   
 17. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Mitä tuota JYPin tiedotetta tuli luettua, niin aika "heikoilla" on Lukko tässä kohtaa. Ei tarvitse olla Einstein arvatakseen, pelaavatko JYPin vai Lukon pelaajat isossa roolissa KeuPassa.

  Ei ole mitään järkeä kuljettaa jätkiä edestakaisin akselilla Rauma-Keuruu muutaman minuutin peliajan takia. Peliaika pitää toki ansaita, se on selvää. Mutta kun kaksi liigaseuraa leikkii samalla hiekkalaatikolla, niin toinen kärsii varmasti. On naiivia ajatella, että molemmille annetaan samanlainen kohtelu.
   
 18. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Lihavoisin tuon kohdan, koska Vanhatalo sanoi Kiekko-Areenassa sanatarkasti näin:

  "– Ei se meihin vaikuta. Se sama sopimus on edelleen voimassa, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo painottaa.

  – Mitä se tulevaisuuteen vaikuttaa, se on toinen juttu. Sen vain aika näyttää, mutta kyllä me olemme alustavasti jo puhuneet jatkostakin. Tässä on taas pitkä vuosi edessä, mutta peli on avattu."

  Itse ikuisena pessimistinä käännän nuo lauseet niin, että 5-6 ketjujen äijille etsitään pelipaikkaa ensi kaudella kissojen ja koirien kanssa pisin Suomea ja varmasti muitakin Pohjois-maita. Samassa jutussa mainitaan että kaikki KeuPan omat sopimuspelaajat ovat Lukon käytössä. Niitä ei varmaankaan kovin montaa ensi kaudella tule olemaan. Pelkäänpä, että koko Lukko-KeuPa kuvio on haudattu hiljaisuudessa viimeistään Jouluun mennessä.
   
 19. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Erikoiselta vaikuttaa. Millainen sopimus Lukolla ja KeuPalla on, jos KeuPa voi tehdä samaan aikaan toisen, vastaavan sopimuksen? KeuPan kannalta myös erkoinen kuvio, jos yhteisiä pelaajia on myös JYPin kanssa? Miten KeuPa varmistaa, että sekä Lukon että JYPin yhteistyöpelaajat saavat peliaikaa, mutta kuitenkin playoffien koittaessa pelaajia riittää vielä KeuPalle (sikäli että Lukko ja JYP molemmat playoffeihin pääsevät)?
   
 20. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niin ja miten KeuPa sitten onnistuu pärjäämään, jos omia sopimuspelaajia on n. 10 ja pahimmassa tapauksessa sekä Lukolla ja JYPillä on esim. 3-4 ukkoa saikulla ja A-Junnuilla pelit?
   
 21. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  KeuPan puolelta:

  Lainaus:
   
 22. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jos tuo on paikkaansa niin kerrankin Lukko on jotain tehnyt oikein.