Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 632 735
  • 20 708
Nyt enää odotellaan, että milloin lappeenrantalaiset tulevat itkemään kuinka Hamilton on laiska ja haluton puolustamaan ynnä muuta sontaa, mitä Spinan kohdalla koettiin.
Aloitit itse jo itkemisen... nessuja turkuun...

Savilahti ollut hidas ja kankea koko kauden... Ei ole luistin enää liikkunut ja muutenkin epävarma. Hamilton on väläytellyt välillä. Voi saada uutta virtaa tästä siirrosta.
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Ihan tyytyväinen hankintoihin, mutta ei oikeen täsmää siihen "ei oo rahasta kiinni"-kommenttiin mikä antsalta tuli.

Eli odotan Heatlytä tai jotain kovempaa sentteriä iltaan mennessä.

Ja miksei illan tutopelin jälkeen petua joka kuulemma on irti.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Katsoin samaa että ei tuo -2 kovin huono ole noilla pisteillä. Toimikoon vaikka peloitteena viivalla Heikkisen kanssa kun kätisyydet täsmää, ehkä ne voi luulla että PSN osaa myös vielä laukoa. Tosiasiassa sellainen peluri joka voisi vielä löytää hyvässä joukkueessa ne vahvuutensa. Kyllä tämä huomattavasti parempi haku on kuin Malmi, josta tiedettiin että raju lasku on jo välttämätön.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Eiköhän sieltä vielä se sentteri tule tai jos ei niin ainakin yritetään sekä kaadutaan saappaat jalassa. Olisi outoa että Lämsä päästettäisiin pois jo kapeasta sentterikalustosta jos ei olisi tulossa jotain uutta tilalle. Hamilton selkeästi korvaamaan Pikkaraista ja PSN tuomaan leveyttä pakistoon, aivan kuten on odotettukin. Ihan hyvä.

E:Jos olisi hankinnat tässä varmasti, niin luulen että olisi annettu siihen myös lausunto, että "näillä mennään".
 

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivoisin Tepsin hommaavan Taffen tai Chipchuran sentteriksi Hamiltonille. Hamille tulisi uutta intoa, kun saisi oikean ammattimiehen rinnalla pelata ja ei vaipuisi varjojen maille. Ajoittain Hamilton oli ihan varjo alkukaudestaan, itseluottamuskin puuttui kokonaan ja ei uskaltanut haastaa ketään 1 vs. 1 tilanteissa. Ennen kauden alkua näki Hamiltonin potentiaalin hyvin, mutta se kuihtui kasaan SaiPan pelitavan ja luultavasti valmentajan kielimuurin kanssa. Useimmat kannattajat olivat jo ennen kauden alkua valmiita laittamaan "Pörräävälle laiturille postimerkin perseeseen", mutta alkukaudesta ennen pelitavan iskostumista mielen syövereihin, se toikin hurjaa tulosta maalien muodossa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Gilbert Brule olisi hankintana Antsalta sellainen hauiksen näyttö Tampereen, Helsingin ja Oulun suuntaan, että luulen heidän unohtavan jo omien hankintojensa nimet ja jossain Kuopiossa tai Jyväskylässä luikittaisiin pöytien alle piiloon eikä kesälläkään uskallettaisi hankkia ketään. Brule heitti eilen Jokereita vastaan komean häkin Sextonin passista, harmi kun varmaan ehti lähteä jo maasta.
 

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen ihan tyytyväinen näihinkin. Tuo savilahti-nagander nimi on jostain syystä soinut vuosia päässä. Saa ainakin korvamadon pois. Tosiaan taloudellisesti fiksuja ratkasuja. Tuskin paljoa Tepsille maksavat. Kyllä se kirstu nyt vain on tiukasti piukassa. Olisi erittäisn outoa, että keskushyökkääjää ei enää tulisi, kun se on se suurin pula ollut kokoajan.
 

Bacon

Jäsen
Pärre on alivoimalla hyvä ukko ja muutenkin ihan jees puolustava pakki. Jalka ei tahdo oikein enää liikkua entiseen malliin ja avaussyötöt tuottaa välillä vaikeuksia. Omisti joskus kovan lämärin, mutta on viimeksi onnistunut siinä rikkomatta mailaa tai pyyhkimättä pölyjä kiekon päältä ties milloin viimeksi. Rannari löytää välillä tiensä maalille asti. Kädet eivät ole kovin pehmeät tosin harvemmin ne on tuon kokoisilla ukoilla. Oli pieni pettymys tällä kaudella kun odotettiin mieheltä vähän enemmän, mutta leveyspakiksi loistava hankinta.

Hamilton on laiska ja haluton puolustamaan ja hänessä on paljon muutakin sontaa niin kuin Spinassa.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
TPS olisi voinut ilmoittaa ihan avoimesti että joukkue on nyt kasassa. Ja jos jotain vielä haetaan niin siitä olisi saanut vihjaista pienesti. Ei olisi tarvinnut turhaan pureskella kynsiä tuonne puolille öin saakka.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
TPS olisi voinut ilmoittaa ihan avoimesti että joukkue on nyt kasassa. Ja jos jotain vielä haetaan niin siitä olisi saanut vihjaista pienesti. Ei olisi tarvinnut turhaan pureskella kynsiä tuonne puolille öin saakka.
No mikäs paskamyrsky siitä tulisikaan, että pistetään kiva pikku vihje mahdollisesta lisähankinnasta, joka sitten syystä tai toisesta kariutuukin :D
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Uskoisin sentterin vielä saapuvan, koska onhan seurasta jo pidemmän aikaa sanottu sentterin olevan hankintalistalla. Pakki ja Talonmiehen korvaaja tulivat hieman myöhemmin vasta kehiin hankinnoista puhuttaessa. Tähän mennessä Niittymäki on ainakin onnistunut hyvin ja luottoa löytyy täällä päässä sen tarvittavan sentterin hankintaan.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Seuraillaan rauhassa tilannetta", UTJn viesti kun sentterivaje on akuutti ja siirtoaikaa on jäljellä 11 tuntia (ja pelaaja pitää vielä saada Suomeen tuon ajan puitteissa(?)).

Joko Antsalla on kova pokka, tai toisaalta mistä sitä tietää kuinka paljon ääni on tärissyt ja silmät punoittaneet unettomien öiden jäljiltä kun toimittaja on soittanut, mutta haluaisin uskoa, että siellä vaan myhäillään tyytyväisenä, kun valas on jo, ainakin osittain, kammettu veneeseen ja halutaan hiukan pitää kannattajia jännityksessä/viimeistellä paperityöt...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös