Ketkä ansaitsevat paikkansa kaudelle 2010-2011?

  • 87 125
  • 212

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Otetaanpas kauden puolivälin kunniaksi välikatsaus niitten pelaajien osalta joilla on sopimus katkolla.

Juuso Riksman
25 pelattua peliä, joista 9 voittoa, 13 tappiota ja 1 tasuri. Juuson torjuntaprosentti on 90,06 ja maaleja on mennyt selän taakse 2,84/ottelu. Nollapelejä on siunaantunut 3 kpl.
- Juuson taso on noussut joukkueen pelin parantumisen myötä. Alkukauden konttauksesta ei voi Juusoa syyttää vaikkei hänkään parhaimmillaan ole ollut. Juuson yllä leijuu ainainen korkea loukkaantumisriski, mutta kuuluu terveenä ollessaan ehdottomasti liigan TOP3-veskareihin. Jatkolappu käteen.

Tom Koivisto
21 pelattua peliä joissa tehot 5+6=11 ja 24min rangaistuksia. Koikka on pelannut keskimäärin 22min/ottelu ja plusmiinus näyttää lukemaa -1.
- Koikka on ollut luvattoman heikko puolustussuuntaan. Tarvitsee pakkiparikseen hyvän fyysisen omanmaalin suojelian. On väläytellyt ajoittain hyökkäyspäässä. Ikä painaa jo. Ei jatkosopimusta.

Janne Hauhtonen
24 pelattua peliä, joissa huimat tehot 3+2=5 ja rangaistusminuutteja 28. Vastuuta on tullut keskimäärin lähes 15min/ottelu ja plusmiinus-tilasto näyttää lukemaa -9.
- Fanien sylkykupiksi päässyt sentteri viiletti alkukauden aivan väärässä roolissa taitoihinsa nähden. Hauhtosen vähät pelilliset avut löytyvät puolustuspäästä mutta sekään ei ole tällä kaudella näkynyt esim. plusmiinus-tilastossa. Ehdottomasti ei jatkosopimusta.

Semir Ben-Amor
17 pelattua ottelua, joissa 5 syöttöpistettä. Rangaistusminuutteja on tullut 62. Semir on saanut vastuuta keskimäärin 10.33min/ottelu ja plusmiinustilastossa seisoo +1.
- Semir tuli kesken kauden paikkaamaan loukkaantumissumaa ilman suurempia odotuksia. Tämä taisteleva joukkuepelaaja onkin sen jälkeen vakuuttanut allekirjoittaneen erinomaisilla otteillaan. Tällaisille jätkille olisi joka joukkueessa tilausta. Ehdottomasti jatkosoppari kouraan.

Juha Lind
30 pelattua peliä, joissa tehot 3+5=8 ja 8min rangaistuksia. Vastuuta on tullut 16.40/ottelu ja plusmiinustilaston lukema on -6.
- Lintu pelasi pitkän pätkän maaleitta mutta viime aikoina on tämäkin konkari saanut uutta tuulta siipiensä alle. Tuo joukkueeseen johtajuutta ja näyttää mallia joukkueen nuoremmille. Tärkeä mies pukukopissakin. Jos haluaa täällä jatkaa niin vuoden tai kahden jatkosoppari kouraan.

Janne Lahti
18 pelattua peliä joissa tehot 5+3=8 ja rangaistuksia 12min. Vastuuta on tullut lähes 15min/ottelu ja plusmiinus-tilastossa seisoo -1.
- Lahden Jaska, tuo mielipiteitä jakava lasinilkka, on kärsinyt koko jokeriuransa ajan loukkaantumisista, mutta aina terveenä ollessaan on ollut yksi parhaita hyökkääjiä varsinkin kevään ratkaisupeleissä. SM-Liiga tasolle hyvä maalintekijä. Tässä vaiheessa kautta en vielä jatkosopimusta antaisi, mutta jos pelaa vahvan loppukauden niin mikäettei.

Tomi Mäki
25 pelattua ottelua joissa tehot 2+2=4 ja päälle 37min rangaistuksia. Vastuuta on tullut lähes 15min/ottelu ja plusmiinustilasto näyttää lukemaa -4.
- Tomppa on meidän oma kasvatti ja fyysisyydellään paikkaa edes osittain Tomekin jättämää aukkoa. Vauhtia tämän energiapatukan jaloista löytyy ja välillä tulee niitä ylilyöntejäkin kuten olemme tämän kauden muutaman pelikiellon johdosta nähneet. Tomi pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa. Se onkin sitten valmentajasta kiinni että tehdäänkö Tompasta jarruketjun sentteri vai hämmentävä energialaituri/voimahyökkääjä. Jokatapauksessa haluan nähdä tämän jätkän Jokereissa jatkossakin, mieluummin pitkällä jatkosopparilla.

Jan-Mikael Juutilainen
24 pelattua peliä joissa kiikaritehot ja yksi istuttu pikkukakkonen. "Vastuuta" on tullut vain 6.21min/ottelu ja tehotilasto on pakkasella 5 maalin verran.
- Päässyt pelaamaan nelosen keskellä kun JP Helenius ei ole pystynyt pelaamaan. Joitakin avuja olisi lähinnä hyökkäyspäässä mutta on liian heiveröinen sm-liigatasolle. Mestis tekisi hyvää. Ei jatkosopimusta.

(Muutaman pelaajan jätin arvostelematta puuttuvien peliesitysten tai epävarman jatkon takia.)
 

Ikuri

Jäsen
Tom Koivisto
21 pelattua peliä joissa tehot 5+6=11 ja 24min rangaistuksia. Koikka on pelannut keskimäärin 22min/ottelu ja plusmiinus näyttää lukemaa -1.
- Koikka on ollut luvattoman heikko puolustussuuntaan. Tarvitsee pakkiparikseen hyvän fyysisen omanmaalin suojelian. On väläytellyt ajoittain hyökkäyspäässä. Ikä painaa jo. Ei jatkosopimusta.

Janne Hauhtonen
24 pelattua peliä, joissa huimat tehot 3+2=5 ja rangaistusminuutteja 28. Vastuuta on tullut keskimäärin lähes 15min/ottelu ja plusmiinus-tilasto näyttää lukemaa -9.
- Fanien sylkykupiksi päässyt sentteri viiletti alkukauden aivan väärässä roolissa taitoihinsa nähden. Hauhtosen vähät pelilliset avut löytyvät puolustuspäästä mutta sekään ei ole tällä kaudella näkynyt esim. plusmiinus-tilastossa. Ehdottomasti ei jatkosopimusta.

Itse yrittäisin päästä tästä turkulaiskaksikosta vielä ennen tammikuun loppua eroon.

Nuorten MM-kisojen jälkeen en näe Koivistolle enää mitään käyttöä. Yllättävän pieni tuo Koikan plusmiinus-tilaston lukema, kun muistelee herran kuluvaa kautta. Koitan unohtaa ne muutamat valonpilkahdukset aivan tarkoituksella, sillä en jaksaisi enää yhtään Koivistoa.

Turkulaisherrojen loukkaantumiset ovat muuten kääntäneet laivamme kurssia tällä kaudella todenteolla. Koivisto jäi pois sen IFK:lle kärsityn kotitappion 0-4 jälkeen ja joukkue alkoi voittaa jopa siinämäärin, että se oli pelastaa Aravirran pestin. Hauhtonen puolestaan loukkaantui Jortikan toisen ottelun ensimmäisessä erässä ja loppu onkin Jokerijuhlaa. Juhlaa kesti tasan siihen pisteeseen, että saimme puolustuspäähän apua loukkaantumisosastolta Tom Koiviston astuessa esiin.

Eiköhän turkulaiskiintiö tule siis täyteen tämän kauden osalta jo yhdellä Jortikalla?
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Voisi hieman päivitellä nippua ensi kautta ajatellen..

X - X - Hentunen
X - Pirnes - Rita
Saarinen - X - Pulkkinen
X - X - X

+ Vauhkonen, Pallassalo, Pulkkinen SR


X - Kauppinen
Kalteva - Eronen
X - Mälkiä

+ Kivistö, Ölander, Manelius

Ilman jatkosopimusta oleville jatkoa voisin sorvata ehdottomasti kaksikolle Bremberg & Ben-Amor ja seuraavina Lahdelle, Brooksille ja Rullierille. Palkanalennuksella Lindille ja Mäelle. Tällöin hankintalistalle jäisi vielä 1.kentän laituri ja sentteri sekä kolmos-sentteri. Tämän kauden näyttöjen perusteella olisin valmis purkamaan Niemen sopimuksen, mutta katsellaan nyt vielä..

"Bremberg" - "Lehterä" - Hentunen
"Lahti" - Pirnes - Rita
Saarinen - "Pakaslahti " - Pulkkinen
"Lind" - "Mäki" - Ben-Amor


"Brooks" - Kauppinen
Kalteva - Eronen
"Rullier" - Mälkiä

Huonojen peliesitysten ja loukkaantumisten seurauksena kaukaloon hyppäävät Kivistö, Manelius,Ölander, Vauhkonen, Pallassalo ja Pulkkinen SR.

In my dreams?
 
Viimeksi muokattu:

Johnnie

Jäsen
"Bremberg" - "Lehterä" - Hentunen
"Lahti" - Pirnes - "Rita"
Saarinen - "Pakaslahti " - Pulkkinen
"Lind" - "Mäki" - Ben-Amor

Rita Jani
#28 Hyökkääjä

Syntynyt: 25.7.1981, Helsinki
Pituus: 185 cm
Paino: 95 kg
Kätisyys: Left
Jokereissa: 8. kausi
SM-liigassa: 9. kausi
Sopimus: 2011

Lähde: Jokerit.com

Ei muuten lainkaan hullumpi rosteri, paitsi että ykköskentässä ei edelleenkään sitä puolustavampaa pelaaja näy, Lehterähän ei tunnetusti ole mikään kahdensuunnan pelaaja. Ennemminkin pistäisin Pakaslahden ykkösen keskelle, ja kolmoseen sitten joku Bishai/D.Helminen-tason sentteri. Lahdelle taas en edelleenkään ole valmis iskemään jatkosopparia tuosta vaan kouraan, sen verran loukkaantumisherkkä jätkä on kyseessä... Puolustukseen kokoaisin samallalailla, JOS A-J Niemellä ei olisi sopparia myös ensi kaudeksi.
 

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
paitsi että ykköskentässä ei edelleenkään sitä puolustavampaa pelaaja näy, Lehterähän ei tunnetusti ole mikään kahdensuunnan pelaaja.

Paljonkohan tuo "Bremberg" - "Lehterä" - Hentunen sitten tulisi omassa päässä pyörimään? ;)

Mikäs on muuten Pakaslahden sopimustilanne?
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Lisänäyttöjä ensi kautta varten on tullut monelta jätkältä eli lyödääs hiukan omaa hahmotelmaa ensi kauden jengistä. Teemana erityisesti jokerihenkisyys sekä taitava porukka pitäs saada kasaan... taas kerran...


Stapleton/Bremberg - Pirnes - Hentunen
Paha paikka jos pitäs valita Stapletonin tai Linkanin väliltä, mutta ihan iän ja kehitysmahdollisuuksien puolesta ottasin Timpan takaisin. Palkkakin vois olla ehkä hiukan halvempi ku kalliimmalla versiolla.

Saarinen - Lehterä - Rita
Siinä ois sitä Jokerihenkisyyttä oikein urakalla! Kaikki omia jätkiä ja taitoa pitäs löytyä. Saarinen myös osoitti alkukaudesta sellaisia näyttöjä, että herrasta saattas kasvaa top6-hyökkääjä vielä tähän liigaan ja nyt ois se viimoinen supermahis todistaa tää väite.

Lahti/T. Laine - I. Filppula - Te. Pulkkinen
Filppula on tällä kaudella päässyt TPS:ssa taas hyvään lentoon ja täyttäs ainaki mun papereissa kolmossentterin roolin kirkkaasti Jokereissakin. Teme pääsis siihen vierelle neppailee ja sitten kolmas ketjun lenkki ois joku väkivahva vääntäjä mallia Teemu Laine, joka vois jo palata kotiin usean vuoden reissaamisen jälkeen. Tääkin ketju ois sitä kuuluisaa Jokerikiekkoa eli verkko soi molemmissa päädyissä hyvään tahtiin. Itse oon muutenkin enemmän sellaisen ajattelun kannalla, että joukkueessa ois 3 hyökkäävää kenttää + 1 jarrukenttä sen "normaalin" 2 + 2 ajattelun sijaan. Ei liigassa oo niin kovia jengejä, että tarvis kahta hiukan puolustavampaa kenttää olla vastustajan parhaita vastaan.

Ben-Amor/Lind - Mäki - Vauhkonen
Nelonen ois kunnon vääntäjäkenttä minkä tehtävä ois myös välillä pimentää vastustajan superkentät. Mäki ja Vauhkonen muodostaisivat kaksikon useammaksi kaudeksi ja kolmanneksi linkiksi ois tarjolla joko iki-Jokeri Lind tai loistavaa kautta pelaava Tunisia lahja Jokereille. Itseasiassa näille kaikille vois lyödä sopparia käteen ja näin ois myös se 13. hyökkääjä kasassa kautta varten.

Ylimääräisiä hyökkääjiä ois ainakin Pallassalo, Pulkkinen To, J-P Helenius(jos kuntoutuu) sekä A:sta voisi reenivahvuuteen kokeilla ainakin Henrik Koivistoa, Sami Tervosta(jos pääsee kuntoon kunnolla taas) sekä Olli Suoraniemeä. Jose Sneckille vois myös lyödä useampi vuotisen paperin käteen ja alkaa ajamaan hitaasti, mutta varmasti edustuksen kuvioihin.



Rullier - Kauppinen
Rullierille ehdottomasti jatkopaperia käteen ja rinnalle ikävä kyllä sopimuksenalainen Kauppinen, jonka väläytykset on välillä turhan satunnaisia.

Kalteva - Eronen
Omat jätkät kakkospariin pelaamaan hyvää peruspeliä sekä auttamaan sopivasti hyökkäyspelissä. Kalteva balansois Erosen suht hyvää hyökkäyspeliä ja näin Eronen sais myös hiukan enemmän vapauksia.

"Janne Niskala"/"Sami Lepistö"/"Anssi Salmela" - A-J Niemi
Koivistosta vapautuvilla rahoilla lähdettäisiin etsimään kolmospariin(vain paperilla kolmospari) sitä liigan top-3 kiekollista pakkia, jota Koiviston piti itsensä olla. Hintahaarukka jonnekin 200-250k väliin ja katsotaan kuinka hyvä kiekollinen mies sieltä irtoaisi.

Reservissä ois Kivistö, Manelius, Ölander juuri tässä järjestyksessä. Mälkiää ei suht hyvistä otteista huolimatta omissa papereissani ole, sillä nuokin rahat siirtäisin tuohon kiekollisen pakin hankintaan. "Unelmatilanteessa"(pelillisesti) pois lähtevä pakki ois A-J Niemi, mutta ei Kapteenia/Isäntää voi mihinkään lähettää, kun sopimusta on vielä pari vuotta jäljellä aika isolla liksalla.


Veskoissa pitäisin tämän kauden kolmikon kasassa, sillä Riksman alkaa taas näyttää hiukan siltä samalta veskalta kuin parina edellisenä kautena ja se lupaa todella hyvää jo tämän kevään osalta.
 

Kojootti

Jäsen
Itse pitäisin jatkossa Lahden joukkuesssa. Alkaa lunastaa nyt niitä odotuksia, mitä häneen on kohdistettu jo pitkään. Pirteää ja juonikasta pelaamista viime aikoina. Itseluottamuksen ollessa kunnossa, tekee hyviä henkilökohtaisia ratkaisuja vaihdosta toiseen. Tänäänkin muutaman kerran veivasi hyvin kerhon pakistoa vipuun. Luistelu on sulavaa ja kiekko pysyy hyvin lavassa. Ehdottomasti katsomisen arvoinen kortti jatkossa, sillä potentiaalia Lahdesta löytyy kyllä paljon!
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika taas katsella miltä ensi kauden Jokerit voisi näyttää. Ensi kaudelle meillä on aika hyvä sopimustilanne. Pakistossa on ehkä liikaakin jätkiä. Täytyy toivoa, että Liiga palauttaa ensi kaudeksi 13. hyökkääjän ja 7. pakin kokoonpanoon.

Bremberg*-"Wilm"-Hentunen

Tiedä sitten mitkä ovat Linkanin jatkohalut, mutta jos on mahdollisuutta, niin rahanipun kanssa vaan nenän eteen (otetaan sitä rahaa vaikka sipoonrannasta). Keskelle Ihan vaikka Clarke Wilm itse, joka hoitaa puolustuksen tunnollisesti ja osaa myös hyökkäyspeliä, sekä on varsinainen playoffvelho.

"Stapleton"-Pirnes-Rita

Kakkoseen Lahden tilalle hyökkääjä mallia "Stapleton". Joko Itse Timppa tai sitten kotiutetaan Saksasta vaikka Tenute.

Saarinen-"Filppula"-Te Pulkkinen

Kotiutetaan Ilari takaisin kolmosen keskelle. Saa vierelleen nuoren Pulkkisen ja Saarisen.

Ben-Amor-Mäki-Vauhkonen/Pitkänen

Jarruketju. Amorille vaan parin vuoden pahvi kouraan.

13.hyökkääjä Vauhkonen/Pitkänen

+junnut

*Jos Linkania ei saada jatkamaan, niin sitten "Stapleton" ykköseen ja kakkoseen "Bicek".




Niemi-Eronen

AJ:llä pitkä ja kallis soppari, joten sitä nyt tuskin tuosta vaan puretaan, joten toivotaan josko se peli siitä lähtisi luistamaan. Eronen pelannut niin hyvin että ansaitsee paikkansa.

Kauppinen-"Brooks"/"Rullier"

Alexille tai Joelle voisi sorvata ensi kaudeksi pahvin. Makuasia kummalle, itse en sitä osaa päättää, eikä onneksi tarvitsekaan.

Kalteva-Mälkiä

Molemmilla sopparit ensi kaudesta.

7.pakki Kivistö



Riksman
(Strömberg)

Juusolle tehdään parin vuoden jatkopahvi.



Uusina sisään:
"Wilm"
"Stapelton"
"Filppula"
("Bicek" jos Linkan ei jatka)

Jatkot:
Bremberg
Ben-Amor
Mäki
Brooks/Rullier
Riksman

Ei jatkoa:
Hauhtonen
Lahti
Juutilainen
Lind
Brooks/Rullier
Koivisto
Ölander

Tällä joukkueella kelpaisi lähteä mestaruusjahtiin. Rahaa palaa tuttuun tyyliin, mutta toisaalta pakkokin on.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jyp-ketjussa oli puhetta, että Jyp olisi ensi kautta ajatellen Lehterän kintereillä. Palkkapyyntö kuulemma 350 k€.

Jos Lehterä ensi kaudella Suomessa pelaa, niin olisi Jokerit-johdolta täysin anteeksiantamaton teko päästää Lehterä toistamiseen vihulaisen leiriin.

Nyt Masa tarkkana!
 

Filosofem

Jäsen
Jos Lehterä ensi kaudella Suomessa pelaa, niin olisi Jokerit-johdolta täysin anteeksiantamaton teko päästää Lehterä toistamiseen vihulaisen leiriin.

Amen. Nyt jos koskaan pitää iskeä, kun Tappara-sopimus viimein loppuu.

Kun muutama edellinen kirjoittaja on pyöritellyt toiveissaan Brembergin mahdollista jatkoa, niin mitenköhän utopiaa jatkosoppari oikein olisi? Osaisko joku arvioida?

Mikäli molemmat veijarit Lehterä ja Linkan pelaavat Jokereissa ensi kaudella, niin mun puolesta ylipalkatun Hauhtosen korvaaja ykkösketjun keskellä (Bremberg-X-Hentunen) voi olla vaikka JP Helenius, niin ainakin edes jossain säästettäisiin. Ja olisihan se kaikille fantasiamanagereille kiva koota kaksi seuraavaa ketjua, kun senat ovat vaatimattomasti Lehterä ja Pirnes. :)

EDIT. Ai niin, kun oli niin faktapitoinen viesti niin jatketaan samalla linjalla vielä, että missäköhän vaiheessa Kärppä Lehtonen tulee nostamaan loukkaantumisten runtelemaa uraansa uuteen nousuun? Vai jääkö NHL-jäille kamppailemaan laskevan käyränsä kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

LoseControl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
ylipalkatun Hauhtosen korvaaja ykkösketjun keskellä (Bremberg-X-Hentunen) voi olla vaikka JP Helenius.

Voi unohtaa spekulaatioista. Selkä siinä pisteessä, että uran jatko on hyvin epätodennäköistä. Tällä hetkellä kaikki muu kiinnostaa enemmän kuin jääkiekko tai selän kuntouttaminen.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
EDIT. Ai niin, kun oli niin faktapitoinen viesti niin jatketaan samalla linjalla vielä, että missäköhän vaiheessa Kärppä Lehtonen tulee nostamaan loukkaantumisten runtelemaa uraansa uuteen nousuun? Vai jääkö NHL-jäille kamppailemaan laskevan käyränsä kanssa.

Eikös Kari jossain haastattelussa sanonut, että NHL uran jälkeen olisi kiva tulla Jokereihin. Mutta en usko, että sen aika on vielä. Eiköhän Kärppä, kunhan kuntoutuu, ota Atlantan ykkösmolarin paikan.

Tuosta Lehterästä sen verran, että jos vain mahdollista, niin nyt Joriin on iskettävä kiinni. Saattaa olla jopa viimeinen mahdollisuus, että Jori meillä pelaa, sillä uskon, että kaverin NHL-urasta voi tulla aika kova.
 

calborec

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Tuosta Lehterästä sen verran, että jos vain mahdollista, niin nyt Joriin on iskettävä kiinni. Saattaa olla jopa viimeinen mahdollisuus, että Jori meillä pelaa, sillä uskon, että kaverin NHL-urasta voi tulla aika kova.

Mielestäni Jorin kannattaisi nyt lähteä kokeilemaan, kun takana on nappikausi.Jääminen suomeen ja mahdollisesti heikompi kausi, jota tietenkään ei voi ennakoida,vielä vähemmän toivoa, voisi heikentää mahiksia jatkossa.Jos homma ei siellä natsaa, niin sitten kotiutetaan Jori ehkä seuraavaksi kaudeksi.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielestäni Jorin kannattaisi nyt lähteä kokeilemaan, kun takana on nappikausi.
Eiköhän Jorikin näin ajattele. Pakko pitää mielessä summat joihin jo huippulupaukset pääsevät käsiksi esim. pelkällä NHL tai KHL sopimuksella. Hillo kannattaa ottaa pois silloin, kun sitä on tarjolla.

Jokerien kannalta elämän tai kuoleman kysymys on saada pidettyä Hauhtonen. Ilman Hauhtosta hommasta ei tule mitään, se nähtiin viimeksi tänään.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Mielestäni Jorin kannattaisi nyt lähteä kokeilemaan, kun takana on nappikausi.Jääminen suomeen ja mahdollisesti heikompi kausi, jota tietenkään ei voi ennakoida,vielä vähemmän toivoa, voisi heikentää mahiksia jatkossa.Jos homma ei siellä natsaa, niin sitten kotiutetaan Jori ehkä seuraavaksi kaudeksi.
Nääh. Vuosi Jokereissa ja Lehterä tekee "leinot". Parempi ponnistaa maailmalle Suomen näkyvimmästä joukkueesta kuin jostain Tampereelta. Yksi vuosi täällä ei miestä vielä pilaa vaan pikemminkin kasvattaa, kun saa kauden pelata oikean mestarisuosikin ykkössentterinä. Siinä on paineita käsiteltäväksi.

Vailla mitään tietopohjaa, uskon Lehterän pelaavan meillä ensi kaudella. Muussa tapauksessa Suomen rajojen ulkopuolella ainut mahdollisuus on Pohjois-Amerikassa. Kotimaassa ainut hyväksyttävä pelipaikka on Jokerit, ja kuvittelisinkin Lehterän haluavan näyttää vielä kerran narripaidassa osaamistaan. Eivät ne sillat viimeksi niin pahasti palaneet. Palkkapyyntö lienee kova, mutta niin se oli Jarkko Immosellakin.
 

naapuri

Jäsen
Janne Hauhtonen
24 pelattua peliä, joissa huimat tehot 3+2=5 ja rangaistusminuutteja 28. Vastuuta on tullut keskimäärin lähes 15min/ottelu ja plusmiinus-tilasto näyttää lukemaa -9.
- Fanien sylkykupiksi päässyt sentteri viiletti alkukauden aivan väärässä roolissa taitoihinsa nähden. Hauhtosen vähät pelilliset avut löytyvät puolustuspäästä mutta sekään ei ole tällä kaudella näkynyt esim. plusmiinus-tilastossa. Ehdottomasti ei jatkosopimusta.

Alkukaudesta on nyt tultu tähän pisteeseen, jossa Hauhtonen pelaa ykkösen keskellä ja hyvin näyttääkin pelaavan. Kierosti ajateltuna, Hauhtonen on nyt nähty sopivaksi pelaajaksi meidän ykköseen. Mitäs jos Linkan saa mahtiluokan hyväntekeväisyyskohtauksen ja päättääkin pelata ensi vuoden meillä? Pidetäänkö me Hauhtonen? Senhän ei pitänyt olla ikipäivänä edes sairas vitsi että J. Hauhtonen jäisi tänne.

Ottaen kuitenkin huomioon monet muuttujat tässä mielikuvituksentäytteisessä kuviossa (kuten Brembergin jääminen), Hauhtosen jääminen on tuskin kovin todennäköistä. Onhan se nähty ettei Jannen kannata paljoa kiekosta huolehtia, kunhan vaan hoitaa puolustamisen ja silloin tällöin lyö karat maalilta sisään. Omasta mielestä on kutakuinkin perverssiä ettei Hauhtosta voi peluuttaa kuin ykköskentässä. Melko pitkä matka on pitänyt kulkea jotta tulisi edes mieleen kyseinen vaihtoehto.

Vaikka nyt kulkee, ei silti pitäisi olla oikeasti vaihtoehto että Hauhtonen jää. Tietysti tilanne voi edelleen muuttua, mies alkaa perseilemään (en usko), pinnoja alkaakin tulla hirveästi ja Janne palkitaan play offien parhaana pelaajana(ei todellakaan), tai jotain muuta. En kuitenkaan näiden parantuneiden otteiden (lue:oikea rooli oikeassa kentässä) jälkeenkään antaisi Hauhtoselle uutta sopimusta. Oikeastaan Fredrik Bremberg on ainoa joka pystyy taikomaan Jannelle jatkoa Jokereissa, ja sekin vaatii siis Brembergin jäämisen Helsinkiin. What are the odds?
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Sairaassa mielessäni olen kehitellyt ensi kauden senttereiksi Lehterä-Pirnes-Filppula-Mäki. Bremberg ei kuitenkaan tarvitse kovinkaan kummoista hyökkäävää sentteriä, eli Linkanin kenttään ei ehkä kannata "tuhlata" huippusentteriä, esimerkkinä Pirnes<->Hauhtonen. Ei ainakaan huonompaan suuntaan ole ykkösen peli muuttunut.

Pakaslahti kuumottaa myös. Lehterä hyvin todennäköisesti kiekkoilee NHL:ssä ensi kaudella, aloituskuningas olisi enemmän kuin passeli Brembergin ja Hentusen väliin, siis mikäli Linkan jatkaa.

Unelmajoukkue:

Hentunen---Pakaslahti*---Bremberg
Rita---------Pirnes-------Stapleton*
Lahti-------Filppula*-----Te. Pulkkinen
Ben-Amor---Mäki---------Lind

*uusi pelaaja

Puolustuksesta on paha sanoa. Mieluiten näkisin yhden seikolamaisen maalilingon, nykyisestä kokoonpanosta ei kukaan ole lähelläkään. Eroselle ehdottomasti vastuuta, mikäli Mälkiä jatkaa varmoja otteita -> jatkoa. Rullier on vakuuttanut tähän astisella pelillään, pidemmäksikin aikaa? Koivistoa en näe enää ensi kauden jengissä, toki eniten pisteitä puolustajista, mutta voi elämä mitä haZardeja tulee, odotan edelleen sen kovan lämärin näkemistä. Eiköhän AJ tuosta paranna, pistetään +/- loukkaantumisten piikkiin. Kauppinen voi olla joko uskomattoman hyvä, joskus taas uskomattoman paska, todella paha sanoa.

Hauhtonen on todellakin räväyttänyt peleissä, jatkoa Jokereissa en näe. Pahoin pelkään, että O. Saarinen takoo ensi kaudella piste-ennätyksensä jossain muussa seurassa.

Näkeekö jostain, mikä Hauhtosen aloitusprosentti on? Näkemäni perusteella on kauhonut viime peleissä melko kiitettävästi kotiinpäin.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Hentunen---Pakaslahti*---Bremberg
Rita---------Pirnes-------Stapleton*
Lahti-------Filppula*-----Te. Pulkkinen
Ben-Amor---Mäki---------Lind

*uusi pelaaja

Siinä on kyllä hyvännäköinen ja edes jotenkin realistinen hyökkäys. Jokereiden kannalta on surullista, että esim. Pirnes, AJ Niemi ja Rita vievät kohtuuttoman ison osan pelaajabudjetista. Jos Pirnes ei jatkaisi ensi kaudella voisi Lehterä ollakin mahdollinen, ja sentterinelikko olisi mallia Lehterä,"Pakaslahti/Wilm", Filppula ja Mäki. Senttereiden merkitys nykykiekossa on erittäin iso ja tasapainoiseen nelikkoon kannattaa panostaa.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakaslahti kuumottaa myös.
Pakaslahden sopimus Södertäljeen kattaa vielä ensi ja sitä seuraavan kauden, joten ellei Petrillä ole jostain syystä kova halu palata kotimaahan, on paluu mielestäni aika epätodennäköinen. Jossain oli puhetta, että joku liigajengi yrittää (on yrittänyt?) saada miestä tämän kauden aikana Suomeen, mutta siitäkin huolimatta paluu ei oikein kuulosta todennäköiseltä. Taitaa pitkän sopimuksen tuomat edut olla muutenkin kovin mieleisiä kokeneelle ja perheelliselle(?) kiekkoilijalle.
Eroselle ehdottomasti vastuuta, mikäli Mälkiä jatkaa varmoja otteita -> jatkoa.
Kauppinen voi olla joko uskomattoman hyvä, joskus taas uskomattoman paska, todella paha sanoa.
Mälkiällä on ensi kaudeksi Jokereihin jo sopimus, niin kuin Kauppisellakin(vuoteen 2012...) eli tämä rajoittaa nuorten puolustajien sisäänajoa aika kovasti. Tällä hetkellä pakkeja ensi kaudeksi on 4 +Kivistö, Eronen, Manelius ja jos tuohon lisätään mahdollisesti toinen kaksikosta Brooks/Rullier, ei junnuille paljoa tilaa jää. Mikäli joku ulkopuolinen tuohon vielä hankitaan, jäävät Eronen ja Kivistö auttamatta kokoonpanon ulkopuolle. Näin ei saa käydä.
Pahoin pelkään, että O. Saarinen takoo ensi kaudella piste-ennätyksensä jossain muussa seurassa.
Saarisellakin on ensi kaudeksi sopimus, joten tuskin on mihinkään lähtemässä. Itse asiassa, mikä Linkan ei joukkueessa jatka, voisi Ossista yrittää saada samantyyppistä peliätekevää laituria top-2 kenttiin.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuskin tämä erityisen suurena yllätyksenä tulee kenellekään, mutta Jokerit on kiinnostunut Lehterästä. (MTV3:n "uutinen") Tietenkin Jokerit on kiinnostunut Lehterästä kun sopimus kerran on katkolla.

Mikäs sen hienompaa olisi kuin saada Jori takaisin kotiin.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Tuosta Lehterästä... Samaan syssyyn voisi hommata Enlundin. Kaverit kuitenkin tukevat toistensa peliä hyvin, Enlund on ollut melko turha muiden rinnalla ja taitavat viihtyä kaukalon ulkopuolellakin melko hyvin yhdessä. Noilla perusteilla Enlund saattaisi irrota kohtuullisella korvauksella.

Kakkosketju mallia Saarinen-Lehterä-Enlund saattai olla pirun vaikea pideltävä. Ketjutus voisi olla jotain luokkaa

Hentunen---Pirnes---"bremberg"
Saarinen----Lehterä---Enlund
"petrell"---"pakaslahti"---Te. Pulkkinen
Ben-Amor---Mäki---Lind

Ykkösketjun pitäisi olla yksi liigan kovimmista. Jos "bremberg" osoittautuu Brembergiksi tai vastaavaksi pelaajaksi, voi Pirneksen siirtää päittäin "pakaslahden" kanssa. Alustavasti kolme ensimmäistä kenttää olisivat kiekolliseen peliin pystyviä ja varsinainen "kenttänumero" muotoutuisi esitysten mukaan. Nelonen sitten pimentäisi vastustajan tähtiä, aiheuttaisi hälinää ja antaisi huilihetken kolmelle muulle ketjulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös