Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2018–2019

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana JusuPlus, 03.05.2018 klo 18.30.

 1. Mehilas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP KeuPa HT sekä alasarjat
  Onkohan KeuPa HT ja D-Kiekon välillä yhteistyösopimus? Viime kaudella pelaajaliikennettä oli ainakin jonkin verran.
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ei ainakaan mitään virallista. Tosin D-Kiekko taitaa olla kaikkein luonnollisin paikka, mihin KeuPasta lähdetään jos Mestiksessä ei tahdo tulla peliaikaa. Suuri osa pelaajista kun ensinnäkin jo asuu Jyväskylässä ja noin muutenkin D on kaikkein lähin porrasta alemman sarjatason seura Keuruusta katsottuna (ellei Riemua oteta huomioon).
   
 3. Mehilas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP KeuPa HT sekä alasarjat
  Lainaus:
  Kyllä, näin juuri. Ajattelinkin tässä nyt toisinpäin, kun KeuPan miehistö on lähiaikoina ollut aika ohut, että olisiko D-Kiekossa stunttimiehiä. Siellä on osalla kuitenkin sarjasta kokemustakin.
   
 4. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Puola kaatui hienosti kolmella kentällä 4-3
  Hyvin on Siekkinen ja Luhtalampi stuntannut pakkina vaikka olisihan se hyvä olla se nelosketjukin...  Riemusta olis ainakin mielenkiintoisia nimiä Emppu Pulliainen ja Jani Ollitervo.

  Vielä on mennyt hyvin vaikka ei ole täyttä neljää ketjua mutta kuinka kauan,
  lisätäydennyksiä ei varmaan ole juuri tulossa?

  Lukon kanssa ei enää ilmeisesti yhteistyö luista kun tuli JYP kuvioihin eikä sieläkään taida liiemmin olla ylijäämä miehiä?
   
 5. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Huhua kuulin että Keuruulla olisi ongelmia saattaa jopa tämä kausi loppuun?! Ja eilisen Ketterä-Roki selostajan puheiden mukaan tuo aiemmin kuultu huhu tuli myös sieltä suusta. Mikä Keuruulla on tilanne? Onko massit loppu vai?!
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Itse tosiaan vain täälä arvailut että talousongelmia voisi olla, mutta jos ihan järjellä ajatellaan mihin ne yhdessä kaudessa häviää.

  Tässä juuri 2016 vuoden uutista luin jossa puhuttiin että joukkue 350 000e budjetilla veti 40 000e tappiota ja yleisöä käynyt odotettua vähemmän 495 katsojaa per peli. Kun miettii alkukauden joukkuetta ja Keuruun budjettia niin tuskin se noita mestiksen ensimmäisiä vuosia halvempi ainakaan oli. Nyt yleisökeskiarvoa näyttää olevan 435 tämänkauden osalta kun mukana on jyväskylässä pelattu ottelu jossa 636 katsojaa ja perjantaina järjestetty ilmaisottelu peliittoja vastaan (591 katsojaa). Siihen nähden että mukana on tuo Jyväskylän matsi ja ilmaisottelu niin tässäkohti kautta pitäisi olla lähemmäs 600 katsojaa keskiarvo, ihan jo edelliskausia peilaten ja se raja joka olisi taloudellisesti kannattava. Tietenkin yhteistyökumppaneilta voitu mestaruutta saada hyödynnettyä mutta onko tarpeeksi.

  Keuruulla varmasti hetkellisesti auttoi tuo viimekauden palkintorahat joita mestiksessä tuli, mutta varmaan aika iso osa siitä meni jo sen kauden normaalin liiketoiminnan kattamiseen eli käteiskassa ongelmaan ei varsinaisesti mitään isoa pelastusta tainnut tulla. Se sitten onko kausi oikeasti vaarassa, tuskin kun ei ole tainnut myöskään maksuvaikeuksista tulla ilmoituksia proteesilistalle, mutta tietenkin jos siellä on ongelmia niin tuskin joukkue ainakaan tuosta vahvistuu. JYP myös varmasti ainakin omat pelaajansa nostaa siirtorajan jälkeen, ainoa sitten että liikuteltavia alle 20v pelaajia voi olla mutta Jaakko Jokisia ja kumppaneita tuskin nähdeen siirtorajan jälkeen.

  EDIT: Korjattu Jyväskylän pelin katsojaluku.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2019 klo 21.36
 7. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Mitäs siellä on huhuiltu?

  Ei kai se talous missään seurassa loistovedossa ole. Mitä tähän tulee, ei Keuruulla ole mitään tavanomaisesta nurinasta poikkeavaakaan huhua tullut julki.
   
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KeuPassa pelannut JYP:in Alex Lindroos on lainattu Kiekko-Vantaaseen.

  Kyllähän tämä ehkä jostain kielii, että entiset kumppanit lainaavat nyt pelaajansa muualle kuin Keuruulle, vaikka KeuPalla olisi miespulaakin.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Sanoisin, että kyseessä on lopun alku. Mistään en mitään tiedä, mutta sen suuntaista tuosta omaan mieleen ensimmäiseksi tulee.
  Tai kyllä tässä varmaan on osin takana Jypinkin rahatilanne ja Kiekko-Jokerit saattaa mahdollisesti tarjota Jypille paremman sopimuksen Lindroosin pelaamisesta.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lindroosin oma tahto ilmeisesti oli tuo K-Vantaa siirto kun oli sieltäpäin kotoisin ja ilmeisesti jotain ihan oikeita poissaoloja nuo JYPin miehet jotka ei viimepelissä pelannut. Ainakin Olli-Petteri Viinikainen on nyt JYPin 7.pakkina Jukureita vastaan vaikka olisi voinut olettaa että Allen tai Jaakko Jokinen pelaisi. Honka lepäilee tämän viikon.
   
 11. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Kaksi peliä niistä viisi pistettä ja peli sen näköistä kuin mestaruus vuonna. Playoff paikkaan luotto on edelleen kova ja siellä voi kuka vaan voittaa kenet vaan sen verran tasainen on sarja, mikä onkin tämän kauden suola.
  Helenius-Huttu-Kumpulainen ollut liekeissä ja muutenkin on joka jätkä herännyt taistelemaan.
  Sairastupa tyhjenee ja taistelu pelipaikoista kiihtyy. #keväänjoukkue!
   
 12. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Markus Jokinen ekaa kertaa soturi paita päällä tällä kaudella hienoa!
  Pelamo myös tervehtynyt, Lehtonen pudonnut pois kokoonpanosta toivotaan ettei mitään vakavaa.

  Tällä viikolla ei kelpaa muu kuin kuusi pistettä.
   
 13. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Hyviä aihioita oli paljon, olisi pitänyt alusta asti painostaa niin kuin vikassa erässä tehtiin. Tänään kaaduttiin Skarekkiin ja tehottomuuteen.
  Lauantaina Kooveen kimppuun!

  Hölsä oli kyllä liekeissä toivotaan vireen jatkuvan pitkälle kevääseen.
   
 14. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  No niin tulihan se sieltä,
  Ollitervo ja Pulliainen lainalle riemusta kahdeksi otteluksi.

  Jaakko Kuusisto lainalle HPK:sta 15.2 asti ja mahdollinen jatko jos tarvetta.
   
 15. Lainaus:
  Kuusistosta voi olla teille paljon iloa, mikäli pääsee oikeaan rooliin pelaamaan. Kävi Ketterässä pelaamassa kuusi ottelua tehoin 1+2, ja peliesitykset olivat nousujohteisia. Lopulta ilmeisesti sopivaa roolia ei kuitenkaan Ketterästä löytynyt, kun tulosyksikössä miehiä jo piisasi, eikä Ketterässä ilmeisesti nähty, että Kuusistosta olisi hyötyä alaketjuissa.

  Kuusiston omalle uralle nyt tärkeintä on saada roolia ja isoa vastuuta miesten peleissä. A-Nuorten SM-Liiga ei tarjoa hänelle enää oikein sopivaa haastetta.
   
 16. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:


  Toivottavasti löytyy oikea rooli ja saa kunnon näytön paikan. Nyt on sauma näyttää kun osa on sairastuvalla.