Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2018–2019

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana JusuPlus, 03.05.2018 klo 18.30.

 1. Vili Huli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän Palloilijat
 2. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  En ole kyllä itsekään huomannut, että sikäli outoa joo, aiemmin oli korviini kantautunut tieto pari vuotuisesta liigasopimuksesta, mutta en ole nähnyt mitään virallista.
   
 3. Hieroja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mun käsityksen mukaan heillä on ollut koko ajan 3 vuoden junnu-soppari joka jatkuu kaudelle 18-19 asti, mutta on mahdollista, että ovat solmineet toisenlaisenkin sopimuksen JYPin kanssa. Toki olisin kuvitellut tästä tiedotettavan.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  JYPin Henri Tamminen näyttäisi olevan tänään KeuPan cup-miehistössä. Kakkosvahtina Petri Pitkänen.
   
 5. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 7. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Ompahan kommentti! Miksi ihmeessä viime kauden Mestis-mestari lainaisi JYPille parhaita sopimuspelaajiaan kesken alkukauden? Eri asia olisi, jos mentäisiin kevättä, ja KeuPa olisi pudonnut mestaruustaistelusta. Olen kyllä jo pitkään ihmetellyt näitä -pasi-:n kommentteja, mutta aiemmin lähinnä kielellisen annin takia. Nyt on pakko hämmästyä myös sisällön vuoksi. Mutta kaikki tyylillään?
   
 8. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tämähän se on näiden yhteistyösopimusten ns. varjopuoli Mestisjengien näkökulmasta. Isoveli antaa, mutta myös ottaa, jos tarvitsee. Ei tämä mielestäni olisi mitenkään ainutkertainen tilanne, että Mestiksestä parhaat käyvät Liigassa pyörähtämässä lainalla esimerkkejähän löytyy vaikka miten. Enkä siis ole sitä mieltä, että tämä olisi mitenkään hieno homma, mutta näin se vaan menee.
   
 9. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Onhan tuolla noita ihan varsinaisiakin yhteistyöpelaajia, joita tarvittaessa nostaa ylös.
   
 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kova on kyllä KeuPan hyökkäysarsenaali.

  Senttereiksi:
  Jesse Pelamo (noin pinna per peli)
  Teemu Huttu (noin 0,8 ppg)
  Matias Mustonen (JYPin liigaringistä)
  Aleksi Luhtalampi (ns. rutinoutunut kolmossentteri ja 20 tehopinnan mies)
  Jani Siekkinen (tryout, pelannut hyvin junnuissa)

  Laitureiksi:
  Samuel Salonen (potentiaalinen pistepörssin top-10)
  Janne Kumpulainen (potentiaalinen pistepörssin top-10)
  Arttu Likola (noin pinna per peli)
  Waltteri Lehtonen (noin 0,9 ppg)
  Juuso Mörsky (noin 0,8 ppg)
  Justus Mikkonen (JYPin liigaringistä)
  Jere Helenius (noin 0,7 ppg)
  Aleksi Rutanen (noin 0,6 ppg)
  Henri Tamminen (noin 0,5 ppg)
  Riku Sihvonen (noin 0,5 ppg)
  Joni Piipponen (noin 0,5 ppg)
  Kalle Saramäki (noin 0,5 ppg)
  Valtteri Pihlajamäki (alempien ketjujen peruspelaaja)

  Väkisinkin jää poppariosastolle kavereita, jotka muissa mestis-jengeissä mahtuisivat joko kakkos- tai kolmosketjuun. Lainamiehiä on velvollisuus peluuttaa, eli pysyykö motivaatio yllä kaikilla omilla sopimuspelaajilla?
   
 11. Lainaus:
  Eihän tuossa nyt ole mitään ihmeteltävää kun Keupalla ja Jypillä on yhteistyösopimus, joka mahdollistaa pelaajaliikenteen molempiin suuntiin. Keupa hyötyy niin että Jyp laittaa muutamia nimettyjä pelaajia Keupaan pelaamaan ja hoitaa kokonaan heidän palkat. Samoin on voitu sopi ns. yhteistyöpelaajista, jotka on myös nimetty erikseen ja yleensä niissä palkkakustannukset jaetaan jossain suhteessa kahden seuran välillä eli Jypillä on oikeus kutsua näitä pelaajia tarvittaessa heille pelaamaan. Silloin he saavat mestispalkan päälle tietenkin jonkin etukäteen sovitun summan liigaseuralta. Tämän lisäksi useimmissa mestisseuroissa on kaikkien pelaajien sopimuksessa maininta että mikäli pelaaja pääsee johonkin liigaseuraan kesken kauden yksittäisiin peleihin lainalle, niin pelaajalle maksetaan ottelukohtainen korvaus mestispalkan päälle. Onhan tuo nyt pelaajillekin motivoivaa kun tietää että on mahdollisuus edetä uralla, jos pelaa hyvin. Liigaseuroille tämä on taas hyvä tapa paikata lyhytaikaisia loukkaantumisia ja testata mahdollisesti jo seurannassa olevia pelaajia.
   
 12. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eiköhän tuo kommentti ollut enemmän tämmöinen irooninen heitto tuosta KeuPan hyvästä kokoonpanosta, mutta näköjään ei osunut, toisaalta kun täysin farmijoukkueessa kuitenkin puhutaan niin miksei näin vaikka voisi puhuakin. Aika pitkälle kuitenkin KeuPakin sen mestaruuden voitti Lukko ja JYP yhteistyöpelaajilla ja tälläkaudella liikennettä on jopa ollut kuitenkin KeuPan omista sopimuspelaajista liigaan.
   
 13. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 14. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Täälä on ollut auttamattoman hiljaista, pistetään tänne vähän omia mietteitä.

  Viimme pelit on olleet jo hyvän näköistä palkinto vaan puuttuu, Jokismaisia ratkaisijoita kaivataan. Puolustus ja mv-peli ovat olleet vaaditulla tasolla, kiekko vaan pitäisi saada paikoista sisään joita luodaan kyllä riittävästi.

  Puppe on herännyt pelaamaan mutta ei taida olla profiililtaan maalintekijä ennemminkin pelinrakentaja. Salosen ja Likolan poistuminen tekee ison loven.
  Kuka nousee tilalle, potentiaalia on monessa mielenkiinnolla seurataan ja toivotaan.

  Mitenköhän on muuten Jokisen pelien laita JYPissä 2 maalia 14 peliä viimme peli 13.hyökkääjä jokohan kohta tulis KeuPaan apuihin. Vaikka ei Jokisen arvoa voi pelkästään pisteissä mitata.
   
 15. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ei todellakaan ole mikään maaliruisku.Viime vuonna Imatralla vauhti oli niin kovaa ettei oikein ajatus pysynyt mukana, eli ei mikään pelinrakentajakaan. Kun nyt Keupa ollaan kohdattu jo useammankin kerran näyttäisi Pupen vauhti vähän hiipunut. Niin saattaahan se olla että nyt pysyy jo ajatuskin mukana ja antaa avaavia syöttöjä. Liikkeen takia erittäin viihdyttävä pelaaja.
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jokinen on juuri se ensimmäinen ylimääräinen pelaaja kokoonpanon ulkopuolella, että varmaan KeuPakin on vaihtoehto jossain kohti. Mikähän tuo KeuPan tilanne lainojen suhteen on, montako pelajaa on jotka on kiintiötä täyttänyt alkuvuoden osalta? Onko juurikin Jokista edes mahdollista enää tämänvuoden puolella peluttaa ilman että kiintiö alkaa olemaan täynnä? tietenkin riippuu miten luokitellaan nuo muutamat junnut ja Rutanen että lasketaanko ne koko kauden lainoiksi vai ei.
   
 17. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jep jep, onko siellä jotain draamaa vai onko nuo sopimusten purut vain surkeiden sattumusten sarjaa?
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Äkkiseltään tulee mieleen että pystyiköhän seura lopulta tarpeeksi hyvin hyödyntämään taloudellisesti tuota mestaruuttaan. Joukkue ei varmaan ihan halvimmasta päästä kuitenkaan ja yleisömäärät on ollut vaisuja, vain 436 katsojakeskiarvo vaikka tuossa joukossa tuo Jyväskylän ottelu jossa yli 1000 katsojaa. Päälle sitten että mestiksestä poistui palkintorahat. En tiedä sitten onko mitään draamaa tai kriisiä, mutta kenties annettu joillekin pelaajille vapaamat kädet löytää muita vaihtoehtoja tarvittaessa? tietenkin huonoa tuuriakin voi olla.
   
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ehkä jotkut ovat voineet pettyä rooliinsa, kuten Likola. Toinen mikä tulee mieleen on, että onko Härkösen ja pelaajien välillä voinut olla kärhämää? Tosiaan täyttä mutua, mitään huhua ei ole edes kantautunut. Ei tosiaan hyvältä näytä KeuPan kannalta, ellei sieltä vahvistusta tule.
   
 21. Linnankundi Jäsen

  Itselleni tuli mieleen Bluesin ja Unitedin lopunajan. Eikös niissäkin tapahtunut tällainen kärkipelaajien joukkopako ennen kuin julkisuuteen tuli talousvaikeudet. Voin olla väärässä, mutta uskoisin taustalta löytyvän muutakin kuin sattuman noin monen pelaajan liki yhtäaikaisessa lähdössä.
   
 22. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:
  Omaan silmään on luonut paljon tilanteita kavereille mutta ei ole kellekään maistunut.

  Alku kausi onkin pupella alkanut tahmeasti nyt pari peliä onkin ollut mallikasta suorittamista viimmepelissä jäi tolpanpäähän hieno soolomaali.
   
 23. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:


  Eliteprospectin mukaan olis 9 lainaa ollut tällä kaudella jos ei laske yhtäkään kokokauden lainaksi.
  Jokinenkin hyötyisi isoista minuuteista ja varmaan joku muukin pystyisi hoitaa tuon 13.hyökkääjän paikan.
   
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ilmeisesti kuitenkin käytti vain ulkomaan optionsa mutta kyllähän siirto hieman kummallinen kuitenkin kun samassa ryppäässä muiden kanssa tuli ja onko sitten Ruotsin 3 korkein sarjatason joukkue joka ilmeisesti keskikastin joukkue sitten jotenkin askel eteenpäin kun mestiksen yhdessä kärkijoukkueesta pelaaminen.
   
 25. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Itsestä tuntuu kun rinki on pienentynyt ja profiili pelaajia vähemmän niin peli on jopa parantunut ja koko porukka puhaltaa yhteen hiileen.
  Viisi pistettä kahdesta pelistä hyvä suoritus!!
  Puppe Kumpulainen 3+2!!
  Ei olla missään nimessä luovuttu playoff paikasta ensi viikolla täydet pisteet ja rupee näyttää hyvältä.