Ketterä & Titaanit yhteistyö

  • 4 532
  • 5

The Rock

Jäsen
Kuten jo Titaanien kausiketjuun kirjailin, on tämä seurayhteistyösopimus hyvä juttu ja se tarjonnee etenkin kotkalaisille selkänojaa lainapelaajien suhteen sekä tukea mahdollisten loukkaantumisten/poissaolojen sattuessa. Myös Titaanien omilla pelaajilla on hyvillä otteilla mahdollisuus päästä aistimaan Mestiksen vauhtia ja tunnelmaa.

Ketterälle taas tämä tarjoaa paikan saada peliaikaa Mestis-miehistöstä yli jääville pelaajilleen, joita tämän hetken sopimusmäärällä (29kpl) on peliä kohti 2-3 puolustajaa ja 5-6 hyökkääjää.
 

The Rock

Jäsen
Olipa kerrassaan ”todella yllättävää”, että maantieteellisesti painotetun arvonnan seurauksena yhteistyöseurat (Ketterä & Titaanit) kohtaavat toisensa heti Suomen Cupin 2. kierroksella Kotkassa.

Jos Ketterä oli viime kaudella syksyn ensimmäistä harjoitusottelua ja kevään pudotuspelisarjaa lukuunottamatta varsin ylivoimainen vastus Titaaneille, niin mitähän se on nyt sitten, kun imatralaiset ovat vahvistuneet entisestään? Lainapelaajiakaan tuskin tulee punanutuille tähän otteluun tippumaan ensimmäistäkään, mikä tietysti ei ole minkään sortin yllätys.

Noh... pelit totta kai pelataan aina kaukalossa, mutta etukäteisveikkailuissa Ketterän voi nostaa, jos ei nyt aivan ylivertaiseksi, niin ainakin erittäin vahvaksi suosikiksi jatkamaan Cupin 3. kierrokselle.
 

The Rock

Jäsen
Niko Kosonen lähtee Titaaneihin lainalle

Varmaankin ihan oikea ratkaisu tässä kohtaa. Yllä linkki Titaanien uutiseen.

Eiköhän tästä lainasta hyödy ihan kaikki osapuolet.

Ketterä saa sopimuspelaajalleen arvokasta kokemusta miesten peleistä oletettavasti suurella peliajalla. Titaanit saa riveihinsä Suomi-sarjatasolle laadukkaan puolustajan, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja niin tasakentällisin kuin yli- ja alivoimalla. Kosonen pääsee pelaamaan paljon ja kehittämään itseään entistä paremmaksi, jotta jatkossa paikan ottaminen Mestis-kokoonpanossa olisi entistä lähempänä.

Tamin sanoin win-win-win-sitsueissön!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös