JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT
Eiköhän nuo sopimukset ole ollut vuosi kerrallaan. Ja luulen että ei olisi estettä vaikka olisi molempien liiga seurojen kanssa.
Molempien seurojen kanssa on yhteistyösopimus. Tämän päivän Keskisuomalaisessa avataan asiaa.
-Lukon kanssa on niin ikään sopimus ensi kaudesta, se soittaa yhteistyössä ensiviulua.
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT
Saisiko tästä jutusta vielä lyhyttä refereointia?
Jutussa KeuPan -myynti ja markkinointipäällikkö Taneli Maasalo kertoi, että Lukon kanssa sopimus jatkuu ensi kauteen. Se soittelee yhteistyössä ensiviulua. JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius nyökkää. -Asiasta on sovittu hyvässä yhteisymmärryksessä Lukon ja KeuPan kanssa.

JYPin urheilutoimen johtaja Jukka Holtari kuvailee tulevaa. -Ehkä homma menee käytännössä niin, että jollain viikolla vaihdamme KeuPan kanssa pari pelaajaa, jollain toisella vaikkapa kuusi.
-Tarkoitus on tehdä KeuPan suuntaan pitkäjänteistä yhteistyötä, ja se on meille tässä ykkösseura. Mutta todennäköistä sekin, että ensi kaudella haemme jonkin tasoista kumppanuutta myös muiden Mestis-joukkueiden kanssa.

Pelaajia menee ja tulee, sinne ja tänne. -Uskon kuitenkin, että vältämme "hullut päivät" Maasalo miettii.
-Tärkeintä on, että sekä JYPissä että KeuPassa on nimetty henkilöt jotka, koordinoivat liikennettä.

Keuruun paikallislehden uutisointia aiheesta:Liiga JYP ja KeuPa HT yhteistyöhön - Suur-Keuruu
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nämä sopimukset on lähinnä yksisuuntaisia. Lukko kuten Jypä tuskin hetkauttaa toistensa sopimukset KeuPan kanssa, koska KeuPasta päin ei käy pelaajaliikenne liigaan, van liigaseura työntää ýlijäää pelaajia mestiksen suuntaan hakemaan pelituntumaa KeuPa hyötyy että saa pelaajia edullisesti. ehkä vähän Lukko ja JYP porrastaa milloin lähettävät ja ketä. Lukko valitsee ensin montako ja milloin. JYP täyttää jos on enää tilaa. oletan että KeuPalla on kolme ketjua omia opimus pelaajia ja loput täytetää ensisijaisesti Lukon pelaajilla loput Jypin. Jyp lähettää keupaan jos siellä täyttä muualle mestikseen, tai ei mihinkään. Lukko tunnetusti on pitänyt pienehköä pelaajaŕinkiä joten ei varmasti lukon pelaajista ole ylitarjontaa. ja tulevalla kaudella lukolla ei taida edes olla CHL pelejäkään sarjasijoituksen myötä, kun suomi kiintiö putosi sarjasta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy