Ilmoitukset

Nimimerkki Konsta Kepuli ei kirjoita palstalle seuraavaan viikkoon arvailtuaan nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes vitsinä. 

Samasta syystä nimimerkki Vatman huilaa seuraavan kuukauden ajan. Hänellä oli taustalla jo historiaa sääntöjen 10§:n rikkomisesta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Viath, 10.06.2016 klo 15.07.

 1. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Molempien seurojen kanssa on yhteistyösopimus. Tämän päivän Keskisuomalaisessa avataan asiaa.
  -Lukon kanssa on niin ikään sopimus ensi kaudesta, se soittaa yhteistyössä ensiviulua.
   
 2. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Saisiko tästä jutusta vielä lyhyttä refereointia?
   
 3. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Jutussa KeuPan -myynti ja markkinointipäällikkö Taneli Maasalo kertoi, että Lukon kanssa sopimus jatkuu ensi kauteen. Se soittelee yhteistyössä ensiviulua. JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius nyökkää. -Asiasta on sovittu hyvässä yhteisymmärryksessä Lukon ja KeuPan kanssa.

  JYPin urheilutoimen johtaja Jukka Holtari kuvailee tulevaa. -Ehkä homma menee käytännössä niin, että jollain viikolla vaihdamme KeuPan kanssa pari pelaajaa, jollain toisella vaikkapa kuusi.
  -Tarkoitus on tehdä KeuPan suuntaan pitkäjänteistä yhteistyötä, ja se on meille tässä ykkösseura. Mutta todennäköistä sekin, että ensi kaudella haemme jonkin tasoista kumppanuutta myös muiden Mestis-joukkueiden kanssa.

  Pelaajia menee ja tulee, sinne ja tänne. -Uskon kuitenkin, että vältämme "hullut päivät" Maasalo miettii.
  -Tärkeintä on, että sekä JYPissä että KeuPassa on nimetty henkilöt jotka, koordinoivat liikennettä.

  Keuruun paikallislehden uutisointia aiheesta:Liiga JYP ja KeuPa HT yhteistyöhön - Suur-Keuruu
   
 4. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Nämä sopimukset on lähinnä yksisuuntaisia. Lukko kuten Jypä tuskin hetkauttaa toistensa sopimukset KeuPan kanssa, koska KeuPasta päin ei käy pelaajaliikenne liigaan, van liigaseura työntää ýlijäää pelaajia mestiksen suuntaan hakemaan pelituntumaa KeuPa hyötyy että saa pelaajia edullisesti. ehkä vähän Lukko ja JYP porrastaa milloin lähettävät ja ketä. Lukko valitsee ensin montako ja milloin. JYP täyttää jos on enää tilaa. oletan että KeuPalla on kolme ketjua omia opimus pelaajia ja loput täytetää ensisijaisesti Lukon pelaajilla loput Jypin. Jyp lähettää keupaan jos siellä täyttä muualle mestikseen, tai ei mihinkään. Lukko tunnetusti on pitänyt pienehköä pelaajaŕinkiä joten ei varmasti lukon pelaajista ole ylitarjontaa. ja tulevalla kaudella lukolla ei taida edes olla CHL pelejäkään sarjasijoituksen myötä, kun suomi kiintiö putosi sarjasta