Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Viath, 10.06.2016 klo 15.07.

 1. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
 2. Blackened Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Penguins
  Kertokaas enemmän Keupan pelejä seuranneet tästä Keupan maalivahtitilanteesta. Minkälainen on Pitkäsen ja Urpolahden tasoero? Pitkänen taisi eilen pelata aika hyvän pelin ja tänään aloittavana. Muuten tuntuu, että Urpolahti saanut pelata aika paljon. Onko Urpolahti ihan selkeä ykkösmoke vai miten tämä menee? Tai siis peliajan valossa on, mutta mitä mieltä yleisö. Eliteprospectista toki näkee tilastot, mutta kuten tunnettua, ne on vaan tilastoja. Alkukaudesta olisin veikannut vastuun jakautuvan aika 50/50, ehkä jopa niin että Pitkänen etupäässä ykkösmoke, ainakin alkuun. Sithän sen kauden edetessä näkee kenellä tarttuu, ja se pelaa kenellä tarttuu. Mutta tosiaan en ole nähnyt Keupan pelejä tällä kaudella käytännössä ollenkaan, eli valaiskaa te asiaa paremmin tuntevat.
   
 3. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Urpolahti on tosiaan pelannut suurimman osan peleistä. Pitkäsellä on ollut hankala alkukausi, meni peliin se yksi-kaksi "helppoa". Urpolahti on taas ollut se tasaisempi suorittaja. Itsekin ajattelin Pitkäsen pelaavan vähintään puolet runkosarjasta, mutta Urpolahden otteet on ollut positiivinen yllätys, rahkeita riittää varmasti isompiinkin ympyröihin tulevaisuudessa. Pitkänenhän on parhaina päivinä aivan maaginen, pitäisi vaan säilyttää se taso pelistä toiseen. Eilen oli Pitkäseltä loistava ottelu ja palkintona tästä koppailee myös tänään kiekkoja. Tasoerosta en osaa sanoa, molemmat hyviä.
   
 4. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Syyskaudesta voi antaa joukkueelle hyvän arvosanan. Sarjan paras vierasjoukkue ja tehokkain ylivoima, ei voi olla kuin tyytyväinen. Pisteitä on kertynyt mukavasti. Vertailun vuoksi viime kaudella joulutauolle jäädessä, pelejä oli kertynyt 28 ja pisteitä 30, nyt pelejä takana 30 ja pisteitä 46.

  Monta positiivista yllättäjää, etunenässä pistelinko Samuel Salonen. Koko ykköskenttä (Pulliainen-Friberg-Salonen) onnistui syyskaudella loistavasti. Kangasmäen ja Väyrysen liityttyä joukkueeseen on ratkaisuvoimaa tullut huimasti, Kangasmäki painanut 12 peliin 15 pistettä ja myös Väyrynen sairastuvalta palattuaan yli piste per/peli keskiarvolla. Henri Keskilohkolle myös maininta, tekee todella hyvin duunia molempiin suuntiin ja siinä samalla naputellut itsensä joukkueen sisäisen pistepörssin kolmanneksi.

  Puolustuksesta Roni Sevänen ollut kuningas, 15 peliin 16 pistettä ja Panu Hyypän kanssa joukkueen paras plus-miinus-tilasto. Konsta Mesikämmen on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi, todella jämäkkää tekemistä.

  Monta muutakin nimeä voisi nostaa onnistuneiden joukkoon. Floppeja ei oikeastaan, ulkomaalaiset olleet kuitenkin odotuksiin nähden pettymyksiä, etunenässä flegmaattisen oloinen ja jäähyherkkä Locans.

  Vielä, kun sairastuvat tyhjenee Keuruulla ja Raumalla. Tästä on hyvä jatkaa, KeuPahan on tunnetusti kevään joukkue...

  Laitetaan nyt yksi negakin, suuri lampaanperse Keuruun yleisömäärille. Ei ole vielä 500 katsojan rajaa puhkaistu tällä kaudella, surullista.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2016 klo 22.42
 5. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
 6. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:

  Kyllä! On helpohko ennustaa, että Keupa taistelee keväällä mitalleista, ehkä jopa finaaleissa saakka. Ainakin rosteri antaa siihen resursseja riittämiin.

  11.1. on Keuruun iglussa taatusti tarpeeksi yleisöä, kun koululaiset valtaavat kuulemma jälleen puoli katsomoa!
   
 7. Lieminen Jäsen

  Pieniä, mutta hyvin mielenkiintoisia muutoksia illan ketjuihin:

  SJL Tilastopalvelu

  Keskilohko sivuun ja nelosen laitaan on ilmestynyt hyvin mielenkiintoinen nimi..

  Tervetuloa takas Markus Rämä. Toivotaan, että myös yleisö löytää tätä ihmettä todistamaan, sisään pääsee kummankin jengin fanipaidassa ilmaiseksi.
   
 8. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Jesse Pelamo tuli paikkaamaan Henri Keskilohkoa. Ei ole mielestäni ihan Keskilohkon tasoa, mutta hyvä vahvistus tähän paikkaan. KeuPalla ollut todella huonoa tuuria näiden loukkaantumisien suhteen, toivottavasti olisi sairastuvalta pian liikennettä toiseenkin suuntaan.
   
 9. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Mitäs Nykäskylässä tapahtuu, KeuPa johtaa Akatemiaa vastaan jo 0-5 ensimmäisessä erässä.
   
 10. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Jyppi on paska. Kiduttavat molariaan: Keskiviikkona 9 taakse, ja nytkin jo 6. Sama mies maalissa, ja turhahan sitä on vaihtaa ilmeisesti.
   
 11. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Vieraissa kulkee kotona ei... Mieluummin voisi olla toisinpäin, kun ei tekis mieli tuollasta peliä käydä kattelemassa. Kotona pelaaminen meinas jo marras-joulukuussa hieman aueta kun hyökkäys toimi, mutta nyt ollaan taas tuskallisessa putkessa kotikaukalossa (kahdessa viime pelissä ei yhtään tehtyä maalia ja niitä ennen SaPKoa vastaan viime minuuteilla menetetty kahden maalin johto). Jotenkin ei tuo pelinopeus riittänyt alkuunkaan Hermestä vastaan, joka tilanteessa oli vastustaja ennen KeuPa-pelaajaa (vaikka olisi lähtenyt pieneltä takamatkaltakin). Ja kun ei ollut vauhtia niin ei se hyökkääminen oikein seisovilla jaloilla onnistu hyvin puolustanutta Hermestä vastaan. Viimeisessä erässä huomasi että kyllä Hermeskin olisi voitu saada pulaan omassa päässä jos olisi lujaa ja yhtäaikaisesti isketty useaan pelaajaan kiinni, mutta se tapahtui vasta lopussa ja silloin taas ei tuntunut kellään laukaus lähtevän kun paikka tuli. Huolellisella pelaamisellahan tästä olisi sen 0-0:n voinut saada ja edes pisteen, mutta surullisella tavalla tuli voittomaali kun ylivoimalla pelaamisesta ei tullut mitään ja sitten ihmetellään omassa päässä että mites se vastustaja nyt noin innokkaasti karvaa alivoimaisena. Tällä hetkellä kotipelaaminen on mielestäni jotenkin liian arkaa eikä päästä kunnolla omista vauhdilla lähtemään, kun taas vastustaja pääsee ja silloinhan peli pyörii pääosin omissa. Pleijareita ajatellen ei kyllä taida haitata vaikkei kotietua tulekkaan, kun nyt kahdeksan sakkiin riittäisi se potku niin saisi vierasedun...
   
 12. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Nyt jos pisteitä tuottavat vieraspelit saavat KeuPalla jatkoa niin hattua nostan, on kyllä niin karmea loukkaantumis-/sairastilanne että ei paljon naurata. Näyttää vähän ettei naurata pelaajiakaan, sen verran ankeaksi meni eilinenkin peli välittömästi lahjoitetun tasoitusmaalin jälkeen. Väyrynen ilmeisesti loukkaantui siinä polvitaklauksessa ja Salonkarikin on nyt poissa, lisäksi Maasalo, Ventelä, Kauppila ja Keskilohko edelleen pois. Entä Myllylahti ja Peränen, palaavatkohan ollenkaan? Taistelemiseksi menee ja Lukon A-junnuille tulee mestiskokemusta.
   
 13. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Lainaus:
  Toivon, että jos A-junnuista jotkut KeuPan mukaan lähtevät niin hän olisi joku näistä: Matias Rauvola, Jani Siekkinen, Santeri Suistio, Matias Lainio, Jesse Ruotsi tai Antti Palojärvi. Joukko todella lupaavia pelaajia, jos yhden nostaisi niin Matias Rauvola, joka on Lukon A-junioreiden Ville Vahalahti.
   
 14. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  No Lukon A-junnuillahan näyttää olevan siellä peli Saltspurkkia vastaan. KeuPan mukana Lavonen ja Mäkelä, en kyllä yhtään tiedä mistä ovat tulleet, kuvittelin vain että Raumalta.
   
 15. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Lainaus:
  Joo olihan niillä. 5-2 voitto tuli. KeuPan tuska kasvaa vielä isommaks kun Lukosta vielä ruvetaan myymään ukkoja. Sieltä voi huonoimmalla säkällä kentällinen ukkoja lähteä Rauman suuntaan. Melkoinen keskisormi olisi Keuruun suuntaa ruveta ennen siirtorajan viimeisiä päiviä myymään ukkoja. Laittais KeuPaan nää Allu Saarelat sun muut suora selät nii lähtis peli käymää ja sais KeuPa PO / PO mahdollisuuksiinsa apua.
  Totuus on että KeuPa kärsii enemmän yhteistyöstä, kun hyötyy, kun Lukolla menee huonosti.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2017 klo 21.21
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Gagnon ainakin lähti jo ja ehkä seuraavien pelien jälkeen lisää. Ei oo ainakaan Keupan kannalta kovin optimaalinen tilanne, ellei sieltä sitten esim. rahaa tule jolla hankia pelaajia tilalle jos pajatsoa vielä enemmän tyhjennetään.
   
 17. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  KooKoolla tyhjennysmyynti käynnissä, näinköhän Sami Tamminen palaa Kouvolaan pelailemaan loppukauden Liigaa. Tamminenhan kuuluu nuorten pelaajien listalle, mikä mahdollistaa pelaajan vapaan liikkumisen KooKoon ja KeuPan välillä myös siirtorajan jälkeen. Eli mahdollisissa pudotuspeleissä kaveri olisi KeuPan mukana.

  Huhut kertovat, että Lukosta tulossa/jäämässä hyvät avut loppukaudeksi Keuruulle. Myös Lukon nuorten pelaajien lista kiinnostaa, Vidgren ja Niemelä ovat sillä listalla todennäköisesti. Ketä muita, A-nuoria? Tuskin Saarelaa tai Kähköstä kuitenkaan...

  Parin päivän päästä ollaan viisaampia.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017 klo 21.48
 18. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Nuoret pelaajat nimetty, KeuPalle:

  Vidgren Aaro
  30.5.1997
  Rauman Lukko Oy -KeuPa HT

  Niemelä Joonas
  14.1.1997
  Rauman Lukko Oy-KeuPa HT

  Suistio Santeri
  16.4.1998
  Rauman Lukko Oy-KeuPa HT

  Rauvola Matias
  26.5.1997
  Rauman Lukko Oy-KeuPa HT

  Palojärvi Antti

  18.1.1999
  Rauman Lukko Oy-KeuPa HT

  Tamminen Sami

  19.7.1997
  KooKoo Hockey Oy-KeuPa HT

  Listat kokonaisuudessaan: Mestis - Lista nuorista pelaajista, jotka saavat vaihtaa loppukaudella seuraa
   
 19. Jörö82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, KeuPa Ht
  Pleijareissa vastassa siis SaPko, mitä mietteitä tämä herättää? Kuitenkin runkosarjan voittaja 16 pisteellä ja kolme kertaa runkosarjassa kohdattu ja jokaisella kerralla hävitty, viimeisin 11.3 Savonlinnassa 6-2. Kuitenkin melko tasaisia vääntöjä ollut. "Lukko-kenttä" Antonen-Niemelä-Vidgren luonut hyvin paikkoja ja peli rullannut hyvin vastustajan päässä. Odotan tiukkaa sarjaa jos SaPkon tehokenttä Tanus(68 pistettä runkosarjassa)-Lepaus(62 pistettä)-Monto(38 pistettä) saadaan pidettyä kurissa. KeuPalta löytyy kuitenkin hyviä tuloksentekijöitä(Salonen, Väyrynen, Antonen, Vidgren, Niemelä) ja onnistuessaan saattavat aiheuttaa päänvaivaa Savonlinnalaisille. arvio 4-3 voitot KeuPalle!!!
   
 20. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Kyllä joutuu KeuPa taas ihmeidensä sarjaa jatkamaan että SaPKon saa kesälomille lähetettyä, mutta ihmeiden tekeminen toki on KeuPalle enemmän kuin tuttua. Nyt vaan pitää homman toimia, tavalla tai toisella. Liikettä on löydyttävä ja SaPKo on saatava jotenkin pois tolaltaan, koska jos KeuPa jatkaa saman kaltaista perus-suorittamista kuin runkosarjan lopulla niin se ei riitä mihinkään. Kaiken on toimittava ja ne ratkaisijat pitää löytyä. Jörölle tiedoksi että KeuPa ja SaPKo kohtasivat kulunneella kaudella neljästi ja ensimmäinen peli Savonlinnassa meni KeuPalle 1-3, seuraava Keuruulla SaPKolle 2-3 jatkoajalla, sitten Keuruun peli jossa KeuPa johti 3-1 vielä noin 5-6 min. ennen loppua, mutta hävisi 3-4. Nämä pelit olivat viime vuoden puolella ja kevätkaudella ei olla pelattu kuin tuo lähes merkityksetön sarjan päätöspeli.
   
 21. Jörö82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, KeuPa Ht
  Lainaus:
  Anteeksi, epähuomiossa jäänyt tuo voittopeli kirjaamatta. Mutta totta puhut SaPko selkeänä ennakkosuosikkina sarjaan lähtee, mutta kyllä KeuPa on jotenkin onnistunut näitä "varma-tappio" pelejä hoitamaan voitokkaasti. Nyt vaan asennetta niin ihmeitä voi tapahtua.
   
 22. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Päivän Keskisuomalaisessa juttua huhutusta KeuPan ja JYPin yhteistyöstä, huhumyllyn mukaan JYP levittäisi lonkeronsa Keuruulle. Että hurrikaaniseura ottaisi Mestis-kumppanikseen KeuPa HT.n?

  Kysymys on yksinkertaistettuna siitä, kannattako JYPin panostaa Mestis-seuraan 250 000 euroa kaudessa vai olisiko järkevämpää kehittää toisenlainen malli -vaikkapa keuruulaisvetoinen.

  Kannattaa lukea koko juttu Keskisuomalaisesta. mm. JYPin ja KeuPan toimitusjohtajan mietteitä aiheesta.
   
 23. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
 24. näsä59 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Minkälainen on KeuPan ja Lukon sopimus, kuinka se käy Jypin sopimuksen kanssa yhteen.
   
 25. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Eiköhän nuo sopimukset ole ollut vuosi kerrallaan. Ja luulen että ei olisi estettä vaikka olisi molempien liiga seurojen kanssa.