Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Ketjukoostumukset kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 10.08.2018 klo 14.14.

 1. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Uusi kausi, uudet ketjut.

  Tässä tämän päivän kokoonpano:

  Maalivahdit

  53 Atte Engren
  36 Markus Ruusu

  Hyökkääjät

  86 Erik Thorell – 21 Tommi Santala – 88 Joonas Rask
  81 Lucas Lessio – 12 Juhani Tyrväinen – 4 Iikka Kangasniemi
  18 Teemu Tallberg – 82 Henrik Koivisto – 19 Juho Keränen
  45 Micke Åsten – 51 Juha Jääskä – 37 Ilmari Pitkänen
  14 Teemu Engberg

  Puolustajat

  42 Teemu Eronen – 24 Ryan O’Connor
  34 Aleksi Laakso – 57 Johan Motin
  8 Ville Varakas – 44 Elias Ulander
  2 Markus Kankaanperä
   
 2. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jännä, että Keränen pelaa laidassa, vaikka täällä hyvin moni väittää puhtaaksi sentteriksi vastaväitteistä huolimatta.

  Hyvä lähteä taas kauteen kahdella terveellä sentterillä (+try-out Koivisto).
   
 3. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Missäs Finley? Vieläkö on kotimaassa vai onko vieläkin klesana?
   
 4. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Joka ketjussa sää vääntää samasta aiheesta. HIFK etsii edelleen kuumeisesti yhtä kärkiketjujen sentteriä.
   
 5. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Lainaus:
  Niin. Silloin ei tainnut Koivisto olla vielä hankittuna, joten spekulointia on taidettu tehdä puhtaasti tilanteen mukaan.
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Sentteri-Keränen laidassa, vaikka Nykopp onkin klesana. Saa nähdä mitä kausi tuo tullessaan. Ehkä Varakas siirtyy maaliin.
   
 7. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ei se Kerhossa juuri sentteri pelaillut. Ja viime kaudella kaikki oli vähän sellaista pellailua.
   
 8. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Ei, eikä Lukossakaan, mutta Kärpissä pelasi ratkaisevassa roolissa nelosen keskellä. Siihen perustan oman analyysin ja keskusteluihin Kärppä kannattajien kanssa. Keränen on luonnolinen laitahyökkääjä joka pystyy myös hoitamaan sentterin tontin tarvittaessa ja aivan varmasti sillä paikalla tulee kauden aikana pelaamaan. Tämä on minun mielipide ja siitä saa natista niin paljon kun haluaa, mutta ei se siitä mihinkään muutu vaikka onkin väärät ajatelmat tälle palstalle. Tämä ei kohdistu sinuun Kyy.
   
 9. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Hieman yllättäen nuoret nousevat tähdet ovat aikalailla statistin roolissa vaikka kyseessä on vasta harjoitusottelu. Kaksi ensimmäistä hyökkäysketjua näyttävät aika tasavahvoilta. Puolustuksesta puuttuu kärki, muuten aika tasapaksu. Jääskältä odotan läpimurtokautta.
   
 10. Keskikalja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS
  Lainaus:

  Eipä toi Jääskä taida itsensä lyödä läpi. Rooli on nelosketjussa,ehkä kolmosessa. Eipä sieltä hirveesti nousta. Suoraan ykköseen niin vois ehkä näyttää onko pontenttiaalia. Luulen että ei ole. Viime kaudella sain jonkun vedon kiinni kun laitoin että tekee maalin. Veljeni sanoja lainaten:turhake!
   
 11. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Lainaus:
  Oli muistaakseni joukkueen paras pistemies jossain kohtaa harjoituskautta, viime kaudella. Sitten loukkaantui ja paluun jälkeen meno oli kesympää. Kyllä ihan hyvät mahikset breikata tällä kaudella.
   
 12. Coreyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kokoonpano illan finaaliin Tapparaa vastaan!

  Maalivahdit

  Markus Ruusu

  Atte Engren (varalla)

  Hyökkääjät

  Erik Thorell – Tommi Santala – Joonas Rask

  Lucas Lessio – Juhani Tyrväinen – Teemu Engberg

  Teemu Tallberg – Henrik Koivisto – Juho Keränen

  Micke Åsten – Juha Jääskä – Ilmari Pitkänen

  Puolustajat

  Teemu Eronen – Tobias Winberg

  Aleksi Laakso – Johan Motin

  Ville Varakas – Elias Ulander

  Niko Seppälä
   
 13. samsuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Kokoonpano Jukureita vastaan.

  Thorell - Santala - Rask
  Petrell - Tyrväinen - Lessio
  Tallberg - Koivisto - Keränen
  Lundell - Jääskä - Engberg
  Åsten

  Eronen - Motin
  Varakas - Ulander
  Kanki - Laakso
  Seppälä

  Engren (Tikkanen)
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lundell mielenkiintoista nähdä ensimmäistä kertaa omin silmin. Ja kiva nähdä jatkaako Seppälä samoja otteita mitä esitti Tapparaa vastaan. Kangasniemen puuttuminen iso harmi.

  Santalalta olisi kiva nähdä jotain, Tampere Cupissa oli surkea.
   
 15. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Olin katsomassa Pelicans - HIFK matsin Tampere cupissa ja aivan tajuttoman näkymätön Santala oli. Ylivoimalla tosin toimi ylivoiman pyörittäjänä, mutta muuten oli erittäin näkymätön.

  4. ketju Lundell - Jääskä - Engberg menee kyllä seurantaan.
   
 16. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Tämä meidän oma 3metrin Tikkanen (-00 syntynyt maalivahtilupaus) on myös mielenkiintoinen tapaus. Jäätävä torjuntaprosentti viime kaudella a-junnuissa. Ei liene mahdotonta, että ajaa tulevina kausina Halosen ja Ruusun ohi?
   
 17. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Kyllähän tästäkin sen jo näkee, että ihan samalla tavalla, jos sitä pakkia etsitään niin on sille sentterillekin todella tilausta. En tiedä millä yhtälöllä näitä oikein konttorilla pohditaan, jos sentteri ei olisi se fokus ykkönen ihan samalla tavalla pakin kanssa. Jos lähteneet on Malinen ja Carlsson. Sen lisäksi Suomela tuosta nyt kaikkosi jo samantien. Tai sitten Tobbari hallitsee myös tämän kusetuksen ja Santala hankittiin jo valmiiksi Suomelan ns. korvaajana. Se vaan, kun sieltä on jo ennestään pari miestä lähtenyt. Siihen päälle vielä invalidi Nykopp. Koskakohan ollaan tilanteessa, että syyskuun puolessa välissä meillä olisi oikeasti rosteri luotettavalla tasolla jo kauden alkaessa. Sitä odotellessa....

  edit. Miksi Lundellia ei laiteta pelaamaan keskellä missä hän on pelannut isoimman osan urastaan. Jääskä taas umpilaituri. Tämä halutaan tehdä ilmeisesti ihan vaikeimman kautta tai sitten noilla merkityillä pelipaikoilla ei ole mitään merkitystä.
   
 18. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onhan asiat taas hyvällä mallilla kun kauteen lähdettäessä on pelaavassa jengissä 2 sentteriä, joilla sopimus. Sitten taas ihmetellään miksi ollaan liigassa takamatkalla ja CHL-kausi loppuu heti alkuunsa.

  Kun se nyt on vaan ollut kaikille selvää jo kuukausikaupalla, että tilanne tulee olemaan tämä.

  Ja tavallaan isossa kuvassa ei marginaalipelaajilla ole ratkaisevaa merkitystä, mutta kyllähän Kasken ohella ihmetyttää edelleen hyvinkin paljon, miksi Panu Mieho päästettiin muualle. Siinä oli sentteri joka täytti oman ruutunsa vähintäänkin hyvin.
   
 19. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Aivan ihmeelliseltä tuntuu jos pakkihankinta kiilaa sentterihankinnan edelle. Käytetäänkö siellä toimistolla jotain psykedeelisiä huumeita? Viime kauden rosterista poistuivat parhaassa peli-iässä olevat ja hienon kevään pelanneet Carlsson sekä Malinen. Tähän päälle vähitellen liigatasolle sisäänajettu Mieho. Tässä meidän tämänhetkinen keskikaista:

  Tyrväinen - Hyvä tasapainottava keskushyökkääjä kahteen ensimmäiseen ketjuun. Ei kuitenkaan mikään pelinrakentaja ja ylivoiman moottori vaan tarvitsee käsiä laidalleen.
  Santala - Todennäköisesti uransa viimeistä kauttaan pelaava dinosaurus, joka harjoituskauden avauksessa osoitti olevansa jopa hitaampi kuin pelättiin.
  Nykopp - Aivan amatöörimäisen surkea jatkosopimus pelaajalle, joka on tunnettu lähinnä siitä, ettei pysy kasassa. Nytkin telakalla.
  Koivisto (tryout) - Viime kaudella jämäpelaaja sekä Jukureissa että KooKoossa. 55 ottelua, 2+8=10, -26. Näillä näytöillä pitäisi hakea pelipaikkaa Mestiksestä eikä kärkibudjetilla operoivasta liigaseurasta.

  Ei tämän tilanteen pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä!

  Lainaus:
  Lundell on 16 vuotias, joten eiköhän ole selvää, että hänet ajetaan sisään miesten peleihin laiturin tontilla. Aika harvaa tuon ikäistä pelaajaa heitetään suoraan sentteriksi kaikkine puolustusvelvotteineen.
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2018 klo 15.14
 20. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei tuolla liiaksi käsiä ole. Ramstedt olisi pelaajatyypiltään juuri sitä mitä kaivataan, mutta ilmeisesti henkilökemiat estävät sopparin tarjoamisen.
   
 21. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sehän tässä vituttaakin jos käytännössä ainoa tarjolla oleva potentiaalinen ja yksi-yhteen tarpeeseen istuva pelaaja jätetään hankkimatta sen takia, että joku on joskus pahoittanut mielensä jostain. Toivoa sopii tilanteen olevan se, ettei Ramu yksinkertaisesti vaan halua pelata meillä. Muussa tapauksessa luotto tätä touhua kohtaan on aika nollissa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2018 klo 15.16
 22. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Tämä on täysin kuin omalta näppikseltä. Aina koitetaan puolustella jotenkin tilannetta, että ei Ramua voi ottaa kun on niin vittumainen luonne. Ai jaa. Ei tässä kuitenkaan ole kyseessä mistään pukukopin syövästä. Meidän jengissä on ollut vuosikymmenten varrella, jos minkälaista taiteilijaa ja aina näistä on selvitty. Se vaan, että kivahan tässä on odotella ja vielä uskoakin siihen että uusi kaveri tulee. Mutta luotto vaan oikeasti alkaa olemaan koetuksella, jos tällaisen lukumääräisen vähennyksen jälkeen joukkueen keskeisimmältä pelipaikalta jätetään ukkoa korvaamatta. Vielä varsinkin, kun Miehon sekä Malisen lähdöt tapahtuivat hyvinkin oudolla tavalla. Nyt sitä paikkaa olisi täälläkin tarjolla jos ei kohta ala jotain ukkoa sisään lappaamaan. Koska me saadaan lukumääräisesti riittävästi äijiä. Kattellaan..
   
 23. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Kokoonpanon perusteella pelisuunnitelmia voi olla vain yksi: Naama Generouksena rynnitään kohti vastustajan maalivahtia ja sen yli. Ja vältellään YV:tä. AV -pelaajia on riittävästä Jukureita vastaan.
  Ottelun jälkeen on tapana jakaa plussia ja miinuksia. Annan kuitenkin jo ennen peliä Nykoppille yhden plussan normisuorituksesta.
   
 24. topdog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Pitää kuitenkin muistaa, että vastassa on Jukurit ja sarja on liiga ei NHL! Porukka vetämässä ranteita auki ennen kuin sarja on edes alkanut. Annetaan jengin nyt näyttää ennen kuin dumataan. Aika kovia pelimiehiä jengissä kuitenkin kun verrataan valtaosaan jengeistä.
   
 25. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mulla on ranteet toistaiseksi ihan kondiksessa, ja olen pienestä takapakista (Tompan uusi pesti) huolimatta ihan odottavaisin fiiliksin lähdössä kauteen. Joukkueessa on puutteita, mutta annan ne vielä tänä kautena Tobiakselle anteeksi, sillä Tompan jäljiltä jengiin oli jäänyt sellaisia palikoita, joita on mahdotonta liikuttaa ja hyödytöntä käyttää.