Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 643 360
  • 20 726

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Liigan sisällä on ryöstökalastettavaa edelleen joten se markkinoiden tyhjyydestä. Noista playoffien ulkopuolelle jäävistä jämäjengeistä löytyy seuraavanlaista tarjontaa, ottamatta nyt tällä sekunnilla kantaa siihen ketkä jää rannalle ja ketkä eivät:

Strömwall, Björkstrand, Keränen KooKoosta varmasti suhteellisen helpolla irroitettavissa mikäli kouvostoliitossa menee usko omaan tekemiseen.

Samoin Ässien Suoranta varmaan irroitettavissa ennen h-hetkeä ja samalla voisi tehdä ensi kaudeksi lapun.

Jukureista Budish tällainen pelaaja. Vahvuudet juuri siellä missä TPS kaipaa vahvistusta.

Sportissa ei ole ketään kelpuutettavaa, Vauhkoselle jyrkkä ei koska on solminut juuri jatkon Vaasaan. Parksille myös ei, koska taso ei selvästikään pitkässä juoksussa ole sittenkään riittävä.

Ilveksessä Otto Koivula on potentiaalinen ja sopimus loppumassa. Onko sitten tarpeeksi tasokas, en tiedä. Sandellia vammoineen en ottaisi vaikka on huikea pelimies kunnossa ollessaan. Tapio Laakso lienee Lukon miehiä, eikä sentterille ole nyt tarvetta.

Samaa mieltä toverin @Hantta#23 kanssa siitä että nuo jonninjoutavat itkut voisi käydä muualla. Menkää nyt @aurajoki ja muut kaltaisensa hassuttelijavässykät jonnekin kierrätyskeskukseen perustamaan oma threadi missä voi kikkelimiekkailla ja floodailla samaa paskaa kuukaudesta toiseen. Ketään ei kiinnosta tuo paskanjauhanta, jossa kaikki pienetkin tolkun elementit hautautuvat tuohon mielisairaaseen ja narsistiseen ulosantiin. Hassua että mode-sedät aktiivisesti täällä puuttuivat tuohon hetkelliseen turbulenssiin noin muuten, mutta sitten eräät nimimerkit saavat koomailla samoin viestisisällöin peräti vuodesta toiseen täällä, hieman vain sanamuotoja ja lauserakenteita uudistellen mutta tuomatta mitään uutta sisältöä keskusteluihin. Paskaa.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ok, Vauhkosen jatko Vaasassa on mennyt minulta ohi. Siinä tapauksessa en kannata hänen keikkaa mustavalkoisissa.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Budjetiksi joukkueet voi ilmoittaa mitä vain, eikä se kerro totuutta kuinka paljon oikeasti rahaa pelaajiin käytetään. Suuntaa varmasti antavat, mutta en hirveästi luottaisi näihin julkisiin graafeihin.
Mutta eikö Tepsin ongelma taloudenpidon saralla ole kuitenkin ensisijaisesti se, että menopuoli ilman pelaajiin käytettyjä rahoja syö jo lähes koko tulopuolen?

Huhuja minulla ei ole, mutta Antsankin aiempien näyttöjen valossa uskoisin vahvistuksia tai ainakin vahvistuksen olevan vielä tulossa. Viime kaudellahan Antsa tosiaan hommasi Hamiltonin sekä Savilahkeen ja hankinnat menivät siis täysin pieleen. Edelliskaudella Antsan siirtorajavahvistukset (Makkonen ja Paré) olivat puolestaan aivan nappihankintoja. Ai niin, tuliko se Kaijomaakin vasta samalla, no menihän hänkin joukon jatkona hyvin. Toivottavasti tänä vuonna olisi taas timanttisten vahvistusten vuoro.
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämän viikonlopun jälkeen 8 peliä jäljellä runkosarjaa. Vaikka siirtoraja onkin poikkeuksellisesti vasta kuun vaihteessa niin kyllähän tässä pitäisi alkaa aika nopeasti tapahtumaan mahdollisen vahvistuksen suhteen, jotta äijää ehtisi edes jotenkuten sisäänajaa. Viimeistään olympiatauolla pitäisi minusta saada mukaan treeneihin.
 

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ilveksessä Otto Koivula on potentiaalinen ja sopimus loppumassa. Onko sitten tarpeeksi tasokas, en tiedä. Sandellia vammoineen en ottaisi vaikka on huikea pelimies kunnossa ollessaan. Tapio Laakso lienee Lukon miehiä, eikä sentterille ole nyt tarvetta.

Onhan siellä vielä oikealta laukova Ville Meskanen 39 ottelua 20 + 18. Tosin pelannut enimmäkseen oikean laitahyökkääjän tonttia sekä omaa sopparin Ipaan ensi kaudeksi. Mielenkiintoinen pelaaja kun on melkein ppg vetänyt noinkin alaviritteisessä joukkueessa.

Joku maalintekijä olisi kyllä kiva.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Tämä osio taitaa olla pelaaja huhuille tai faktoille tarkoitettu joten olisiko mitenkään mahdollista toivoa että noita hiekkalaatikon tasoisia väittelyitä/keskusteluja käytäisiin jatkossa jossain muussa osiossa!

Olet täysin oikeassa. Itse suivaannuin tuosta "Kalle Kaskinen on kaverisi" ja siksi en saisi kommentoida mitään kaiketi sitten mistään - vittuilusta. Kuten modet ystävällisesti opastivat, keskitytään asioihin ja ketjun aiheeseen. Silti ihmettelen @RajatOn kommenttia siitä, että olisin viime ajat negaillut. Mähän olen ollut kuin kirkasvalolamppu tämän kauden ja löytänyt paljon positiivista seurasta, myös johtoa suorastaan kehunut. Mutta, jos jollakin jotain palautetta lisää, laittakaa yv:llä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Onhan siellä vielä oikealta laukova Ville Meskanen 39 ottelua 20 + 18. - - - Mielenkiintoinen pelaaja kun on melkein ppg vetänyt noinkin alaviritteisessä joukkueessa.
Ville Meskanen pelaa SM-liigassa ja Ilveksessä nyt neljättä kauttaan.

2014-15 - 10 ottelua - 3 maalia
2015-16 - 39 ottelua - 6 maalia
2016-17 - 44 ottelua - 9 maalia
2017-18 - 39 ottelua - 20 maalia

132 ottelua - 38 maalia - olisi hauska joskus tarkastaa kuinkahan monta näistä 38 maalista on syntynyt TPS:n verkkoon.
Willi veikkaukseni on noin 20%...
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Minä ihmettelen, mitä järkeä on tänne listata Liigan hännänhuippujen pelaajia, joita TPS:n mukamas pitäisi hankkia joukkueeseensa. Onko joku(=Antsa) jossain todellakin todennut, että hankintoja tehdään, Faktaa olisi kiva tähän kohtaan saada. Ei valitettavasti minulle ainakaan riitä, että joku palstan "perässähiihtäjistä" toteaa, että hankintoja tehdään. Aikaisempina vuosina hankintoja ei ainakaan menestysmielessä ole tehty. Ollaan korkeintaan hankittu jo valmiiksi loukkaantuneita pelaajia tai muuoin vaan järjelliseen pelishabloonaan kelpaamattomia. Tällaisia hankintoja ei todellakaan tarvita. Jos joku hankitaan, niin ykköskorin pelaaja sellaisen hankinnan pitää ehdottomasti olla. Muilla hankinnoilla ei ole mitään järkeä.

On hienoa, että usko Antsan maagisiin taitoihin elää edelleen ja itseensä tyytyväiset narsistit saavat "peliaikaa" tälläkin tavalla.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minä ihmettelen, mitä järkeä on tänne listata Liigan hännänhuippujen pelaajia, joita TPS:n mukamas pitäisi hankkia joukkueeseensa.

Rikkinäinen levy soittaa samaa sävelmää. Ei riitä hankittavien/huhuttujen taso, mutta ei voida tehdä tappiota vuodesta toiseen. Ongelmia on ja niiden osoittaminen on helppoa, mitä pitäisi tehdä on vaikeampaa. Aivan vitun raskasta lukea tuota samaa tekstiäsi vaan kerrasta toiseen. Sanopa nyt sitten jos pudotuspeleistä ulosjäävien pelaajat eivät kelpaa, että kenet sinne voitaisi hankkia?? Ovechkin kelpaisi, ai mutta vittu sehän tienaa kymmenen miljoonaa kaudesta ja olisi ihan vitun vastuutonta hommata sellainen kun koko TPS on Supercell miesten varassa ja seuran loppu häämöttää. Kerro edes kerran yksi konkreettinen, realistinen ehdotus mitä pitäisi tehdä?! Markkinoida halliin 18 000 ihmistä 12 000 paikalle ja palata siihen kun TPS oli Euroopan kärkiseuroja ja kaikki halusivat tänne.

Kukaan ei varmasti kiistä sitä etteikö varaa parantaa olisi joka sektorilla, mutta 90-luku meni ja nyt täytyy tehdä uusi nousu hitaasti nykyisessä markkinatilanteessa. Ajatus että tänne yhtäkkiä vaan taas kaapattaisiin kaikki Euroopan ykkösprospektit, oltaisiin mitaleilla vuodesta toiseen ja tehtäisiin voittoa on tällä hetkellä epärealistinen. Toivottavasti tulevaisuudessa ei, mutta nyt on. Tyhmäkin osaa nimetä ongelmat, vielä tyhmempi toistaa niitä viestistä toiseen. Älykkäämmät osaisivat keksiä realistisia ja toimivia ratkaisuja, joilla tästä noustaan.

Ja ei, kuten seuraavassa viestissäsi kirjoitat, tämä ei ole lammasmaista tyytyväisyyttä nykytilanteeseen, vaan realistista ymmärrystä siitä että nousu ei tapahdu hetkessä. Hyviä askelia on otettu, mutta työtä on helvetisti edessä.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juurikin näin, paljon puhetta mutta ei mitään asiaa. Ja ihmettelen myös miksi viime kauden hankinnoista Hamilton oli muka virhehankinta, äijä pelas puoltoista peliä ja teki yhden maalin ja loukkaantui, sekin olis varmaan pitänyt nähdä etukäteen.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Hamilton oli muka virhehankinta, äijä pelas puoltoista peliä ja teki yhden maalin ja loukkaantui, sekin olis varmaan pitänyt nähdä etukäteen.

Hamiltonilla oli loukkaantuminen jo alla, ei tullut meille täysin terveen papereilla. Tätä saatettiin hakea.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kannettu vesi ei kaivossa pysy, on vanha kansan viisaus, jota kannattaisi myös TPS:n kohdalla noudattaa. Miksi pitäisi tässä vaiheessa kautta hankkia lyhyen tähtäimen pelaajistoa joukkueeseen, jotta mahdollisuutta menestyä play offeissa voitaisiin parantaa? Kerro nyt oma näkemyksesi asiaan, olisiko näin hyvä? Voisit myös antaa vinkin, mistä tarvittavat rahat tähän otetaan. Yksikään näistä stunteista kun ei pelaa ilmaiseksi ja koska organisaatio jo nykyiselläänkin tuottaa satoja tuhansia euroja tappiota, niin eikö tätä seikkaa otettaisi ollenkaan huomioon? Vedettäisiin vaan ykkösluokassa päin seinää ja oltaisiin niin tyytyväisiä, ettei paremmasta valiä. Näinkö halutaan tehtävän? On kyllä edesvastuuttoman surkea näkemys, jos tätä halutaan.

Kuten olen useampaan otteeseen jo todennut, menestys rakennetaan pitkällä työllä. Ei siihen ole oikotietä, vaikka luetteloitaisiin kaikki maailman pelaajat, mitä tänne haluttaisiin. Järki pitää olla kaikessa kirjoittelussa. Valitettavasti valtaosalla kirjoittajista tämä unohtuu kokonaan, ja kirjoitusten asiasisältö on silloin täysi nolla. Köyhä ei voi ostaa enemmän kuin varat antavat myöten.

Kannattaa aina muistaa, että vain terve organisaatio voi menestyä kestävällä tavalla. Sellaisen toimintamallin rakentaminen on Turussa aivan mahdollista, jos se kerran onnistuu Oulussa, Jyväskylässä ja Tampereella. Emme me turkulaiset ole tässä suhteessa yhtään huonompia, mutta laiskempia tunnumme valitettavasti olevan, ja siinä se on koko jutun ydin.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aikaisempina vuosina hankintoja ei ainakaan menestysmielessä ole tehty. Ollaan korkeintaan hankittu jo valmiiksi loukkaantuneita pelaajia tai muuoin vaan järjelliseen pelishabloonaan kelpaamattomia. Tällaisia hankintoja ei todellakaan tarvita. Jos joku hankitaan, niin ykköskorin pelaaja sellaisen hankinnan pitää ehdottomasti olla. Muilla hankinnoilla ei ole mitään järkeä.
Puhut monikossa "aikaisemmista vuosista" niin vähän ihmettelen nyt kyllä tätä purkausta. Niittymäki vastaa nyt kolmatta vuotta joukkueen kokoamisesta ja viime vuoden osalta ymmärrän kritiikin, mutta sinä toisena vuotena Niittymäki hommasi nimenomaan pelishabloonaan täydellisesti sopineet ykköskorin jätkät Paréen ja Makkosen. Ja viime kauden hankinnoista Hamiltonin kanssa nyt kävi mielettömän huono tuuri, eihän sitä voinut etukäteen tietää, että mies loukkaantuu heti toisessa ottelussa. Toki Niittymäki on kesken kauden raijannut meille myös Malmivaaran ja Savilahti-Naganderin, mutta nämä hankinnat laittaisin täysin Selinin piikkiin. Huomasitko, että tällä kaudella Selinin joukkue teki taas täsmälleen saman kaliiberin hankinnan ottamalla Kankaanperän sisään?
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muistaakseni tuossa loukkaantumisessa ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä tuon aikaisemman jutun kanssa vaan paska mäihä.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Ja viime kauden hankinnoista Hamiltonin kanssa nyt kävi mielettömän huono tuuri, eihän sitä voinut etukäteen tietää, että mies loukkaantuu heti toisessa ottelussa. Toki Niittymäki on kesken kauden raijannut meille myös Malmivaaran ja Savilahti-Naganderin, mutta nämä hankinnat laittaisin täysin Selinin piikkiin.

Kuten jo joku aikaisemmin kirjoittikin, Hamilton oli TPS:ään tullessaan jo rikki, joten kyllä Saipa veti hänen kohdallaan Antsaa kölin alta todella hyvin.

Olisi kiva kuulla perustelusi, miksi Malmivaaran ja Savilahti-Naganderin hankinta menee Selinin piikkiin eikä Antsan?
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi pitäisi tässä vaiheessa kautta hankkia lyhyen tähtäimen pelaajistoa joukkueeseen, jotta mahdollisuutta menestyä play offeissa voitaisiin parantaa?
Kuten olen useampaan otteeseen jo todennut, menestys rakennetaan pitkällä työllä. Ei siihen ole oikotietä, vaikka luetteloitaisiin kaikki maailman pelaajat, mitä tänne haluttaisiin.

Okei, eli lukitaan nämä vastaukset. Mielestäsi ei hankita nyt ketään, vaikka joukkueessa olisikin selkeitä puutteita tämän kauden menestystä ajatellen, vaan panostetaan täysillä tulevaisuuteen. Ihan ymmärrettävä strategia. Laitan tämän muistiin ja oletan että olet samaa mieltä jos vahvistuksia ei tule ja tämä kausi päättyy pudotuspeleissä lyhyeen.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
. Huomasitko, että tällä kaudella Selinin joukkue teki taas täsmälleen saman kaliiberin hankinnan ottamalla Kankaanperän sisään?

hieman ot

Kankaanperä ei ole ollut läheskään niin huono kuin saattoi odottaa. Pelannut omaa peliään paikoitelleen jopa ihan mukiinmenevästi, siis omalle tasolleen.
 

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Ja viime kauden hankinnoista Hamiltonin kanssa nyt kävi mielettömän huono tuuri, eihän sitä voinut etukäteen tietää, että mies loukkaantuu heti toisessa ottelussa. Toki Niittymäki on kesken kauden raijannut meille myös Malmivaaran ja Savilahti-Naganderin, mutta nämä hankinnat laittaisin täysin Selinin piikkiin.
Nyt on kyllä tässä lainatussa tekstissä sellaisia olettamuksia, joilla ei ole faktan kanssa mitään tekemistä keskenään. Mutta ei tästä tämän enempää.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Okei, eli lukitaan nämä vastaukset. Mielestäsi ei hankita nyt ketään, vaikka joukkueessa olisikin selkeitä puutteita tämän kauden menestystä ajatellen, vaan panostetaan täysillä tulevaisuuteen. Ihan ymmärrettävä strategia. Laitan tämän muistiin ja oletan että olet samaa mieltä jos vahvistuksia ei tule ja tämä kausi päättyy pudotuspeleissä lyhyeen.

Joukkue rakennetaan valmiiksi jo ennen sarjan alkua. Sitä täydennetään vain siinä tapauksessa, että tulee ennalta arvaamattomia loukkaantumisia. Tämän on oltava kaiken toiminnan lähtökohta.

Joukkuetta ei voi rakentaa niin, että pelataan runkosarja pois ja täydennetään joukkuetta juuri ennen siirtorajaa sellaiseksi, että saavutettaisiin menestystä ja näistä viime hetken hankinnoista oltaisiin sitten valmiita maksamaan "mitä hyvänsä". Tällä tavalla toimimalla saavutetaan kyllä täällä TPS-osioissa valtavasti myönteistä "parranpärinää", mutta karvas totuus tulee ilmi viimeistään tilinpäätöstä tehtäessä.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisi kiva kuulla perustelusi, miksi Malmivaaran ja Savilahti-Naganderin hankinta menee Selinin piikkiin eikä Antsan?
Molemmat olivat Selinille ennestään tuttuja pelaajia ja lisäksi tällä kaudella Selinin joukkue teki jälleen samantyylisen hankinnan. Eivätköhän agentit ole noita kovasti kaupanneet ympäriinsä ja Selinille miehet ovat kelvanneet, kun Niittymäki on kertonut, että tällaisia kavereita olisi nyt uimassa verkkoihin. Erittäin vaikea kuvitella, että TPS olisi kyseisiä pelaajia hankkinut jos Selin ei olisi ollut päävalmentajana. Sen sijaan jos Niittymäen postia olisi hoitanut kuka tahansa muu, olisi kyseisten hankintojen ollut silti helppo nähdä tapahtuvan. Monella valmentajalla on usein omia luottopelaajia, jotka aina vuosienkin päästä päätyvät samoihin joukkueisiin valmentajien perässä.

Ok, Hamiltonin tilanteesta en tiennyt jos olikin jo valmiiksi pipi.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Okei, eli lukitaan nämä vastaukset. Mielestäsi ei hankita nyt ketään, vaikka joukkueessa olisikin selkeitä puutteita tämän kauden menestystä ajatellen, vaan panostetaan täysillä tulevaisuuteen. Ihan ymmärrettävä strategia. Laitan tämän muistiin ja oletan että olet samaa mieltä jos vahvistuksia ei tule ja tämä kausi päättyy pudotuspeleissä lyhyeen.

Eikös tässä olla niiden vahvistusten hankkimisessa tälle kaudelle noin 15kk myöhässä? Toivottavasti ensi kaudeksi on pelaajia, ne markkinat meni käytännössä katsoen kiinni marras-joulukuun vaihteessa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Molemmat olivat Selinille ennestään tuttuja pelaajia ja lisäksi tällä kaudella Selinin joukkue teki jälleen samantyylisen hankinnan. Eivätköhän agentit ole noita kovasti kaupanneet ympäriinsä ja Selinille miehet ovat kelvanneet, kun Niittymäki on kertonut, että tällaisia kavereita olisi nyt uimassa verkkoihin. Erittäin vaikea kuvitella, että TPS olisi kyseisiä pelaajia hankkinut jos Selin ei olisi ollut päävalmentajana. Sen sijaan jos Niittymäen postia olisi hoitanut kuka tahansa muu, olisi kyseisten hankintojen ollut silti helppo nähdä tapahtuvan. Monella valmentajalla on usein omia luottopelaajia, jotka aina vuosienkin päästä päätyvät samoihin joukkueisiin valmentajien perässä.

Ok, Hamiltonin tilanteesta en tiennyt jos olikin jo valmiiksi pipi.

Kannattaa muistaa, että Selin sanoi jopa julkisuuteen, ettei keskusteluyhteys UTJ:hin toiminut enää syksyn jälkeen ollenkaan, joten on todella vaikeata uskoa, että Selin olisi päättänyt näiden floppien hankinnoista, kun häneltä ei irtisanomisilmoituksen jälkeen kukaan enää kysynyt mitään, vaan hän jäi joukkueen kanssa täysin yksin.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikös tässä olla niiden vahvistusten hankkimisessa tälle kaudelle noin 15kk myöhässä? Toivottavasti ensi kaudeksi on pelaajia, ne markkinat meni käytännössä katsoen kiinni marras-joulukuun vaihteessa.

Mielestäni nykyisessä tilanteessa ei ole realistista että jengi olisi täysin valmis kauden alkaessa. TPS ei ole enää sellainen suurseura jolla olisi varaa pitää samanlaista rinkiä kuin aikanaan, josta väkisinkin uusia kärkipelaajan mitat täyttäviä nimiä nousee. Esim. Nyströmin varaan varmasti laskettiin TOP-6 hyökkääjän tontti, eikä häntä ole vielä paikattu. Lindstenin vamman vakavuudesta ei ole tietoa, Filppulan tuoreesta loukista ei ole mitään tietoa, ja valitettavasti tuskin siihen jäädään. Niin laajaa rosteria ei ole taloudellisesti mahdollista pitää että loukkaantumisiin ja alisuorittajiin olisi varaa varautua kauden alussa, vaan kyllä suurin osa kärkikahinoissa olevista joukkueista vahvistuu pudotuspelien kynnyksellä. Mielestäni Tepsissä ei tällä kaudella ollut lähtökohtaisesti pahoja puutteita, vaikka laituriosasto on osoittautunut kapeaksi ja mv-osasto ei juuri nyt vakuuta.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joukkue rakennetaan valmiiksi jo ennen sarjan alkua. Sitä täydennetään vain siinä tapauksessa, että tulee ennalta arvaamattomia loukkaantumisia. Tämän on oltava kaiken toiminnan lähtökohta.
Eikö tämän kauden Tepsissä ole sitten tehty juuri näin? Elias Karvosen loukkaantuminen paikattiin hankkimalla Hannu Kuru ja puolustusta vahvistettiin hyvissä ajoin Mark Fraserilla. Syksyllä et rutissut joukkueen rakentamisen jääneen vaiheeseen, joten oletan sinun olleen silloin tyytyväinen siihen miten Niittymäki oli rakentanut joukkueen tälle kaudelle. Voinemme kuitenkin tunnustaa, että tykkäät mielellään antaa kritiikkiä niin et kai olisi jättänyt näin herkullista tilannetta kritisoida käyttämättä? Kuka vaan osaa kritisoida silloin, kun menee vähän heikommin, mutta olisitpa kritisoinut silloin, kun joukkue liisi voittoputkessa, vaan hiljaista oli silloin kuin huopatossutehtaalla.

Sen sijaan esimerkiksi nimimerkki @kausi on ollut erittäin johdonmukainen mielipiteissään koko kauden ajan eikä ole vaihtanut näkemystään tuuliviirin lailla voitto- ja tappio-otteluiden välillä; hän on ylistänyt valmennusta, mutta kertonut, että tällä joukkueella tulee keväällä noutaja heti kättelyssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös