Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ketterän runkosarjaottelut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Jango, 28.09.2018 klo 12.02.

 1. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Noniin puoltaväliä suunnilleen mennään kaudesta ja tauolle lähdetään mielestäni ihan hyvistä kyttäys asetelmista. Pelejä takana 27, pisteitä 46 ja maaliero 80-76. Ihan aikataulussa varmasti ollaan vaikka pelin kanssa on vielä paljon tekemistä, ylivoima vaikkakin on pieniä heräämisen merkkejä näyttänyt, pitää saada vielä tehokkaammaksi. Myöskin ehjää 60 minuuttista odotellaan. Nyt onkin hyvin aikaa ylivoima hioa kuntoon, tuo tasaisuus ja tason pitäminen pelien sisällä ja välissä onkin sitten omasta päästä kiinni. Osaltaan se on myös valmennuksen homma piiskata jengi oikeaan mielentilaan. Kevättä kohden en oikein uskalla muuta toivoa kuin kotietu pleijareihin. Ja oikeastaan täydempää Spa-areenaa minäkin toivon!

  Vielä jos vähän saa hehkuttaa niin jätän sen keväällä vähemmälle niin Mikko Haaparanta 8+0 ja Valtteri Niemi 2+7 aika hieno nousu miesten peleihin! Muihin onnistujiin lukeutuu totta kai kokeneempi kaarti Koponen, Lippojoki ja Paalanen, on kyllä todella tärkeitä paloja joukkueessa. Muihin onnistujiin kuulunee Ventelä, kun on taas löytänyt tasonsa. Jos pysyy ehjänä, tulee rikkomaan piste ennätyksensä mestiksessä. Janne Kettunen on mielestäni nostanut tasoaan viime kaudesta. Ville Vainikaiseen ei ollut oikein mitään odotuksia kun oli liigassa pelannut aika pientä roolia, siinä mielessä voin lukea hänet onnistujiin. Konsta Mesikämmen on ollut myös parempi kuin odotin joten onnistuja hänkin. Rasmus Hämäläinen on tässä vähän kiikun kaakun, toisaalta odotin enemmän mutta kun ei hänkään huonosti ole pelannut niin vaikea nyt sanoa. Myöskin Valtteri Lipiäisen luen onnistujiin siintä syystä että on armeija ollut sotkemassa alkukautta.
  Sitten osasto tason nostoa kaivataan/odotettiin enemmän, Jesse Juntheikki, Joona Jääskeläinen ja Aku Kestilä. Totta kai pisteet ovat jakautuneet nyt tasaisemmin kuin viime kaudella, mutta jotain tuosta pelaamisesta jokaiselta puuttuu. Juntheikki ja Kestilä on parantunut tähän loppua kohti mutta kyllä sieltä saa enemmän odottaa vielä. Jääskeläinen taas on aivan hukassa, niin 5vs5 pelissä kuin ylivoimalla. Itseluottamus on ainakin ihan hukassa. En edes muista milloin viimeeksi Joona on tehnyt maalin? Jännä nyt hänen kohdalla nähdä mikä on loppukauden suunnitelma, itse toivoisin että sorvattaisiin laina loppukaudeksi ja saataisiin mies taas iskuun.
  Joulupukilta voisi toivoa sairastupaa tyhjäksi ja että vältyttäisi isoilta loukkaantumisilta loppukaudella.

  Edit. Mitenkä tämän nyt vielä unohdin, ehdoton onnistuja myöskin Karolus Kaarlehto! Ei varmaan mitään perusteluja kaipaa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2018 klo 22.40
 2. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Tauko ohi ja tänään palataan tositoimiin, tänään Peliitat vieraissa ja huomenna Jokipojat kotona. Tiukkaa vääntöä on siis luvassa. Konsta Mesikämmen tänään siis pelikiellossa.

  Jääskeläinen-Juntheikki-Hämäläinen
  Tanhua-Maarnela

  Niemi-Kestilä-Lipiäinen
  Lippojoki-Jalonen

  Luusuaniemi-Kettunen-Karjalainen
  Paalanen-Torikka

  Sjöholm-Nybondas-Vuokniemi
  13.H Jalovaara

  Lipiäinen
  Kaarlehto

  Semmoset ketjut tänään. Kapealta näyttää puolustus kyllä, eikä tuo hyökkäyskään mikään ideaali ole mutta näillä mennään tänään voittoa hakemaan!
   
 3. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Näyttää kyllä lähinnä huonolle vitsille tuo kokoonpano. Onko tuollainen määrä porukkaa tukehtunut kinkkuun? Vai mikä helvetti on karsinut tuollaisen määrän porukkaa pois listalta jouluna? Edellisen pelin toisinto tulossa.
  Edit. Mikähän helvetin järki on päästää Vainikainen Saipaan 13 hyökkääjäksi ja ottaa Luusuaniemi rypemään meille? Tsiisus.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2018 klo 12.42
 4. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Ripatti ja Ventelä sairaslistalla, Mesikämmen pelikiellossa, Koponen Jukureissa, Haaparanta SaiPassa, Alho ei sitten vissiin kuitenkaan vielä täydessä pelikunnossa ole? Vilkaisimpa juuri Veikkauksen sivuilta kokoonpanot, ja näyttää Vainikainen olevan SaiPalla 13.hyökkääjänä. Eipä tuosta Ketterä eilen mitään maininnut. Kyllä siinä muutama tärkeä ukko puuttuu tänään...
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Noniin semmoista tänään, pisteet oli varmaan se tärkein juttu, tyyli millä se tuli ei ollut kaunista. Ihme oli ettei peliitat noita ylivoimia enempää käyttänyt hyväksi. Paljon pitää huomiseen parantua. Lipiäiselle maalissa varovaista posia, jatkoajalla pari isoa koppia. Ville Vainikainen tosiaan tänään Saipan mukana ja peliaikaa ruhtinaalliset 3:06. En ees viitti sanoa mitään.
   
 6. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Karjalaiselta hyvään paikkaan uransa paras peli Ketterän paidassa. Jalonen paikkasi puuttuvia pakkeja hyvin, ja Torikkakin näytti jollain tapaa jo pelaajalta. Pelissä jonnin verran hyvää, mutta erittäin paljon myös huonoa. Omalla mutulla heittäisin myös, että ykköskenttä oli tänään yllättävän terävänä, jopa taklasi. Omassa päässä kyllä oltiin hukassa koko joukkue...

  Tämä esitys riitti tänään, mutta ei riitä huomenna.
   
 7. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Noniin vuoden viimeinen peli edessä. Kokoonpano taas muuttuu eilisestä, Vainikainen hyppää Lipiäisen tilalle kakkoseen, Mesikämmen ottaa paikan Lippojoen parina. Kolmonen tänään muodossa Sjöholm-Kettunen-Karjalainen puolustajina Jalonen-Torikka. Nelonen tänään muotoon Paalanen-Nybondas-Vuokniemi. Luusuaniemi 13.H ja Kaarlehto maaliin.

  Valtteri Lipiäinen tänään siis poissa ja kyllähän tuo kokoonpano repaleiselta näyttää, mutta ei auta itku, näillä mennään. Tiukkaa vääntöä varmasti tänään taas luvassa, voitolla silti mukavampi lähteä fiestan viettoon ja kohti uutta vuotta.
   
 8. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä tällä kokoonpanolla saadaan fiestan sijaan fiasko aikaan. Missähän Lipiäinen mahtaa olla? Laitettu vilttiin Karjalaisen tieltä?
   
 9. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lainaus:
  Lipiäinen on pelikiellossa. Otteluvalvojan raportin perusteella tullut 1 ottelu päähän kohdistuneesta taklauksesta.
   
 10. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No minä viitsin, Ketterän toimistolta nöyristelevää hölmöilyä jos kärki äijiä lainataan ylimääräiseksi hyökkääjäksi peliajalla ei käytännössä mitään kun itsellä on samaan aikaan peli. Jos tilanne olisi toisin päin niin mitäpä luulette tulisiko apuja? No ei varmasti. Selkä suoraksi pää pystyyn ja kuuluvalla äänellä vastaus EI KÄY. Sillon kun pelejä ei ole päälekkäin niin silloin OK
   
 11. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Hieno tuomio. Vahingon oloinen tilanne, kaveri jatkoi peliä, eikä tuomaristo viheltänyt edes 2 min jäähyä. Loistotuomio.
   
 12. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Herää kysymys onkohan nyt otteluvalvojille annettu liikaa valtaa. Jos tuomaristo ei ottelun aikana reagoi kyseiseen tapahtumaan, niin silloin ei pitäisi kenenkään muunkaan reagoida. Sillä näillä perusteilla joka ottelusta videoita kelailemalla löytyy kyllä pelikiellon täyttäviä taklauksia. Väitän kyllä näin, suurennuslasi käteen ja videoita kelailemaan. Johan alkaa ukkoja olemaan hyllyllä.
   
 13. Voihan vittu mitä paskaa tuo Ketterän pelaaminen on tällä hetkellä! Liian paljon on niitä miehiä nyt liikkeellä, jotka pelaavat vaan omaan pussiin ja metsästetään omia pinnoja että tilastot näyttäisi paremmalta. Varastetaan suoraan joukkueelta! Tällä tavalla kun jatkavat niin pelit loppuvat todella nopeasti tälläkin kaudella. 3 maalin johdosta täydellinen peliotteen menetys. Ei voi edes tuomareita syyttää tästä tappiosta, vaikka nekin olivat ihan kujalla.
   
 14. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Mikko Koivu tuossa sanoi että ”Se oli simmottiis peli”. Uskomatonta kuraa ekan erän jälkeen, huh huh. Onneksi kautta on vielä paljon jäljellä ja sijoitukseen syyskaudella voi olla ihan tyytyväinen. Jatkosopimukset illan parasta antia.
   
 15. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Tässä illassa ei mitään muuta positiivista kuin ottelun alku, yleisömäärä ja että kaljaa voi juoda 1.30 asti. Voi jumalauta mitä koomailua. Ensimmäiset jatkosopparit myös julki, se piristää mieltä edes vähän.
  Edit. Susirajan punamustat ansaitsee myös posia, hienoa ääntä pitkin ottelua! Siintä vähän mallia myös tänne.
   
 16. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllähän tuo puolustuspää huutaa Marloa ja Samelia kiireesti takaisin. Nyt siellä ei juurikaan mustelmia ole luvassa muille kuin omalle veskarille.
  Pienillä asioilla ja tarkkuudella tuo pelaaminen kyllä napsahtaa kohdalleen - en vielä ole huolissani.

  Nytkin tappio tuli puhtaasti oman hölmöilyn ja laiskan/haluttoman pelaamisen seurauksena - ei siksi, että oltaisiin auttamatta heikommalla tasolla kuin vastustaja.
  Ehkä ei Kaarlehdostakaan saatu tänään ihan parasta tasoa irti, niin tulos on tossa.

  Missä on Hakalin pommittajan täsmäiskut??
   
 17. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lupaan olla menemättä hallille niin kauan kunnes tämä hirvittävä paska loppuu. Vittu miten voi ihmistä vituttaa näin paljon. Montakohan kertaa nuo pelit pitää ryssiä mukamas oppimismielessä? Jos ollaan olevinaan ammattilaisia edes puoliksi niin tälläistä häpeällistä paskaa ei vai voi esittää näin monta kertaa kaudessa!!! Koko joukkue valmennuksesta maalivahtiin voi juosta saatana saimaaseen miettimään peliä. Ketterässä varmaan palkitaan tuokin peli mahallisella tex mex ruokaa ja keskikaljaa vaikka pitäisi laittaa ihan muut touhut käyntiin. En ole Mason jatkoon tyytyväinen. Eihän jumalauta edes tivolin peltiapina ole noin tyhmä että ottaa 2 omiin ilman maalivahtia kun näkee jo naapurikylältä että pelaajilla on usko mennyt aikaa sitten. @Peteliuz raiskasikin jo korvani ennen peliä sopivasti Iron Maidenin Trooperista kudotulla teknoversiolla joka räjäytti tärykalvojen lisäksi keskushermostoni totaalisesti joten nyt hukutan itseni alkoholiin ja toivottavasti en enää herää aamulla. Loppukaneettini olkoon iso Vitunhuuto! Kiitos ja anteeksi. Heihei!
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2018 klo 12.30
  Sergei Fedorov ja Peteliuz tykkäävät tästä.
 18. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Saat anteeksi. Seuraavaan peliin Janos Valmusen Bussipysäkillä ja alkaa peli parantua. Saatana.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 19. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Joskus kuullut sellaisen jutun että ”Koposen merkityksen huomaa silloin kun ei ole pelissä mukana” tänään ihan huvikseni vertailin Jalosen tekemistä Koposeen, sen minkä Jalonen voittaa kiekollisella pelillään, häviää ihan kaikessa muussa Koposelle. Joo kyllä Jalonen ois just sitä mitä tarvittaisiin mutta ei Koposen hinnalla.

  Oikeastaan näin jälkikäteen miettien on erikoista miten 3-0 tilanteessa laskettiin jalka kaasulta niin pahasti että näin oli edes mahdollista käydä. Toki Kaarlehdolla ei ollut paras päivä.
   
 20. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ei ollut Karpalla paras päivä, kaksi meni luokattoman helposti sisään ja yhdessä ylipelasi itsensä pois maalilta. No näitä sattuu.
  Jokipojat antoi kyllä kovuutta paljon taklauksia jolla Ketterän pelaaminen hiukan sekosi. Kyllä olisi tarvittu Ketterältä myös kovaa taklaus peliä, sillä olisi saatu kunnon kuuma tunnelma peliin ja sitä myötä mahdollisuus voittoon.
  Dynamo tuolla edellä sanoi ettei ole vielä huolissaan, minä olen. Koska kun ollaan kasiviivan alla on myöhäistä huolestua. Sillä jos siinä tilanteesa ollaan on tapahtunut paljon huonoja asioita ja suunnan muuttaminen on äärimmäisen vaikeaa.

  Kun palstalla on Rock miehiä sanoisin että kohta alkaa soida Ketterälle Zed Leppeliinin Stairway To Hell
   
 21. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Älä älä, tässä ei nyt ole varaa menettää yhtään katsojaa enempää, kyllä se tästä kääntyy. Tänään kun hukuttaa itsensä alkoholiin ja unohtaa koko pelin niin hyvä palata taas 4 päivä takaisin.
   
 22. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Veli @OCE on siinä oikeassa, että kannattaa olla huolissaan jo nyt. Ketterä on kerännyt alkukaudesta jopa enemmän pisteitä kun on ansainnut. Tyhmiin virheisiin on menetetty paljon pisteitä. Eniten huolestuttaa tuo epätasaisuus. Hyviä suorituksia seuraa vieläkin huonommat suoritukset. Eikö joukkueessa ole tarpeeksi johtajuutta, vai eikö valmennus saa joukkueeseen iskostettua kunnon asennetta?

  Parhaillaan Ketterä kuitenkin pelaa loistavaa kiekkoa. Niin pelasi myös tänään hetkittäin, vaikka kokoonpanosta puuttui tärkeitä palasia. Nyt vaan pitäisi saada peli kestämään ehjänä koko 60 minuuttia ja illasta toiseen. Ketterä on tällä kaudella pelannut ehkä 2-3 ehjää peliä, ja näistäkin vain yksi on päättynyt voitokkaasti. Tekemistä riittää.
   
 23. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Laita vaik se ihan oikee Trooperi ni saatan harkita :D tai paljon jotaki muuta HEVIÄ. Raskas on mieli ja taakka tällähetkellä tuon Ketterä merkkisen joukkueen fanilla. Valmentajan mielestä oli taas hyvä peli.
   
 24. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ei taaskaan vakuuta kokoonpano. Tänään olisi pakko voittaa tai taas menee yksi porukka ohi taulukossa ja hups kun sitten kohta ollaankin pleijareista ulkona. Nyt pitää jumalauta ryhdistäytyä!
   
 25. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Ei vakuuta, puolustuksen osalta. Toisaalta aika odotettavissa oli että se näyttää tuolta. Hyökkäys ketjut alkavat onneksi palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen, mistä voi jotain iloa repiä. Kyllähän tuo sarjataulukko on sen näköinen että voittoja pitää alkaa repimään.. Jostain syystä silti sellainen kutina että jätkät tämän klaaraa tänään!