Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 637 361
  • 20 712

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Tämän päivän tulosten myötä. On HPK:lla lähes tekemätön paikka. Uutisia ensi viikolla?

Tästä ei mitään käryä, mutta voisi olla aika ratkaiseva palanen mitalikantaan. Jotenkin TPS:ssä nyt pitkästä aikaa valtavaa sykettä, toisaalta nämä rumat Jyp-tappiot sekä alituinen Ifklle häviäminen ovat huolestuttavia signaaleja. Siinä kyllä vanha pessimistikin herkityisi, jos papat pelaisivat finaalissa. Millään muulla ei ole mitään väliä, tällä kertaa sekin riittäisi. Kevät, pääsiäinen ja ottelutapahtuma Turku-hallissa. Siinä on samalla lailla sykkivää kuin pullossa koskekorvaa kahdella huikalla ja sen jlk tunnin ilahtuminen miten loistava paikka Suomi ja itsekin on hetken lähes nero.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Siinä on samalla lailla sykkivää kuin pullossa koskekorvaa kahdella huikalla ja sen jlk tunnin ilahtuminen miten loistava paikka Suomi ja itsekin on hetken lähes nero.

Välillä olen ulostulojasi kritisoinut, mutta tämä viimeinen virke laittoi nauramaan ääneen. Ja pelkästään hyvällä siis.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Välillä olen ulostulojasi kritisoinut, mutta tämä viimeinen virke laittoi nauramaan ääneen. Ja pelkästään hyvällä siis.

Kiitos. Minullahan on täällä sellainen ongelma, että jos perustelen ja kritisoin johtoa, saan sakin kimppuuni negailusta. Jos en perustele ja kehun johtoa, toinen puolikas roikkuu niskassa vinoilemassa. Ehkä tästä vielä löytyy jokin välimallin tulokulma, jolla ei ole yksityisviestilaatikko täynnä asiallista/asiatonta palautetta.

Olen oikeasti pitkästä aikaa tyytyväinen seuran tekemisiin, siihen miten sakki koottu ja miten seuran johto hoitaa asioita ulospäin ja miten reagoidaan. Käsitän kyllä muiden etumatkan urheilullisesti, mutta minusta TPS on pitkästä aikaa sellainen joukkue, jota voi kannattaa lähes kritiikittä. Siellä on legendoja, siellä on nuorta osaamista, kukaan ei sekoile julkisuudessa ja valmentaja on fiksu.

Sama muuten koskee toista suosikkijoukkuettani Liverpoolia. Koska se ei kuulu kiekkokeskusteluun, jätän asian tältä osin tähän.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Palve ja Korpikoski? Hurja olisi joukkueen kokoonpano siinä kohtaa.
 

Fattsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Nyt tuli kyllä puskista.

Jep. Pidän siitä. Aiempina vuosina tuntui tiedot julkistuksista aina vuotavan hyvissä ajoin, tai ainakin sellainen mielikuva on jäänyt. Tosin enpä nyt panisi pahakseni, jos tänne palstalle tulisi joku vähän vihjeitä antamaan...
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Olo on kuin jouluna lapsella!
Palve ja joku rymistelemään alakenttiin? Nykyporukka (hyökkääjät) on paperia tosipeleissä, kun vastaan tulee Sailiota, Humalojaa, Åstenia jne. Virtanen ei ole omalla tasollaan, sinne korvaaja, veikkaan mä.
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joku oli pistänyt aamulla ennen tätä Tepsin julkaisua twitteriin Palveen siirtyvän loppukaudeksi

Jos näin niin aika perseilyä HPK:lta etteivät katso vielä tuota yhtä kierrosta ennen siirtorajaa. Periaatteessa mahdollisuus saada vielä ero viiteen pinnaan ennen neljää viimeistä kierrosta jolloin peli olisi vielä auki.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Sieltä tulee varmaan Tena Lady ja Melarest Tepsin sponsoreiksi. Ja siitä voidaan käyttää termiä vahvistus, kun on vahvistettu sponsorituloja ;)
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
No huh! Että oikein kaksi uutta vahvistusta?! Se nyt on varmaa että sentteri on toinen. Korpedostakin on liikkunut sitkeää pikku huhua että ainakin ensi kaudeksi olisi tulossa. Vaan tuleeko sittenkin jo nyt? Pitkiä on nämä tunnit ennen klo 18:aa...
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei nyt helvetissä mitään Liivikiä ainakaan, ei mitään käyttöä ja veisi joltain junnulta pelipaikan.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Barona ja Karjala eivät tietääkseni ole tällä hetkellä TPS:n sponsseja? Josko ne ovat ne uudet vahvistukset?
Kyllä nuo ovat. Barona osti Opteamin (Eskolan putiikin) ja Hartwall lienee isoin sponssi (Gatoradeineen ja Auroineen). Itse huhuun nyt ei inputtia tällä viestillä tule.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vai että oikein kaksi vahvistusta. Toivotaan että ketään ei kuitenkaan ole loukkaantunut mutta kyllä sellainen heti juolahti mieleen. Maalivahtiin en usko, löytyy myös 8 hyvää pakkia jos vain ovat terveinä joten luulisi että hyökkääjistä nyt puhutaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös