Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 428 948
  • 67 188

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Enää vaivainen kymppi työvuoroa jäljellä, onneks pystyy seuraamaan viisuja sekä alkavaa Bruins-Bolts sarjaa yöllä!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Eipä oo aikaisemmin tälläista ongelmaa ollut, että yöunet kärsii kun ei saa 19-vuotiasta poikaa pois mielestä.
Sitä varten on kuulemma olemassa palvelevia puheĺimia.
 

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Huuhdoin äsken keittiön lavuaaria kolmellatoista bissellä, puolella litralla tequilaa ja minttuviinapullon pohjilla. Nyt kirjoitan ensimmäisen viestini tälle foorumille selvinpäin.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Huuhdoin äsken keittiön lavuaaria kolmellatoista bissellä, puolella litralla tequilaa ja minttuviinapullon pohjilla. Nyt kirjoitan ensimmäisen viestini tälle foorumille selvinpäin.

Hieno päätös, mutta kaljat olisit voinut antaa mulle.

On muuten huikee kolmas erä tulossa!
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Hienoja jätkiä kaikki maajoukkueessa!

On tämä hienoa!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
* Jalkapallon MM-finaaliottelun ketju FF2:lla - 64 sivua, noin 17 500 lukukertaa

* Jääkiekon MM-kisaketju FF2:lla - 162 sivua, 85 000 lukukertaa

Kun Suomi pelaa lätkää se iskee joka jätkään, kaljaa koneeseen ja Ukkometsoon!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tähän ketjuun en kovinkaan usein ole kirjoitellut mutta nyt on jälleen aika kirjoittaa muutama sana - joskin saman tekstin voisi kirjoittaa muuhunkin ketjuun mutta tämä saanee kunnian olla tämän viestin sijoituspaikka.

En jaksa muuta kuin hämmästellä useammankin (älykkäänä) pitämäni FB-ystäväni/kaverini toimintaa tänään (ja eilen). Kiekko ei merkitse heille mitään, he eivät seuraa kiekkoa laisinkaan mutta nyt kun joukkue sattui voittamaan mestaruuden, kiekko on hetken heidän elämänsä tärkein asia: Hyvä Suomi, me teimme sen etc. etc. Tuttuja ja kovin typeriä kommentteja heidän sormista.

Ymmärtäisin tämän mesoamisen jos kiekko olisi osa heidän jokapäiväistä elämää, jos he seuraisivat jotain seurajoukkuetta tai maajoukkuetta ETH:ssä sekä eri turnauksissa, mutta ei näin, ei todellakaan näin, että muutamana päivänä vuodesta könytään ylös luolasta kannustamaan Suomea ja jos Suomi ei voita, ollaan hiljaa mutta kun Suomi voittaa niin "me teimme sen".

vlad.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Suomi voittaa maailmanmestaruuden ja lapsien/nuorison idolit vetävät viinaa ja ovat ympäripäissään jo astuessaan Suomen kamaralle.

Kansanjuhlan musiikista vastaa Petri Nygård ja Jare&VilleGalle viinanuuskajne -sanoituksineen. (Musiikkikin toki täyttä paskaa...)

Haukkukaa kukkahatuksi yms. mitä ikinä keksitte, mutta ei tämä jotenkin nyt vain oikein ole.
Urheilu + voitto = vitusti viinaa ja känniörveltämistä?
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Menettääköhän Mikke poikuutensa tänään...? Veikkaan, että joo.
 

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Koko teksti.
Jeh. Finaalin jälkeen, kun Turun Kauppatorilla tuli pyörittyä, niin eniten onnesta sekaisin tuntui olevan ne kaverit tai tutut, joista tiedän että paitsion selittäminen voisi olla ylitsepääsemätön haaste. Tai joille nimi Wayne Gretzky aiheuttaisi lähinnä kysymyksen "Kuka vittu?" Ihan oikeesti.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Dynaaminen duo Nurminen & Salmela taustatukineen tuo jotenkin mieleen olympiavoittaja Olavi "Oltsu" Kemppaisen. "Torilla tavataan" ja "ny rillataan" puolestaan Salaviinan ja Pavlovin.

Se on jännä, hyvin jännä.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Osaako ihmiset enää kasvattaa lapsiaan? Torilla selvinpäin olleena ja menoa katsoneena, täytyy todeta että jotain on ainakin mennyt väärin jossain vaiheessa tässä yhteiskunnassa. No sama ilmiö nyt toistuu suuremmassa mittakaavassa aina kun on joku päivä että saa syyn lähteä pois kodista kylille ryyppäämään, ja yleisesti ottean missä vain lapsiin ja nuoriin törmätessä, selvinpäinkään ei tunnu enää olevan käytöstapoja tai rajoja. Helvetti sentään.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Anssi Salmela, Nupe Nurminen ja Timo Jutila ovat hienoja miehiä. Ku juhlitaan ni juhlitaan, ku rillataan ni rillataan.

Ehkä olen sivistymätön juntti ja todellinen känniääliö, mutta en mä ainakaan nähnyt sen suurempaa ongelmaa noissa "toilailuissa". Kerrankos sitä, 16 vuodessa.

Toki voidaan miettiä sitä miten tämä vaikuttaa nuoriin jääkiekkoilijoihin, mutta yleisesti ottaen olen sitä mieltä että huippukiekkoilijoiden tai -minkävaan esimerkkiä ja vaikutusta nuoriin faneihinsa liioitellaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Niin siis tuohan on täysin normaalia käytöstä humalassa, mutta nyt kun se kuvataan tv:seen/nettiin, niin se on junttia ja idioottia.

Itsekin vähän päätä pyörittelin, mutta ainoa missä vähän on vikaa, on tuo presidentin halaaminen turhan pitkään by Salmela. Siinä nyt jo ehkä vähän voisi olla rajaa...

Edit: Niin ja kovin typeränä pitäisin jos tuo olisi yleisempää, mutta jos nyt kerran 16 vuoteen on maailman paras, niin vähän voi tosiaan höllätä pipoa päässä...
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Iltalehden kysely:

Pitäisikö Mertarannan selostaa ensi vuoden MM-kilpailut?

KYLLÄ 98%
EI 2%
Ääniä 37654

Vain yksi viidestäkymmenestä klikkaa "EI"-ääntä, aika hyvin. Luulisi että provoklikkailijoita olisi jo viitisen prosenttia.

Hyvä näin ja toivottavasti Antsa jatkaa maikkarin puolellakin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Vääryyttä perkele, pitäisi olla mynthonia enemmän ja vähemmän krapulaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös