Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 717 584
  • 20 868

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Onko näistä Petruzalekin loukkaantumisista jotain tarkkaa tietoa, onko mies siis juuri nyt telakalla ja selkä paskana?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Omat korvat kuuli, että haussa on joukkuepelaaja, jonka takia Paren nimi ei tule kokoonpanoon ilmestymään.

Tällä ilmeisesti halutaan sanoa, että Paré ei ole joukkuepelaaja. Mihin tämä näkemys mahtaa perustua?
 

Fattsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Tuskin enää tähän aikaan soppareita julkistellaan. Oliko uutinen siis ankka vai tuleeko julkistuksia myöhemmin viikolla?
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Onko jossain puhuttu, että tänään julkaistaisiin jotain? 15.2. asti voi joutua odottamaan ;)
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Se, että pelaajamarkkinoilta on hankalaa löytää tässä vaiheessa kautta Suomeen hinta-laatu -suhteeltaan hyviä hakuja on todettu aika monenkin muun laji-ihmisen kuin Niittymäen suusta. Ihan viime aikoina viestiä on kuulunut mm. Jokereiden ja Ilveksen organisaatiosta. Jokereilla on varmasti ihan erilainen taloudellinen liikkumavara pelaajahankintojen suhteen, ja mun silmään niidenkin kesken kauden tehdyt haut olivat hyvin köykäisiä. En näe pienintäkään syytä epäillä, etteikö Niittymäelle luvatun rahoituksen turvin ole hyvin vaikeaa löytää tässä vaiheessa kautta TPS:n kaikki kriteerit täyttävää pelimiestä.
Avainsanat: tässä vaiheessa kautta! Tärkeämpi kysymys mielestäni on, että miksi kauden aikana ei olla reagoitu aikaisemmin.

Jos en aivan väärin muista, niin Antero Niittymäki on puhunut eri medioissa vahvistuksista jo kolme-neljä kuukautta. Pitkään ja hartaasti niitä kyllä sitten haetaan. Omasta mielestäni - ja palstalla vallitsevan kohtuullisen yleisen mielipiteen mukaan - joukkueen rakentaminen jäi jo kesällä kesken. Puolustus tiedettiin heppoiseksi jo heinäkuussa. Hyökkäys- ja maalivahtiosastot olivat sitä vastoin kunnossa. Mahdollisesti nelosketjun oikeaan laitaan olisin kaivannut vielä yhtä kokenutta puukätistä rouhijaa, mutta tässä asiassa taisin olla melkoisen yksin. Itse asiassa näihin kahteen ruutuun odotin jotain yllätysnimiä vielä elo-syyskuussa, mutta niitä ei koskaan tullut (vai lasketaanko Olli Malmivaara tähän?). Mun mielestäni tällaisissa tapauksissa ei voida enää puhua rahasta tai paremminkin sen puutteesta. Joukkueen rakentaminen vain yksinkertaisesti jätettiin kesken.

Ehkä tuon Malmivaaran hankinnan jälkeen ajattelin, että budjettiin on jätetty puskuria. Näin ei siis taida kuitenkaan olla ja viimeiset pennoset menivät siinä. Olisi voinut ajatella, että Kumen, Tukosen ja Petun loukkihistorialla oltaisiin hieman jätetty pelivaraa budjetiin, mutta ymmärrän myös sen ajatusmaailman, että rakennetaan joukkue mahdollisimman valmiiksi heti kun mahdollista.
Kauden 2015-16 tärkeimpiä tapahtumia ja niihin reagointeja:

xx.09.2015 - muutamia pelaajia (Markus Kojo, Teemu Lämsä, Oskari Setänen, Oskari Siiki, Patrik Virta) lainattiin eri seuroihin
22.09.2015 - Ilkka Pikkarainen loukkaantui useammaksi viikoksi - ei reagointia
06.10.2015 - Olli Malmivaara Espoon Bluesista TPS-puolustukseen loppukaudeksi - melkoinen yllätyshankinta
27.10.2015 - Lauri Tukonen loukkaantui loppukaudeksi (?) - tähän ei olla millään tavalla reagoitu
28.10.2015 - Tero Koskiranta vuokrattiin Vaasan Sportiin - tähän ei olla millään tavalla reagoitu
20.11.2015 - Niklas Friman loukkaantui loppukaudeksi (?) - tähänkään ei reagoitu millään tavalla
08.12.2015 - Tomas Mojzisin sopimus purettiin - tähänkään ei reagoitu millään tavalla
30.12.2015 - Eric Perrin loukkaantui useammaksi viikoksi - ei reagointia
30.12.2015 - Markus Kojo saa kolmen ottelun (03.01.2016, 05.01.2016 ja 08.01.2016) pelikiellon - tähän reagoidaan 04.01.2016
04.01.2016 - Simo-Pekka Riikola SaiPa:sta kolmen ottelun (05.01.2016, 08.01.2016 ja 09.01.2016) lainalle TPS-puolustukseen
08.01.2016 - Elmeri Eronen loukkaantui - tähän (?) reagoidaan 16.01.2016
13.01.2016 - Ville-Vesa Vainiola loukkaantui - ei reagointia
15.01.2016 - Tadas Kumeliauskas loukkaantui - tähän (?) reagoidaan 16.01.2016
16.01.2016 - Kalle Kaijomaa ja Jussi Makkonen Espoon Bluesista TPS:n loppukaudeksi

Luonnollisesti kaikkiin tapahtumiin ei pidäkään reagoida. Esim. Ilkka Pikkaraisen loukkaantuminen on hyvä esimerkki tällaisesta. Olli Malmivaaran hankinta lokakuun alussa kielii mielestäni siitä, että TPS-puolustus tiedostettiin jo kauden alkaessa aivan liian kapeaksi. Samoihin aikoihin mm. Tomas Mojzis oli melkoisen usein seitsemäntenä puolustajana ilman peliaikaa. TPS julkisti Henrik Tallinderin sopimuksen 28.07.2015. Monelta murheelta oltaisiin säästytty, jos elo-syyskuussa puolustusta oltaisiin täydennetty vielä yhdellä edes jonkinlaiseen kiekolliseen peliin pystyvällä pakilla. En millään jaksa uskoa, että Tomas Mojzisin tilanne tuli valmennusjohdolle täytenä yllätyksenä vasta kauden aikana. Jos nyt jotain nimeä haluaa ajatella, niin esim. Patrik Parkkonen oli elo-syyskuussa täysin sopimuksettomassa tilassa tehden try out -sopimuksen Saksaan vasta lokakuun loppupuolella.

29.10.2015 - Doppelüberraschung beim Abschlusstraining
"Aus Finnland kommend, wird Verteidiger Patrik Parkkonen mit einem Probevertrag für zunächst zwei Spiele ausgestattet."

Jo lokakuun puolivälissä Francis Pare olisi mahdollisesti ollut saatavilla. Hänethän treidattiin 16.10.2015 Tseljabinskin Traktorista Slovan Bratislavaan. Slovakkiseura on Parelle jo kolmas KHL-seura kahden viime kauden aikana. Jotenkin vaikuttaa siltä, että hän ei tule koskaan vakiinnuttamaan paikkaansa KHL:ssa. Voimakkaimmat huhuthan Paren mahdollisista TPS-yhteyksistä tulivat ilmoille noin kuukautta myöhemmin marraskuun puolivälissä.

18.11.2015 - MTV3: Pare palaamassa TPS:ään
"Viime päivien kiekkohuhut kuskaavat kanadalaispelaaja Francis Pareta KHL:stä takaisin Turkuun."

Paren hankinta olisi ollut mahtavaa reagointia TPS-johdolta Lauri Tukosen loukkaantumiseen parisen viikkoa aiemmin. Tukosen loukkaantumisen aikoihin TPS luopui myös kakkossentteristään, kun Tero Koskiranta dumbattiin Vaasan Sportiin. On siitä Pask... Koskirannasta mitä tahansa mieltä, niin ei mielestäni tuollaisessa ruudussa pelaavasta miehestä voida luopua täysin ilman lisähankintoja. Jälleen kerran jos nimiä haluaa pyöritellä, niin koko alkukauden pelaamatta ollut Jamie Johnson oli sopimuksettomassa tilassa. TPS:lle tuttu mies, joka takoi vielä kaudella 2014-15 Saksan DEL:ssa 52 ottelussa tehot 7+22=29. En epäile hetkeäkään, etteikö JJ:n taso olisi riittänyt TPS:n kakkossentterin tontille Koskirannan saappaisiin. Viimeisimmän tiedon mukaan Johnson on siirtymässä loppukaudeksi Ruotsiin ja todennäköisesti Allsvenskaniin.

11.01.2016 - VIK: Jamie Johnson mycket nära svensk klubb
"Enligt mycket god källa är centern Jamie Johnson i princip klar för en svensk klubb."

Västeråsiinko vie Jamie Johnsonin tie?

Mun nähdäkseni siis alkukaudesta olisi ollut ihan hyvinkin TPS-palapeliin sopivia palasia tarjolla. Jostain syystä nämä hankinnat ollaan jätetty tammikuun kahdelle viimeiselle viikolle - juuri siihen aikaan kun käytännössä kaikki muutkin seurat taistelevat kynsin hampain loppukauden vahvistuksista. Ehkä mä olisin odottanut nopeampia reagointeja jo joskus syys-loka-marraskuussa, niin ei tarvitsisi nyt tammikuun loppupuolella olla näin kusi sukassa?
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Ei jaksa selailla koko ketjua läpi, joten kysyn.

Onko kellään tietoa tai kuullut jotain huhua miten Valtteri Kemiläisen kanssa käy JYPissä?
Soppari on kauden loppuun ja MTV:n tietojen mukaan ei ole Jyväskylässä jatkamassa.

Pisteiden valossa kiekollista osaamista löytyy, nuori ja kehittyvä sekä rightin kätisyys.
Läpimurto kausi menossa joten ei välttämättä ihan halpa.

Kiekollista osaamista pakistoon on kyllä jo huhuiltu Rantakarin ja J. Virtasen muodossa. Kaikki pelaajatyypiltään aika samanlaisia.
Joku varmasti voisi siirtyä Turkuun, mutta ei kaikki.

Kuka olis paras tai parhaat?

Mun mielestä Rantakari ja Kemiläinen menee Virtasen edelle. Suurin vaikutus kätisyys.

E: tais tulla väärään ketjuun. Laitoin myös ens kauden ketjuun.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Kiekollista osaamista pakistoon on kyllä jo huhuiltu Rantakarin ja J. Virtasen muodossa. Kaikki pelaajatyypiltään aika samanlaisia.
Joku varmasti voisi siirtyä Turkuun, mutta ei kaikki.

Kuka olis paras tai parhaat?

Mun mielestä Rantakari ja Kemiläinen menee Virtasen edelle. Suurin vaikutus kätisyys.

E: tais tulla väärään ketjuun. Laitoin myös ens kauden ketjuun.
Virtanen on ainakin sopimuksen alla Lukkoon ensikaudella. Rantakaristahan joku tiesi kertoa että ensikaudella Suomeen on joukkue selvillä, erikoiselta tuntuu jos se on Tepsi, niin miksi ei tullut jo nyt? Rahat loppu tältä kaudelta?
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Virtanen on ainakin sopimuksen alla Lukkoon ensikaudella. Rantakaristahan joku tiesi kertoa että ensikaudella Suomeen on joukkue selvillä, erikoiselta tuntuu jos se on Tepsi, niin miksi ei tullut jo nyt? Rahat loppu tältä kaudelta?
Juu Virtasen kohdalla näin olikin. Ja Kemiläinen huhuttu Tapparaan.

Juu Iltalehden tietojen mukaan olisi suomalaiseen seuraan sopimus. Onko sitten liigasta joku vai Jokerit ni selvii tuonnenpana.
En tiedä sit pitääkö paikkaansa, että Rantakarin siirto Tepsiin olis kariutunu liigan tultua väliin. Tai sit Blues sai ajoissa palkan maksettua ja Otso jäi toistaseks. Nyt sit varmaan jotain taas tapahtunu ku kaikki lähtee.
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Avainsanat: tässä vaiheessa kautta! Tärkeämpi kysymys mielestäni on, että miksi kauden aikana ei olla reagoitu aikaisemmin.

Jos en aivan väärin muista, niin Antero Niittymäki on puhunut eri medioissa vahvistuksista jo kolme-neljä kuukautta. Pitkään ja hartaasti niitä kyllä sitten haetaan. Omasta mielestäni - ja palstalla vallitsevan kohtuullisen yleisen mielipiteen mukaan - joukkueen rakentaminen jäi jo kesällä kesken. Puolustus tiedettiin heppoiseksi jo heinäkuussa. Hyökkäys- ja maalivahtiosastot olivat sitä vastoin kunnossa. Mahdollisesti nelosketjun oikeaan laitaan olisin kaivannut vielä yhtä kokenutta puukätistä rouhijaa, mutta tässä asiassa taisin olla melkoisen yksin. Itse asiassa näihin kahteen ruutuun odotin jotain yllätysnimiä vielä elo-syyskuussa, mutta niitä ei koskaan tullut (vai lasketaanko Olli Malmivaara tähän?). Mun mielestäni tällaisissa tapauksissa ei voida enää puhua rahasta tai paremminkin sen puutteesta. Joukkueen rakentaminen vain yksinkertaisesti jätettiin kesken.

Mun nähdäkseni siis alkukaudesta olisi ollut ihan hyvinkin TPS-palapeliin sopivia palasia tarjolla. Jostain syystä nämä hankinnat ollaan jätetty tammikuun kahdelle viimeiselle viikolle - juuri siihen aikaan kun käytännössä kaikki muutkin seurat taistelevat kynsin hampain loppukauden vahvistuksista. Ehkä mä olisin odottanut nopeampia reagointeja jo joskus syys-loka-marraskuussa, niin ei tarvitsisi nyt tammikuun loppupuolella olla näin kusi sukassa?

Puolustuksen suhteen olet ihan oikeassa. Kyllähän se tälläkin palstalla taisi jo ennen kauden alkua olla konsensus, että pakisto on kapea, osin loukkaantumisherkkä ja sisältää hiukan kysymysmerkkejäkin. Jos katsoo nykyrosteria, niin mun mielestä Niittymäki on kuitenkin kelvollisella tavalla pystynyt tuohon pakiston kapeuteen kauden aikana reagoimaan. Osa nuoremmasta polvesta on lisääntyneen vastuun myötä kohentanut otteitaan (Kojo, Keskitalo), Tallinder on osoittautunut liigaan ihan timanttiseksi hankinnaksi ja Tikkanen ja Forströmkin pelaavat ennakko-odotuksiin nähden ihan hyvällä tasolla. Nummelin on hyökkäyspäässä hyvä, omissa uhka ja puolet ajasta rikki (mikään näistä tuskin tuli yllätyksenä). Blues hauista Malmivaara ei jalalla enää pärjää mutta on mm. alivoimalla käyttökelpoinen, Kaijonmaata kohtaan on sitten suurempia odotuksia, katsotaan miten käy. Niittymäen Blues-aleshoppailun jälkeen puolustus ei ole edelleenkään Liigan vahvin, mutta mun mielestä silti sellainen, että sillä pystyy tässä sarjassa menestymään.

Keskushyökkääjäosasta on sitten tällä hetkellä se murheenkryyni, joka oikeasti vaikuttaa menestymismahdollisuuksiin. Kuten sanoit niin Perrin tippui 30.12, Kumeliauskas edellisen kerran 15.1, VVV 13.1 ja Koskiranta oli kaupattu ulos jo 28.10. Ilmeistä on, että vielä Koskirannan lähdön jälkeen TPS-johto ei katsonut että sentteriosaston suhteen on akuuttia hätää, ja oltiin valmiita tarttumaan vain oikeasti hyvään tarjoukseen. Jälkeenpäin ja vuodenvaihteen sentteriloukkaantumissuman tapahduttua on helppo todeta, että tämä oli virhe. Nyt tuon keskushyökkääjäosaston suhteen ollaan oikeasti nesteessä. Jos loukkaantumisia ei olisi tapahtunut, niin näin ei välttämättä olisi. Kumeliauskas on ollut edellisen loukkaantumisensa jälkeen lisääntyneen vastuun myötä erittäin hyvä ja myös tehokas. Mun mielestä Perrin ja Kume ovat tähän Liigaan tällä hetkellä täysin mitat täyttävä kärkisentteripari, ikävä kyllä Blood sattui telomaan näistä ensimmäisen ja Kumeliauskas ei edelleenkään tunnu pysyvän ehjänä. VVV:ltä kaivattua tasonnostoa ei valitettavasti ole ollut näköpiirissä. Nelosessa Virtanen on oma lukunsa, vaikka hänelläkin olisi vielä paljon parannettavaa niin rooli on niin erilainen että hän ei välttämättä tähän keskusteluun sen enempää kuulu.

Lopputulemana TPS otti Koskirannan lähdön jälkeen sentteriosaston suhteen tietoisen riskin, joka kostautui. Ainakin Kumeliauskasin loukkaantumisherkkyys oli tiedossa. Lisäksi odotettiin Kumelta ja VVV:ltä tasonnostoa. Näistä ensimmäinen tähän pystyi (mutta on silti jatkuvasti rikki), VVV ei (ja lisäksi hajosi). Lisäksi Perrin tosiaan joutui pitkälle saikulle, joka ei sinänsä ollut ennakoitavissa (säilynyt aiemmin urallaan hyvin ehjänä). Lopputulos oli siis huono, mutta huomioon ottaen vähäinen taloudellinen liikkumavara en mä ainakaan pysty sanomaan, että päätös oli alunperin huono. Jos tietäisi seuran tarkat talousluvut sekä marras-joulukuussa markkinoilla vapaana olleiden pelaajien taustat ja hintalaput niin tästä voisi jonkinlaisen pika-analyysin vetää.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisi mukava kuulla jotain tarkempaa että koska mahdettaisiin olla viisaampia tämän asian suhteen.

Sellaisia nimiä jotka nyt eivät ole superonnistujia KHL:ssä ovat Petruzalekin ja Parén ainakin St.Pierre, Zohorna, Wandell. Näistä ainakin Wandell on sentteri, joka myös laidassa on pelannut.

Yritin kysellä tästä sen enempää lisätietoa saamatta eilen. Mutta rahoitus kuulemma on kunnossa.

E: Tuosta vaihtoaition nimimerkki apasta: Jäänyt jotenkin sellainen kuva että lähinnä lukee muut foorumit (ml. ikävä kyllä nikkolamedia) ja kirjoittaa noita onelinereitaan pitkän hiljaisuuden jälkeen ihan sattumalta. On useammin käynyt niin että on povannut jotain ja sitten ei olekaan mitään tapahtunut. Kovinkaan luotettava nimimerkki ei ole mielestäni kyseessä.
 
Viimeksi muokattu:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Niklas Hagman ensi kaudella Tepsin miehiä.

Ei sulla lähdettä olisi paljastaa? Mielenkiintoinen pelaaja ehdottomasti. Jalat riittää varmasti liigaan ja toisi varmaan niitä vuosituhannen vaihteen satunnaiskatsojia halliin.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Hagman??

Muistan kun vuosituhannen vaihteen tienoilla Hagmanilla oli jo sopimus Tepsin kanssa, mutta lähtikin Jenkkeihin. Silloin taisi lähteä koko kentällinen, mm. Tallinder, Pärssinen jne. Kaikki muistista, mutta silloin kyllä ihmistä vitutti. Mä lasken Tepsin alamäen lähteneen siitä kaudesta. Kentällinen parasta A-luokkaa vaihtoi yllättäen kesällä maisemaa, eikä riittänyt taito korvata näitä. Tilalle tuli keskinkertaisia jamppoja, menestys loppui. Myös yleisön kiinnostus oli lasku-uralla menestysvuosien jälkeen.
Mielenkiintoinen pelaaja kyseessä joka osaa edelleen pelata. Mielenkiintoinen yhtymäkohta historiassa Tallenin kanssa tänne. Ilmeisesti perhe haluaa pysyä Porissa. Lukolla ei ilmeisesti kiinnostusta ja Ässillä ei rahaa? Aina riski hankkia vanhoja ja kalliita pelaajia. Kerran vielä papat? Vanhoista pelaajista ensisijaisesti mä haluan jatkot Kalliolle, Perrinille ja Tallenille. Sen jälkeen vois miettiä otetaanko vielä Hagman.

Kovia nimiä liikkuu huhuissa, mulle kelpaisi vähempikin kunhan on sentteri ja ehjänä.
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Eli tuosta 2000-luvun alun ykköskentästä olisi siis hankittu takaisin (noin 15 vuotta myöhemmin) jo Hagman ja Tallinder. Järventie olisi varmasti saatavilla ensi kaudeksi, Kapasesta ei tietoa ja Pärssinen on lopettanut. Vielä kerran pojat, lähes koko ykkönen kasaan!

Hagman kelpaa kyllä joukkueeseen!
 
Suosikkijoukkue
TPS
13.01.2016 - Ville-Vesa Vainiola loukkaantui - ei reagointia
15.01.2016 - Tadas Kumeliauskas loukkaantui - tähän (?) reagoidaan 16.01.2016
16.01.2016 - Kalle Kaijomaa ja Jussi Makkonen Espoon Bluesista TPS:n loppukaudeksi

En usko, että Kaijomaa/Makkonen -lainakuvio oli reagointi Kumen loukkaantumiseen. Vaihtokauppa lieni kulisseissa sovittu aiemmin, ei tällaisia sopimuksia muutaman tunnin varoitusajalla tehdä. (Kumehan pelasi vielä 15.1. pelin loppuun, Makkonen oli jo samana iltana matkalla Turkuun.)

Näissä spekulaatioissa kannattaa muistella, että HTT uutisoi Rantakarin siirron Tepsiin jo varmana, mutta sitten tapahtui jotakin, eikä "varmaa" siirtoa tullutkaan. Syytä emme tiedä. Jotkut huhuilivat, että TPS olisi kunnioittanut Liigan toivetta siitä, ettei Bluesia kupata tyhjiin. Jotkut taas huhuilivat, että Blues asettui poikkiteloin. Niin tai näin, Rantakari taisi tosiaan olla lähellä Turkuun saapumista.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
E: Tuosta vaihtoaition nimimerkki apasta: Jäänyt jotenkin sellainen kuva että lähinnä lukee muut foorumit (ml. ikävä kyllä nikkolamedia) ja kirjoittaa noita onelinereitaan pitkän hiljaisuuden jälkeen ihan sattumalta. On useammin käynyt niin että on povannut jotain ja sitten ei olekaan mitään tapahtunut. Kovinkaan luotettava nimimerkki ei ole mielestäni kyseessä.

Itse olen taas saanut kuvan, että hän on haisujensa kanssa ensimmäinen ja sen jälkeen fanipojat huutelevat esim Nikkolassa näitä tietoina. Myönnän että tällä kaudella tuon nimimerkin osumatarkkuus on pienentynyt, mutta ilmeisesti tuolla taustalla on tapahtunutkin melko yllättäviä käänteitä(esim Rantakari).

No, anyway tällä hetkellä fakta taitaa olla tuon rahoituksen löytyminen ja nyt odotellaan vain pelaajauutisia.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hagman olisi kyllä hemmetin kova hankinta ensi kaudelle. Kysymykset kuuluu: Miksi TPS? Paljonko syö rahaa budjetista? Riittääkö ykkösketjuun vielä ensi kaudella?
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Täysin omaa mutuilua. Modo pistäny Maxin Lapierren ulos. Mahtaako siinä olla meidän sentteri..?
Ei mikään superstara. SHL:ssä 34o, 8+11=18, 34min, -17.
Joku sano aiemmin et olis KHL-statuksella oleva pelaaja tulossa, Tämä herra ei sitä omaa. Löytyy kylläkin yli 600 ottelua NHL:ssä.

E: Ihan by the wayna, Lapierre on S. Koivun monivuotinen seurakaveri. Kolmisen kautta Canadiensissa ja pari kuukautta Anaheimissa.
 
Viimeksi muokattu:

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lapierrestä luin, että olisi jopa NHL-lappua hakenut, mutta onhan tuo -17 aika karmaiseva lukema. Toki vissiin ensimmäinen kerta Euroopassa, joten voi olla vain tottumis kysymys. Koivu yhteys toki mielenkiintoinen. Pare ei muuten tainnut olla eilen kokoonpanossa ja onko ainut huhu Sveitsiin menosta tullut Kunnarilta?
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Lapierrestä luin, että olisi jopa NHL-lappua hakenut, mutta onhan tuo -17 aika karmaiseva lukema. Toki vissiin ensimmäinen kerta Euroopassa, joten voi olla vain tottumis kysymys. Koivu yhteys toki mielenkiintoinen. Pare ei muuten tainnut olla eilen kokoonpanossa ja onko ainut huhu Sveitsiin menosta tullut Kunnarilta?
Juu -17 voi johtua joukkueestakin. Modo toiseksi viimeisenä. Pudotuksesta taistelee. Ja tosiaan 34 ottelua yhteensä Euroopassa.

Kunnarin Pare huhu ainoaa laatuaan. Toki en yllättyisi jos menis Sveitsiin. Rahan takia.
On sen jälkeen tullut seurattua Slovanin kokoonpanoja kun toi Pare huhu tuli niin edellispeli oli pitkään aikaan eka missä Pare oli kokoonpanossa.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Pare sieltä on tulossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös