Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ketterä & Titaanit yhteistyö

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 01.08.2017 klo 20.34.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterä ja Titaanit solmivat yhteistyösopimuksen

  Linkki Ketterän kotisivujen uutiseen
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kuten jo Titaanien kausiketjuun kirjailin, on tämä seurayhteistyösopimus hyvä juttu ja se tarjonnee etenkin kotkalaisille selkänojaa lainapelaajien suhteen sekä tukea mahdollisten loukkaantumisten/poissaolojen sattuessa. Myös Titaanien omilla pelaajilla on hyvillä otteilla mahdollisuus päästä aistimaan Mestiksen vauhtia ja tunnelmaa.

  Ketterälle taas tämä tarjoaa paikan saada peliaikaa Mestis-miehistöstä yli jääville pelaajilleen, joita tämän hetken sopimusmäärällä (29kpl) on peliä kohti 2-3 puolustajaa ja 5-6 hyökkääjää.
   
 3. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Olipa kerrassaan ”todella yllättävää”, että maantieteellisesti painotetun arvonnan seurauksena yhteistyöseurat (Ketterä & Titaanit) kohtaavat toisensa heti Suomen Cupin 2. kierroksella Kotkassa.

  Jos Ketterä oli viime kaudella syksyn ensimmäistä harjoitusottelua ja kevään pudotuspelisarjaa lukuunottamatta varsin ylivoimainen vastus Titaaneille, niin mitähän se on nyt sitten, kun imatralaiset ovat vahvistuneet entisestään? Lainapelaajiakaan tuskin tulee punanutuille tähän otteluun tippumaan ensimmäistäkään, mikä tietysti ei ole minkään sortin yllätys.

  Noh... pelit totta kai pelataan aina kaukalossa, mutta etukäteisveikkailuissa Ketterän voi nostaa, jos ei nyt aivan ylivertaiseksi, niin ainakin erittäin vahvaksi suosikiksi jatkamaan Cupin 3. kierrokselle.
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Eiköhän tästä lainasta hyödy ihan kaikki osapuolet.

  Ketterä saa sopimuspelaajalleen arvokasta kokemusta miesten peleistä oletettavasti suurella peliajalla. Titaanit saa riveihinsä Suomi-sarjatasolle laadukkaan puolustajan, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja niin tasakentällisin kuin yli- ja alivoimalla. Kosonen pääsee pelaamaan paljon ja kehittämään itseään entistä paremmaksi, jotta jatkossa paikan ottaminen Mestis-kokoonpanossa olisi entistä lähempänä.

  Tamin sanoin win-win-win-sitsueissön!