Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 331 863
  • 66 849

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Oho, IC-junassa toimii netti vallan loistavasti. Uskomatonta. Oletin, ettei toimi ollenkaan. Positiivinen yllätys.
Eikä tämä juna ollut kuin 55 minuuttia myöhässä.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Väsy alkaa painaa ihan toden teolla. Urheiluhulluus ja olympiakisat, työ ja talon rakentamien on melko kuluttava kokonaisuus. Onneksi ensi viikolla on lomaa ja kisatkin ohi.
 

Gustaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pärkeles. Kello ei ole lyönyt edes yhdeksää ja johan ollaan aloitettu dokaaminen pullolla jotain epämääräistä litkua.. Noh tästä se lähtee.

Anna mä arvaan, pullo löytyi ladun varresta ja litku oli väriltään vihreää.
Miten päivä muuten meni ja hyvinkö etenee pistekirjoitus-opinnot?
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei saakeli, tässähän alkaa mitalin suhteen näyttämään aika hyvältä, jos Kanada voittaa Slovakian. Voiko pronssia pitää jo varmana?

Käytännössä kyllä. Jos Kanada tumpuloisi itsensä pronssiotteluun, niin sekään ei olisi Suomelle ongelma. Niitähän ei tuolla suuressa maailmassa enää mitkään pronssit kiinnosta siinä vaiheessa kun kaikki energia on juuri kulutettu hotellihuoneiden irtaimiston rikkomiseen.

Slovakia olisi muuten vaan suupala ja Suomella olisi myös pidempi valmistautumisaika pronssimatsiin. Roudataan varmuuden vuoksi vielä Marja-Liisa Kirvesniemi tsemppaamaan sinne leijonien pukukoppiin jos muuten tekee tiukkaa.

Mutta katellaan nyt noi välierätkin tosta ensin...
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Tällä hetkellä näyttää siltä, että kukaan ei pysty vastaamaan Kanadalle jääkiekon olympialaisissa. Ei taidolla eikä intensiteetillä. Itselläni hieman usko horjuu leijoniin ja mielummin näkisin heidän voittavan pronssia kuin häviävän hopeaa...
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Viides kerta toden sanoo Leijonille?

12 vuotta, viidet pelatut kisat joissa parhaat mukana:

1998 Nagano OG = Leijonat pronssia
2002 Salt Lake City OG = Leijonat 6.
2004 World Cup = Leijonat hopealla.
2006 Torino OG = Leijonat hopealla
2010 Vancouver OG = Leijonat välierissä, sijoitus 1-2-3-4...

Ennen Vancouverin semifinaaleja Leijonien ka-sijoitus neljästä "parhaat mukana" turnauksesta 3,25. Neljästä turnauksesta kolme kertaa mitaleilla ja Salt Lake Cityssakin kunniakkaan taistelun jälkeen niukka 1-2 tappio puolivälierissä Kanadalle (1-2) joka lopulta myös voitti mestaruuden.

Samoista turnauksista Ruotsilla toki Torinon kulta, mutta: Naganossa puolivälierä tappio Suomelle, Salt Lake Cityssa turpaan Valko-Venäjältä puolivälierissä, World Cupissa turpaan Tshekiltä (1-6) puolivälierissä ja Vancouverissa turpaan Slovakialta puolivälierissä.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuli vastaan varsin hieno taustakuva. Hieman fiilistä työpöydälle illan ottelun kunniaksi.

OJ!
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taidan mennä suihkuun ja pestä peliä edeltäneet jännä-kakat ja pelin aikana tullee viha-ripulit. Vittu!
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sänkymme päästeli sellaisia ääniä kuin joku olisi käynyt siihen makaamaan.
Meidän huushollin kotikummitus taisi käydä päikkäreille?

Taidanpa käydä suihkussa ja keittää kahvit.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Mikä tota helvetin vauvansieppaajaa vaivaa?

Hengiltä kaikki tollaset..
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Unelmoimalla menestyksestä joutuu vain pettymään ja satuttaa itseään, mutta pakko silti tehdä niin. Vaikka ajan kuluksi.

Sarjataulukko huomisen jälkeen näyttää tältä:

JYP 113
KalPa 112
Lukko 107
HIFK 107
HPK 90
TPS 86
---
Tappara 84
Kärpät 81
Blues 80
SaiPa 80
---
Jokerit 75
Ässät 74
Pelicans 74
Ilves 55

Villi kortti -kierros:
Tappara - SaiPa 2-1
Kärpät - Blues 2-1

Kukaan Kärppien kannattaja ei jaksa uskoa menestykseen, mutta Kärpät voittaa Bluesin viidennen kerran pleijareissa peräkkäin -> jatkoon voitoin 2-1.

Puolivälierät:
JYP - Kärpät 3-4
KalPa - Tappara 4-1
Lukko - TPS 4-2
HIFK - HPK 4-2

Kärppien täynnä veteraaneja oleva joukkue menee jo 3-1 johtoon sarjassa. JYP onnistuu nousemaan väkisin tasoihin, ja ratkaisu siirtyy Hippokselle. JYP johtaa vielä ajassa 59:47 1-0. Viuhkola voittaa hyökkäyspään aloituksen Hytöstä vastaan 100-0. Lehtonen ottaa tyhjät pois ja Big Shot laulaa riman kautta Kärpät jatkoille. Jatkoajalla JYP vie Kärppiä kuin Blues pari vuotta sitten finaaleissa. Änä Aarnio saa yksittäisen paikan ajassa 71:34 ja Tuokkola sulaa helpon vedon edessä. Reboundi osuu JYP-pakkia jalkaan ja liruu maaliin. Reilu peli. Ensimmäinen joukkue, joka pääsee sääläreistä puolivälieriä pitemmälle on Oulun Kärpät.

Välierät:
KalPa - Kärpät 3-4
Lukko - HIFK 4-1

Tällä kertaa KalPa on se, joka menee 3-1 johtoon. Kaikki ovat varmoja, että Kärppien paukut on syöty. Kärpät nimittäin hävisi todella väsyneen esityksen jälkeen kotonaan edellisen pelin 0-4. Kärpät nousee kuitenkin ahdingosta, ja suututtaa lauantai-illan huumassa täyden Niiralan montun totaalisesti. KalPan kaksi maalia hylätään, toinen niistä jopa minun Kärppälasieni takaa kyseenalaisesti. Kärpät tekee pelin lähes ainoasta paikasta 0-1 - ajassa 59:55 Kuusela kaadetaan puolittaisesta läpiajosta ja Kärpille tuomitaan helppo rankkari. Kuusela vetää ranteet lukkoon, ja KalPa on lyöty.

Oulun peli on Kärpille helpompi, nimittäin KalPa ei ollut pystynyt nollaamaan vitutustaan maanantaihin mennessä. Sami Kapanen turhautuu ja tönäisee tuomaria ottelurangaistuksen arvoisesti. Peli päättyy 6-1. Viimeinen ottelu on kosmetiikkaa, kun heti seuraavana päivänä pelataan taas. Kärpillä on sekä onnea, että ahdingosta nousemisen ansiosta henki päällä. Peli päättyy 0-3.

Finaalit:
Lukko - Kärpät 0-4

Kärppien täyspitkät sarjat eivät näy väsymyksenä, vaan päinvastoin Kärpät saa siitä vain lisää virtaa. Monen mutkan takaa noustiin, ja liigan toiseksi vihatuin joukkue on taas kerran mestari. Melkoinen vuosikymmen Kärpille. Liiganousu, viisi mestaruutta ja 3 muuta mitalia.
 

MunkADunk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Penguins
Taidanpas hemmotella itseäni rankan dieettiviikon päätteeksi kahdella korpisavu-olusella ja ehkäpä parilla rivillä maraboun minttukrokanttia.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
On ne naiset joskus ovelia. Niin kuin tänään. Oli yhtään hermostumatta, vaikka ostinkin kaljaa. Normi tilanteessa olisi syttynyt sota, mutta nyt se ilmeisesti aisti, että pitää olla ihan hiljaa.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rocky-leffat ovat outo kokemus. On näillä valtava nostalginen merkitys, Rocky I ja II olivat myös hyviä. Nyt kun tuota kolmosta katselee niin on se jossain mielessä koomisen umpipaska, mutta myös jollain tasolla ihan jees. Rocky nelosen kohdalla ihan sama homma. En osaa selittää.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Erehdyin äsken katsomaan Kuorosodan viimeisiä minuutteja ja että voikin olla sietämätön biisi tuo joku ihmeen "Shakalaka-beibi" mitä nuo joikaa. Tuollaiset biisit saa aikaan ihmeellisen olotilan että on pakko vahingoittaa itseään.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Mahtaa Antti Pihlströmiä ja Jussi Makkosta nyt harmittaa kun Dufva lähti kävelemään leijonista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Dallas Cowboys, NYI, Aston Villa
Onko...

niitä kirjoitusoikeuksia??? Luulin, että meikäläisen kirjoitusoikeudet meni taannoin savunnoustessa korvista.

Tänne varmaan voi testata, jos jengi meni just paskalle....
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oho tajusin just, että tänään pelataan pleijareiden eka kierros. Samallla tajusin, että mun ei tarvii jännittää. Tuli todella hyvä ja lämmin olo sisälle.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ai tänäänkö ne play offit alkaa? Mukava näin kesälomalaisena kun ei tarvi kilin vittua välittää koko touhusta. Tarttisko oikeesti jossain vaiheessa katsoa jostain ketkä siellä pelaa vastakkain?
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään oli iltapäivälehdessä otsikko että "Nainen tippui ikkunasta kissaa pelastaessaan ja kuoli", minun oli pakko vilkaista lehteä sen verran että sai selville miten kissalle kävi. Ja kissahan selvisi ainoastaan loukkaantuneella tassulla.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
"Ihmeellinen olo" -ketjua ei taida olla. Outo tunne, kun Jokipoikien mestaruutta ja juhlia katsoo ja samaan aikaan oman joukkueen pelit alkaa viikon päästä ja ei tiedä edes vastustajaa vielä. Sen verran tuli elettyä mukana tuossa Joensuun tunnelmassa, että oudolta tuntuu ajatella seuraavaksi KalPan vastustajan odottelua.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Perkele, kun menin nukkumaan pienet päikkärit. Valmiiksi jo ärsyttää, kun tietää, ettei illalla tule uni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös