Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ketterän runkosarjaottelut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Jango, 28.09.2018 klo 12.02.

 1. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Toisaalta tuskin valmennus täysin hasardia paria yhteen laittasi. Paalasella kuitenkin kokemusta pari kautta pakin paikalta, ja mestaruuskin sieltä tullut. Oliko peräti junnunakin pakki ennen kuin nousi SaiPan edustukseen? Hatara muistikuva...
   
 2. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ihan hyvä peli. Kruununa tietysti Karpan komea maali lopussa. Selkeästi puolenvälin jälkeen alettiin taas nykiä käsijarrua päälle joka alkoi näyttämään pahalle, kun kiekko rupesi pyörimään Ketterän päässä. Jokipoikien maalissa kiekko pomppi kyllä joo, mutta oli mieskin täysin ilman merkkiä. Hienoa, että YV onnistui tänään. Toivottavasti nyt alkaisi mennä jo ylämäkeen tuon YV pelin kanssa, eikä olisi vain parin pelin juttu. Alkuun vähän pelotti tuo eräs pakkipari, mutta ihan hyvin pojat kaikkiaan pelasivat. Vainikaisella on vaikea hetki menossa ei oikein mikään onnistu. Kaarlehto kyllä paalutti itsensä taas tiukemmin ykkösen paikalle.
   
 3. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Olipa hyvä vieraspeli vaihteeks, välillä vähän näytti että nukahdetaan mutta sieltä taas noustiin. Ei Jokipojat tänään ainakaan niin huonosti pelannut kuin mitä palsta on antanut ymmärtää viime aikaisista esityksistä, samanlaisia ongelmia on ainakin yvllä kuin meilläkin. Toisaalta tänään meillä se yv toimi, Juntheikki laukoi taas itse mistä plussaa. Taitaa olla sama kenet tuohon Niemen ja Haaparannan väliin heittää, samalla tavalla homma toimii ja mielestäni Kestilä voisi olla hyväkin aihio siihen. Paljon parjatut Karjalainen ja Sjöholm pelasivat tänään ihan ok pelin, pitäisi olla vain tasaisempaa suorittamista eli hommia on vielä paljon edessä. Ei vois paljon paremmi alkaa vieraskiertue.

  Olipahan huikeeta nähdä tuo Kaarlehdon maali, oltaispa oltu kotona! Koovee pelissä yritti siinä loppuhetkillä mutta tänään osui. Muutenkin taas aivan loistava peli maalissa ja antaa joukkueelle avaimet voittoon!
   
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Onnittelut Kaarlehdolle. On se sen verran harvinainen temppu.
   
  Sergei Fedorov, OCE, X-Stiff ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 5. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Saatiinpahan leveyttä maalintekijöihin!

  Kauden paras vieraspeli, ei oikein muuta osaa sanoa. Suomalaiselle toivoisi viikon kahdessa jäljellä olevassa pelissä kunnon näytön paikkaa. Kyllä se saman ruudun nelosessa täyttäisi kuin muutkin rotaatiossa olevat pelaajat.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 6. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä paras vieraspeli tälle kaudelle. Toisessa erässä vähän passivoiduttiin, tuli pikku ongelmia. Muuten ok. Kaarlehto suvereeni kentän KUNKKU.
  Lainaus:
  Kyllä pelasivat ihan ok, mut Ripatille vaan sattuu ja tapahtuu kokoajan. Masolle toive, kun pakkikalusto tervehtyy tuu järkiis ja Ripatti hyökkääjäks.
  Lainaus:
  Suht hyvin pelasivat, vaan Karjalainen pelas itsensä useaan otteeseen pahasti pihalle karvaus tilanteissa. Liikaa yritystä?
  Lainaus:
  Pitää täysin paikkansa. Kaverit pelaa ilman ihmeempiä paineita, tekevät sen minkä osaavat eikä ajattele turhia. Täysillä menevät kokoajan.
   
 7. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Yhdyn edellisiin kirjoittajiin, kauden paras ja erityisesti ehjin vieraspeli! Niin se vaan ylivoimakin toimi kerrankin! Mukava oli huomata, miten myös Mestis hehkutti Twitterissä Juntheikin ja Kaarlehdon upeita suorituksia. Tästä on hyvä jatkaa, kaksi kovaa vieraspeliä vielä edessä tällä viikolla.

  Lainaus:
  Todennäköisesti juuri se mättää, että liikaa yritystä. Tietää varmasti itsekin sen, että kaikkien ollessa terveenä ei hän mahdu pelaamaan, ja nyt yliyrittää antaa näyttöjä valmennukselle ja hankkia onnistumisia.
   
 8. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Marlo mukana kokoonpanossa, hienoa! Jospa kohta Tanhuakin? Tänään sitten muutama naksu parempi peli kuin Joensuussa niin pisteet lähtee matkaan.
  Ei hätää kun Karppa pistää tarvittavat sisään ;-)
   
 9. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Hyvä saada Marlo mukaan tänään! Paalanen pääsee takaisin hyökkääjäksi ja Lipiäinenkin on mukana. Tästähän alkaa olemaan hyvät lähtökohdat illan kamppailuun! Voitto tästä ja on astetta mukavampi jatkaa lauantaina Turussa.
   
 10. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Jos pakkeja puuttuu, niin onkohan tuo nyt ajateltu ihan loppuun asti? Ripatilla -3 ekaan erään. Minä en valmentajana siirtäisi hyökkääjäksi. Siirtäisin penkin päähän, Paalanen pakiksi ja 13. hyökkääjä kehiin.
   
 11. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Kyllä oltiin tänään niin paskoja kun vaan voi olla, sen vielä kestää, mutta että voi noin munatonta olla niin ei kehtaa edes kattoa. Ei oikein kolmannen erän pienen pieni ryhtiliike auta asiaa. 4. Ketjulle voi antaa puhtaat paperit. Kyllä saa paljon tapahtua että huomenna pelataan voitosta, huh huh..

  Jotain pientä posin siementä kasvattaa tuo Nybondaksen tulo tuohon ylivoimaan, maalin eteen mistä ne maalit yleensä tehdään, loistavaa toimintaa siinä. Samoin Vuokniemi on esiintynyt positiivisesti ja on naulannut itsensä tuohon nelosketjuun.
  Lainaus:
  Ei ole ajateltu loppuun asti. Ripatista näköjään leivotaan nyt puolustaja makso mitä makso. Nyt niistä maksetaan pisteitä, onko se sen arvoista, se nähdään tulevaisuudessa.
   
 12. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ripatilla neljässä viime pelissä on yksi mennyt ilman miinuksia, muissa niitä on sitten tullut senkin edestä. Liekö sattumaa, että tuo miinukseton peli meni Paalasen parina? Tilasto ei aina kaikkea kerro, mutta jos aina omissa soidessa on Ripatti tai Mesikäpälä jäällä, niin kyllö se jostain kertoo. Valmentajallekin.
   
 13. Lainaus:
  Sehän nyt on tullut jo kaikille selväksi että Ripatti on nyt istutettu aivan väärälle pelipaikalle. Eilenkin ensimmäisestä 4 maalista 3 aikana kentällä, mutta totuuden nimissä on kyllä sanottava ettei tuo huono puolustaminen todellakaan yksin johdu Ripatin tekemisistä tai edes pelkästään puolustajien tekemisistä. Kannattaa katsoa paljonko hyökkääjät jättävät omia hommiaan tekemättä puolustusalueella. Tasaviisikoin puolustettavissa kun siellä pitäisi 5 vastaan 5 kentällä niin todella usein joku on hukannut oman miehensä aivan täysin ja niistä syntyy näitä ylivoimatilanteita kuten esim eilen tapahtui. Ensimmäinen maali on oiva esimerkki tuosta kun vastustajan pakki pääsee nousemaan parhaaseen maalintekopaikkaan ilman että kukaan Ketterän hyökkääjistä viitsii tehdä asialle mitään. Samoin muissakin maaleissa oli oma mies jo hukattu paljon aiemmin ja LeKin taitavat pelaajat juoksuttivat viisikon rikki ja siirsivät fiksuilla syötöillä kiekon vapaana olevalle pelaajalle. Itse ihmettelen miten kauan Maso ja kumppanit viitsivät katsella noita alisuorittavia pelaajia, jotka illasta toiseen varastavat joukkueelta ja yhteinen tavoite ja tulos kärsii siitä. Toinen asia mitä olen paljon ihmetellyt miten nuo pakkiparit on rakennettu. Miksi siellä on laitettu kaksi kiekollista pakkia samaan pariin ja taas samoin kaksi puolustavaa samantyylistä pakkia samaan pariin kun voisi rakentaa tasapainoisia pareja, joissa toinen on selkeästi hyökkäävämpi ja toisen avut olisi taas enemmän siinä puolustussuunnan pelaamisessa. Herää vain kysymys mielessäni että onko valmennus nyt oikeesti kartalla vai onko tarkoitus vetää kausi loppuun tällä neppailu meiningillä.
   
 14. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ai hyvä isä sentään. Taas tuo Karjalainen on kaivettu naftaliinista möhlimään tuonne Lipiäisen saatua pelikiellon. Nyt en todellakaan ymmärrä tuon kaverin peluutusta, kun rivissä on muitakin paljon kykenevämpiä pelaajia. Kyllä turkulaiset taas nauraa tyytyväisinä. Siellä sentään älyttiin näyttää tuolle vitsille ovea. Muutenhan eilinen kokoonpano on melkolailla kasassa. Toivottavasti eilisestä farssista on opittu ja tänään lähdetään kaukaloon oikeasti taistelemaan pisteistä heti ensihetkistä alkaen. Tuto on ollut hyvässä vireessä viimeaikoina joten helppoa voittoa on turha odotella. Joulunviettoon olisi huomattavasti mukavampi lähteä voitolla kuin tappiolla.
   
 15. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Jaahas toivottavasti ois kaivettu tänään jostain uutta asennetta pelaamiseen, voi muuten olla taas kylmää kyytiä. Ei kyllä oikein meikäläisenkään päähän mahdu tuo Karjalaisen peluutus, voihan sekin tietysti olla että Karjalainen on ainut varamies reissussa mukana. Kaarlehto starttaa maalissa mikä on hyvä.
   
 16. Lainaus:
  Lipiäisen pelikielto oli ihan odotettavissa oleva asia eilisen pelin jälkeen. Sen verran selvästi televisiosta oli nähtävissä että taklaus osui suoraan päähän ja vastustaja loukkaantui. Yllättävän pienellä tuomiolla selviytyi Lipiäinen, mutta tuossa taas tuli todistettua se että nimellä ja naamalla on merkitystä kun pelikieltoja jaetaan. Lipiäinen on tunnettu taitopelaajana, jolle ei noita ole sattunut useasti. Voi vaan kuvitella jos tuo olisi sattunut jollekin vähän karheammalle pelaajalle niin 2-3 peliä olisi tullut varmasti. Karjalaisen paluu kokoonpanoon on kyllä melkoinen yllätys, sillä mielestäni Sjöholmilla olisi tuohon tuttuun paljon enemmän annettavaa. Toivotaan tosiaan että joukkue olisi käynyt käynyt peilin edessä kyselemässä itseltään että miten meni noin omasta mielestä eilen ja tänään nähtäisiin Turussa sisuuntunut Ketterä. Joulutauolle olisi huomattavasti mukavampaa lähteä harjoittelemaan kun tänään saisi taisteltua voiton Tutosta. Tutolta näköjään Levo oli eilen hölmöillyt pelikieltoon, joten sekin helpottaa Ketterän pelaamista kun yksi sarjan tylsimmistä pakeista on pois pelistä. Toivottavasti ymmärtävät tänään laittaa jalkaa ja kiekkoa liikkeelle ja kiertää puujalka Nickessonia niin varmasti menee sielläkin silloin tunteisiin. Jotenkin on kuitenkin sellainen hyvä fiilis että tuo Ketterän porukka on sen verran fiksu että ovat ottaneet opikseen eilisestä.
   
 17. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kiva olisi kyllä nähdä, että lähdettäisiin jollain porukalla lämmittämään Mattia ja Mäkisen veljeksiä ym. kumppaneita, kun kaikki tietää miten helpolla lähtee mopo käsistä. Levon voi tuohon listaan lisätä helposti, muttei pelaa. Kuitenkin tuo ylivoima on lähtenyt vetämään ihan ok, joten siinä voisi olla yksi avain.
   
 18. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Mäkisen veljeksiä on koitettu tällä kaudella ärsyttää, mutta hyvin ovat onnistuneet pääsemään vastustajan ihon alle itse pysyen rauhallisina. Jäähyminuuttejakaan ei kauheasti ole. Ahoniemi on myös samantyylinen pelaaja kuin edellä mainitut. Tykkää ärsyttää, huudella, ronkkia, mutta ajottain myös vastustajakin on päässyt ihon alle. Kohteena helpompi. Toki kaikkein parasta vastustajalle näitä vastaan olisi antaa vain huudella ja keskittyä itse peliin. Sillä saadaan koko Tuton pakka sekaisin.

  E: Tutolla vain viisi pakkia, kun miehiä pelikiellossa. Tähän viiteen kuuluu lainapakki forssasta ja yksi juniori. Nyt tarjotaan teille saumaa.
   
 19. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ahoniemi tosiaan unohtui listalta. Imatralla A.Mäkinen ja Ahoniemi olivat Tutolta selvimmin esillä noissa kahinoissa ja selkeästi ottivat lämmintä kun peli ei kulkenut. Nimenomaan A.Mäkinen on mielestäni pelaaja joka tykkää noista nahinoista ja käyttää usein kevyesti rottamaisia otteitakin pelissään jolla pääsee hyvin ihon alle. Muistan Kiva-Sapko finaaleista Mäkisen ja Wallin väliset jatkuvat miekkailut.
  Ketterä on onnistunut kyllä tyrimään nuo hyvät saumat ja ”helpot” vastustajat uskomattomalla teholla.
   
 20. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Voitettavissa oli illan ottelu, mutta tuloksena yksi piste ja tappio. Mesikämmenelle iso hattu siitä, ettei perääntynyt Porin Matin haastosta, vaikka olikin ottavana osapuolena. Mutta noita rankkareita tai voittolaukauksia en ymmärrä, arvallako vetäjät heitetään? Olisi Juntheikkiä, Jääskeläistä ja kumppaneita, mutta pakit ja Vainikainen laukoo.
   
 21. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Voitettavissa tosiaan oli, mutta olihan melkoinen Kaarlehto vs Pohjanoksa taistelu, huikeeta maalivahti työskentelyä. Loistavaa viihdettä itsessään mutta pisteitä nyt sitten vain yksi matkaan. Se on muuten aivan varma että moni, tosi moni muu olis vaan vetäny kilpikonnat kun näkee että Nickerson tulee päälle, isot propsit ettei Mesikämmen ottanut yhtään taka-askeleita. Jännä nähdä tuleeko jälki sanktiota tuosta pommista, vaikea tilanne. Perjantaina 28.12 jatketaan sitten heinolassa, tauko varmaan joukkueelle on tässä ihan hyväkin juttu. Varmaan omankin verenpaineen suhteen tauko tekee ihan hyvää.
   
 22. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Paikkoja oli yltäkylläisesti ratkoa peli jo varsinaisella, mutta taas tuo huono maalinteko muistutti miten on lähes koko kausi taaperrettu. Tosin oli tutollakin hyviä paikkoja. Rankkareissa sitten tulikin 100-0 kuokkaan. Tuosta kaikkein eniten puhuttaneesta tilanteesta sanoisin, että mielestäni saatavilla olleen kuvamateriaalin perusteella taklaus ei tule päähän, mutta kiekkokaan ei ole kyllä ihan Ahoniemellä lavassa. Pointsit Mesikämmenelle, ettei lyönyt kilpikonnaksi, mutta en tiedä oliko moinen nouto täysin tarpeen, kun Tutolla oli jo muutenkin vajaa pakisto. Sen pitempi spekulointi on aivan se ja sama kun tappelut tai kamppailulajit on erikseen ja niissä omat erikoismiehensä. Sinällään tappelu mielestäni on myös osa hokia aina silloin tällöin. Harmittaa hävitä tuollainen peli, kun kuitenkin täysi mahdollisuus oli voittaakin, mutta näin se välillä menee.
   
 23. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  Ja Hakalin miehet olisi tulleet puoleen väliin vastaan:)
   
  Jango ja Dynamo_FIN tykkäävät tästä.
 24. Lainaus:
  No kerro nyt ihmeessä missä ne hakalin miehet oli kun alkoi tapahtua? Koko joukkue on aivan paskahousuja lukuunottamattamatta Mesikämmentä joka vastasi omaan taklaukseensa niin kuin mies vaan voi vastata. Mesikämmentä lukuun ottamatta koko porukka voi kyllä miettiä että onko koko sydän pelissä vai ei.
   
 25. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Mietin tuossa kulunutta viikkoa ja hieman alkukauttakin. Viimeinen viikko ennen joulua toi 4 pistettä kovista vastustajista, mutta enemmänkin oli tarjolla. Joensuussa ihan hyvä peli ja Lempäälässä täysi romahdus. Turussa saatiin iha hyvä peli taas aikaan ja paljon kaipaamaani tunnetta oli jo hieman nähtävissä joillain pelaajilla mutta mutta...Näissä otteluissa kiteytyi paljolti koko alkukausi. 5 tehtyä maalia 3 ottelussa joista 4 Joensuussa. Tähän ei voi kukaan olla tyytyväinen. Leki ottelusta ei toimita sanoa mitään, koska ei ole mitään kerrottavaa, täydellinen mahalasku. Turussa taas ehjä peli. Oli paikkoja naulata maaleja vaikka kuinka, mutta viimeistely oli taas luokatonta. Ylivoimakin taantui vanhoihin uriinsa, eikä kiekkoa saatu edes kunnolla alueelle. Turun ottelusta positiivisena jäi mieleen Kaarlehdon hyvä maalivahtipeli pl.rankkarit ja Mesikämmenen osoitus siitä, ettei Ketterä pelkää pelata kovaa, vaikka vastustajalla on rivissä tarkoituksella hankittu vanhaliiton aivoton gooni pelottelemassa. Pelillisesti kuitenkin suht ehyt peli jos lasketaan pois maalinteko. Koko alkukauden peliä on leimannut samat ongelmat, jotka toistuu lähes illasta toiseen. Ailahtelevat erät, vaikeus pelata peliä 60 min ja ailahtelevat pelit päivästä riippuen noin yleensäkin. Huono valmistautuminen otteluun, Luokaton ylivoima ja maalinteko olleet isoja kantoja kaskessa. Hurja määrä on pelaajia rivissä, ketkä ovat alisuorittaneet koko syyskauden, eli potentiaalia pitäisi olla reservissä, kunhan sen vain joku saisi ulosmitattua. Keväälle jään odottamaan monelta hyökkääjältä isoa tasonnostoa, että pääsisivät sille omalle tasolleen edes ja mieluusti pari napsua vielä ylikin niin tulos alkaa olla ihan toisenlainen. Positiivista on ollut maalivahtipeli, enimmäkseen tosin Kaarlehdon suorittamana. Lipiäiseltä olisin odottanut tasonnostoa ihan hyvän viimekauden jälkeen, mutta sitä ei ole tullut ja taso heittelee hyvän ja huonon pelin välillä hirvittävän paljon.
  Hyökkäykselle on vaikea antaa enempää, kuin tyydyttävä arvosana. Tästä yhteydestä irrotan kuitenkin Niemen ja Haaparannan joiden tekemisestä olen iloinen ja yllättynytkin hieman miten miehekkäästi pojat on sarjaan tulleet. Hyökkäys saa kovaa pyöritystä ja kiekonhallintaa kyllä aikaan, mutta tuo maalinteko on aivan surkeaa muutamia väläytyksiä lukuunottamatta. Omissa hyökkääjät ovat hoitaneet puolustustehtävän ihan ok. Merkkausvirheitä tulee vielä aivan liikaa joista kolisee omissa. Puolustus on toiminut viimekautista paremmin, mikä näkyy päästettyjen maalien sarakkeessa ja näin myös huonommalla viimeistelyllä on saatu haalittua pisteitä. Parhaillaan tuonne Ketterän päähän on ollut vastustajan todella hankala päästä tekemään yhtään mitään.Viimekausi mentiin täysin päinvastaisesti ja verkko soi molemmissa päissä paljon. Kehitettävää on silti vielä viisikkopuolustuksessa. Varsinkin suorien hyökkäysten puolustamisessa tapahtuu paljon merkkausvirheitä. Poikien pitäisi puhua jäällä enemmän kuten esimerkiksi Lekin 4-0 maali perjantaina osoitti. Myös avauspelaaminen tökkii välillä pahasti, eikä sitä helppoa syöttöä jostain syystä haluta antaa, vaan kaivetaan joku uskomaton töräys jostain ja syötöt katkotaan ennen sinistä josta alkaa ruletti omissa. Huolellisuus puuttuu välillä. Puolustus on myös kärsinyt loukkaantumisista ja sairastelusta mm. Tanhua on ollut pitkään sivussa, mutta nähtänee joulun jälkeen taas rivissä, samoin Alho. Ripatista väännetään pakkia hinnasta välittämättä ja se on maksanut paljon pisteitä. Ventelä alkaa päästä pikkuhiljaa vauhtiin ja pisteitä ropisee jäähyt ovat vähentyneet, kun omassakin päässä peli sujuu paremmin. Kohta on kultainen kypärä pakilla mikä on mielestäni lähinnä noloa ja kertoo hyökkääjien onnistumisen tasosta. Maarnelalla on vielä paljon tekemistä, taso heittelee paljon ja voimaa puuttuu, liikkuu kuitenkin hyvin mikä on plussaa. Mesikämmen pelaa kovaa ja ottaa sikäli myös paljon jäähyjä, mutta hoitaa puolustamisen pääsääntöisesti ihan mallilla ja voittaa kamppailuja, kiekolla on kuitenkin vielä tekemistä. Lippojoki ja Koponen vetää perusvarmasti lähes illasta toiseen. Varsinkin Marlo on lähes korvaamaton palanen alakertaa. Alho ja Tanhua ovat hyviä peruspakkeja molemmat joilla myös vahvuudet muualla, kuin kiekollisessa pelissä. Jos tuo pakisto jotain huutaa se on se rightin hyvin ampuva pakki, mutta en näe tätä ongelmana. Valmennus on mielestäni jossainmäärin epäonnistunut. Ongelmakohtia ei mielestäni olla saatu korjattua kunnolla ja sen vuoksi ne myös ovat syksyn jälkeen edelleen peikkona. Peluutus on ollut minusta outoa. Harvoin on pelin loppuun laitettu traktorimiehiä askiin hakattavaksi puolustamaan johtoa ja taitoniekat ottaa osumaa. Samoin ylivoimaan pusketaan väkisin samoja pelaajia vaikka mikään ei onnistu. Ns. Kuumien pelaajien peluutus on vähän poissaoleva asia monesti. Pelin sisäiset ailahtelut, reagoinnit ja peliin valmistautumiset ovat suurelta määrin valmennuksen tehtäviä ja surukseni täytyy todeta, että tämä näkyy usein juuri negatiivisesti. Cup mestaruus oli piristysruiske, joka antoi boostia vähänaikaa ja voittoja ropisi. En sitten tiedä onko syksy treenattu niin kovaa kevättä varten, että alkoi väsy painaa nyt joulun lähestyessä. Toki paljon on nyt ollut pelejäkin. Ketjukoostumuksia ja pakkipareja on veivattu koko syksyn osin pakosta johtuen, mutta myös muuten. Kokoonpano olisi tärkeää saada naulattua lähes lopulliseen muotoonsa pian. Onneksi maalivahtien peluutus on minusta muutettu nyt järkevämpään suuntaan.
  Onneksi joulutauolle jäätiin ihan hyvistä iskuasetelmista kevättä ajatellen. Toivotaan nyt joulupukilta apua noihin ongelmiin. Tuli nyt ehkä korostettua enempi tuota negatiivista puolta, kuten suomessa tapana. Asia josta olen erittäin iloinen ja ylpeä on tuo laukausten blokkaaminen jossa mm. Kapteeni näyttää hienoa esimerkkiä. Kestilän blokit saivatkin jopa palstatilaa. Noh, Eiköhän se tuosta vielä iloksi muutu. Onhan tuolla joillain porukoilla ihan suurtakin kriisiä päällä joiden vierellä ei meidän ongelmat tunnu niin suurilta enää. Kotietu pitäisi keväälle kaivaa. Playoffit onkin sitten jo aivan oma sotansa. Luottavainen olen kuitenkin kaikesta huolimatta. Hyvää joulunaikaa Ketterä ja myös palstalle aktiivisesti raapustaville kanssaihmisille. Joulupukilta itse toivoisin peleihin Spa Arenan täydeltä katsojia ja paljon mökää.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2018 klo 15.34