Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Mäntykivi ois kyllä unelma, mutta jää vain märäksi päiväuneksi. Kaveri pelaamassa itseään vakiokokoonpanoon Saipassa, näin uskon.
Taitaa myös Saipan sairastupa olla niin tupaten täynnä, ettei sieltä löydy tällä kaudella mitään liikettä tänne päin :D
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Taitaa myös Saipan sairastupa olla niin tupaten täynnä, ettei sieltä löydy tällä kaudella mitään liikettä tänne päin :D
Mennään omilla, tossa SaiPan talutusnuorassa roikkumiseen ei ole perusteita.
Sieltä vaan nyt uusia vastuunkantajia esiin rohkeasti taustalta, hyvä tuosta vielä tulee! (vähän vesihelmiä tankissa tauon jälkeen, ei sen kummempaa)
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Taitaa myös Saipan sairastupa olla niin tupaten täynnä, ettei sieltä löydy tällä kaudella mitään liikettä tänne päin :D
Pitää paikkansa, eiköhän siellä lopu vastaanoton aulasta jakkarat.
Mennään omilla, tossa SaiPan talutusnuorassa roikkumiseen ei ole perusteita.
No näinhän se on parempi. Jäi vain viimekauden akselista Kestilä-Mäntykivi sellanen märkäuni.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Helsingin Jokerit ry, Avs, Man United
Tänään mennään taas ja siiman päässä TUTO ja Monsterimonni. Seuraavalla miehityksellä:

Karjalainen-Kestilä-Hämäläinen
Rämö-Mäkitalo-Lipiäinen
Sjöholm-Lantta-Haaparanta
Paalanen-Nousiainen-Hallikas

Koponen-Olkkonen
Tanhua-Maarnela
Forsblom-Lippojoki

13.h Nybondas

Lipiäinen
(Tervo)

Missäs Niemi on?

EDIT: Pelikiellossa.
 
Viimeksi muokattu:

X-Stiff

Jäsen
Niemi sai 3 peliä koovee pelin päähän kohdistuneesta.
Tänään on oltava omassa päässä huolellinen, erityisesti maalinedustalla on oltava todella kova. Tuto tulee änkemään väkisin siihen kuitenkin isojen miesten fysiikalla joten nyt pitäisi olla valmiina siivoushommiin tai noutaja tulee. Hermestä vastaan tuto kuritti kyllä kovalla kädellä juuri tuosta maalinedustalta.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kymppi jäljellä mutta voittohan tutosta otetaan. Juuri kerkesin tulospalvelun ääreen reissun päällä ja sehän on napsahtanut ottelun avausmaali meille Hakaliin! Jee jee ja takaisin saunaan.
 
Hakali!

Kukamuumuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, mestis, maajoukkue
Jokipoikien kommenttipalstalla oli tekstiä viime vkl Jokipojat-Ketterä matsista, että katsomosta oli huudeltu Olkkoselle: "Olet huono". Kummasti oli susirajan fanit kääntyneet Olkkosta vastaan, kun vaihtoi parempaan seuraan... :D Vielä viime vuonna siellä oli ykköspakki.
Ihan mahtava voitto tänään. Ja kyllä kaikki pakit tonttinsa hoiti hyvin ;) Tästä on hyvä jatkaa.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Tärkeät 3 pistettä tästä matkaan ja huomenna vantaalle. Oli kyllä pieni pelko persiissä että mitenhän tässä tänään käy kun tuo oman alueen puolustus on ollut mitä on, mutta hyvin kyllä jätkät tänään suoriutui. Lipiäinen taitaa tosissaan ilmottautua ykkösvahti kisaan mukaan, hattua sille.

Jumaliste pakko vielä kehasta, Forsblom, tykkään.
 

X-Stiff

Jäsen
Hyvä voitto tahmealla pelillä mut voitto mikä voitto. Omissa tarvittavaa tarkkuutta löytyi mutta paljon parempaan pojat pystyy. Forsblom on kyllä kehityskelpoinen kaveri ja pelaa jo nyt kyllä hyvin. Hienoa myös että Lipari pääsi taas yv hommiin, nyt sivaltaa viivasta kunnon kutia eikä mitään lampaankulleja.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
3p. vähän jo parempaa pelaamista omissa, tekopaikkoihin hiukan lisää tarkkuutta. Ylivoimassa ehdottomasti Lipari ja Olkkonen viivaan ei muita.
Kolme kaveria joita vähän nostaisin eilisesstä pelistä.
Santeri Lipiäinen hyvä tekeminen jatkuu, saa Tervo ruveta pistämään parasta pöytää jos meinaa ottaa ykköstorjujan paikan hyvä kilpailu tilanne.
Sebu Sjöholm eilen oli kyllä terhakkaalla peli päällä. Virtaa piisas ja halusi kamppailla.
Ville Paalanen näytti taas pelin loppu hetkillä miksi on tuossa joukkueessa, kiekottomana teki voittavia asioita TuTon loppukiri vaiheessa. Pisteistä viis kun pystyi sekoittamaan TuTon avauspelaamisen ja antoi omallejoukkueelle aikaa ryhmittyä.Hienoo tekemistä.
Samaa mielipuolta Forsblomin pelaamisesta, ärhäkkää tekemistä ehdottomasti avauskokoonpanon mies.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Hyvä voitto tahmealla pelillä mut voitto mikä voitto.
Mä katselin eilistä peliä netistä ja mun mielestä Ketterän touhulla on ero kuin yöllä ja päivällä verrattuna tuohon meidän SaiPaan. Hyviä kuvioita ja ajoittain tehokasta puolustusta.

Ketterästä innostuneena aionkin tehdä kiekkoekskursion tänään Trio Areenalle. Näin paljasjalkaisena stadilaisena ja nykyisin Vantaalaisena pitäisi kait edes säälistä olla KiVa:n puolella, mutta minkäs teet kun veri vetää itään. Eikä edes Mälkiän Simppa ole siellä huseeraamassa. No onhan Wellingin Jessellä edes yksi kausi Lappeessa.

Kaivelin juuri harmaista aivosoluistani muistoja koska olen viimeksi ollut sarjaporrasta alempana katsomassa kiekkoa ja se oli lokakuussa 1995 Kisapuistossa SaiPa-Diskos, muistaakseni päättyi teuraslukemiin, SaiPalle. Tuolloin taisi olla Fazer-liiga voimissaan...

Ketterä voittoon tänäänkin!
 

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Trio Areena on tyhjentynyt mestisväestä ja Imatralle matkasi 3 pistettä. Numeroiden valossa tasainen matsi, jossa lohellakin oli paikkansa, mutta ei ollut tuuria matkassa. Tervolla kuitenkin oli. Lohen tasoitettua olin varma, että pitkän kaavan mukaan mennään, mutta Sjöholm halusi pian kotiin ja tekaisi hattutempun. Liekö eka aikuisten sarjassa?

Illan koitoksen perusteella ei kannata toria vielä varailla, parantamiseen varaa on molemmilla jengeillä. Ajoittain kovin huolimatonta touhua mm. syöttötarkkuudessa. Liekö eilinen painanut jaloissa ja väsy pyrki pintaan. Luisuttiin pellailuun. Tai sitten toisen erän runsaat tapahtumat uuvuttivat molemmat, jäähyaition ovi kävi tiheään, kun tunteet ja järki sotivat keskenään. Kolmas erä oli sisäsiisti. Pistejako ei olisi ollut väärin, mutta Ketterä (Sjöhom) oli kokonaisuutena terävämpi. Paikkoja useampaankin maaliin oli tarjolla. Etiäpäin.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
3p no ok mutta se kolannen erän varmistelu, ei pojt ei noin. Pelataan omaa peliä eikä ruveta varmistelee. Noinhan se kaveri päästetään rinnalle.
Onneks Sjöholm oli päättänyt et tätä ei hävitä. On kyllä kaverilla ollut hyvä harjotus kausi, luisteluvoima lisääntynyt sekä kamppailu voima.
Tervo no kävipä yks hörpsis, no toivottavast ottaa opiks.
Paalanen pakkina hoiti hommat miehekkäästi kuten odottaa saattoi, reilusti tuli vääntövoimaa tuohon Marnerin tilalle.
Maso vois laittaa jätkät harjottelee huolellisuutta, viikko aikaa harjotella.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Ketterän viikkoennakko taas putkahti ulos. Tuplapelit siis SaPKoa vastaan edessä, perjantaina Savonlinnassa ja lauantaina saunotaan Imatralla. Maso tuossa jo jakelee taas melkoista kommenttia SaPKon suuntaan eli jos tästä ei muuta tule niin ainakin hyvät lehdistöt saadaan. Perhana kun perjantaihin on vielä pitkä matka. Mutta ei kai näistä silti vähempää kuin 6 pistettä lähdetä hakemaan.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Osa 1 tänään SaPKoa vastaan, saadaan jo vähän esinäytöstä suomen cupin finaalia silmällä pitäen. Kovaa vääntöä, vähän maaleja ja paljon tunnetta, siinä on omat odotukset tähän iltaan. Kovat on myös odotukset meidän nelos ketjuun, se näyttää aikas hyvältä!

Ketterät tänään:

Hämäläinen-Kestilä-Karjalainen
Koponen-Olkkonen

Rämö-Mäkitalo-Lipiäinen
Tanhua-Alho

Haaparanta-Lantta-Sjöholm
Lippojoki-Maarnela

Niemi-Nousiainen-Paalanen
7.p Forsblom

Lipiäinen
Tervo
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Helsingin Jokerit ry, Avs, Man United
Tervo saa parantaa kyllä roimasti, jos meinaa olla ykkösmaalivahti. Lipiäinen ollu edellisissä peleissä todella varman ja vakuuttavan oloinen. Luotto siihen että Tervokin sen jyvän löytää on kuitenkin vahva ainakin minulla.
 

X-Stiff

Jäsen
Olen hieman huolissani tuosta meidän ykköskentästä. Nyt sieltä tulee lähinnä sellaista yksilötaitoon perustuvaa väläyttelyä mutta sellainen koko ketjun myllytys jää mielestäni puuttumaan. Mäkitalon ketju saa painettua pitkiä myllyjä vastustajan päähän mutta ei ykkönen. Lähtisin jotain muutoksia kohta tuohon hakemaan. Kovin yksinäistä heidän pelailu. Ei oikein voi olettaa että aina Mäkitalon sakki kantaa koko porukkaa tai Sjöholm tehtailee hattuja. Myös ylivoima ollut nyt vähän hätäistä ja muutenkin vähän sellaista neppailua. Harkkapelien ilottelua olen jäänyt kaipaamaan siinä. Samaa mieltä että kyllä se Tervo sieltä vielä herää. Rämö on mielestäni kyllä erittäin hyvä tulee lyömään kovat tehot tuossa. Vähän jäänyt nimenä Mäkitalon ja Lipiäisen varjoon mutta korvaamaton lenkki tuota ketjua on kyllä.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Olen hieman huolissani tuosta meidän ykköskentästä. Nyt sieltä tulee lähinnä sellaista yksilötaitoon perustuvaa väläyttelyä mutta sellainen koko ketjun myllytys jää mielestäni puuttumaan. Mäkitalon ketju saa painettua pitkiä myllyjä vastustajan päähän mutta ei ykkönen.
Samoja näkemyksiä tuosta ykkösestä, mutta kyllä nostaisin myös ongelmat tuossa Mäkitalon ketjussa esiin. Sieltä kyllä tulee sitä myllytystä mutta suurin osa ratkaisuista päättyy liialliseen siirtelyyn ja liian hienon ratkaisun hakemiseen. Kun taas pienellä ripauksella itsekkyyttä ja suoraviivaisuutta olisi tehojakin tullut paljon enemmän. Tänään kyllä Rämöltä nähtiin juuri sitä suoraviivaisuutta. Pieni sekoitus ei ehkä kuitenkaan tekisi pahaa, ja nythän sitä aikaa on kokeilla. Kyllä tässä jo aika vesi kielellä odottaa huomista..
 

X-Stiff

Jäsen
Samoja näkemyksiä tuosta ykkösestä, mutta kyllä nostaisin myös ongelmat tuossa Mäkitalon ketjussa esiin. Sieltä kyllä tulee sitä myllytystä mutta suurin osa ratkaisuista päättyy liialliseen siirtelyyn ja liian hienon ratkaisun hakemiseen. Kun taas pienellä ripauksella itsekkyyttä ja suoraviivaisuutta olisi tehojakin tullut paljon enemmän. Tänään kyllä Rämöltä nähtiin juuri sitä suoraviivaisuutta. Pieni sekoitus ei ehkä kuitenkaan tekisi pahaa, ja nythän sitä aikaa on kokeilla. Kyllä tässä jo aika vesi kielellä odottaa huomista..
Samaa mieltä tuosta siirtelystä ja tyhjän maalin hakemisesta. Napsu suoraviivaisemmaksi, ei kuitenkaan hätäiseksi.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Aivan samoja ajatuksia tuosta ykkösketjusta koko alkukauden ei ole ollut yhteispelistä tietoakaan. Pistäisin palasiksi kokonaan, nostaisin Rämön ja Haaparannan Kestilän rinnalle. Hämäläisen pistäisin neloseen opettelemaan työntekoa Paalasen ja Nousiaisen rinnalle.
Kyllä oli taas huolimatonta tekemistä Savonlinnassa, jäi vähän hommat vaiheeseen.
Jospa se tänään lähtisi omassa pikkuluolassa hommat pelittämään. Ja toiveissa ois et tonni menis rikki katsojista.
Oiskohan nyt Lipiäisellä tuplapeli maalissa.
 

X-Stiff

Jäsen
Äänemme on jälleen kuultu. Kestilän kanssa nyt Hämäläinen ja Niemi. Niemi ja Karjalainen siis vaihtaneet paikkaa. Karjalainen varmasti ylivoimalla vielä tuossa Kestilän koostumuksessa. Toivottavasti pojat herää ja alkaa natsaamaan. Niemi vahvana härkänä hyvä työmies tuohon Kestilän ketjuun.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy