Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  • 1 574 829
  • 5 836

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Joensuu-Regin-Kozun
Jormakka-Sallinen-Aaltonen
Hagman-Kapanen-Pelletier
Kennedy-Wirtanen-Mäki

Kiitos Erkka ja onnea peliin!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kennedy - Regin - Joensuu
Jormakka - Kapanen - Aaltonen
Mäki - Sallinen - Hagman
Pelletier - Wirtanen - Kozun

Ohtamaa - Lajunen
Kulda - Todd
Jaakola - Larsen

Jaakola-Larsen pakkipari olisi silti hyvä nähdä. Ohtamaa kiertoon ja Todd tilalle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jormakka, Kozun ja Aaltonen on aivan pakko pitää eri ketjuissa!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
JOS tätä playoff-sarjaa ei käännetä, niin, ehkä jopa muutenkin, Jokerien täytyy ottaa koko jääkiekon työkalupakki käyttöön. Erkka pelaa nyt liian suppealla pakilla, eikä sieltä löydy työkaluja, kun kaveri on lähtenyt liekehtivä-moottorisaha -linjalle. Tuntuu että Erkka ei osannut valmistautua tällaiseen vastustajaan, vaan odotti kaverinkin pelaavan lätkää "ihan kiltisti".

Ensi kaudelle tarvitaan vähintään kaksi lihanuijaa tai sekopäätä jengiin, jotka ajavat kaikkea mikä liikkuu ja ovat valmiita heittämään hanskat jäähän AINA jos joku vastustajista sikailee, AINA jos joukkue tarvitsee herätystä tai silloin tällöin ihan muuten vaan.

Hahmotellaan nyt alle jonkinmoista rosteria ensi kaudeksi:

Joensuu - Regin - "Armia"

Kaksi ensimmäistä jatkavat näillä näkymin, kolmannesta ollut huhua, toki siinä tapauksessa, ettei saa 1-suunnan sopparia NHL:stä.


Huhtala - "Järnkrok" - "Salminen"


Huhtalan sopimus julkaisua vaille valmis. Järnkrok ihan omaa mutua ja vanhaa "huhua", Salmista pukkaa huhujen perusteella.


"Ruutu / Downie" - "Filppula" - "Pulkkinen / Saarela"

Kaikki ihan fantasiapohjalta. Downien kaltaisen moukarin haluaisin ehdottomasti Jokereihin, täydellinen kolmosen pelaaja. Ruutu voisi myös hyvin palata Eurooppaan; änärissä tuskin jatkaa joten 1+1? Jalosen luottomies kaiken lisäksi. Filppulan voisi hyvin kotiuttaa, kyllä taso riittäisi KHL:n ja on tärkeää, että 3. sentteri voi stuntata ylhäällä. Jos Pulkkisen kotiutus on mitenkään mahdollista, Jokerien tulee iskeä kiinni ja isosti. Uskon, että kierros KHL:ssä tekisi hyvää Pulun osakkeille ja mahdollistaisi toisen tulemisen NHL:ssä. 1+1 sopparia kouraan. Jos Pulu ei natstaa, niin Jaloselle tuttu pelaaja Saarela tilalle. Loistava luistelija lähes jumalaisella vedolla. Sopisi KHL:n. Meneekö vielä nuorena pelaajana ylimääräisenä hyökkääjänä rosteriin?


Sallinen - Wirtanen - "Vauhkonen"

Sallinen ei ole mikään jyrä, mutta osaa pelata mylös fyysiesti. Isoimpana seikkana kuitenkin kaverin monipuolisuus. Osoittanut kykenevänsä pelaamaan myös keskellä ja isommassa roolissa. Wirtanen vanhan mantereen parhaista nelosen senttereistä, kunhan saa pelata nelosen sentterinä keskittyä puolustamiseen - ei Erkan Kanada-fiksaation mukaan. Vauhkosta myös huhuttu tännepäin. Oma poika kotiin - köyhän miehen Joensuu?


Ben-Amor - Mäki - Tootoo / Rinaldo / Lamberg

Liputan vahvasti Semirin kotiuttamisen puolesta, todennäköisesti vaan tahtoo päästä pelaamaan enemmän. Mäen on pakko jatkaa. Lihanuija osastolle tähyilisin Jordin Tootoota, jonka sopimus loppuu tähän kauteen tai Zac Rinaldoa, joka waiveroitiin vastikään (sopimus tosin ensi kaudestakin). Lambergin Masa huikeana tahtopelaajana mahtuu mun Jokereihin koska tahansa, vaikka julleissa vääntääkin.

Ensi kauden joukkue pitäisi sommitella sen mukaan, että Jokerit saa jokaiseen otteluun hyödynnettyä KHL:n kokoonpanosääntöä nuorten pelaajien osalta ja merkattua rosteriin aina 13. hyökkääjän ja/tai 7. pakin. Nuoria huippulahjakkuuksia tulisi siis todella houkutella Jokereihin. Saarelan oikeudethan Jokerit omistaakin. Laajemmalla rosterilla kokoonpanoon saisi aina tuon yhden goonin ajamaan jengiä seinistä läpi tai "koodinimi downiet" voi huolella viskoa hanskoja ilman huolta rotaation sekoamisesta.


Muita potentiaalisia top 9 hyökkääjiä voisivat olla esim:

Cory Conacher, Perttu Lindgren, Linus Klasen, Michael Keränen, Ryan Lasch, Patric Zackrisson, Antti Pihlström tai jopa Tommi Santala.

Edit: Nuorista pelaajista Patrik Laine ja Jesse Puljujärvi lähtenevät NHL:ään kokeilemaan siipiään jo ensi kaudelle. Jos näin ei tapahdu syystä tai toisesta, on Jokerien oltava haaskalla ja kovaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Pakistosta soisin jatkot ainakin Jaakolalle ja Kuldalle. Varauksin Ohtamaalle ja Erittäin suurin varauksin Lajuselle. Jensenillä on soppari ensi kaudesta, kuten myös Väänäsellä, jonka ura vaan taitaa vedellä viimeisiään.

Teemu Eronen voisi olla potentiaalinen kotiutus. Myös Lepistön soppari loppuu tähän kauteen, mutta 30 pistettä Ufassa poikii melko varmasti rahakkaan jatkon siltä suunnalta.

Juuso Hietasella ja Tommi Kivistöllä on sopimuksen ensi kaudesta, mutta kummankaan pistetahti ei edellisiin kausiin nähden ole vakuuttanut. Annan 30 % todennäköisyyden, että jomman kumman sopimus ostetaan ulos kauden päätteeksi. Toki on eri asia halutaanko pelaajaoikeuksia myydä kilpailevaan Jokereihin. Hietanen olisi TODELLA iso pelaaja rightin pakkina ja Jalosen monivuotisena luottopelaajana.

Mikko Mäenpään huhutaan liikkuvan Sveitsin sisällä tai Sveitsistä pois. Hurjat tehot iskenyt ainakin tällä kaudella.

Joonas Järvistä ja Tuukka Mäntylä on huhuttu meille myös ensi kaudeksi. Annan 70 % todennäköisyyden sille, että jompi kumpi näistä pelaa meillä ensi kaudella.

Ensi kauden pakistoa sommitellessa rightin pakkeja ei liikaa löydy. Larsen suuntaa 99 % todennäköisyydellä Vancouveriin ja on tärkein yksittäinen paikattava pelaaja. Sam Löfquist SaiPasta olisi tähän rooliin miellyttävä paikkaus. Myös hurjan vedon omaava Patric Hersley alisuoritti tehojen puolesta sen verran lujasi, että 2016-2017 kauden kattava sopimus saattaa olla pelkkää paperia. Estetta edullisemmin voisi irrota option ensi kaudesta Färjestadiin omaava Jonas Holös. Kokemusta KHL:stä kahden kauden verran, pisteitä tällä kaudella SHL:ssä tosin melko vaisusti.

Rightin pakeista ilmeisesti Tapparaan suuntaava Otso Rantakari olisi myös mielenkiintoinen kokeilu, mutta on vaikea sanoa riittääkö taso KHL:ään. Esimerkiksi Todd saattaisi kattaa saman roolin ollen samalla monikäyttöisempi ilmestys.

Maalivahtikaksikko lienee melko varmasti:

Zapolski - Helenius.
Antaisin EHDOTTOMASTI myös myös Joona Voutilaiselle vähintään muutaman KHL-startin ensi kaudella. Kaverilla huima potentiaali ja täydet mahdollisuudet syrjäyttää ajoittain ailahteleva Helenius kakkosvahdin paikalta. On noita nuoria veskareita nähty isommissakin KHL-seuroissa.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Vielä pitäisi 2h odottaa kenet ollaan saatu parsittua pelikuntoon. Eiköhän Talaja ja Ohtamaa ole pelaamassa. Larsen toki olisi tärkein palanen, mutta ei oikein usko riitä hänen pelaamiseensa.

On muute jännä seikka, että kun ihan rauhassa yrittää miettiä tänne tämän illan kentällisiä, niin mielen valtaa vaan hirveä raivo ja viha vastustajaa kohtaa mentaliteetilla "ryssää turpaan".

Tänään voitetaan. Vittu.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mietiskelinpä yön pimeinä tunteina ensi kauden rosteria enkä pitäisi ollenkaan huonona jos lähdettäisiin linjalle jossa 1. ja 2. kenttään on upotettu lähes koko budjetti ja 3.-5. ketjut ovat täynnä kovaa luistelevia, ISOJA, pahoja taklaajia ja maalilleajajia. Sellaisia jotka eivät pyrikään rakentamaan peliä vaan vääntävät mehut ulos vastustajista ja vielä niin että tätä porukkaa on kolme ketjullista lepuutusta varten että jaksaa painaa kieli vyön alla. Sellainen hybridijengi taitokiekon ja ZSKA:n ajokoiran väliltä.

Selvästi huonoin tilanne on jos satsataan alemmissakin kentissä kiekollisuuteen, koska meidän budjetilla siellä pyörii silloin kakkoskorin kääpiöitä.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Kapanen ei ainakaan pelaa tänään, sillä Regin on kapteeni.

Mikä sille Kapaselle tuli? Joku sanoi, että olisi luistellut maalia päin tjsp. Ohtamaa meni myös ohi. Pelasi normaalisti kunnes käveli koppiin. Oisko sitten jotain vanhaa vammaa/flunssameininkiä päällä..
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Mikä sille Kapaselle tuli? Joku sanoi, että olisi luistellut maalia päin tjsp. Ohtamaa meni myös ohi. Pelasi normaalisti kunnes käveli koppiin. Oisko sitten jotain vanhaa vammaa/flunssameininkiä päällä..

Kapasella vääntyi jalka, kun siinä ylivoimapyörityksessä puolustaja heitti Kapasen maalinsivustalla katolleen ja jalka vääntyi alle. Nilkutti jo tuossa kohtaa jäällä ja osin siitä syystä otti turhautuneena samassa vaihdossa sen estämisjäähyn, jota sitten Rita meni istumaan.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Neljällä pakilla mennään + Sneck. Että semmoista.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Joka kaudella kaaduttu nyt rosterin kapeuteen lykätään nyt vaikka tuommoisella eteenpäin, niin on ainakin millä mällätä. Jos Roman kerta maksaa niin laitetaan sitten haisemaan. Varsinkin jos ensi kausi on viimeinen tuossa sairaassa liigassa:

Joensuu - Regin - Salminen
Junttila - Kontiola - Ruutu / Aaltonen
Saarela - McIntyre - Jormakka
Sallinen - Wirtanen - Huhtala
Gratton - Mäki - Vauhkonen
Mäkinen - Mäkinen - Talaja
Nyman - Heikkinen - Moilanen


Jaakola - Blum
Kulda - Lajunen
Järvinen- Löfquist/Hersley
Jensen - Mäntylä
Sneck - Väänänen
Almari - Harju

Zapolski
Helminen
Voutilainen
Kautto
Halonen
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
oka kaudella kaaduttu nyt rosterin kapeuteen lykätään nyt vaikka tuommoisella eteenpäin, niin on ainakin millä mällätä. Jos Roman kerta maksaa niin laitetaan sitten haisemaan. Varsinkin jos ensi kausi on viimeinen tuossa sairaassa liigassa:
Ei siellä mitään loputonta kirstua ole. Kurrikin puhuu budjetin raameista joten on siellä joku luku. Esim budjetti 20milj niin sen verran on luvattu kattaa tappioita maximissaan. Tai joku luku, muutenhan noi vois houkutella tuolta änäristäkin noita kovanluokan nimiä jollain 20-30milj kausiliksoilla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ei siellä mitään loputonta kirstua ole. Kurrikin puhuu budjetin raameista joten on siellä joku luku. Esim budjetti 20milj niin sen verran on luvattu kattaa tappioita maximissaan. Tai joku luku, muutenhan noi vois houkutella tuolta änäristäkin noita kovanluokan nimiä jollain 20-30milj kausiliksoilla.

Toisaalta kun katsot noita rostereita ja suhteutat tämän kauden porukkaan, niin onko siellä niin suurta eroa?

Joensuu - Regin - Kozun
Kennedy - Sallinen - Aaltonen
Pelletier - Kapanen - Jormakka
Huhtala - Wirtanen - Pöysti
Talaja - Mäki - Rita
Mäkinen - Mäkinen

Larsen - Jensen
Jaakola - Lajunen
Kulda - Ohtamaa
Todd - Väänänen
Sneck

Toki mukana loukkaantuneita pelaajia, mutta määrällisesti tuo on ihan minimi, mikäli halutaan menestyä (hah). Isona juttuna näkisin, että myös A-junnuissa vetävillä kundeilla olisi KHL-soppari ja sitä kautta mahdollisuus tehdä mäkiset tai sneckit.

Nyman ja Moilanen tosin saattavat olla matkalla Pohjois-Amerikkaan. Näkisin heidät enemmän kuin mielelläni KHL:ssä.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tuohon reserviin ja sen kasvattamiseen liittyen Vuorinen muuten sanoi YLE Puheen haastattelussa, olisiko ollut maanantain pelin jommalla kummalla erätauolla, että KHL:ssä on aika tarkka 25 pelaajan sääntö ja ilman yhteistyöseuraa Jokereilla ei ole mahdollsita pitää juurikaan isompaa reserviä kuin mitä nyt oli. Jos joku on perehtynyt KHL:n kokoonpanosääntöihin paremmin tai ymmärtää Venäjää ja löytää tuosta parempaa tietoa, niin voi avata ja tarkentaa tuota asiaa. Ainoa mitä englanniksi Googlesta löytyi tuohon liittyen oli joku Medvescakia koskeva uutinen vuodelta 2013, jossa kirjoitettiin, että tuo sääntö KHL:ssä olisi enintään 25 pelaajaa aktiivisessa kokoonpanossa ja 10 pelaajaa yhteistyöseuroissa. Tiedä sitten, mutta ilmeisesti tosiaan jonkinlaisia rajotteita kokoonpanon suhteen ilmeisesti on vaikken itse ole koskaan aiemmin niihin törmännyt tai kuullut niistä.
 
P

Poistettu käyttäjä 113795

Ei siellä mitään loputonta kirstua ole. Kurrikin puhuu budjetin raameista joten on siellä joku luku. Esim budjetti 20milj niin sen verran on luvattu kattaa tappioita maximissaan. Tai joku luku, muutenhan noi vois houkutella tuolta änäristäkin noita kovanluokan nimiä jollain 20-30milj kausiliksoilla.
Kyä näin on nääs.
Prkl 30 miltsuu rosteriin (muu henkilökunta ja matkat y.m kulut velaks..) ja täys rähinä päälle.
Meni syteen tai saveen.
Jokuhan ne tappiot sitten kuittaa aikanaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko muuten mahdollista että jos Jokerit ajautuisi konkkaan niin uusi taho hankkisi logon ja nimen käyttöönsä ja hyppäisi divariin? kuka nuo mahtaa tosissaan omistaa? olisi kyllä hieno kun rotalle jäisi miljoonavelat ja luu käteen. *unelmointia*
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Tuohon reserviin ja sen kasvattamiseen liittyen Vuorinen muuten sanoi YLE Puheen haastattelussa, olisiko ollut maanantain pelin jommalla kummalla erätauolla, että KHL:ssä on aika tarkka 25 pelaajan sääntö ja ilman yhteistyöseuraa Jokereilla ei ole mahdollsita pitää juurikaan isompaa reserviä kuin mitä nyt oli. Jos joku on perehtynyt KHL:n kokoonpanosääntöihin paremmin tai ymmärtää Venäjää ja löytää tuosta parempaa tietoa, niin voi avata ja tarkentaa tuota asiaa. Ainoa mitä englanniksi Googlesta löytyi tuohon liittyen oli joku Medvescakia koskeva uutinen vuodelta 2013, jossa kirjoitettiin, että tuo sääntö KHL:ssä olisi enintään 25 pelaajaa aktiivisessa kokoonpanossa ja 10 pelaajaa yhteistyöseuroissa. Tiedä sitten, mutta ilmeisesti tosiaan jonkinlaisia rajotteita kokoonpanon suhteen ilmeisesti on vaikken itse ole koskaan aiemmin niihin törmännyt tai kuullut niistä.
Minkä ihmeen takia Jokerit ei muuten hanki yhteistyöseuraa esim. jostain Sveitsistä? Vai onko Liiga estänyt tämänkin :D
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Minkä ihmeen takia Jokerit ei muuten hanki yhteistyöseuraa esim. jostain Sveitsistä? Vai onko Liiga estänyt tämänkin :D
Miten ihmeessä Liiga voisi sen estää?
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Miten ihmeessä Liiga voisi sen estää?
Sarkasmitutka päälle! :D

Mutta kysymys on silti validi. Miten ihmeessä sitä yhteistyöseuraa ei ole saatu leivottua kasaan minkään muun sarjan joukkueen kanssa, jos kerran Liiga on torpannut mahdollisuudet suomalaisten joukkueiden kohdalla.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Mutta kysymys on silti validi. Miten ihmeessä sitä yhteistyöseuraa ei ole saatu leivottua kasaan minkään muun sarjan joukkueen kanssa, jos kerran Liiga on torpannut mahdollisuudet suomalaisten joukkueiden kohdalla.
Varmaankin suurimpana syynä on ulkomaisen farmin kalleus. Toisaalta, eikö Jukurit ja/tai TuTo ole toimineet nyt ainakin Sneckin ja Mäkisten hautomona, kun eivät ole saaneet "ylhäältä" aikaa vasta kun on ollut ihan pakko kutsua paikkaamaan?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Onko muuten mahdollista että jos Jokerit ajautuisi konkkaan niin uusi taho hankkisi logon ja nimen käyttöönsä ja hyppäisi divariin? kuka nuo mahtaa tosissaan omistaa? olisi kyllä hieno kun rotalle jäisi miljoonavelat ja luu käteen. *unelmointia*

Lyhyesti: Ei. Nimi ja logo kuuluvat Jokerit Ry:lle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös