Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 332 303
  • 66 849

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kun asunnossasi on kissalla sekä "kissalla" kiima, elämä ei hymyile. Väsyttää ja tuntuu krapulalta. Meinasin aamulla nukahtaa rattiin. Miksi helvetissä iltalehti uutisoi eilen jostakin sulkapallomatsista lumipalloeränä. Vittu se on LUMIERÄ! Tiedän kun näitä on tullut otettua sulkapallossa.

Naureskelen myös edelleen eilen alkaneelle kurssille, jonka opettaja, ilmeisen homo kaveri, on Teneriffalla telonut hiirisormensa tohjoksi. Onneksi kuulemma kaveri on kuitenkin vasuri, joten vaihdos kävi melko helposti.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Se maksaisi Kela korvausten jälkeen 273 euroa väestöliton kautta, jos ajattelisi talletavansa spermaansa pankkiin. Kallista. Viikon päästä alan syömään "solumyrkkyjä". Lienee siis kaksi lasta riittävä määrä minulle.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Kahdesti olen HIV-testissä käynyt eikä tautia ole löytynyt. Perseestä ei tosin tutkittu ja jos se on osamabinladen-HIV, niin sehän voi olla niin piilossa, ettei sitä ihan heti löydykään.

Käsittääkseni tuo on suurin syy siihen, että jotkut ajelevat säännöllisesti persekarvoituksensa, eli piiloHIV. Hyvänä kakkosena (onko huonoa kakkosta edes olemassa?) tulee sitten paskanmarjat.

hengitän itse.

Niin, vielä.

Tarkoitatko, että

Peset suun Bepanthenilla niin eiköhän se siitä.

?
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
EBT

Onko kenellekään tuttu tämä EuroBillTracker -sivusto? Sivustolla merkataan €-seteleiden numerokoodeja järjestelmään, josta on sitten mahdollista nähdä missä seteli on kulkenut. Tämä tietysti edellyttää, että joku muukin on kirjannut saman setelin jossain päin Suomea/Eurooppaa/maailmaa. Tutustuin sivustoon noin vuosi sitten ja jäin koukkuun. Melko turha harrastus, mutta silti koukuttava. :D

Käy tsekkaamassa ja kirjaamassa muutama seteli:
http://www.eurobilltracker.com/?referer=148418
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
On tässä tullut oltua selvinpäin jo pitemmän aikaa, tarkemmin sanottuna edellisen kerran olin hutikassa 18.7. Suunnitelma oli että seuraava sessio olisi ensi viikon perjantaina, joten tässä tulisi kaikkiaan 6 juopotteluvapaata viikonloppua. No nyt on kyllä pakko sanoa että kaljahammasta kolottaa niin maan perkeleesti että mitenhän päin tässä nyt oikein olisi? Pakkohan se on yrittää pysyä lujana kun tuli itselleen tällainen hullu lupaus tehtyä.
 
Viimeksi muokattu:

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Jaahas, täytyypä laittaa popcornit tulille ja ottaa parempi asento! "Pitäisikö itkeä vai nauraa"-ketjussa on alkamaisillaan uusi never ending-vääntö. Antakaas kun arvaan kuinka käy: piakkoin ketju siirretään vapaan keskustelun puolelle ja alkuun käydään jopa ihan asiallistakin keskustelua, kunnes palstan vakiojankkaajat ratsastavat paikalle foiliohattuineen ja loppumattomine asiantuntijalausuntoineen, sitten se ykkösjankkaaja pääsee pelikiellostaan ja krijoittaa ketjuun viikossa 1600 viestiä. Kunnes homma alkaa alusta samasta pisteestä mistä se alun perin leimahti liikkeelle.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei helvetti, tekee mieli kirjoittaa runoja. Nyt pitäisi läpsiä itseään poskelle, Rimbaudin tyylisesti kuitenkin lopetin sen touhun jo aikaa sitten.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole juopolla aina tuuria. Tämän kaverin sielu erkani ruumiista kohtuullisen tyhmän päähänpiston seurauksena. Olisi selvinpäin jäänyt temppu tekemättä, luulisin näin.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Riivatut talot on täyttä kakkaa...ei tätä katso edes puoliunessa. Luultavasti pitäisi mennä nukkumaan? Joopajo eli joo.
 

Kaljurotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puhdistunut, Aholasta vapaa Ässät
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös