Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 635 985
  • 20 712

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Laatikon koosta päätellen, olisiko Hannu Jortikan kadonnut kenkä löytynyt?
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Arell-videossa muuten tarttui korviin sananparsi "tota me ei vielä oteta". Olisko se Oula kuitenki tulossa?
 
R

Rightin Maila

Ajattelin vaan että jos tällä lausahduksella viitattiin siihen, että kaveri vielä pelaa.
Jurgens kun pelaa.

Voi viitata, mutta mielestäni aika selvästi viittaa siihen, että joku toinen tulee myös Ruotsista.
Nainen ojentaa lähetyslistan Ruotsista, josta Suoraniemi näyttää, että tota ei vielä oteta, mutta tämä otetaan ja allekirjoitus.
 
R

Rightin Maila

Eiköhän tää oo "puuttuva laituri". Huhuissa pyörinyt nhl:n ja ahl:n välissä viime kaudet pyörinyt suht kovista nyrkeistäänkin tunnettu peluri. Ahl:ssä viime kaudella mukavat pisteet mutta jännä, jos nää tulee halvemmalla kuin kestnerit ja muut liigassa taitonsa näyttäneet. Mielenkiintoinen tiimi kasautumassa mutta löytyykö snaipperia?

Olisiko tähän mitään muuta tietoa, jotta voisi haarukoida nimeä?
 

lasone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät
Itse miellyin ajattelemaan jotta tämä toinen pelaaja pelaisi vielä Ruotsissa finaaleja, mutta eipä tuolta iske silmään kuin Suomeen huhuiltu Miika Koivisto, jolla sattumoisin on sopimus katkolla.

Menee kylläkin enemmän sinne unelmia, kuin huhuja osastolle. Joten josko se on kuitenkin tuo Johanssoni.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Palve on varmaan hankkinut reissuillaan ladyn lisäksi kokoa ja näköä lompakkoon, joten voihan se olla, ettei mahdu budjettiin eikä välttämättä olisi muutenkaan ihan riskitön hankinta.
 

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni mikään ei viittaa siihen, että Palve olisi Tepsiin tulossa, kun hieman viitsii lähdekritiikkiä käyttää. Toivoisin olevani väärässä, koska pidän Oulasta pelaajana hyvinkin paljon, mutta mielestäni yhtään mikään ei missään vaiheessa ole viitannut siihen, että Palve olisi Tepsin mies. Joku mainitsi Jypin ketjuissa jonkun tällaista puhelevan, mutta ei sielläkään kyllä kukaan mitään sen kaltaista ole sanonut, että oikeasti voisi sen huhun todesta ottaa.

Tuo tämän päiväisessä julkistusvideossa vihjailtu toinen paketti haiskahtaa täysin varmalta Emil Johanssonilta. Paketin ei tarvitse saapua Ruotsista, eihän Arellkaan saapunut, mutta paketti on ruotsalainen. Eikä voi vielä julkaista, koska kausi kesken.

Ja minulla ei siis tietoa ole yhtään mistään. Kunhan luen kaikki mahdolliset huhuilut ja koitan hieman pohtia, mikä niistä voisikin oikeasti perustua johonkin muuhun kuin jonkun hatusta heittämään arvioon tai tarkoitukselliseen rapalaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös