Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Ketterä & Titaanit yhteistyö

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 01.08.2017 klo 20.34.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterä ja Titaanit solmivat yhteistyösopimuksen

  Linkki Ketterän kotisivujen uutiseen
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kuten jo Titaanien kausiketjuun kirjailin, on tämä seurayhteistyösopimus hyvä juttu ja se tarjonnee etenkin kotkalaisille selkänojaa lainapelaajien suhteen sekä tukea mahdollisten loukkaantumisten/poissaolojen sattuessa. Myös Titaanien omilla pelaajilla on hyvillä otteilla mahdollisuus päästä aistimaan Mestiksen vauhtia ja tunnelmaa.

  Ketterälle taas tämä tarjoaa paikan saada peliaikaa Mestis-miehistöstä yli jääville pelaajilleen, joita tämän hetken sopimusmäärällä (29kpl) on peliä kohti 2-3 puolustajaa ja 5-6 hyökkääjää.
   
 3. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Olipa kerrassaan ”todella yllättävää”, että maantieteellisesti painotetun arvonnan seurauksena yhteistyöseurat (Ketterä & Titaanit) kohtaavat toisensa heti Suomen Cupin 2. kierroksella Kotkassa.

  Jos Ketterä oli viime kaudella syksyn ensimmäistä harjoitusottelua ja kevään pudotuspelisarjaa lukuunottamatta varsin ylivoimainen vastus Titaaneille, niin mitähän se on nyt sitten, kun imatralaiset ovat vahvistuneet entisestään? Lainapelaajiakaan tuskin tulee punanutuille tähän otteluun tippumaan ensimmäistäkään, mikä tietysti ei ole minkään sortin yllätys.

  Noh... pelit totta kai pelataan aina kaukalossa, mutta etukäteisveikkailuissa Ketterän voi nostaa, jos ei nyt aivan ylivertaiseksi, niin ainakin erittäin vahvaksi suosikiksi jatkamaan Cupin 3. kierrokselle.
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Eiköhän tästä lainasta hyödy ihan kaikki osapuolet.

  Ketterä saa sopimuspelaajalleen arvokasta kokemusta miesten peleistä oletettavasti suurella peliajalla. Titaanit saa riveihinsä Suomi-sarjatasolle laadukkaan puolustajan, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja niin tasakentällisin kuin yli- ja alivoimalla. Kosonen pääsee pelaamaan paljon ja kehittämään itseään entistä paremmaksi, jotta jatkossa paikan ottaminen Mestis-kokoonpanossa olisi entistä lähempänä.

  Tamin sanoin win-win-win-sitsueissön!