Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 329 910
  • 66 848

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Joskus viikko sitten näin unta, jossa haastateltiin Granlundia. Siinä kysyttiin hänelle mitään tunteita herättäviä SM-liigaseuroja. Ensimmäisenä Mikke vastasi toimittajan kysymykseen tyyliin "Stadin IFK, loistavat perinteet, huikeat fanit, ei mitään valittamista". Toimittaja kysyi mielipidettä Kärppiin, johon hän pitkän miettimisen jälkeen huokaisi vastauksen "syvän kylmyyden takaa Pohjoinen löytyy kuitenkin sieltä jostain"

Arvoituksellinen uni, jossa katkeransuloisuus oli vielä aamulla pinnassa.
 

Ralph

Jäsen
Siivosin vaatekaappini, löysin HPK:n mestaruus -t-paidan.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Ostin Black & Decker ruuvinvääntimen, nyt pitää keksiä jotain ruuvattavaa, ainahan sitä jotain on. Tämä kaikki vaan siksi kun löysin pienmetallikeräyslaatikosta samanmoisen vääntimen ja se toimiikin kutakuinkin. Varmasti sopivaa laturia en sille etsinnöistä huolimatta netitse löytänyt eikä akun kunnosta ole varmuutta. Joten menin ja ostin uuden, hintaero ei niin valtaisa ole laturilla ja uudella masiinalla.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä tuo DNA Welho Mix paketti pitää ottaa jossain vaiheessa. Tällä hetkellä tarjous 6kk määräaikainen sopimus kokonaan puoleen hintaan eli 12,45e/kk. Saahan tuohon loistavia kanavia. Lokakuusta lähtien Eurosport ei näy enää pelkällä katselukorttimaksulla, joten sekin vaikuttaa.

Alkuun voisi valita vaikkapa...

MTV3 MAX, ESPN America, Eurosport 2, Discovery Channel, Discovery Science, National Geographic Channel, Poker Channel ja UrhoTV.

Lokakuusta lähtien sitten Eurosport Discovery Sciencen tilalle ja jotain ESPN American tilalle, jos se menee päin persettä, kuten nyt mielikuva on. Loistavaan hintaan 8 mainiota kanavaa.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Mennäkö vai eikö mennä, kas siinä pulma. Toisaalta vois mennä ihan silkkaa piruuttaan vaikkei ole mitään oikeaa asiaa; tilaisuus/tilanne puhuttelee mm. ironiantajua. Toisaalta jos jättää menemättä, mielen- ja ehkä perherauhakin säilyy paremmin; yksi "lyökkä kyynärpäät kiveen, kyl siit tokene" -tunnelmainen päivä vähemmän;).
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Tätä voi jo kutsua tuuriksi, nimittäin paskaksi sellaiseksi.
Koko aamun paistoi aurinko kaupunginosassa, jossa minä asun. Lähdenpä asioille keskustaan. Päästyäni keskustaan näen pohjois-Helsingin suunnassa hillittömän tummia pilviä ja keskustassa paistaa totta kai aurinko.
Tunti vierähäti ja pääsin takaisin kotiin, niin eiköhän täälläkin aurinko paista.
Vituttaa siksi, että pidän erityisen paljon sateesta ja varsinkin ukkosesta ja tämän kesän saldo on tasan 0 bongattua ukkosta.
Aina väärässä paikassa väärään aikaan.
Noh, onneks muuten menee elämässä ihan kivasti.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tossa pari tuntia sitten keskustassa eräässä ruokakaupassa sattui melko hurja tapaus kun yksi hieman sekaisin oleva mies yllättäen uhkasikin pistävänsä jonkinlaisella neulalla niitä kassatyöntekijöitä, jotka olivat tulleet tämän miehen ympärille jostakin syystä. Yksi kassa sai osumankin käteen. Toivottavasti ei sattunut mitään pahempaa.

Edit. Näköjään tosta on jopa lehdessä juttua (iltalehti).
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Savolainen esileikki: "Kiänny!"
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lähde jomppa mukaan Tallinnaan.

Edit. Yhden virolaisen 181cm tytön kanssa juttelin eilen illalla netistä. Jos mä sen joskus näen, niin täytyy pyytää sitä pistämään korkkarit jalkaan. Kahta päätä meikäläistä pitempi. Buahhahhahhaa! Vapise Bernie Ecclestone.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös