Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  • 4 637 198
  • 20 712

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kertoo kyllä paljon tästä tämän hetken jengistä että playoffit käynnissä ja suurempi kiinnostus ainakin itselläni on siihen että minkälaista jengiä saavat kasaan tulevaksi kaudeksi. Ei tää ihan näin pitäisi mennä, mutta on niin hmv settiä tää tämän kauden pellailu että ei tuosta ihan hirveästi iloa saa irti.
Kyllä ja samalla tuo helvetinmoinen saikkulista niin ei kyllä ota paljoa eteen.
 
Tässähän ne olennaiset onkin todettuna. Jos pelataan sijoista 6-10, niin Jürgens menee kyllä TOP4-pakkina. Mutta omissa papereissani oma seurani tähtää huomattavasti korkeammalle (ja samoin ajattelin TPS:stä), jolloin CJ:n ei pitäisi kyllä TOP4-pakki olla paperilla.

Ongelma tässä ajattelussa onkin siinä, ettei kukaan omasta mielestään pelaa sijoista 6-10. Esimerkiksi budjetti kuitenkin sanelee aika selkeät raamit ja noilla sijoille 6-10 TPS luultavasti tulevinakin kausina menee resurssien puolesta.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Kivihalmetta ollaan ainakin omien tietojen mukaan tuomassa Lukkoon.
Kiitos Lukko, kiitos Rauma.

Ja nämä tosiaan siksi, että jos suurempaa kiinnostusta muualla ei olisi, niin ihan hyvin näen, että urheilujohto suuressa viisaudessaan tekee jonkun jatkosopparin herralle ja Tompan kommentit perään, että ei ihan nappikausi, mutta saatiin mitä haluttiin ja hienoa, että saatiin pidettyä. Ilmeisesti vaara ohi ja hyvä niin.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Hemmetin hyvä, kun lähtee menee. Kausi on hänen kohdalla ollut aikamoinen pannukakku. Onkohan edes viidessä pelissä ollut se mitä odotettiin?
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Kivihalmetta ollaan ainakin omien tietojen mukaan tuomassa Lukkoon.

Ei tule ikävä täällä päässä, äsken taas helvetin tärkeä jäähy 1. erässä. Muutenkin laiskaa ja ylimielistä neppailua.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tule ikävä täällä päässä, äsken taas helvetin tärkeä jäähy 1. erässä. Muutenkin laiskaa ja ylimielistä neppailua.

Puolustusalueen sijoittuminen aivan hukassa ja usein näkee että on korkeammalla kuin hyökkääjät. Eli ei pysy maalin edessä, mutta häviää myös laidoilla kaksinkamppailut ja tsombailee omalla alueella vähän miten haluaa.

Lisäksi kiekon kanssa erittäin huolimaton. Syöttöjen haltuunotto ja syöttöjen antaminen 'hälläväliä' asenteella. Sutii myös hyökkäysviivalla helvetin usein kiekon ohitse josta 2-1 kääntöjä omiin.

Toivottavasti onnistuu muualla, täällä ei tule ikävä.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Kivihalme on ainakin omiin ennakkoodotuksiin ollut Skalickyn jälkeen suurin pettymys tämän kauden hankinnoista. Pyörittelen näyttöpäätteeni ääressä silmiäni, kun täälläkin listaillaan floppihankintoja ja sinne saadaan jotenkin työnnettyä Dal Collea muttei Teemua. Ei se Teemukaan puhu sanaakaan suomea hei.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
OT

Kivihalme olisi varmaan suorittanut paremmin jos olisi saanut/voinut pelata puolustavamman pelaajan kanssa. Valitettavasti Arellin täytyi olla kaitsemassa aina jotain heikompaa, niin ei saanut tämä pari näytönpaikkaa.

Eipä tuo ole minulta pois jos onnistuu Lukossa.
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Kivihalme oli kauden ensimmäiset 10 peliä hyvä ja ykköspakin arvoinen. Mutta ilmeisesti sen jälkeen sopimus Lukkoon(hymiö), koska sen jälkeen puolustaminen on ollut flegmaattista ja yv:llä puolivaloilla.
Toki voi hyvinkin Lukossa onnistua, tarvii puolustavan puolustajan pakkipariksi.
 

ZapBis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsukka, Junaittid
Kuulemani mukaan Kalle hankki Kivihalmeen jo hyvin aikaisessa vaiheessa Gregoiren korvaajaksi. Palkka sitä luokkaa ettei Kivihalmeen kannattanut edes odotella tarjouksia ulkomailta, eikä Tepsillä ollut mitään palaa vastata tarjoukseen. Mottipäinen isolla M-kirjaimella.
 

ZapBis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsukka, Junaittid
Kaikista kirjoituksista päätellen aikamoinen "kaappaus".
Vertaus Ilomäkeen sopii kuin nenä päähän. Ei siinä, uskon Kivihalmeen olevan oikein sopiva palanen Lukon hyökkäävämpään pelityyliin. Vähintään 30 pistettä nakuttaa, ja 40 pinnaa ihan saavutettavissa jos ja kun saa isosti yv-vastuuta.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Tämä peli kuvastaa oikeastaan koko kautta. Maalin pelejä, puolustus edellä, näennäistä painetta...

141 tehtyä runkosarjassa ja 140 päästettyä kertoo varmaan olennaisen mihin ollaan panostettu.

Eli toivottavasti joku maalintekijä löytyisi ensi kaudeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös