Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Ketterä & Titaanit yhteistyö

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 01.08.2017 klo 20.34.

 1. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Ketterä ja Titaanit solmivat yhteistyösopimuksen

  Linkki Ketterän kotisivujen uutiseen
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kuten jo Titaanien kausiketjuun kirjailin, on tämä seurayhteistyösopimus hyvä juttu ja se tarjonnee etenkin kotkalaisille selkänojaa lainapelaajien suhteen sekä tukea mahdollisten loukkaantumisten/poissaolojen sattuessa. Myös Titaanien omilla pelaajilla on hyvillä otteilla mahdollisuus päästä aistimaan Mestiksen vauhtia ja tunnelmaa.

  Ketterälle taas tämä tarjoaa paikan saada peliaikaa Mestis-miehistöstä yli jääville pelaajilleen, joita tämän hetken sopimusmäärällä (29kpl) on peliä kohti 2-3 puolustajaa ja 5-6 hyökkääjää.
   
 3. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Olipa kerrassaan ”todella yllättävää”, että maantieteellisesti painotetun arvonnan seurauksena yhteistyöseurat (Ketterä & Titaanit) kohtaavat toisensa heti Suomen Cupin 2. kierroksella Kotkassa.

  Jos Ketterä oli viime kaudella syksyn ensimmäistä harjoitusottelua ja kevään pudotuspelisarjaa lukuunottamatta varsin ylivoimainen vastus Titaaneille, niin mitähän se on nyt sitten, kun imatralaiset ovat vahvistuneet entisestään? Lainapelaajiakaan tuskin tulee punanutuille tähän otteluun tippumaan ensimmäistäkään, mikä tietysti ei ole minkään sortin yllätys.

  Noh... pelit totta kai pelataan aina kaukalossa, mutta etukäteisveikkailuissa Ketterän voi nostaa, jos ei nyt aivan ylivertaiseksi, niin ainakin erittäin vahvaksi suosikiksi jatkamaan Cupin 3. kierrokselle.
   
 5. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Eiköhän tästä lainasta hyödy ihan kaikki osapuolet.

  Ketterä saa sopimuspelaajalleen arvokasta kokemusta miesten peleistä oletettavasti suurella peliajalla. Titaanit saa riveihinsä Suomi-sarjatasolle laadukkaan puolustajan, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja niin tasakentällisin kuin yli- ja alivoimalla. Kosonen pääsee pelaamaan paljon ja kehittämään itseään entistä paremmaksi, jotta jatkossa paikan ottaminen Mestis-kokoonpanossa olisi entistä lähempänä.

  Tamin sanoin win-win-win-sitsueissön!