Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 276 966
  • 66 539
K

Kiekkokatsoja

Kummallisesti palelee. Ulos tekee mieli mennä, mutta kun kylmissäni katson ikkunasta tuota tihkusadetta, ulkoiluinto vähenee. No vaatetuskysymyshän tuo on. Säällä kuin säällä, sopivasti vaatetta kun on päällä.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Pakastin on niin täynnä ettei sinne meinaa mahtua mitään. Pitäisi varmaan siivota sielläkin... Järjestellä laatikoita ja ehkä poistaa jotain yli-ylivuotisia pakasteita. On tullut haalittua leipää ja ruoka-aineita varastoon ja lisäksi on marjoja yms. luonnonantamia talvea varten. Pakastin turvoksissa jäisiä purnukoita, pussukoita ja laatikoita.
 
K

Kiekkokatsoja

Ihmisten "tehtävä" on viedä toisia ihmisiä eteenpäin. Se ymmärretään helposti lapsien kasvatuksena, ja läheisten + ystävien auttamisena. Mutta sitä tapahtuu myös seurustelusuhteiden kautta. Viimeistään jälkeenpäin sitä huomaa, että mitä jatkossa haluaa, ja mitä ei halua/suostu.
Jos on fiksu, huomaa myös mitä asioita on avautunut itsessään, aikaisempien suhteiden kautta. Aikaisemmin on saanut monia hyviä elämän palasia.. ja jos on onnekas, ne palaset voivat olla tulevaisuudessa vahvempia, taikka isompia kokonaisuuksia.
Jälkeenpäin voi olla tyytyväinen niistä palasista, jotka mahdollistavat tulevassa uusia ja parempia asioita.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Löydätteks te kans aina välillä itsenne kuulemasta Herran sanaa? Halleluja!
Valitettavasti. Viimeks se sano että 6kk ehdotonta. Sitä ennen se sano että 5kk joka muutetaan YKP:si. Ja sitten aiempia horinoita kanssa. Mulkku mikä mulkku.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onko kukaan koskaan streamannut Areenasta Ylen TV-kanavia Chromecastin kautta telkkariin? Mietin että mistähän johtuu että näiden TV-kanavien suoratoisto on kuvanlaadultaan ja liiketoistoltaan vähän sellaista puuroa, mutta sitten kun sieltä katsoo näitä "Areenan suorat" eli erillisiä suoria lähetyksiä niin kuvanlaatu on sama kuin telkkarista katsoisi normaalisti.

Esimerkiksi nyt kun yleisurheilu alkaa vähän myöhemmin telkkarista niin Areenassa suora lähetys pyörii ja laatu on hyvä, mutta jos tuossa puolen tunnin päästä lyön päälle TV2:n suoratoiston niin laatu on paljon heikompi.
 

ace

Jäsen
On huippuhienoa pukeutua arjessakin punaiseen ja mustaan. Kengät ovat mustavalkoiset, housut mustat ja niin paita kuin takki punainen taikka musta. Tällä värimaailmalla kelpaa liikkua ihmisten ilmoilla.

Huomenna kyllä vihreä paita kouluun, mutta tiistaina mahdollisesti musta.
Älä lähde siihen vihreään! Musta on ainoa oikea väri pukeutumisessa, punainen hyväksyttäköön korostuksena, valkoinenkin pitkin hampain. Vihreä, ei ikinä!!

Rokkimieskin käsittääkseni olet vielä, unohda nyt nuo vihreät hömpötykset!
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Muutto on nyt tehty! Voi kirjoittaa ne kuuluisat kolme sanaa, Se on siinä! Vanha asuntokin kun tuli tänään siivottua, siivoustarkistus lopulta läpäistyä ja siivoustarvikkeetkin kuskattua tänne "uuteen" asuntoon. Myös vanhan asunnon avaimen luovutin tänään pois.

Vähän haikein mielin luovutin avaimen, löin vanhan asunnon oven viimeisen kerran perässäni kiinni ja lähdin tuolta kuntoutuskeskuksesta. Niin paljon hyviäkin hetkiä tuolla tuli koettua

Nyt alkaa allekirjoittaneen elämässä uusi ajanjakso ja vanha päättyi. Nyt kokeilen taas elämistä kokonaan omien siipieni varassa. Vaikka en minä tänään siis kokonaan tuota kuntoutuskeskusta hyvästellyt, tulen siellä käymään muun muassa eri ryhmissä.

Niin paljon hyviä hetkiäkin tuli siis elettyä tuolla. Siellähän opin pelaamaan biljardia ja sitä tuli pelattua paljon. Finaalikatsomon yleisiin tiloihin koristelin komeaksi omin rahoin viime keväänä. Kaksi mökkireissua tuli tehtyä. Monet palkinnot kysyin lahjoituksina eri hämeenlinnalaisilta yrityksiltä. Monet ideat kehittelin ja omaa visailuryhmää pyöritin. Futisveikkauksen ja biljardi- sekä petanqueturnaukset myös järjestin...

Tuossa vain osa siitä kaikesta mitä tuolla kuntoutuskeskuksessa tuli elettyä ja koettua. Se osa mikä ensimmäisenä tuli mieleen. Mutta kyllähän sen noin 3,5 vuoden aikana mitä tuolla asuin tuli koettua paljon. Ihan tässä itku taas tulee kun muistelee menneitä.

Muutto tosiaan siis nyt ohi ja valmis. Ainoastaan täällä "uudessa" asunnossa yhä järjesteltävää ja ryhdynkin tässä taas laittamaan paikkoja kuntoon.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Tästä lähtee uusi aika rullaamaan elämässäsi, @vilperi. Paljon onnea ja sileitä polkuja sen varrelle! Totut kyllä uuteen asuntoosi nopeasti. Ehkä pääset sielläkin juhlimaan jonakin päivänä HPK:n ja/tai Leijonien mestaruutta. Ei kai nyt kovin ylitsevuotavaa ähkyä pääse syntymään, vaikka vuoden aikana tulisikin kolmelle suosikkiseuralle mestaruus, heh.

No tästä se uusi ajanjakso minun elämässäni tosiaan vähitellen alkaa. Viisi viimeistä vuotta on melkoista korpivaellusta ollut toisaalta, kun ensin oli ne pari ryyppyvuotta ja mielenterveyssairauksia, sitten jälkimmäiset kolme-neljä vuotta on mennyt kuntoutuessa. Nyt on isohkojakin odotuksia sen suhteen että tästä se elämä taas lähtee kulkemaan ylämäkeen. Tai siis alkaa puhaltamaan voimakas myötätuuli minunkin elämässä.

Nyt ensin muutto hoidettiin pois alta ja parin viikon kuluttua pitäisi alkaa se ainakin kolmen kuukauden pituinen työkokeilu. Sen tunteekin ihan nahoissaan kuinka elämä vähitellen muuttuu. Ja se tuntuu hyvältä kun muutokset ovat positiivisia.

Ja eiköhän tähän uuteen asuntoon vähitellen myös totu. Nukkumisen kanssa ollut vaikeuksia ensimmäisinä öinä, mutta eiköhän se unikin vähitellen ala maistumaan paremmin. Kohta kun ei ole enää mitään stressiä muutostakaan. Muutto ollut raskasta mutta yllättävänkin kivuttomasti siitä ollaan tähän asti selvitty. Ei ole niin isoa stressiä ollut vielä kertaakaan ja kohta ei ole sitäkään vähää varmaan enää.

Ja ei niistä mestaruuksista nyt mitään kovin isoa krapulaa tullut. Vähän kauden alussa miettinyt että kiinnostaako tämä niin paljoa, mutta eiköhän se kohta taas kiinnosta niin paljon kuin muinakin kausina.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Kaikkea hyvää @vilperi - en tiedä mitä kaikkea olet elämässäsi kokenut, mutta ainakin asenne on kohdallaan. Tsemppiä eteenpäin! Omat hankaluuteni olen elämässäni kokenut (mm kuukauden alkoholismin takia hoidossa lähes eristyksissä, toki omasta tahdosta), mutta tuo kuulostaa hyvältä. Se pelaaminen nyt pois, mutta ei se helppoa ole.

Laita toki jatkossakin kuulumisiasi "paperile".
 

Glove

Jäsen
Jaahas, ”Elisan asiakaspalvelu” lähetti meiliä hotmail osoitteesta ja kyseli sähköpostin salasanaa. Ei taida olla ihan aito juttu. Kai nyt Elisan asiakaspalvelulla on Elisan sähköpostiosoite.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Olin tänään etänä. Kyllähän tuon lähes naapurirakennuksen purku tömähtää tännekin ihan kivasti, kun räjäyttävät kalliota uuden tilalle. Tuli mieleen kun aikoinaan rakensivat länsimetroa, silloin pystyi kellon ajoittamaan räjäytysten mukaan.

Ex-miehen kanssa asuimme noin 1,5 kilsan päästä nykyisestä metrosta ja 7.01 arkisin oli ensimmäinen jyräys ja 21.59 viimeisin.
Tärähti silloin ja nyt ei ole kuin 200m ja tärähti tänään useaan otteeseen.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis miettikää jotain raitista ja selväpäistä ja ajokuntoista ja samalla autoilusta kiinnostunutta niin eiks ensimmäisenä tule mieleen just mä? No huomenna alkaa hommat.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ostin tänään kaksi puolen litran nelosolutta töiden jälkeen kaupasta. Pari kylmää Sandelsia on jääkaapissa. Vielä en ole avannut, varmaan tuossa kohta kunhan käyn suihkussa ja alan katselemaan yleisurheilua. Töihin huomenna vasta puoli kolmeksi joten pari bisseä varmaan voi ihan hyvillä mielin juoda. Toisaalta ei tule usein näin arkena pahemmin otettua, mutta tänään vaan tuli sellainen fiilis töissä että pari kyllä maistuu illalla.

Tuskin tässä nyt vielä ihan rappiolle joudutaan mutta toisaalta en sitten tiedä mistä moiset ajatukset kumpusivat. Noh, pitänee sitten miettiä tarkemmin jos moiset mielihalut alkaa toistua enemmänkin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Kuuletko silmät suljettuasi rytmikkään kuiskauksen: "rinki, rinki, rinki, rinki"? Lobotomia auttaa ensioireisiin.
Pettter lähti viikoksi amerikkaan. Tiättekö millä nimellä koko land of the free tuntee vastedes palstaveljemme?

-Lord of the rings
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Nyt on taas se aika vuodesta kun mies ihmettelee että miten minä jaksan ja viitsin tuijottaa urheilua. Enkö minä muka voi tehdä muuta... Kyllä minä voin jos haluan ja teenkin paljon muuta. Illat tässä menee mukavasti ja yleisurheilu vaan sattuu kiinnostamaan minua. Mitään yöjuoksuja en ole katsellut kun pitää nukkua öisin kun muuten voi mennä psyyke sekaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös