OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Äänemme on jälleen kuultu.
Tuo on hieno homma et Maso ja Aasi käy täältä hakees vinkkejä kun itse ovat patti tilanteessa ;)
Mielenkiinnolla odotan pystyykö Karjalainen rauhottamaan kiekkotaitavana kaverina tuota nelosen sinkoilua, toivoa soppii et ei tuosta komennuksesta rupee mököttää.
Voi voi Saku edelleen 7p.
 

X-Stiff

Jäsen
Tuo on hieno homma et Maso ja Aasi käy täältä hakees vinkkejä kun itse ovat patti tilanteessa ;)
Mielenkiinnolla odotan pystyykö Karjalainen rauhottamaan kiekkotaitavana kaverina tuota nelosen sinkoilua, toivoa soppii et ei tuosta komennuksesta rupee mököttää.
Voi voi Saku edelleen 7p.
Kyllä minä uskoisin, että Karjalainen tuo oman mausteensa neloseen. Nousiainen on kuitenkin antanut merkkejä, että taitoakin löytyy, niin hyvässä lykyssä Karjalainen-Nousiainen akseli saa tehtyä kiekollakin asioita. Paalanen hyörii sitten pyörremyrskynä tekemässä pojille tilaa ja riistämässä kiekkoa.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Nousiainen on kuitenkin antanut merkkejä, että taitoakin löytyy, niin hyvässä lykyssä Karjalainen-Nousiainen akseli saa tehtyä kiekollakin asioita.
Joo on kyllä Nousiaisen pelaamisesta huomannut, mitä enemmän peliaikaa ja vastuuta tulee sitä paremmin alkaa peli kulkea taitoa kyllä löytyy. Lupauksia herättävää pelaamista.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Noniin hieno peli kaiken kaikkiaan, sattu ja tapahtu. Ei yhtään hupsumpi vaihtoehto Niemi kestilän rinnalle, alkoi tuossakin ketjussa tapahtumaan. Karjalainen hoiti mallikkaasti osuutensa nelosketjussa, ei mököttänyt.
Alholta hienoa tekemistä, toivottavasti jatkaa pitempääkin Ketterässä.
Nyt täytyy sanoa et Ville Vuohtoniemi otti aivan mallikkaasti kontrollin käsiin, teki selväksi pelureille kuka tuomitsee.
 

X-Stiff

Jäsen
Ei muutaku tästä jatkiskoutsit laitetaa sulkaa piähän. Niemi ja Karjalainen nousi uudelle tasolle kuten heidän ketjunsakin. Hieno ja nousujohteinen peli, eikä Sapkolle jaettu mitään saumaa kolmannessa hätyytellä johtoasemaa. Tästä on hyvä ponnistaa etiäpäin ja finaaliasetelmat on meidän kannalta ihan kunnossa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Noniin lauantai sauna saunottu ja 3 pistettä jätetty Imatralle. Oli kyllä katsojalle kaikkea ja myös kuten asiaan kuuluu, alkoi kaukalossakin tunteet kuumentua. Ja kauden ensimmäinen tonnin yleisömäärän ylitys piristää aina. Kyllä saadaan hyvä finaali vietyä Hartwalille, siintä olen varma. Pakko nostaa hattua Karjalaiselle, aivan huikea työmäärä tänään ja siintä pari pistettä palkinnoksi. Ei paljoa haitannut tuo ketjumuutos. Niemi myös toi hyvin tuota fyysisyyttä tuohon Kestilän ketjuun. Tervolta myös tänään suhteellisen hyvä peli, muutama läheltä piti tilanne mutta selvitti ne mitä piti. Lauantaihin asti pitää odotella että nähdään Ketterä kaukalossa, odottavan aika on pitkä..
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Harmi vaan, että ei taideta saada kunnon kamppailua katsomoon hartsulle, kun tuskin savonlinnasta saavat bussilastillista porukkaa lähtemään, kun peli on perjantaina. Ei työssäolevat ihmiset välttämättä oikeen pääse lähtee ennen puolta päivää.. Tämä ei ole varmaa tietoa, mutta kuulin huhua että tähän mennessä olisi vasta 4 ilmoittautunutta bussiin. Toki on meitä etäfaneja sitten, ympärisuomea, että saadaan varmaan jonkinlainen porukka kasaan.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Helsingin Jokerit ry, Avs, Man United
Heh, huomasin juuri että ennen kauden alkua mietityttänyt puolustus/maalivahtipeli on ainakin toistaiseksi toiminut parhaiten koko sarjassa. Ketterä on nimittäin päästänyt vähiten maaleja. Toki pelejä on pari vähemmän kuin esim sarjakärki Kooveella.
 

X-Stiff

Jäsen
Onko Niemi nyt poppareilla vai kipeenä? Tänään viikon ainoa peli josta olisi tietysti kiva raapia 3 pinnaa. Harmi homma tuo Niemen puuttuminen sillä mielestäni veti lauantain Sapko pelin erittäin hyvin tuossa Kestilän ja Hämäläisen kanssa. Samoin Karjalainen oli kuin uudesti syntynyt nelosessa. Rämöllä kultainen hattu tänään. Vähän puskista tuli minulle, että Rämö onkin noin pätevä pelimies. Eipä siinä kelpaa kyllä minulle.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
No niin, kolme pojoo Kokkolasta hyvä. Ketterä teki sen mikä tarvittiin voittoon eikä paljoa enempää. Pehmeekätiset pojat pisti heti alussa pari yv-pörsää, sanoisinko suht mallikkaasti. Tästä juurikin selostaja kaksikko keskusteli ennen peliä et ei kannata ottaa jäähyjä, osuivat oikeeseen. Noiden kahden maalin jälkeen sitten puotettiin tempoa ja päästettiin kaveri peliin mukaan.

Puolustus toimi kuitenkin aivan hyvin, ei hirveesti ollut hätää. Lipiäinen poimi sitten loput mitä nyt vetoja tuli, aivan hyvin.
Kolmannessa erässä fyysisyys lisääntyi Hermekseltä johon Ketterä vastasi samalla mitalla ja pelasi kolmannen erän järkevästi.
Loopupeleissä ihan fiksua vieraspelaamista.

Eikä meidän tarvii olla huolissaan puolustamisesta eikä maalivahti pelistä, eihän? Tuossa edellä @X-Stiff ottikin esille Rämön pelaamista, tiesin Rämön olevan hyvä pelimies mutta yllättänyt on minutkin.

Edelleen toivon jotain herätystä Kestilän ketjuun, onko se sitte Niemi joka saa tuohon ketjuun eloa en tiedä. Lantasta täytyy sanoa sen verran ettei vissin osaa pelata huonoa peliä, on se vaan ihan perkeleen hyvä.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Erikoinen oli kyllä viime viikko, yksi peli ja senkin osiltaan missasin. Perhana. Onneksi oli tallenteet ja myös loistavat ruudun huippuhetket. Täällä kyllä tyhjennetty pankki aika hienosti, littipeukku nousee täältä, eli turha tässä enää samoja toistaa.

Tästä viikosta tuleekin taas melkoista, ei taaskaan keskiviikko peliä, perjantaina TUTO vieraissa ja lauantaina päästään saunan lämmitykseen kun KOOVEE saapuu spa-areenalle. Nostaisin myös kirsikaksi kakun päälle Airolan paluun kaukaloihin, paidan väristä ei taida varmuutta olla mutta toivottavasti lauantaina se olisi sininen.
 

X-Stiff

Jäsen
Hemmetti sentään. Airola ei sitten pelaakkaan tänään. Oluetkin jo kylmässä... Liekköhän sitten poika olisi huomenna tulessa? Mäntykivi kuitenkin Kestilän ja Hämäläisen kanssa 2 ketjussa.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
No tuo Airolan puuttuminen jättää vielä enemmän odotettavaa huomiselle! Ja Niemikin pääsee tänään irti, Haaparanta huilaa tänään. Sanotaanko näin että todella odottavaisella fiiliksellä kohti iltaa!
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Noniin TUTO vahvempi voittolaukauksien jälkeen. Ekan erän Ketterä nukku kokonaan ohi, toiseen erään löydettiin ryhtiliike ja pelattiin helvetin hyvin. Kolmannesta ei tee mieli sanoa mitään. Joo varmaan siellä jotain tyhmiä jäähyjä on mukana, mutta eihän siinä enää linjassa vihellykset menneet, ja ihan ihme kaatuilua alkoi tulla TUTO puolelta. Ei viitsisi tässä vaiheessa itkeä asiasta enempää, eli jätetään tämä tähän.

Pakko kuitenkin ottaa kantaa siihen, jos Niemi on jossain vaiheessa pelillisten syiden takia pudonnut pois kokoonpanosta, niin minä en ymmärrä tästä lajista mitään. Aika paljon pystyn löytämään tästä, tappiosta huolimatta. Ei muuta kuin huomista kohti!
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Viiltävä 1/5 osa analyysi.

Kohta pelattu 1/5 osaa sarjasta, niin hiukan huolestuneena katselen Ketterän tekemistä. Etenkin hyökkäyksessä vaikka tuota kiekon hallintaa on ollut paljon, niin se tekeminen on ollut hyvin näennäistä. Viisikko pelaamisessa ei ole selkeää pelisysteemiä. Vaihtelee kokoajan ja ihmeelisiä virityksiä. Tässä kohtaa tulee mieleen et luotetaan yksilö taitoon, kyllä yksilöt ratkaisee? No joo kyllähän yksilöt ratkaisee, mutta se ei vaan pitkälle kanna. Silmiin pistävää ollut hyökkäyspään kamppailu pelaaminen, pehmeää on ollut kuin hattara. Saahan sitä hattaralla hakata kaveria vaikka lopunikää, niin eihän se ole moksiskaan. No joo onhan siellä annettu muutamia hyviä taklauksia, mutta suotavaa olis et noita kovia taklauksia annettais jatkuvasti.Kyllähän se loisi vastustajan pakkeihin suurta epävarmuutta.
Sitten tuo hyökkääjien tekeminen viimeistely tilanteissa, melko pehmeetä on ollut. Välillä tuntuu et kattelee jotain höntsäkiekkoo. Akressiivisuutta nuo taitoniekat tarvii tekemiseen. Ei se riitä et luodaan maalipaikkoja, se vaan on vittu laitettava se kiekko pörsään.
Mitä tapahtuu kun oma hyökkäys katkeaa ja kaveri lähtee vastaiskuun. Ikävää todeta et monella hyökkääjällä selkä suoristuu. Toki poikkeuksia on joitakin jotka painaa 100 lasissa puolustuksen avuksi. Mutta kun sitä pitäs joka ukon harrastaa, eikä vaan näennäisesti olla läsnä.
Sitten ihan pikkasen ärsyttää tuo omista lähteminen, oman maalin takana ees taas syöttely. Pakki-pakki-pakki-pakki ja katos perkele kaveri onkii kahella miehellä iholla ja hups taas ollaakii vaikeuksissa. Pitäs selkeyttää tuotakin ihan helvetisti. Pari syöttöö ja omista pois, tässäkin hyökkääjillä iso rooli. Viimeisin vieraspeli Turussa, TuTolla oli selkee kolme variaatioo omista lähtemisessä, toimi aika hyvin ja helposti.
Maalivahdeista sen verran et tekeminen on suht hyvällä tasolla. Mut sellanen ois pyyntö et opetelkaa vihaamaan päästettyjä maaleja. Jokaisessa torjunta tilanteessa täytyy olla sellanen agre päällä et tästähän et maalia tee. Adrenaliini pitää saada virtaamaan ja sitä kautta tekemiseen oikean laista sähäkkyyttä. Vaikka siinä edessä puolustus vähän sekoilee, mv on se viimeinen lukko, heittäkää se avain helvettiin ettei se lukko aukee. Täytyy olla tappamisen meininki. Vaikkakin on vähän maaleja päästetty, niin aina on parannettavaa.

Tätähän ei pitäs tämmösen kirjotuksen jälkeen tehdä, mutta teen kumminkin.
Kaksi peluria jotka nostaisin selkeesti esille hienosta tekemisestä, Olkkonen ja Lantta.

Tää oli nyt tälläne 1/5 osa negis vuodatus (tarkoituksella)
 

X-Stiff

Jäsen
Viiltävä 1/5 osa analyysi.

Kohta pelattu 1/5 osaa sarjasta, niin hiukan huolestuneena katselen Ketterän tekemistä. Etenkin hyökkäyksessä vaikka tuota kiekon hallintaa on ollut paljon, niin se tekeminen on ollut hyvin näennäistä. Viisikko pelaamisessa ei ole selkeää pelisysteemiä. Vaihtelee kokoajan ja ihmeelisiä virityksiä. Tässä kohtaa tulee mieleen et luotetaan yksilö taitoon, kyllä yksilöt ratkaisee? No joo kyllähän yksilöt ratkaisee, mutta se ei vaan pitkälle kanna. Silmiin pistävää ollut hyökkäyspään kamppailu pelaaminen, pehmeää on ollut kuin hattara. Saahan sitä hattaralla hakata kaveria vaikka lopunikää, niin eihän se ole moksiskaan. No joo onhan siellä annettu muutamia hyviä taklauksia, mutta suotavaa olis et noita kovia taklauksia annettais jatkuvasti.Kyllähän se loisi vastustajan pakkeihin suurta epävarmuutta.
Sitten tuo hyökkääjien tekeminen viimeistely tilanteissa, melko pehmeetä on ollut. Välillä tuntuu et kattelee jotain höntsäkiekkoo. Akressiivisuutta nuo taitoniekat tarvii tekemiseen. Ei se riitä et luodaan maalipaikkoja, se vaan on vittu laitettava se kiekko pörsään.
Mitä tapahtuu kun oma hyökkäys katkeaa ja kaveri lähtee vastaiskuun. Ikävää todeta et monella hyökkääjällä selkä suoristuu. Toki poikkeuksia on joitakin jotka painaa 100 lasissa puolustuksen avuksi. Mutta kun sitä pitäs joka ukon harrastaa, eikä vaan näennäisesti olla läsnä.
Sitten ihan pikkasen ärsyttää tuo omista lähteminen, oman maalin takana ees taas syöttely. Pakki-pakki-pakki-pakki ja katos perkele kaveri onkii kahella miehellä iholla ja hups taas ollaakii vaikeuksissa. Pitäs selkeyttää tuotakin ihan helvetisti. Pari syöttöö ja omista pois, tässäkin hyökkääjillä iso rooli. Viimeisin vieraspeli Turussa, TuTolla oli selkee kolme variaatioo omista lähtemisessä, toimi aika hyvin ja helposti.
Maalivahdeista sen verran et tekeminen on suht hyvällä tasolla. Mut sellanen ois pyyntö et opetelkaa vihaamaan päästettyjä maaleja. Jokaisessa torjunta tilanteessa täytyy olla sellanen agre päällä et tästähän et maalia tee. Adrenaliini pitää saada virtaamaan ja sitä kautta tekemiseen oikean laista sähäkkyyttä. Vaikka siinä edessä puolustus vähän sekoilee, mv on se viimeinen lukko, heittäkää se avain helvettiin ettei se lukko aukee. Täytyy olla tappamisen meininki. Vaikkakin on vähän maaleja päästetty, niin aina on parannettavaa.

Tätähän ei pitäs tämmösen kirjotuksen jälkeen tehdä, mutta teen kumminkin.
Kaksi peluria jotka nostaisin selkeesti esille hienosta tekemisestä, Olkkonen ja Lantta.

Tää oli nyt tälläne 1/5 osa negis vuodatus (tarkoituksella)
Vähän on joo samoja kehityksen paikkoja, kuin viimekaudella, mutta mielestäni ollaan kuitenkin edellä viimekautista. Samaa näpertelyä kiekon kanssa, siirrellään maalipaikoissa, kulmissa ja laidoissa pehmoillaan, tylyys puuttuu vielä monesti. Esimerkiksi maskipelaaminen on varsinkin yv pelissä aika vaiheessa ja ajoitukset on pielessä, tästä johtuu, ettei esimerkiksi Olkkosen laukausta olla juuri nähty viivalta. Myös niitä samoja kamalia merkkausvirheitä tulee omissa, kuin vuosi takaperin. Tosin tuo Mason papp on aika haasteellinen ja tarvitsee kaikilta pelaajilta täydellistä hereilläoloa, pienikin nukahdus johtaa monesti vastustajan maalipaikkaan. Olisihan se kyllä kova juttu jos peli olisi lähes valmis tai valmis jo kauden tässäkohtaa, mutta vituttaahan se silti katsella tuota samaa koheltamista. Luotan kuitenkin siihen, että se tuosta hitsautuu yhteen. Kevätauringossa herää loputkin taiteilijat laittamaan kaikkensa joukkueelle.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Noniin tänään jatkuu taistelut kun Peliitat asettuu vastaan vieraissa. Ketjuja muovailtu vähän uuteen uskoon, Hallikas nousee taas mukaan kuten myös Nybondas. Airolan nimeä ei löydy kokoonpanosta, pahasti pelkään että löytyy kuitenkin SaiPan kokoonpanosta kunhan se tulee julki.. Näillä kuitenkin tänään pisteitä hakemaan:

Rämö-Mäkitalo-Lipiäinen
Koponen-Olkkonen

Karjalainen-Kestilä-Haaparanta
Tanhua-Alho

Hämäläinen-Lantta-Sjöholm
Lippojoki-Forsblom

Hallikas-Nousiainen-Niemi
13.h Nybondas

Tervo
Lipiäinen
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Helsingin Jokerit ry, Avs, Man United
Aina helppo Heinola edessä. Ollaankohan kaksi kertaa voitettu kolmen kauden aikana siellä? Kuuteen pisteeseen en usko. Tänään jatkoille ja huomenna maalin matsi suuntaan tai toiseen sarjanousija Hokkia vastaan, joka on aloittanut kautensa kyllä pirteästi. Ilmaisia pisteitä ei ole tiedossa tänäkään viikonloppuna, työhaalarit täytyy vetää joka jätkän niskaan.

Forsblomin nimen löytymiselle kokoonpanosta iso peukku!
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Täydet pisteet mukaan Heinolasta, Patrikainen piti kyllä lukemat siedettävinä. Pieni terävyys viimeistelyssä olisi kyllä nostanut maalimäärää. Mutta toisaalta ei tänäänkään kyllä pomppinut Ketterällä sisään. Muuten onnistunut esitys tänään, posia oikeastaan kaikille. Huomenna onkin mielenkiintoinen kamppailu kun Hokki pääsee lauantai saunaan spa-areenalle, itse kyllä odotan että huomenna aukeaa kunnolla ja tästä viikosta napataan täydet pinnat!
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
No kyllähän tossa Ketterän pelaamisessa paistaa pahasti lävitse edelleenkin se toissavuodelta tuttu "mikkihiiri"-kiekko. Näennäisesti vakuuttavaa kiekonhallintaa, kuitenkin poissa sota-alueelta..(eli kulmissa jne) Toisinsanoen, ei näytä vielä sellaiselta kiekolta, joka jatkuisi voittavana lumien sulamiseen saakka. Tosin, viimevuonnakin tuli arvosteltua ja haukattua paskaa... joten samanlainen annos tilaukseen. Kiitos.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
No kyllähän tossa Ketterän pelaamisessa paistaa pahasti lävitse edelleenkin se toissavuodelta tuttu "mikkihiiri"-kiekko. Näennäisesti vakuuttavaa kiekonhallintaa, kuitenkin poissa sota-alueelta..(eli kulmissa jne) Toisinsanoen, ei näytä vielä sellaiselta kiekolta, joka jatkuisi voittavana lumien sulamiseen saakka. Tosin, viimevuonnakin tuli arvosteltua ja haukattua paskaa... joten samanlainen annos tilaukseen. Kiitos.
Oon kyllä melkolailla samoilla linjoilla tästä kaikesta. Mutta mennään kuitenkin vasta marraskuun alkua, aika helkkarin pitkä matka vielä kevääseen. Joten tässä vaiheessa olkoon vielä ”mikkihiiri” kiekkoa, kuitenkin vasta luodaan pohjaa koko hommalle. Kuitenkin jos tuohon jokaiseen kenttään lyötäisiin yksi ”ernoripatti” niin sillä saisi sitä munaa tuohon hommaan. Kyllä tässä monella on paljon parantamisen varaa, nyt vaan alkaa kaivamaan sitä potentiaalia esiin.

Airola ei tänään myöskään SaiPan kokoonpanossa, eli olisiko huomenna sitten mukana?
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Täydet pisteet mukaan Heinolasta, Patrikainen piti kyllä lukemat siedettävinä. Pieni terävyys viimeistelyssä olisi kyllä nostanut maalimäärää. Mutta toisaalta ei tänäänkään kyllä pomppinut Ketterällä sisään.
No kyllähän tossa Ketterän pelaamisessa paistaa pahasti lävitse edelleenkin se toissavuodelta tuttu "mikkihiiri"-kiekko. Näennäisesti vakuuttavaa kiekonhallintaa, kuitenkin poissa sota-alueelta..(eli kulmissa jne) Toisinsanoen, ei näytä vielä sellaiselta kiekolta, joka jatkuisi voittavana lumien sulamiseen saakka. Tosin, viimevuonnakin tuli arvosteltua ja haukattua paskaa... joten samanlainen annos tilaukseen. Kiitos.
Mietin kanssa jossain vaiheessa, että kylläpä Patrikainen nyt pitää Peliittoja pystyssä, sillä otti monta hyvää torjuntaa. Ja olihan siellä pari kertaa kiekko maaliviivalla tai tolpassa, mitkä ei pomppinu sisään. Siitä huolimatta, ennemmin sanon että Ketterän viimeistely oli surkeaa kuin että Patrikainen olis pelannu jotenkin maagisen pelin. Roiskittiin vetoja sieltä täältä, mutta todellisia maalipaikkoja nyt ei niin älyttömästi edes ollut. Ja ne maaliviivalla pomppineet kiekot olis voinu hakata sisään kun halua olis ollut.

Jotenkin tuntuu et esim. Rämön työmoraali on pikkuisen laskenut, kun yhtäkkiä onkin kultapotta päässä. Ja vähän laiskistunut, aikaisemmin oli niin aktiivinen ja työteliäs pelaaja. Voi olla että oon ihan hukassa ja yksin tän ajatuksen kanssa, mutta jaoin nyt silti.

Kolme pistettä Heinolasta kuitenkin maistuu pirun hyvältä!
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Kolme pistettä Heinolasta kuitenkin maistuu pirun hyvältä!
Kyllä maistu, mut vähän paska jälkimaku.

Totuuden nimissä sanottava et kuses ois oltu ilman suht hyvää karvaus ja puolustus pelaamista.
Eipä tuo Patrikainen mitään maaagista peliä vetäny, ihan sama vaik Nupe ois istunu pilkkijakkaralla maalilla niin ei sinne ois siltikään uponnu enempää maaleja. Oli vaan umpi surkeeta viimeistelyä, ihan kauheeta kuraa. Miten noille äijille sais upotettuu metsästäjän vaistot ja snaipperin tarkkuus.

Yks positiivinen piirre pelistä löyty, tuli vetoja viivasta vissii enemmä kun alkukaudesta yhteensä. Olikohan Old School miehet Kääriäinen Koho ottanu homman hanskaan ja puuttuneet pelin rakenteeseen, peukku sille. Vaan hiukan on säätämistä siinäkin.

Tänään toiveissa Airola sisään Tanhua huilille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy