Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 656 957
  • 20 730

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Öhh, eikös Kaskinen & Virta saaneet jo kerran kenkää Tepsistä? Nyt siis takaisin? Hurraa!

Leimelle koittaa joulu. Varma tieto.

(Strömbergiltä ei kyllä kysytä hei).
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tjaa. Ei kai tuota kenenkään kannata tässä vaiheessa kovin radikaaleja tuomioita antaa mainituille herroille. Molemmat ovat olleet kahdeksan vuotta muualla kuin Tepsin edustusjoukkueessa joten ovat todennäköisesti ns. päivittäneet itseään. Silloisessa Tepsissä ei olisi onnistunut kukaan muukaan paitsi tietenkin hra Turakainen joka oli riittävästi massasta poikkeava valkku ja sai käyrän nousemaan.

Joka tapauksessa parempi näin päin että KK ykkösenä koska Hantta on saanut mahkuja ykkösenä jo tarpeeksi. Ei mikään mediaseksikkäin duo mutta jos peli kulkee niin väliäkö hällä.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Kyllähän tuo Selinin option käyttämättä jättäminen harmittaa, sillä hän olisi kyllä ansainnut saada vetää tämän projektin loppuun, kun näemme kuinka hän on saanut jo nyt kurssin käännettyä parempaan. Tätä kuitenkin pidempään ajateltuani tämä siirto on varmasti ollut jo pidempään suunnitteilla, mutta alunperin oli varmaankin ajateltu vuotta myöhemmäksi. Kyllähän tuo Kaskisen siirto A-junnujen valmentajaksi jo haisi kauas siltä, että hänestä haetaan seuraavaa päävalmentajaa edustukseen, enkä usko että hän muuten olisikaan siirtynyt ASM-sarjaan valmetamaan.

Eipä tuo yksi lisävuosi junnujen johdossa olisi varmaankaan pahaa tehnyt, mutta onko sillä kuitenkaan suurta merkitystä hänen valmennustaidoilleen? Kuten täällä ollaankin spekuloitu, niin ehkä kuitenkin nähdään tärkeämpänä, että hän astuu ensi kaudeksi ohjaksiin sen sijaan, että Selin aloittaisi puoliksi uudistuvalla joukkueella viimeisen kautensa vrt. että nyt alettaisiin puhtaalta pöydältä meidän oman tulevan "Tapolan/Tuokkolan/Marjamäen/Ahon" tyylisellä projektilla, sillä kaikki edellämainitut ovat vähän vastaavanlaista urapolkua pitkin nousseet laadukkaiksi valmentajiksi. Juuso Nieminenhän myös olisi vähän vastaavanoloinen lupaus, mutta ehkä hänen kanssaan ei päästy sopimukseen taikka Kaskisessa nähdään suurempi potentiaali. Niemisellä on enemmän kokemusta päävalmentajana, mutta toisaalta pelkästään junnusarjoista, kun taas Kaskinen on nähnyt aika paljonkin maailmaa, mutta kylläkin apuvalmentajan roolissa. Mutta ilmeisesti muutkin näkevät hänessä sitä potentiaalia, koska tuskinpa sattumalta olisi maajoukkueen tai Jokerien tiimissä ollut, ja kieltämättä aika vakuuttavien valmentajien kanssa onkin saanut työskennellä.

Hantta tuli aika puskista kylläkin, mutta hetken sulateltuani saattaa olla ihan positiivinenkin asia tuomallaan kokemuksella sekä Kaskiselle tuttuna tutkaparina. Tätä nyt on ihan turha verrata veljien edelliseen visiittiin, koska mielestäni siinä ei ole mitään tähän hetkeen verrattavaa yhteyttä muuta kuin herrojen nimet. Valitettavaa tämä tilanne on Selinin kannalta, mutta ei sen takia ole syytä lytätä etukäteen uutta valmennusta. Annetaan herrojen näyttää ja toivotaan parasta.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noin viikko sitten kun Selinin "potkuista" ilmoitettiin, todettiin samalla, että ensi kauden valmennus julkistetaan vasta kauden jälkeen, jotta saadaan työrauha tälle kaudelle. Nyt viikkoa myöhemmin on huhumylly pyörinyt taukoamatta, ja loppujen lopuksi näyttää siltä, että valmentajat ovat selvillä. Ei menny taas ihan niin kuin ammattiorganisaatiossa tämä viestintä.

Joko olisi sitten suoraan kerrottu tilanne, tai sitten jätetty kertomatta se näille suurisuillekin, jotka tiedon ovat vuotaneet. Hetken aikaa jo kuluttajan luottamus oli positiivisessa suunnassa, mutta se oli liikaa kestettäväksi organisaation puolella, ja päätettiin pistää torni horjumaan.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Mielenkiintoista nähdä mitä nimiä Kaskinen-Virta-Rintanen saa houkuteltua ens kaudeks...!?
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mielenkiintoista nähdä mitä nimiä Kaskinen-Virta-Rintanen saa houkuteltua ens kaudeks...!?

Väliäkö sillä on kun pelitapa on niin ylivertainen, ylinopeaa yhteistyölätkää.

E: Elomon horinoita nuo Kaskisen puheet pelitavasta muistuttavat.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Kun TPS on ylinopealla ylivertaisuushokillaan marraskuussa 2017 sijalla nointuota neljätoista, eiköhän sieltä ovenraosta Molomon punakka naama jo kurkista.

Voi mitä riemunaiheita tulevaisuus meille tarjoaakaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Virta irvistelyineen on jotenkin profiloitunut niin narrin näköiseksi koutsiksi ajan saatossa että ei tätä "Tepsiläistä" siirtoa jaksa edes ymmärtää. Kaskisesta paha sanoa mitään, mutta on noviisi vielä kunnes toisin todistetaan ja Rintsi on liian joojoo-mies mitä Kiprukin oli, joita ei tarvita enää yhtään enempää tuonne.

Minne Pikkaraisen Jarno suuntaa? Siinä olisi ollut loistava soihdunkantaja Selinin perinnölle.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tässä mitään riemunkiljahduksia osaa esittää tulevista koutseista. Isoa toivotaan-toivotaan -linjaa vedetään. Eniten häiritsee tuo saunakaverimeininki sekä mahdollinen "omat pojat" -projekti, jotka kusevat tässä valtakunnassa aina. Puuhastelun maku on vahva, varsinkin kun Selinin näytöissä ei ollut mitään vikaa.

Mutta hyvinä puolina on toki mainittava että tulevilla koutseilla on mahdollisesti todella hyvä verkosto ja ovat molemmat marinoituneet valtakunnan kärkikoutsien takana. Onhan tässä se mahdollisuus että opit ovat tarttuneet ja Kaskinen + Virta nostavat Tepsin ennen näkemättömään lentoon ylivertaisella superjargonhokilätkällään (eiku mitä se nyt olikaan). Toivottavasti miehet ovat pesteillään jättäneet myös pelaajille hyvän näytön ammattitaidostaan, jolloin voidaan nähdä yllättäviäkin löytöjä rosteriin.

Ja Virran Hantan lyömistä tällä palstalla en ihan ymmärrä. Ok, mies epäonnistui pääkoutsina. Mutta aika vakuuttava historia apukoutsina. Mies on elävä TPS-legenda, jota moni muistaa tässä kaupungissa lämmöllä. Mä olen valmis antamaan Hannulle varauksettoman sauman näyttää kyntensä. Harmi ettei ykkösenä ole valmista huippunimeä. Toivottavasti tulevaisuuden huippunimi.

Etiäpäin. Grin to win!
 

T-GAS

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Eipä noita valmentajavaihtoehtoja nyt välttämättä ensi kaudeksi ihan hirveesti ees olisi. Okei joo, harmittaa ettei Selin jatka, tehnyt ihan hienoo jälkeä Tepsissä ja tällä kaudella saatetaan olla jopa siellä mitaleilla.

En nyt kuitenkaan lähtis isommin tuomitsemaan etukäteen sitä, millasii Kaskinen-Virta-Rintanen ois Tepsin peräsimessä. Täällä vedotaan kymmenen vuoden takaisiin juttuihin ja Hantan irvistelyihin. Ja mun mielestä Kaskisen vertaaminen Leimeeseen tai Elomoon ei käy järkeen.

Jäitä taas hattuun. En ees uskalla mennä katsoo vituttaa-ketjua. Tätä trioa ei seuran puolesta ole vielä edes varmistettu, ja jos se varmistetaan, niin jaksan uskoa siihen, että sen taustalla on suunnitelma ja perustelut.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Jäitä taas hattuun. En ees uskalla mennä katsoo vituttaa-ketjua.

Jotenkin sitä toivoisi, että kaikki nämä itkupotkuraivarit päätyisivät vaikka siihen ketjuun jolloin täällä (muissa aiheissa) voisi pyrkiä edes etäisesti rakentavaan keskusteluun. Mutta näköjään tällaiset uutiset riittävät siihen, että tavara läikkyy yli laitojen.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
...niin jaksan uskoa siihen, että sen taustalla on suunnitelma ja perustelut.

Isolla joukolla faneja tässä taitaa hiertää juuri se, että ei uskota olevan taaskaan mitään sen suurempaa suunnitelmaa, vaan hommassa edetään päivä kerrallaan silloisen fiiliksen pohjalta. Tänään valmentaja ulos, huomenna toinen sisään, ja ylihuomenna se ulos. Seura on jo pitkään kaivannut pitkäjänteisyyttä niin valmentaja- kuin pelaajapolitiikassakin. Vihdoin kun sitä saatiin niin taas ollaan vetämässä mattoa alta, ja lähtemässä kauteen kokeilumielessä valmentajilla, joilla ei pääsarjatasolta ole hirveästi meriittejä; varsinkaan päävalmentajina. Vaikea kuvitella, että esimerkiksi Tappara, IFK, Kärpät jne. kestomenestyjät lähtisivät vastaavalla kokoonpanolla kauteen.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikea kuvitella, että esimerkiksi Tappara, IFK, Kärpät jne. kestomenestyjät lähtisivät vastaavalla kokoonpanolla kauteen.
No nyt kun mainitsit Tapparan niin kun lähtee katsomaan Tapolan ja Tapparan yhteyttä ni aika paljon yhteneväisyyksiä Kaskiseen ja Palloseuraan.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No nyt kun mainitsit Tapparan niin kun lähtee katsomaan Tapolan ja Tapparan yhteyttä ni aika paljon yhteneväisyyksiä Kaskiseen ja Palloseuraan.
En ole aivan samaa mieltä, sillä Tapola oli useamman vuoden Rautakorven kakkosvalmentajana, ja pelaajarunko oli pitkälti sama Tapolan ensimmäisellä kaudella, kuin Rautakorven viimeisellä. Alkuun Tapolallakin oli suuria käynnistymisvaikeuksia, joten lopputulos olisi voinut olla aivan toinenkin.

Enkä nyt mitenkään halua tyrmätä Kaskista, vaan lähinnä seuran kannalta tätä lähestyin. Iso riski mielestäni juuri kun on vähän suunta ollut ylöspäin.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Heitän ihan tämmöisen villin ajatuksen ilmoille. Jos Lukko pysyy sarjataulukon hännillä, mahtaneeko Raumalla alkaa jossain vaiheessa kevättalvea tyhjennysmyynnit? Mitä luulette olisiko siellä jotain sellaista pelaajaa, joka voisi mahtua sopivasti Tepsin kokoonpanoon vaikka loppukauden lainapahvilla?

Tosin tuskinpa se Raumalla on rahasta kiinni alkaa laittamaan pelaajia loppukaudesta lainalle ainakaan kotimaan sarjan muihin joukkueisiin.

Oliko siirtoraja nykyään vasta 15. helmikuuta? Lukolla on tuon jälkeen vain yhdeksän ottelua runkosarjaa jäljellä, joten jos konttaaminen jatkuu, voi viimeinenkin toivonliekki kauden jatkumisesta runkosarjan jälkeen hyvinkin olla jo käytännössä hiipunut.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Heitän ihan tämmöisen villin ajatuksen ilmoille. Jos Lukko pysyy sarjataulukon hännillä, mahtaneeko Raumalla alkaa jossain vaiheessa kevättalvea tyhjennysmyynnit? Mitä luulette olisiko siellä jotain sellaista pelaajaa, joka voisi mahtua sopivasti Tepsin kokoonpanoon vaikka loppukauden lainapahvilla?

Tosin tuskinpa se Raumalla on rahasta kiinni alkaa laittamaan pelaajia loppukaudesta lainalle ainakaan kotimaan sarjan muihin joukkueisiin.

Oliko siirtoraja nykyään vasta 15. helmikuuta? Lukolla on tuon jälkeen vain yhdeksän ottelua runkosarjaa jäljellä, joten jos konttaaminen jatkuu, voi viimeinenkin toivonliekki kauden jatkumisesta runkosarjan jälkeen hyvinkin olla jo käytännössä hiipunut.

Äkkiä tuli yksi Pargaslainen koirakaveri mieleen. Mikäli keväällä luvassa merkityksellisiä pelejä niin koska vain vaikka laitureita riittääkin, siinä olisi markkinointemppu.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Varmaan ihan todennäköistä, että siinä vaiheessa kun kauden osalta heitetään pyyhe kehään niin pyritään eroon pelaajista jotka eivät ole osa seuraavan kauden joukkuetta. Tyhjennysmyyntiä talouden vuoksi ei välttämättä Raumalla nähtäisi.

Kausi on kuitenkin pitkä ja turhan aikaista tässä on vielä Lukkoa pohjalle ennustaa. Sen verran on laatua joukkueessa, että kun itse luottamus on kunnossa, niin lentokeli on mahdollinen. Vaikea nähdä joukkuetta pahnan pohjimmaisena vaikka paha on syöksykierre ja tuttu tunne, että on todella pitkä matka niukoista tappioista voittoon.

Sinänsä kyllä herkullinen spekulaation kohde, koska melkoinen liuta turkulaisella historialla varustettuja pelaajia joukkueessa.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Toivon, että Vahalahti tulisi päättämään uransa TPS:ssä. On kuitenkin äärimmäisen epätodennäköistä. Vahalahdella on Lukko-sopimus kevääseen 2019 saakka, ja silloin Vahalahti on jo 42-vuotias, joten on vaikea ajatella, että kaveri pelaisi enää kaudella 19-20. Unohtamatta Arse Vuoren huhuttua kikkakolmosta Vahalahden sopimusneuvotteluissa pari vuotta sitten, joka myös voi vaikuttaa Vahalahden haluun edes ajatella asiaa.

Nousi Lukko tällä kaudella kuopastakaan tai ei, ei joukkue varmastikaan myy pelaajiaan Liigan sisällä, jos nyt myy ensinkään. Ja vaikka miten ovet Raumalla kävisivät, vaikea ja jopa mahdoton kuvitella, että Raumalla ilmeisen hyvin viihtyvä Vahalahti olisi mihinkään lähtemässä. Harmi. Kelpaisi TPS-legendana takaisin kotiin any given day.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
KooKoo-puolella kerrotaan huhuna, että KooKoon pari kärkipakkia ja kärkisentteri olisivat jo tehneet sopimuksen/liikkumassa T-alkuisiin kaupunkeihin Suomessa ensi kaudeksi. Kai tuossa voi nimistä nostaa mahdollisiksi pelaajiksi Malinen ja Lehtonen. En tiedä, että minne päätyvät, mutta molemmat kelpaisi ainakin mulle ensi kaudeksi Turkuun.

Niin no varmaan Lehtosta yritetään kotiuttaa omat pojat- hengessä. Onko hän yleensä enää KooKoon kärkipakki? Malinen ja O'Connor sitten Nääsvilleen.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Malinen ois kyllä pirun kova sentteri ens kautta ajatellen. En kyllä ymmärrä jos Manseen menee, eihän hän viimeksikään siellä suurta roolia saanut? Meillä ois ihan 1-2.ketjun mies.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Mikäli tuo pitää paikkansa, niin O'Connor tuskin Tapparaan on menossa. Siellä on jo kolme laadukasta raitin pakkia kiinnitettynä ensi kaudeksi, joten olisi vähän jo liioittelun makua tuossa Tapparan pakistossa ;) Ilveksen tilanteesta ei mitään hajua, mutta itse kelpuuttaisin O'Connorin tuohon Tikkasen paikalle. Saataisiin lisää tulivoimaa pakistoon ja edes yksi oikealta laukova pakki joka voisi tehdä tulosta. Bobin tilanne on vähän kinkkinen. Reunanen on tulossa pakistoon ja siellä on kuitenkin jo kolme muutakin vasemmalta laukovaa pakkia tyrkyllä ja Bobi ei vaan voi olla mikään Tallenin korvaaja.

Malinen lienee Tapparan ukko, kun siellä taitaa olla kaikkien sentterien sopimukset katkolla.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Joko Paraisten Paroni pakkailee tavaroitaan siellä Äijänsuon uumenissa kohti Turkua? Onhan tuo Lukon sekoilu jo yhtä koomista kohta kuin Elomon pelikirjakiekko Tepsissä, joten Vaha ansaitsee nyt menestyvän joukkueen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös