Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 635 985
  • 20 712

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Täällä pelataan sen verran kapealla joukkueella ja kokemuksia tuloksen teosta ei monellakaan ole. Kallio ja kumppanit voisi poistaa Juha-Matti Aaltosen joukkueeseen. Olkoon Herrasta mitä mieltä tahansa niin toisi juonikkuutta ja ratkaisuvoimaa TPS:n peliin. TPS täynnä hyviä tyyppejä kenellä kädet ja taso ei riitä ratkomaan pelejä.
Tämä vajaa vuorokausi sen jälkeen kun Miettinen kertoo syyt siihen millä saa kupin nurin. Ja sehän oli se että jos pelaaja pitää itseään isompana kuin joukkue ja laittaa oman edun joukkueen edun edelle. Ei kiitos Aaltosta meille.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Sen verran minäkin olen huhua kuullut että meidän nuorisosta, kenen sopimis päättyy, on ainakin yksi jäämässä ja yksi lähdössä.
Lasketaanko Väisänen vielä nuorisoon?
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
No nyt se Teissala lähti sitten IFK:sta, saa nähdä onko suuntana Turku...

edit: Eliteprospectsissa merkattu siirto Turkuun ja siirtolistalta löytyy tämä myös.
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Tosiaan elitessä merkattu jo Seuraan. Julkaisu pelikatkolla?
Ahokkaan träppilätkään en olisi Lefeä halunnut mutta Toman palettiin voisi sopiakkin.
 

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mr Maitojuna. Kaksi kertaa lähtenyt ja kaksi kertaa palattu takaisin. Koska tulee kolmas lähtö?
Itsekkin olen kaksi kertaa muuttanut pois Turusta ja aina haluaa vain takaisin. Sille nyt ei vaan voi mitään. Toivotaa "Lefalle" onnistumisia. Jotenkin jo nään sielunisilmin ketjun Palmu-Marjala-Teissala ja kukaan ei syötä. Sitten Teissala ja Palmu kiukuttelee toisilleen
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pelottava hankinta.. saa näyttää pelot turhiksi. Aurajokeri tämän jo tiesi vajaa vuosi sitte, olis pitänyt uskoa.
 

Ylähirsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuopiolaisena HIFK-fanina täytyy sanoa, että Miettinen ja Teissala kuulostaa kyllä erinomaiselta parivaljakolta! Harmittaa ettei tänä syksynä oikein kulkenut, viime kevät antoi kuitenkin viitteitä paremmasta, Teissala oli play-offeissa yksi HIFK:n parhaista hyökkääjistä. Vahvasti uskon, että Teissala nousee aivan uudelle tasolle Toman alaisuudessa.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vaadimme Aurajokerille tunnukset takaisin. Toisaalta hän sanoi, että Teissala ja Kiviharju pelaavat samassa joukkueessa. Onko sittenkin odotettavissa Kiviharjunkin paluu?
Äläpäs nyt.. siinä tuo nerous juuri onkin, tämän syksyn pelasivatkin. Hän oli nero jota me ei vaan ymmärretty.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
En oikein pidä tästä. Yksi oman elämänsä taiteilija jengiin.
Vähän samat ajatukset. Teissalan potentiaalin tietää kaikki, itse en vain usko, että kypsyy koskaan henkisesti sille tasolle, että lunastaa tuon potentiaalin. Siksi tässä on myös vaara huonosta koppipelaajasta. Antaa kuitenkin näyttää.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Hesan kissoja tulee vähemmän seurattua mutta silloin kun Tutossa veteli, niin päällimmäisenä jäi mieleen äärimmäisen taitava ja hirveän ylimielinen pelaaja. Palmun kanssa vain samaan ketjuun kikkailemaan ja vippailemaan. Saatetaan saada viisi maalia ainakin jompaankumpaan päähän.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Nopeasti Teissalan tilastoja katsellessa kiinnitin huomiota siihen, että ei selvästi viihdy kentällä samaan aikaan kentällä kuin vastustaja tekee maaleja. Ilmeisesti luistin liikkuu myös alaspäin tai sitten kyseessä on tilastoharha.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Toma voi toki olla melkoisen hyvä koutsi Teissalan kaltaiselle pelaajalle. Tämä siis mutuna kumpaakaan tuntematta joten ehkä ei kovin suurta lisäarvoa tällä, mutta ainakin vaatimustaso keskittyy työhön Toman filosofiassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös