Ketterä pudotuspeleissä 2022

  • 34 513
  • 325

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U14, U12Etelä
Parhaimmat onnittelut eräältä pässikansalaiselta, joka puskee kaukana Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston reviirillä.

Taas yksi Mestis-mestaruus Itä-Suomeen kuten kuuluukin. Järjestysnumero taisi olla 16./21. Oikea alueellinen menestyspainotus!

Etäpässin kannalta on lohdullista, että on hyvä varajoukkue, kun oma pitää pientä taukoa menestyksestä.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Onnittelut Ketterälle, teillä oli jälleen divarin paras joukkue ja se kesti myös paineet, vaikka Roki kiusasikin hyvin. Ensi kausi on mielenkiintoinen, oma veikkaukseni on, että sarjan taso nousee ja Ketteränkin pitäisi pystyä vieläkin vahvistamaan joukkuetta. Sen tekee varmasti Espoo ja uskon muidenkin siihen kykenevän, kun liigassa on nyt enemmän tarjontaa kuin vuosiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE
Tuollaisesta jatkuvasta menestyksestä ei ole muuta suuntaa kuin alaspäin. Sitä odotellessa onnittelut kestomenestyjälle.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Nyt on kyllä pojat saunan ja muutaman huurteisen ansainneet jos tosiaan 80 peliä tuli täyteen tähän kauteen.
Onhan tuo Mestis joukkueelle ihan kiva luku. Tätä vartenhan sitä treenataan et keväällä jaksetaan.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Vilpittömät onnittelut sarjan parhaalle joukkueelle ja suvereenille organisaatiolle. Ne tekee, jotka osaa. Yritetään tässä lähivuosina haastaa.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Kova alkaa olemaan Ketterän ansioluettelo suomisarjasta noston jälkeen. Etelä-Karjalan ehdottomasti menestynein urheiluseura viime vuosilta Veiterän kanssa. Helvetin hienoa duunia!

Perkele kun ei eilen päässyt juhlimaan kunnolla voittoa kun tänään työt painaa, vähän kuin mösjöö Hakalilla. Perjantaina pistetään sitten mitallisauna ja verestetään kauden muistoja. Tämän vuoden alku runkosarjassa oli vähän pelottava, mutta hyvin Ketterä ryhdistäytyi maaliskuussa ja loppu on historiaa.

Mitäs sitten, syyskuussa jatkuu seuraavan kerran. Jos jotain pitää petrata tulevaan niin katsojien houkuttelu kotipeleihin aktiivisemmalla markkinoinnilla.

Toveri kansankomissaari Gennadi ja Vantaan poltibyroo kiittää vielä kerran koko Ketterän joukkuetta ja sen kannattajia tästä kaudesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös