Ketterä pudotuspeleissä 2022

  • 34 700
  • 325

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kovasti paljon täällä toivotaan et Ketterä lähtis Rokin kelkkaan tuohon "kovaapelaamiseen".
Ite oon sitä mieltä et ei tarvii, riittää kun pelataan sitä omaa railakasta hyökkäys peliä joka pelissä se 60min. Jos tuo ehjät 60:set onnistuu niin ei ole mitään hätää. Siinä kohtaa kaveri on syönyt ne kusiset aamumurot.

Mielenkiinnolla odota mikä on herra Känädän panni, sillä jos mennään runkkarin tuomioilla ei tuo herra pelaa enää tässä sarjassa. Mutta jos kurinpito on muuttanut koodistoa pleijari pykäliin niin saattaapi pelata. Syystä että Muratoville langetettu 1 pelin panna oli aivan vitsi. Runkosarjassa tuosta ois tullut vähintään 3 peliä. Tuollainen pyyhkäisy on niitä vakavimpia rikkeitä, kun kohteeksi joutuneele tuo on ennalta arvaamaton ja voi johtaa vakavaan loukkaantumiseen.

Aika pitkällehän tuo Rokin pelitapa on ollut Masolle pakonsanelemaa, pelataan sillä harmaalla alueella. Kun ei saanut niitä halumiaan pelaaja tyyppejä joukkueeseen jota ois toivonut. Resulssit ei antanut myöden, ja sit oli näitä ohareiden tekijöitä. Joutui sitten lanseeraamaan markkinoille Paskiaisten karavaanin ja siltähän tuo on näyttänyt.
Mutta kaikkiaan ihan helvetin hienoa sarjaa Ketterä ja Roki pelaavat.
En usko, että kumpikaan joukkue voi kauheasti muuttaa pelitapaansa tässä kohtaa. Ketterä pelaa taidolla liikuttaen kiekkoa nopeasti. RoKi puolustaa sitoutuneesti ja pyrkii olemaan fyysisesti kova. Näköjään voittaa voi molemmilla tavoilla. Kauden jälkeen voi sitten analysoida pitääkö jotakin puolta kehittää, nyt mennään näillä.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Oli miten oli niin edelleen pidän tuollaisista tempuista 1 peliä vitsinä.
Pointtihan tässä oli se, että väitit ko. ,tapauksesta tulevan runkosarjassa vähintään kolme peliä. Kuitenkaan tälle väitteelle ei löydy pohjaa.
On eri asia kirjoittaa, että mielestäni tulisi antaa, kuin väittää tätä faktana.
 

Lähdepelto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Lukko
Olipa suoraan oppikirjasta kun saadaan asennevamma kesken peliä niin noinhan sen voiton voi heittää vittuun. Nyt sitten mitataan Ropon ja kumppaneiden osaaminen
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Oi voi kirjoitinko näin, olimpas tahditon.
Mitäpä sitä mistään tuomioita jakelemaan, sais Roomalaiset huveja.
Ei, et ollut tahditon. Sorruit vaan olkiukko-tyyliseen argumentointiin. Ja sen jälkeen marttyyriksi.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Se olisi taasen pelipäivän aamu. Aurinko paistaa ja vahva luottamus on siihen, että se paistaa nimenomaan Ketterälle tänään.
Kova matsi tulossa, sillä Maso varmasti saapuu Oma SP:lle kaikkien aikojen ryöstö mielessään. Se ei ikävä kyllä tule toteutumaan.

Pitää toivoa että kotijoukkuekin jättää ne turhat rusettiluistelut ja kauden hienoimman maalin tavoittelut muille, räkäisetkin byyrit lasketaan ja niillä on taipumus ratkoa pelejä.

Sitten toive joulupukille: anna meille tähtitaiv..eikun Luhanka. Ja jos antamaan rupeat, niin Haaparantakin kelpaisi mainiosti!
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Kauhun ja pelon sekaisin tuntein herätty tähän aamuun. En tiedä miksi, mutta nyt on todella suuri tunne että RoKi ottaa sen ryöstön tänään. MUTTA. Ketterä puolestaan lyö pelin tasoihin Rovaniemellä ja tässä sarjassa mennään "hockey's heaveniin", game seveniin.
 

Napanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Joulupukki toi myös erittäin pahan menetyksen Anton Stråkan. Eikä oo välttämättä tuoreiden pelaajien helppo tulla kesken sarjan loukkaantuneenta tai sairaanta kehiin. Toivotaan että virtaa ainakin näillä riittäisi.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Joulupukki toi myös erittäin pahan menetyksen Anton Stråkan. Eikä oo välttämättä tuoreiden pelaajien helppo tulla kesken sarjan loukkaantuneenta tai sairaanta kehiin. Toivotaan että virtaa ainakin näillä riittäisi.
Tämäkin vielä.
Niillä se on mentävä, jotka kasaan on ommeltu. Ja kääntäen: on tonttia tarjolla uusille soihdunkantajille!
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
No nyt! Prkl.
Stråka tosiaan sivussa, mutta muuten tuli loistavaa lisäystä porukkaan.
Tuo Stråkan poissaolo syö vähän miestä, alotuksissa tosi hyvä.
Mielenkiinnolla odotan mikä on nelosketjun peluutus, koska potentiaalia on paketoida peli. Mennäänkö tasaisilla peluutus ajoilla vai normi nelosen ajoilla.
 

Lähdepelto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Lukko
Jospa Stråkan poissa olo sytyttäisi muut sitten täysillä peliin koko ajaksi. Ykkönen kaivaa tehot esiin ja muut lisää kieroksia.
 
Suosikkijoukkue
Ketterä
Taidetaan maksaa oppirahoja Ropon ensimmäisestä mestiskaudesta.

Maso vie ja Ropo vikisee.

Näissä peleissä valmentajan rooli on saada pelaajat ylisuorittamaan jokaisessa vaihdossa.
Nyt siitä ei ole tietoakaan.

Katsokaa miten Maso tekee sen Rokissa.
Rokissa "keskinkertaisista" pelaajista kasvaa huipputaistelijoita.

Meidän runkosarjan "huiput" surffailee aivan unessa kauden ratkaisuhetkillä.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Ei pojat pelit on vielä kesken.
Roki otti nyt taistelu voiton.
En nyt hirveen pettyny voi olla poikien pelaamiseen. Maalipaikkoja tuotettiin järkky määrä. Nyt vaan sattu se päivä kun onnetar käänsi selkänsä. Heikkisellä oli kyllä onnetar matkassa monta torjuntaa päällä sekä mailan varrella.
Eikun lauantaina ryöstöä hakemaan, ei tää mitään uutta ole.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Villakoiran ydin lienee seuraava: 1 tehty maali edellisiin vajaaseen 6 erään. Surkea tulos.
Tuollaisella tehtyjen maalien määrällä ei vain yksinkertaisesti voi pärjätä. Heikkisestä ollaan osittain tehty nyt sankaria Ketterän toimesta.
Kuten OCE totesi, pelit on vielä kesken. Vahva luotto on siihen, että nuo määrät maalipaikkoja vielä tuottavat reilumman määrän osumia -> ja Imatralla pelataan maanantaina muutakin kuin höntsävuoroilla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ketterä on pelannut sitä peliä, jolla taidollisesti kovin joukkue voittaa runkosarjan selvästi. Eli kierretään maali kerran tai pari, jätetään viivalle ja seuraava mies ottaa kierrokset. Tätä niin monta kierrosta että tulee jäähy, tai takatolpalta laitetaan tyhjiin.
Roki pelaa pudotuspeliä, eli kiekkoa maalille. Aina kun on ukko lähellä, niin lyödään mailalla kylkeen. Jos ei tule jäähyä, niin seuraavaa lyödään vähän kovempaa. Kun vastustaja lähtee ylös, niin viisi miestä keskustaan ja kun heittävät päätyyn, niin heitä ulos alueelta ja lyö mailalla kylkeen.
Ketterä on parempi, mutta sillä pyörimisellä ja hienon maalin hakemisella ei näissä peleissä pärjää. Viimeksi 15s jäljellä ja Kettusella paikka, vielä piti yrittää syöttää. Tuolla tyylillä ainut toivo on tehdä pari maalia eteen, ettei roki voi sumputtaa.
Viime pelissä sai huitoa ja vedellä poikittaisella minkä viitsi, eikä jäähyjä. Jos linja on sama, niin siihen pitää vastata. Kahdessa edellisessä on vedetty päähän, ilman seurauksia. Todennäköisesti osuu huomennakin, silloin pitää ottaa toinen linja. Noissa jää aina viesti, nyt se on ollut " toivotaan että ensi kerralla ette aja kovempaa päähän".
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Kylläpä teki pitkästä aikaa kipeää eilinen, varmaan yhtä kipeät muistot löytyy sieltä kuuluisasta Ipk tappiosta, mutta parhaimmillaan tää on just tätä vaikka vielä syö aika isosti. Iso on vuori kiivettävä että tullaan vielä game 7 mutta ei tässä vielä usko ole loppunut, vaatii vaan ihan helvetin ison parannuksen oman alueen puolustamiseen ja siihen että aletaan mennä sinne vastustajan maalille. Toki myös tähän on pakko lisätä se että kyllä yvllä pitäisi se kiekko laittaa maaliin kun noin monta kertaa saa yrittää. Kyllä tässä vielä tullaan Imatralle ratkomaan tää homma!!
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Eiköhan Karjala laiteta vielä yksi karjasu ja toinen Matralla. Sitten voitto kotiin!! Sen jälkeen perinteneinen sinetti ja kaikki punamustaa meidän omalle lipulle!
 

Lähdepelto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Lukko
Tänään sitten sitä mitä pitääkin. Lipi loistava ja kaikki muut riittävän tylyjä. Kivisen tyhjää päätä ei kyllä jaksa ymmärtää, peli hävitty ja hakataan poikkaria selkään
 

X-Stiff

Jäsen
Tämähän on mennyt mielenkiintoiseksi. Olin melko varma että Ketterä vetelee puolivaloilla finaaleihin mutta kova yllätys kun saavuin takaisin suomeen kiinasta. 2-3 tappiolla. Onneksi tänään helpottava voitto. Mailan puristamista vahvasti havaittavissa jotan tärkeitä onnistumisia. Rokilta löytyy kyllä kusipäisyyttä aivan käsittämätön määrä Kivisen ja Heinon johdolla ja tähän täytyisi vastata kyllä kovalla kädellä. Herrasmieskiekolla tämä on hankalampaa. Maanantaina tupa täyteen. Rovaniemellä oltiin tänään kyllä esimerkillisesti omia kannustamassa yli 3300 katsojaa on kova luku. Meille sitä ei tietysti mahdukaan mutta sitä suuremmalla syyllä täytyy mökin olla täysi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös