Ketjuviritykset ja fantasiakokoonpanot

  • 1 590 244
  • 5 873

veivari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston,Jokerit
Aavistuksena että J. Tyrväinen tulee yllättämään.Iso veli lähtee Edmontoniin ja sanovat Lahdessa että nuorempi on taitavampi. ?
 

Juzsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
Spekuloidaas nyt kevään fantasiarosteria. Ukkoja nyt tulee 100% varmuudella vielä sisään jossain vaiheessa kautta.

1. Lahti - Kerälä - Pulkkinen
2. Hardt - Filppula - "herra X"
3. Wallen - Hahl - Rita
4. Mäki - Heino - Ben-Amor

1. Nordlund - "herra X"
2. Väänänen - Klingberg
3. Dehner - Eronen/Niemi/Kivistö

1. Kilpeläinen
2. Hetenyi/Tuohimaa

Osalle porukasta on erittäin vaikea sopivaa roolia kyllä löytää, mutta loukkaantumisiahan tulee aina. Wallenin paikka saattaa joistakin tuntua erikoiseselta, mutta jotenkin itsellä kova luotto mieheen ; )
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Omaa hellespekulaatiota vaan..

Mielenkiintoista on tosiaan nähdä, että mihin formuun hyökkäysvitjat muodostuvat. Lähtökohta on tämä:

x - Filppula - x
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
x - Hahl - x
Mäki - Heino - Ben-Amor

Äksien paikoille on tyrkyllä Ritaa, Hardtia, Eavesia, Kalusta, Wallenia, Ruuttua ja Tyrväistä. Ruuttu ja Tyrväinen aloittavat varmaan filassa, ellei loukkaantumisia ole. Filppula saisi Ridasta varmaan eniten irti, mutta Hahlin kanssa Ridalla on ennenkin kulkenut. Hardtin kohdistuu ainakin omalla kohdalla suht isot odotukset. Lähtökohtaisesti pistäisin Filppulan vasempaan laitaan. Eaves on jokerikortti. Terveenä ollessaan aina kentällä. Näillä senttereillä lähtökohtaisesti pelaa laidassa. Kalus ja Wallen taistelevat pelipaikasta. Itse uskon, että toinen saa vaan sopparin. Toki jos molemmat vakuuttavat, niin tietenkin sopparit molemmille. Itse uskon Kaluksen soppariin ja näin ollen Kalus on viimeinen puuttuva pala. Ruuttu ja Tyrväinen ovat loistavia komppajia ja uskon, että toinen heistä tunkeutuu kokoonpanoon ja syrjäyttää jonkun "nyt" siellä olevan.

Eli:

Hardt - Filppula - Kalus
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Eaves - Hahl - Rita
Mäki - Heino - Ben-Amor
Ruuttu,Tyrväinen

Itseäni tosin kovettaisi tämä kokoonpano vielä enemmän:

Lahti - Filppula - Pulkkinen
Eaves - Hahl - Rita
Hardt - Kerälä - Kalus/Wallen
Mäki - Heino - Ben-Amor
Ruuttu,Tyrväinen

mielenkiinnolla seuraan, että mihin formuun Erkka ja kumppanit saavat nää vitjat...
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Omissa kaavailuissa hyökkäys näyttää tältä, mikäli Wallen lunastaa paikkansa kokoonpanossa. Jos puhtaasti mietitään kätisyyksiä, laittaisin Pollen vasempaan laitaan ja peluuttasin Wallenia oikealla. Rita on kuitenkin perempi oikealla... Katostaan katsotaa..


Wallen - Filppula - Rita

Lahti - Kerälä - Pulu

Hardt - Hahl - Eaves

Mäki/Tyrsky Jr. - Heino - Ben-Amor



Eronen - Väänännen

Dehner - Nordlund

Klingberg - Kivistö/Niemi

+Nuoret

Kilppari
Hete/Tuohimaa

Ykköskentästä löytyy hyvin jalkoja ja Filppula toimii kapelimestarina. Kaikki maalintekopaineet ei välttämättä kohdistu Ritaan, joka osaa kuitenkin tarvittaessa pelata varsin hyvin kahteen suuntaan.

Kakkonen ei selityksiä kaipaa.

Kolmosta pidän ehkä liiankin hyvänä liigaan. Jos Eaves on enemmän klesana niin Ruuttu ja mahdollisesti Kalus + muut a-junnut saavat näytönpaikkoja. Hahlilta odottaisin pisteitäkin tossa ketjussa, mutta enemmän laskisin hyökkäysvastuun Hardtin ja Eavesin harteille.

Nelonen kivikova liigaan. Pimentää vastustajan kärkiketjut. Tyrsky Jr. kysymysmerkki, mutta kovasti Lahdessa on kehuttu.

Viimekaudella vakuuttanut ykköspakkipari jatkanee tulevalla kaudella (?).

Pakisto huutaa kyllä yhtä kokenutta omanpään luuta, jos Niemi ei löydä vanhaa virettään. Toisaalta jos Dehner pystyyn vähänkin parempiin otteisiin, kuin viimekaudella ja Nordlund saa kovuutta omassa päässä, on tuo kakkospari hyvin tasapainoinen.

Tältä nuorelta Ruotsalaiselta, Klingbergiltä, odotan aika paljon. Erittäin hyvä kiekollisena, mutta kaveri on kasvanut pituutta aika reippaasti. Toivotaan että fysiikka on saatu kuntoon.. Kivistöllä viimekaudet lähteny aika hitaasti käyntiin, mutta ollut loppukaudesta jopa erittäin hyvä. Jos Kivistö jatkaa siitä mihin viimekaudella jäätiin, on Jokereiden pakistossa asiat hyvin.

Veskat aika kysymysmerkkejä liigatasolla. Kilpparilla hyvä kausi takana, toivottavasti kestää paineet.
 

Stemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Vancouver Canucks
Itse virittelisin ketjut näin:

Wallen - Filppula - Rita

Lahti - Kerälä - Pulkkinen

Hardt - Hahl - Kalus

Tyrväinen - Heino - Ben-Amor


Ykköskentästä löytyy yksi liigan kuumimmista senttereistä, ja vasemmalta laidalta löytyy potentiaalinen nuorukainen Wallen ja toiselta laidalta löytyy parhaimmillaan 30 maalin mies Rita.

Kakkoskentästä tuskin tarvii hirveesti kertoa jos on vähääkään viimekaudella pelejä katellut.

Kolmos ja neloskenttä on mielestäni yhdet liigan parhaimmat, koska Hahl on maajoukkueessakin pelannut useasti kolmossentterin paikkaa ja Hardtilla sekä Kaluksella on kaikki avaimet hyvään kauteen Jokereissa.

Neloskenttä on ehdottomasti liigan parhaimpia, sillä Tyrväinen sekä Ben-Amor takaavat että vastustajalle tulee kovat ajat.


Dehner - Nordlund

Eronen - Väänänen

Klingberg - Kivistö


Puolustuksesta en nyt kummemmin keksi mitään lisättävää. Toki ykkösessä yksi liigan kovimpia pakkeja ja vielä läpimurtoa hakeva Dehner, jolla olisi nyt paras mahdollinen kaveri vieressä sitä varten.


Kilpeläinen
Hetenyi




+Eaves, Ruuttu, Mäki, Niemi (Lähtökohtaisesti toivoisin Eavesin pelaavan mutta en keksi oikein äijälle mitään paikkaa).


Melko samanlaisia kokoonpanoja täällä kaikki on laittanut, mutta päätinpä ite kuormittaa foorumia laittamalla viellä itsekkin omani.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Millä näytöillä Tyrväinen vie Mäen paikan nelosketjusta? Aivan, ei millään näytöillä. Mäki tulee olemaan avauskokoonpanossa joka pelissä.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Millä näytöillä Tyrväinen vie Mäen paikan nelosketjusta? Aivan, ei millään näytöillä. Mäki tulee olemaan avauskokoonpanossa joka pelissä.

Itse samaa mieltä. Mäkeä ei missään nimessä saa unohtaa. Viime kaudella nousi arvostus häntä kohtaan aivan uudelle tasolle. Iso Jokeri-sydän ja joka paikan höylä joka pystyy pelaa niin alemmissa, kuin ylemmissäkin kentissä. Mies tulee kentälle vaikka leukamurtuneena. Tyrväinen vie Mäen paikan vain ja ainoastaan jos tulee loukkaantuminen. Ei mitenkään muuten piste.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse samaa mieltä. Mäkeä ei missään nimessä saa unohtaa. Viime kaudella nousi arvostus häntä kohtaan aivan uudelle tasolle. Iso Jokeri-sydän ja joka paikan höylä joka pystyy pelaa niin alemmissa, kuin ylemmissäkin kentissä. Mies tulee kentälle vaikka leukamurtuneena. Tyrväinen vie Mäen paikan vain ja ainoastaan jos tulee loukkaantuminen. Ei mitenkään muuten piste.

Tähän voi myös lisätä, että Eaves ei tule olemaan mikään ylimääräinen hyökkääjä, vaan aina aivan pommin varma avauksen jätkä aina kunnossa ollessaan.
 

DefenceX

Jäsen
Itse virittelisin ketjut näin:

Mielenkiitoista, että olet saanut Wallenin ja Kaluksen mahtumaan molemmat nyt jo kokoonpanoon ja toisen jopa ykköskenttään ilman, että olet peliäkään nähnyt (oma oletus). Mäki ja Eaves tulevat molemmat olemaan kokoonpanossa ja uskon, että Eavesilla varsinkin on suuri rooli joukkueessa.

Eaves ei tule putoamaan kokoonpanon ulkopuolelle. Benis on kuitenkin tärkeä pala Jokereiden alivoimaa ja ylivoimaa. Erityisesti alivoimalla Benis pelaa aivan loistavasti ja tulee varmasti saamaan alivoimalla paljon vastuusta alivoimalla Heinon ja Mäen kanssa. Ylivoimallakin Eavesin käsiä tarvitaan. Jos meillä toista ylivoimaa pyörittää Eaves ja toista Filppula, niin meillä on yksi liigan kovimmista ylivoimista kauden loputtua. Eaves pelasi viime kaudella 44 ottelua ja en usko sen siitä pienenevän ainakaan.
 

DefenceX

Jäsen
Tälläiset olivat omat arvailut pari kuukautta takaperin ja tätä en muuta. :) Toki itsellänikin on tuo Wallen tuolla ykkösessä. Tai no uskon, että ykkönen on tuo LKP-ketju.

Hyökkäys:

Wallen - Filppula - Rita

Onnistuessaa voi olla todella tuhoisa kenttä vastustajan päässä. Uskon Ritankin pääsevän +20 maalin kauteen Filppulan rinnalla. Tämä ruotsalainen Wallen on tehnyt myös Ruotsissa maaleja muutaman kappaleen, joten potentiaalia pitäisi myös olla.

Lahti - Kerälä - Pulkkinen

Tuskin tarvitsee sen enempää perustella. Kaverit pelasivat viime kaudella uskomattomasti ja olivat yksi liigan kovimmista kentistä.

Hardt - Hahl - Eaves

Kolmoskenttä on loistava kenttä sillä pystyvät pitämämään oman pään puhtaana, mutta ovat samalla vaarallinen kenttä vastustajan päässä. Hardt pääsee nauttimaan Benin loistavasta peliälystä tässä kentässä ja veikkaan, että Hardtin maalisarake näyttänee +15 ensi kaudella.

Mäki - Heino - Ben-Amor

Loistava jarrukenttä, jossa keskellä Heino hoitaa aloitukset todella kovalla prosentilla. Laidoilla pelaavat Semir ja Mäki jotka eivät varmasti ole vastustajan mieleen, koska herrat osaavat todellakin taklata. Ei sovi myöskään unohtaa, että "jarrukenttä" saattaa tehdä myös muutaman maalin siinä sivussa. Mäkeä näemme kauden aikana todennäköisesti ylemmissäkin kentissä stunttaamassa.


Puolustus:


Väänänen - Eronen

Oli viimekaudella erinomainen pakkipari, joten miksi muuttamaan? Eronen tuo loistavasti kiekkoa hyökkäysaluueella ja uskaltaa pitää kiekkoa. Kesän aikana Eronen voisi käydä Pulun lämärikoulussa, niin vedotkin alkaisivat tuottamaan kyllä tulosta.

Niemi/Kivistö - Klingberg

Näkisin mieluusti Kivistön tässä parissa, mutta kehitystä pitäisi kesän aikana tapahtua, sillä Niemi oli poffeissa ainakin Virran suosiossa kun puolustajia peluutettiin. Mies oli nimittäin aina tärkeillä hetkillä kentällä ja kun alivoima alkoi, niin Niemi sieltä laitettiin ensimmäisenä kentälle.

Nordlund - Dehner

Hieman riskipari ehkäpä omassa päässä, mutta Dehneriltä ainakin tuo puolustaminenki onnistuu, siitä kertoo miehen viime kauden tehotilasto +18! Uskon, että Virta saa Nordlundillekkin tahkottua päähän miten puolustetaan ja näin ollen tämä pakkipari ei ole sellainen aikapommi omassa päädyssä, kuin voisi kuvitella.


Ylivoima:

Lahti - Kerälä - Eaves

Pulkkinen - Eronen

Tässä ylivoimassa on periaatteessa tuo meidän viimekauden ykköskenttä höystettynä loistavia syöttöjä jakavalle Eavsilla. Teemu Eronen siinä tapauksessa ylivoimaan, jos saa lämäriinsä voimaa ensi kaudeksi.


Hardt - Filppula - Rita/Wallen

Nordlund - Klingberg

Tässä yluvoimssa Filppula jakaa peliä ja ruokkii muita. Hardt on loistava pelaaja maalinedustalla ja pystyy hakkaamaan irtokiekot kyllä reppuun. Viivalla meillä on viime kauden puolustajien pistepörssin voitaaja Nordlund ja tämä ruotsinlupaus Klingberg, joka on myös ilmeisesti loistava viivapelaaja ylivoimalla?
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Nordlund ja Dehner ovat saletisti joukkueen kärkipakkeja ylivoimalla. Eronen ei ainakaan ennakkoon mene Dehnerin edelle, riittää jo kun katsoo viime kauden tilastoja.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Klingberg tulee myös varmasti saamaan paljon YV aikaa! Kaverilla on kuulemma aika hyvä veto ja rightin mies kuitenkin..

YV:llä viivaan:

Pulu-Nordlund
Klingberg-Dehner/Eronen
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tokihan Dehnerin vois laittaa tohon ykköseen ja sitte Masto kakkos YV ni sais tota tulivoimaa jaettua siinäkin.. Ja Klingberg vois hoitaa sitten kakkos YVn puolustamiset.. Aika hienosäätöä tää jo on :D Eiköhän se sitten kauden aikana ja harkkapeleissä selvii miten nää yyvee kuviot rakentuu
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Saa Dehnerin laukaus kehittyä aika roimasti yhden kesän aikana, että hänestä olisi ainesta ylivoiman kärkipakiksi.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Toivon Eavesin saavan ehjän kauden alle ja voi hyvinkin olla ylivertainen pelaaja joukkueessa. Luotto on kova jos vaan paikat kestää. Muuten on vaikea mitään sanoa ennen kauden alkua ja toivotaan nyt erityisesti Ridan "heräämistä" ja jos ei herää niin ensi kaudeksi pois säälimättä. Lisäksi toivoo nuorien onnistumisia ja kakkoskentän tason pysymistä ennallaan tai mieluiten tietenkin nousujohteista onnistumista. Pakisto vaikuttaa hyvältä mutta aina on mahdollisuus pettymyksiin sielläkin, ihan sama periaatteessa mitä siellä selässä lukee. Liigassa ei niitä kavereita paljoa ole jotka paskana iltana ovat silti kentän parhaimmistoa.

Todella paljon lämmittää mieltä kun Hardt saatiin Jokereihin, mielenkiintoinen nuori pelaaja joka pelaa suurella sydämmellä ja voi takoa tehojakin. Ensi kaudella voisi jopa paikanpäällä muutaman matsin käydä katsomassa kun edeltävällä kaudella oli pieni mökövaihe menossa itsellä Jokereita kohtaan. Nyt voisi petrata.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Saa Dehnerin laukaus kehittyä aika roimasti yhden kesän aikana, että hänestä olisi ainesta ylivoiman kärkipakiksi.

Pelaaja joka oli viime kaudella kärkipakki ylivoimalla ja pakiston tehokkain, niin hänessä ei ole enään ainesta ylivoiman kärkipakiksi. Onko tuo osasto niin vahvistunut, että Dehner putoaa penkille kun joukkue pelaa ylivoimaa? Onhan siellä tietenkin Eronen, joka on tosin ihan lapanen ylivoimalla ja Klingberg joka on ainakin vielä kyssäri, vaikkakin on Virmasen mukaan parempi kuin Vatanen.

Mutta kuten sanoin, niin mielestäni ennakkoon ylivoiman kärkipakit ovat Nordlund ja Dehner. Eronen tulee aika kaukaa perästä ja Klingberg on kyssäri vielä. On siellä toki Väänänen, mutta toivon, että hänen voimiaan ei enään kulutettaisi ylivoimalla turhaan.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Pelaaja joka oli viime kaudella kärkipakki ylivoimalla ja pakiston tehokkain, niin hänessä ei ole enään ainesta ylivoiman kärkipakiksi. Onko tuo osasto niin vahvistunut, että Dehner putoaa penkille kun joukkue pelaa ylivoimaa? Onhan siellä tietenkin Eronen, joka on tosin ihan lapanen ylivoimalla ja Klingberg joka on ainakin vielä kyssäri, vaikkakin on Virmasen mukaan parempi kuin Vatanen.

Kaikki kunnia Dehnerille, mutta kyllä se kertoi enemmän viime kauden pakiston tulivoimasta(siis sen puutteesta), että Dehner oli hernepyssyllään ylivoiman kärkipakki. Onneksi Nordlund tuo tälle osastolle nyt parannusta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eronen ei ainakaan ennakkoon mene Dehnerin edelle, riittää jo kun katsoo viime kauden tilastoja.
Jos taas katsoo niitä pelejä, eikä pelkkiä tilastoja, niin menee heittämällä Dehnerin edelle. Vähän samalla lailla kuin A.Ruutun varauksen kanssa kävi.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Kaikki kunnia Dehnerille, mutta kyllä se kertoi enemmän viime kauden pakiston tulivoimasta(siis sen puutteesta), että Dehner oli hernepyssyllään ylivoiman kärkipakki.

Kyllä siellä viivassa pitää muutakin osata kuin vain laukoa, joten en viitsi tähän sen enempää kommentoida.

Vai että Eronen on parempi yv-pakki kuin Dehner. No joo, onhan se oma junnu, niin pitäähän sitä poikaa nostaa jalustalle, mutta oikeasti se ei ole esittänyt vielä mitään sellaista, että edes ansaitsisi pelata ylivoimaa Jokerien tasoisessa joukkueessa. Tulevalla kaudella on näytönpaikka ja kyllä pitää jo jotain alkaa näkymään.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Turhahan näitä ketjusommitelmia on vääntää, kun kellään ei ole vielä tietoa Kaluksen ja Wallenin tasosta tai esim. Eavesin kunnosta.

Muutaman harkkapelin jälkeen voi olla helpompaa nähdä mihin tryout jannut ketjuhierarkiassa sijoittuu vai sijoittuuko ollenkaan...
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Huhut kertoo että Dehner sai viivalta kohotettua kiekon yli maalin, epäselväksi jäi että maaliviivalta vai siniviivalta. Lupa kuitenkin odottaa kovia tehoja, KOVIA TEHOJA.

Eronen treenannut ranteita koko kesän, ei ainakaan jäädy kädet pojalla.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Noista YV-pakkipareista kun oli puhetta niin ehdottomasti Dehner ennen Erosta ylivoimaan. Dehner on kuitenkin pienestä koosta hyvä all-around pakki ja vaikka se laukaus ei ole mikään järkyttävän kova (kuten ei ole myöskään Erosella) niin Dehner sai toimitettua sen kiekon useaan otteeseen maalille + hyvällä luistelullaan mies sai tuotua kiekon alueelle useaan otteeseen. Erosen puolustukseksi täytyy sanoa, että niin sai myös Teemukin. Mahdollisten vastustajien vastaiskujenkin pelon myötä olisi parempi peluuttaa viivassa hyökkääjän kanssa kokonaisvaltaisempaa puolustajaa.

Joka tapauksessa erikoistilannepelaaminen näyttää erittäin hyvältä. Molempiin ylivoimiin on laittaa erittäin hyvä playmaker (Eaves/Filppula), hyvä maalineduspelaaja (Lahti/Hardt) sekä hyvä laukoja viivaan (Pulkkinen, Nordlund). Tai pitäisikö "hyvän" sijasta käyttää sanaa "erinomainen"? Kyllähän nuo kaikki ovat ainakin SM-liigan mittarilla puhuttaessa aika kärkitasoa omissa rooleissaan.

Alivoiman osalta tilanne on vähintään yhtä hyvä. Hyökkääjiä on puolen tusinan verran (Hahl, Heino, Mäki, Ben-Amor, Eaves, Hardt, Lahti), joita voi peluuttaa alivoimalla. Trio Heino-Mäki-Hahl tulee muodostamaan varmasti AV:n selkärangan hyökkääjien osalta ja onhan tuossa kyllä sitä erikoisosaamista isolla E:llä. Toivottavasti peluuttaminen AV:lla on järkevämpää kuin viime kaudella (=alemman ketjun pelaajia kuormitetaan enemmän alivoimalla kuin kärkiketjun pelaajia), koska viimeistään playoffeissa näki sen, että varsinkin Jaskan jalka alkoi painamaan yksinkertaisesti liikaa. Kyllähän Eaves ja Jaska ovat hyviä alivoimallakin, mutta ne parhaat avut on siellä hyökkäyspäässä ja jotta ne saataisiin maksimoitua parhaiten, pitäisi nämä kaverit jättää penkille alivoiman tullessa. Toki jäähyjen loppuun voi heittää kentälle Eaves-Lahti -duon, jotta alivoiman loputtua saadaan käännettyä heti peliä hyökkäyssuuntaan. Puolustuskaan ei huolestuta, El Capitano ei turhia kumartele ja Kivistökin esitti ihan miehekkäitä otteita playoffeissa. Kesän aikana ripaus sitä ilkeyttä miehen peliin niin avot. Dehner menee myös omissa papereissa AV-pakkina ja neljäs AV-pakki ainakin lähtökohtaisesti on Eronen.

Itse heittäisin koostumukset siis näin:

YV1
Lahti - Kerälä - Eaves
Pulkkinen - Dehner

YV2
Hardt - Filppula - Rita/Wallén
Nordlund - Klingberg

AV1
Heino - Mäki
Väänänen - Eronen

AV2
Hahl - Hardt
Kivistö - Dehner

Dehner ja Hardt ovat siis ainoat pelaajat, jotka pelaavat sekä ylivoimaa että alivoimaa pääsääntöisesti. Pomminvarmasti voin sanoa, että sekä Lahti että Eaves tulevat pelaamaan myös AV-minuutteja ja en laittaisi pahitteeksi, jos meidän joukkueen jokapaikan höylälle, Tomi Mäelle, kertyisi hiukan YV-minuuttejakin maskimiehen roolissa.
 

Schadowan

Jäsen
Yrittäkää nyt ihmiset ymmärtää, että Pulkkinen/Filppula-akselia on vain yksinkertaisesti pakko kokeilla, varsinkin yv:llä. Siinä on potentiaalia sellaisiin persraiskaustehoihin, joita ei olla nähty sitten Leinon kauden. Ilari pystyy imemään pari kaveria itseensä, joka avaa väkisinkin paikan Pulkkisen lämärille. Taivas varjele mitä siitä seuraakaan. Enkä laittaisi pahitteeksi, mikä laitettaisiin munat samaan koriin, eli Pulkkinen-Filppula-Lahti. Liigan paras kenttä HIFK:n ykkösen rinnalla, ja ennenkaikkea todellinen Jokerit-kenttä, eli taitoa niin maan perkeleesti.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Vaikka en kauhean tarkasti ole seurannut Jokereita, niin ei kai tuo Ben-Amorin menetys nyt hirveän paha kuitenkaan ole? Kuitenkin Kalus tai Hardt ajaa varmasti melkein saman asian nelosessa ja alkukaudesta sitten Wallénia voi koittaa kolmessa ensimmäisessä kentässä. Toki Tyrväinen tai Ruuttukin voi "yllättää" ja ottaa pelipaikan, mutta pointti oli, että Ben-Amor ei mikään korvaamaton palanen ole ja uskon hänenkin joutuvan loukkaantumisen jälkeen kilpailevaan tosissaan siitä, että pääsee edes avauskokoonpanoon. Vaikka meneekin ohi ketjun, niin ei Jokerien hyökkäys häviä kenellekään tässä liigassa.

Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Rita - Filppula - Eaves
Kalus - Hahl - Wallén
Mäki - Heino - Hardt

Alkukaudesta näin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös