Ketjulotto kaudella 2023–2024

  • 259 034
  • 2 295

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ihan ymmärrettävää jonnei ikämiessarja-ikään ehtinyt kapteeni teutaroi ihan joka nurkalla, vaikka toki aamukympin Lukko Pitsissä tapaus onkin.

Vois ajatella, että siellä olis Joensuun, Savinaisten ym. nuorempana harkkamatseissa vitsaa vääntäneiden jalanjälijissä ruutua auki, mutta taitaa pelaajatyypit ja aika olla vähän eri. Ehkä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuota kokoonpanoa kun katsoo, Myllymaalle tarjotaan sitä vakiosentterinpaikkaa (ehkä) ja taisi vuosi sittenkin olla aika lähellä, näytti silloin treenipeleissä hyvältä, mutta liigassa peliaika jäi vähiin. Graber tietty voi siirtyä keskellekin ja Juholakin on vielä kilpailemassa paikasta. Jännä nähdä, mikä sentteriosasto on liigan alkaessa.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Eikö pitsissä kannattaisi kaksi ensimmäistä peliä vetää kolmella kentällisellä. Näin pelaajat pääsisivät paremmin pelituntumaan. Kentällisiä tietenkin vaihdettaisiin kumpaankin alkusarjan peliin niin, että kaikki viisi kentällistä pääsisivät käsiksi tositoimiin. Nyt neljällä ketjulla pelattaessa on vaarana se, että peli menee kohellukseksi kun pienellä peliajalla pitäisi antaa näyttöjä. Jatkopeleissä sitten neljällä kentällisellä, koska palautumisaika peleistä jää pieneksi ja päivän kokonaisrasitus alkaa tuntua jäsenissä.
 
Jokereita vastaan seuraavalla kokoonpanolla:

Graber-Ojantakanen-Erholtz
Karnaranta-Juhola-Noiva
Fabre-Myllymaa-Viitala
Vanhatalo-Knihti-Virtanen

Määttä-Zabransky
Hellman-Heimosalmi
Salmela Matinmikko

Kaarlehto
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kukas siihen sitten kolmanneksi sopisi…

Mielestäni Fabre-Järvinen-Erholtz oli hyvä kolmikko ja sille antaisin enemmän pelejä.

Hyvin toimi harkoissa viime kaudella kun Barach oli tuossa mikkikentässä yhtenä, Fabre menee samassa polkukoneena hyvin.
 

Kylnäio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ollaan vasta Pitsissä, mutta kuka herättäisi Davidssonit?
Mitä vikaa niissä nyt on ollut, mielestäni on pystynyt painamaan peliä hyvin vastustajien päätyyn. Ja kuten itse tokaisit nii nyt on PITSITURNAUS, en lähtisi vielä kenestäkään tekemään mitään ihmeempiä johtopäätöksiä mutta sen sanon että veljekset ovat molemmat pelanneet hyvin vaikka tehot ovat jääneet odottamaan itseään, kyllä niitä sieltä alkaa tulemaan kun saadaan enemmän pelejä alle.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
@Kylnäio Lähinnä sillä, että ketä voisi olla se sopiva pelaaja tuohon ketjuun. Talaja vaikutti liiankin suoraviivaiselta.

Talaja ei mielestäni välttämättä sovellu veljesten viereen, joten laittaisin siihen taitavamman pelaajan eli tietysti Hämeenahon. Kakkosta voisi johtaa Järvinen tai Ojantakanen. Ketjut voisivat mennä näin.


Hämeenaho - Davidsson - Davidsson
Fabre - Järvinen - Erholtz
Talaja - Ojantakanen - Graber
Joensuu - Myllymaa - Vanhatalo/Viitala
 

Hra Punajuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat HIFK:lle
Hämeenaho - MD - JD
Fabre - Ojantakanen - Erholtz
Talaja - Myllymaa - Viitala
Joensuu - Järvinen - Virtanen
Vanhatalo - Graber - Noiva

Mestikseen Karnaranta, Knihti ja Juhola
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Joo ehkä Hämeenaho on ratkaisu ykkösketjuun. Jonathan Davidsson on kuitenkin loppujen lopuksi työteliäs pelaaja, joten sikäli roolituskin menisi hyvin.

Siitä sitten sovittelemaan vain palasia muihin ketjuihin. Vaikea sieltä ketään on jättää pois, mutta veikkaan että Viitala saattaa olla liipaisimella ensimmäisten joukossa. Toki hän esiintyi pitseissä ihan edukseen, ja mm. Graberia ei omaan silmään kovinkaan huomannut. On kyllä Graberillakin todistettavaa. Hän on pelaajaprofiililtaan täysin väärä pelaaja pelaamaan pienellä peliajalla, toisin kuin vaikka Jami Virtanen.

Paljon posifiiliksiä antoi ulkkareista tietysti Fabre. 3 maalia 4 peliin (3+1), ei tarvitse paljon selitellä. Erittäin taitava, ja nopealiikkeinen, mutta kaksinkamppailuissa vähän heikko vaikka kovasti taistelee. Hän löytynee tulosyksiköstä, jos jotakuinkin pystyy pitämään peliesitykset samankaltaisina ja muutamat maalit tekemään vielä ennen itse sarjan alkua.

E. Niin ja lisäyksenä, Ojantakanen pelasi erittäin lupaavasti.
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Mestikseen Karnaranta, Knihti ja Juhola
Kokoonpanoa tässä nyt on muutoin jo pyöritelty, joten kommenttina vain että näistä aikalailla samaa mieltä. Karnaranta on minun papereissani Mestis-jonossa ihan ensimmäisenä, hän on kuitenkin pelannut U20-sarjan "läpi". Juholan kohdalla sitten tietysti vähän kohtuutonta arvioida, koska hän ei ole pelannut liigaa sekuntiakaan ja eilisen perusteella nyt ei voi antaa tuomiota riittääkö liigaan vaiko ei.. hän pystyy vielä pelaamaan alkavalla kaudella järkevästi ja kehittävästi U20-joukkueessa

Mutta ihan kun pitsiä edeltäneessä SK:n jutussa Härkälä sanoi, että näin laajalla ringillä ei voida mennä kovin pitkään, vaan on pakko pystyä tiivistämään. Niin kyllä hyökkäyksen osalta ne nyt käytännössä varmasti ovat esimerkiksi nuo mainitut kolme nimeä, joiden kohdalta sitä tiivistämistä nähdään..
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Knihtiä kun katsoi aamun pelissä niin eipä siellä ollut paljon muuttunut. Kiekko siniseltä päätyyn ja perään sillain ihan ku menis antaa painetta, muttei anna kuitenkaan. Mestikseen kehittymään ja hakemaan jotain muutakin kuin vain vauhtia.
 

A.P.Weinrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT, respect HIFK.
Hämeenaho - MD - JD
Fabre - Ojantakanen - Erholtz
Talaja - Myllymaa - Viitala
Joensuu - Järvinen - Virtanen
Vanhatalo - Graber - Noiva

Mestikseen Karnaranta, Knihti ja Juhola

Tästä melkein samaa mieltä eilisen perusteella, tosin pari muutosta eli Graber <-> Myllymaa ja Vanhatalo <-> esim. Juhola. Myllymaan otteet sisälsivät jonkin verran karkeita virheitä ja Vanhatalolle on vaikea keksiä mitään käyttöä.

Graberia ei voi ajatella neloseen, muuten olisi koossa Liigan hitain ja kankein ketju (pl. Virtanen). Tosin annetaan vielä muutama näytön paikka ennen kauden alkua...

Pakistosta Zabransky ei nyt täysin vielä vakuuttanut, Lefebvreltä muutama pelimiehen oivallus ja Salmelalta miehekästä oman pään pelaamista. Matinmikon kiekollinen pelaaminen mennyt edelleen eteenpäin ja Heimosalmella edessään toivottavasti todellinen läpimurtokausi. Määttä oma varma itsensä ja Riekkisenkin otteita olisi mielellään seurannut.

Maalivahtiosasto lyhyesti: kunnossa.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
No jos ketjuja haluaa mutustella, niin Davidssonit kaipaavat Talajan kaltaista pelaajaa, eilen Talaja toi kiekkoa laidasta ylös, kaksinkamppailee ja menee maalin eteen, kun Davidssonit operoi kauempana maalista.
Fabre - Järvinen - Erholtz, oli ekassa pelissä hyvä ja sillä jatkaisin, vaikka siinä ei onetimer uhkaa olekkaan.
Hämeenaho - Ojantakanen - Graber olisi mun papereissa yksi ketju, jolloin yhdeksi ketjuksi jäisi Joensuu - ja pitsin perusteella Juhola - luultavasti Vanhatalo.
Juholan kamppailupelaaminen oli Myllymaata ja Knihtiä edellä ja pärjäsi myös liikkeellä kokoisekseen hyvin, sekä mielestäni pelasi suht hyvän pelin puolustussuuntaan.
Harkkapelejä on vielä jäljellä ja mielenkiintoista on nähdä ketä sieltä tiputellaan, tuskin vielä pitsin jälkeen ketään.
Vielä junnujen kohdalla mainittava, että Myllymaan kohdalla ne odotukset olivat kovimmat, koska hänelle nyt selkeiten sitä liigaroolia ajateltu, mutta ei kentällä mitään pesäeroa tehnyt muihin kilpakumppaneihin, tosin jos olisi paikoistaan tehnyt maalit, niin ehkä se mielipide olisi muuttunut.

Nuorista koottuna, olisi mielenkiintoista nähdä Noivaa, vaikka Karnarannan kanssa samassa ketjussa, keskellä Juhola voisi koittaa kantaa puolustusvastuuta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös