Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Viath, 10.06.2016 klo 15.07.

 1. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Molempien seurojen kanssa on yhteistyösopimus. Tämän päivän Keskisuomalaisessa avataan asiaa.
  -Lukon kanssa on niin ikään sopimus ensi kaudesta, se soittaa yhteistyössä ensiviulua.
   
 2. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Saisiko tästä jutusta vielä lyhyttä refereointia?
   
 3. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Jutussa KeuPan -myynti ja markkinointipäällikkö Taneli Maasalo kertoi, että Lukon kanssa sopimus jatkuu ensi kauteen. Se soittelee yhteistyössä ensiviulua. JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius nyökkää. -Asiasta on sovittu hyvässä yhteisymmärryksessä Lukon ja KeuPan kanssa.

  JYPin urheilutoimen johtaja Jukka Holtari kuvailee tulevaa. -Ehkä homma menee käytännössä niin, että jollain viikolla vaihdamme KeuPan kanssa pari pelaajaa, jollain toisella vaikkapa kuusi.
  -Tarkoitus on tehdä KeuPan suuntaan pitkäjänteistä yhteistyötä, ja se on meille tässä ykkösseura. Mutta todennäköistä sekin, että ensi kaudella haemme jonkin tasoista kumppanuutta myös muiden Mestis-joukkueiden kanssa.

  Pelaajia menee ja tulee, sinne ja tänne. -Uskon kuitenkin, että vältämme "hullut päivät" Maasalo miettii.
  -Tärkeintä on, että sekä JYPissä että KeuPassa on nimetty henkilöt jotka, koordinoivat liikennettä.

  Keuruun paikallislehden uutisointia aiheesta:Liiga JYP ja KeuPa HT yhteistyöhön - Suur-Keuruu
   
 4. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Nämä sopimukset on lähinnä yksisuuntaisia. Lukko kuten Jypä tuskin hetkauttaa toistensa sopimukset KeuPan kanssa, koska KeuPasta päin ei käy pelaajaliikenne liigaan, van liigaseura työntää ýlijäää pelaajia mestiksen suuntaan hakemaan pelituntumaa KeuPa hyötyy että saa pelaajia edullisesti. ehkä vähän Lukko ja JYP porrastaa milloin lähettävät ja ketä. Lukko valitsee ensin montako ja milloin. JYP täyttää jos on enää tilaa. oletan että KeuPalla on kolme ketjua omia opimus pelaajia ja loput täytetää ensisijaisesti Lukon pelaajilla loput Jypin. Jyp lähettää keupaan jos siellä täyttä muualle mestikseen, tai ei mihinkään. Lukko tunnetusti on pitänyt pienehköä pelaajaŕinkiä joten ei varmasti lukon pelaajista ole ylitarjontaa. ja tulevalla kaudella lukolla ei taida edes olla CHL pelejäkään sarjasijoituksen myötä, kun suomi kiintiö putosi sarjasta